sounik Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Άλλη μια πολύ καλή μέρα για το κινητό μου !:mad: Αν το έχει καταφέρει κανείς άλλος μπράβο του! :p 300% φωτεινότητα και 6g μόνιμα ανοιχτό;;; :p Πήγαινε να σου κανουν εναν έλεγχο τη μπαταρία! Πως το έκανες αυτό; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 300% φωτεινότητα και 6g μόνιμα ανοιχτό;;; :p Πήγαινε να σου κανουν εναν έλεγχο τη μπαταρία! Πως το έκανες αυτό; Αυτόματη φωτεινότητα και αρκετό 3G...Το περίεργο είναι πως πριν κοιμηθώ είχε γύρω στο 50% και όταν ξύπνησα κάτω από 20% και δεν κοιμήθηκα 15 μέρες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Nandroid, titanium και μετά factory reset. Αν βγάζεις 500% Περισσότερο δεν χρειάζεται service :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καμία φορά Και εμένα κάποια εφαρμογή μου κολλάει τον επεξεργαστή και χρησιμοποιείται μόνιμα, και η μπαταρία κάνει βουτιά... Να κάνεις καμία επανεκκίνηση :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Όχι μονο επανεκκίνηση , αναβάθμιση του έκανα σε 4.4.4 μήπως είχε θέμα η προηγούμενη nightly αλλά δεν το βλέπω να αλλάζει συμπεριφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Custom έχεις; Μήπως φταίει και ο kernel? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τα ίδια μου έκανε και ένας custom kernel που είχα... Τώρα έχω τον στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τελευταίο βράδυ που έχω το θηριάκι στο χέρι. Το καλό είναι ότι δεν θα πάει μακριά και θα το βλέπω συχνά πυκνά, αλλά όσο να 'ναι μ' έπιασε η μελαγχολία του αποχωρισμού, οπότε δεχομαι παρηγοριές :lol: Tι λέει με την κιτκατ, πότε επιτέλους θα 'ρθει στα ελληνικά μοντέλα? Να στήσω καραούλι τουλάχιστον για καφέ ώστε να εγκαινιαστεί στα δικά μου χέρια κι ας είναι πλέον στον νέο κάτοχο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παιδια sos!!Ο αδερφος μου εριξε για δευτερη φορα το g του κατω και ξαναεσπασε την οθονη.Αλλα δεν θελει να το ξαναστειλει στην procordia και να.δωσει παλι 140 ευρω. Οποιος.εχει αλλαξει.οθονη ας μου στειλει link απο.που την πηρε και λεω να προσπαθησω να την αλλαξω μονος. Οποιοςτο.εχει.δοκιμασει δεχομαι συμβουλες Ευχαριστω!!! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Καλημέρα, έχω να γράφω στο θέμα του κινητού καιρό τώρα αλλά θέλω να σας πω ότι το κινητό με το αυθεντικό bumber πέρασε με τον πιο άσχημο και δύσκολο τρόπο το τεστ αντοχής. Χθες πάνω σε νεύρα που είχα έριξα με όλη μου την δύναμη στην κυριολεξία από όρθια στάση το κινητό στο πάτωμα από πλακάκι και "έσκασε" κάτω και από την δύναμη πήγε και τα ξανάδωσε στο απέναντι τοίχο του σαλονιού εκεί βγήκε το bumper άλλα το κινητό δεν έπαθε ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ούτε μια γρατζουνιά!!!! Το bumper σώζει ζωές :p Edited June 29, 2014 by rocobloco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Έχει φλασάρει κανείς την 4.4.2 stock μέσω recovery από το xda; Διαβάζω πολλά μηνύματα για αποτυχία εγκατάστασης μετά τα 3 wipe και για περιπτώσεις hard brick. Κάποιος που να το έχει κάνει να μας πει τα βήματα; Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784649 Τον παραπάνω οδηγό χρησιμοποιήσα εγώ και όλα οκ! Το έχω τώρα πάνω από εβδομάδα! Xposed παίζει με kitkat? Δεν έχω βάλει ποτέ xposed! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784649 Τον παραπάνω οδηγό χρησιμοποιήσα εγώ και όλα οκ! Το έχω τώρα πάνω από εβδομάδα! Xposed παίζει με kitkat? Δεν έχω βάλει ποτέ xposed! Έκανες κανονικά τα wipe και άνοιξε; Με CWM το έκανες; Xposed έχω διαβάσει ότι έχει βγει για kk αλλά δεν ξέρω κατά πόσο παίζει. Έχει link στο xda. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ναι με CWM και άνοιξε χωρίς κάποιο πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλησπέρα παίδες , πέρασα πριν μια βδομάδα την 4.4 stock. μου αρέσει παρα μα παρα πολύ! έχω ένα πρόβλημα όμως. από τότε που την πέρασα έχω πολύ αδύναμο σήμα στο wi fi. απίστευτα πιο αδύναμο. σε σημείο να είμαι σε διπλανό δωμάτιο και να μην πιάνει. μου συμβαίνει με όλα τα δίκτυα wi fi σπίτι μου , έξω κτλ. ενώ με άλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά , μόλις πέρασα την 4.4 στο optimus g είδα δυστυχώς τεραστια μείωση στη δύναμη του σήματος. έψαξα και τις ρυθμισεις στην συσκευή και στο internet αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει. υπάρχει κάτι να δοκιμάσω? κάποια ρύθμιση στο κινητό η κάποιο app??? πραγματικά δεν θέλω να αλλάξω rom. την λατρεύω :P να σημειώσω πως πέρασα την γαλλική stock :):) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλησπέρα παίδες , πέρασα πριν μια βδομάδα την 4.4 stock. μου αρέσει παρα μα παρα πολύ! έχω ένα πρόβλημα όμως. από τότε που την πέρασα έχω πολύ αδύναμο σήμα στο wi fi. απίστευτα πιο αδύναμο. σε σημείο να είμαι σε διπλανό δωμάτιο και να μην πιάνει. μου συμβαίνει με όλα τα δίκτυα wi fi σπίτι μου , έξω κτλ. ενώ με άλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά , μόλις πέρασα την 4.4 στο optimus g είδα δυστυχώς τεραστια μείωση στη δύναμη του σήματος. έψαξα και τις ρυθμισεις στην συσκευή και στο internet αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει. υπάρχει κάτι να δοκιμάσω? κάποια ρύθμιση στο κινητό η κάποιο app??? πραγματικά δεν θέλω να αλλάξω rom. την λατρεύω :P να σημειώσω πως πέρασα την γαλλική stock :):) Πως την περασες φιλε μου,μεσω kdz ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 ναι. την κατεβαζα απο εδω. http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+Optimus+G-Tutti-20.html την περασα με αυτον τον αδηγο http://forum.gsmhosting.com/vbb/f177/guide-how-update-kdz-firmware-1629632/ αλλα το wifi ειναι οτι χειρότερο εχω δει...σε διπλανο δωματιο και δεν πιανει δοκιμασμένο σε αρκετα δικτυα...τι να πω....αν γνωρίζει καποιος κανενα fix θα το εκτιμήσω πολυ ;) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κάποιο καλώδιο με το οποίο να συνδέεται το κινητό με τηλεόραση? Κατά προτίμηση από Ελλάδα για να το πάρουμε γρήγορα. ΚΚάνει οποιαδήποτε προσαρμογεας Micro usb σε Hdmi ή θέλει αλλού είδους καλώδιο? Υπόψιν η τηλεόραση είναι νέας τεχνολογίας αλλά όχι smart Tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 καλησπέρα παίδες , πέρασα πριν μια βδομάδα την 4.4 stock. μου αρέσει παρα μα παρα πολύ! έχω ένα πρόβλημα όμως. από τότε που την πέρασα έχω πολύ αδύναμο σήμα στο wi fi. απίστευτα πιο αδύναμο. σε σημείο να είμαι σε διπλανό δωμάτιο και να μην πιάνει. μου συμβαίνει με όλα τα δίκτυα wi fi σπίτι μου , έξω κτλ. ενώ με άλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά , μόλις πέρασα την 4.4 στο optimus g είδα δυστυχώς τεραστια μείωση στη δύναμη του σήματος. έψαξα και τις ρυθμισεις στην συσκευή και στο internet αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει. υπάρχει κάτι να δοκιμάσω? κάποια ρύθμιση στο κινητό η κάποιο app??? πραγματικά δεν θέλω να αλλάξω rom. την λατρεύω :P να σημειώσω πως πέρασα την γαλλική stock :):) Δοκιμασε να την ξαναβαλεις μηπως εγινε καμια στραβη κατα τη διαδικασια του update. Απο κει και περα, εκτος απο το original update της ελληνικης rom, οταν θες να βαλεις κατι αλλο (ακομα και stock), καλυτερα root-->unlock bootloader-->flash rom. Εντωμεταξυ εγινε σημερα το εξης θαυμα με την μπαταρια. Λαβετε υποψην οτι οσες ωρες ηταν ανοιχτο το Wi-Fi, λειτουργουσα και το Facebook App που καταπινει την μπαταρια. Συγκινηθηκα :cry: [ATTACH]46786[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έως τέλη Αυγούστου το 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Confirmed? Τι ειναι τουτοι ρε... Τοσες χωρες της Ευρωπης το εχουν ηδη κι εμεις ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καμία δεν το έχει ακόμα βασικά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 To διαβαζα και εγω εδω. Για Ιουλιο λενε για το G pro και για Αυγουστο το δικο μας. Το εχουν καθυστερησει παρα πολυ ομως. Απο τον Δεκεμβριο εχει βγει και θελουν 8+ μηνες για να το περασουν; Αυτα "παθαινουμε" οταν βγαινουν 800 μοντελα στην αγορα. http://www.gsmarena.com/lg_announces_kitkat_updates_for_older_optimus_models-news-8908.php Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ο οδηγος που εβαλε το παιδι πιο πανω ειναι ψιλο μανικι...δεν μου γινεται με τιποτα, ολο error βγαζει και κατι αλλα. το δικο μου που ειναι εισαγωγη απο γαλλια (ειδα οτι εκει εχει βγει) δεν γινεται να την περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Δοκιμασε να την ξαναβαλεις μηπως εγινε καμια στραβη κατα τη διαδικασια του update. Απο κει και περα, εκτος απο το original update της ελληνικης rom, οταν θες να βαλεις κατι αλλο (ακομα και stock), καλυτερα root-->unlock bootloader-->flash rom. την πέρασα από την αρχή αλλα καμια αλλαγή. :(:( να προτιμώ flash από recovery και για kdz νόμιζα πως καλύτερα είναι από kdz ο οδηγος που εβαλε το παιδι πιο πανω ειναι ψιλο μανικι...δεν μου γινεται με τιποτα, ολο error βγαζει και κατι αλλα.το δικο μου που ειναι εισαγωγη απο γαλλια (ειδα οτι εκει εχει βγει) δεν γινεται να την περασω? τι σου βγαζει. ισος καποιο παιδι απο εδω πιο ψαγμενο να ξερει καποια καλυτερη διαδικασια Edited July 1, 2014 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts