Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα το τηλέφωνο, πριν 10 μέρες περίπου. Το πρόλαβα στα 219. Ήξερα ότι δεν πρόκειται να πέσει παρακάτω ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε και η αναβάθμιση. Το παρήγγειλα από το φτηνότερο κατάστημα, καθώς υπέθεσα ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Τελικά ήρθε το κινητό μετά από λίγες μέρες και παρατήρησα μια μαύρη κουκκίδα στην οθόνη(καμμένα πίξελ). Δεν ήταν κάτι τραγικό, αλλά επειδή θα ξενέρωνα κάθε φορά που έβλεπα την οθόνη το έστειλα για αντικατάσταση DOA. Τελικά από το κατάστημα μου είπαν πως λόγω έλλειψης της LG, αλλά και όλων των καταστημάτων, δεν θα μπορέσουν΄μάλλον να μου το αντικαταστήσουν. Μου πρότειναν λοιπόν, 3 λύσεις. Ή να μου δώσουν κάποιο άλλο τηλέφωνο, στα ίδια λεφτά περίπου και λίγο ακριβότερο με κάποια έκπτωση, να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω ή να το στείλουν για service στην LG. Στα ίδια λεφτά περίπου και λίγο ακριβότερα, υπάρχει το huawei P6, που ήταν στις βλέψεις μου, αλλά είναι αδύναμο επεξεργαστικά και το LG G2 mini, που δεν μου γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι. Σκέφτομαι λοιπόν να το στείλω για αντικατάσταση οθόνης, διότι μου άρεσε πάρα πολύ το τηλέφωνο, το λίγο που το δούλεψα είναι υπέροχο. Δεν γνωρίζω περισσότερα για το service της LG, αλλά φοβάμαι ότι λόγω της κατασκευής του τηλεφώνου, αν ανοιχτεί δεν θα έχει την ίδια συναρμογή μετά. Τι προτείνετε να κάνω?

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στειλτο για αλλαγή κάνουν καλή δουλειά, εγώ άλλαξα οθόνη λόγω ατυχήματος και δεν κατάλαβα την διαφορά
AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Το έψαξα και στο best price αλλα κι εκεί το βρήκα στα 243 είναι παραπάνω απο αυτα που θελω να διάθεση για κινητό τηλεφωνο τι να πω μακάρι να πέσει λιγο ακόμα η τιμή !

Το έψαξα και στο best price αλλα κι εκεί το βρήκα στα 243 είναι παραπάνω απο αυτα που θελω να διάθεση για κινητό τηλεφωνο τι να πω μακάρι να πέσει λιγο ακόμα η τιμή !

Πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ πήρα στην LG Hellas, να δω αν έχουν απόθεμα λόγω του προβλήματος μου και μου είπαν ότι έχουν εξαντληθεί. Κι εγω το ίδιο πιστεύω, ότι δεν θα το βρεις πιο κάτω αφού ξεστοκάρισαν όλα τα μαγαζιά.

Δηλαδη σαν εταιρία σταμάτησε να παράγει το g ??? τεσπα θα δώ τι θα κάνω αλλα είναι 50 ευρώ πάνω απο αυτα που θελω να δώσω για κινητό!

Δηλαδη σαν εταιρία σταμάτησε να παράγει το g ??? τεσπα θα δώ τι θα κάνω αλλα είναι 50 ευρώ πάνω απο αυτα που θελω να δώσω για κινητό!

Έτσι φαίνεται φίλε. Έχει πάνω από 1,5 χρόνο που κυκλοφόρησε, άσχετα αν άργησε στην Ελλάδα και αν δεις δεν το διαθέτει κανένας πάροχος κινητής τηλεφωνίας ή μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών. Κι εγώ θα περιμένω μέχρι Δευτέρα-Τρίτη μήπως εμφανιστεί σε κανένα κατάστημα στα 230 ή πιο κάτω, για να το ξαναγοράσω καινούριο και αν όχι, θα το επισκευάσω. Ελπίζω να μου το επισκευάσουν στην Procordia και όχι στην συνήθως απαράδεκτη Arvato.

228.80eu στο mediaram.gr http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/lg-el/lg-e975-optimus-g-eu.html

Edited by Tragos13

Ακη ειχα εγω καμμενο πιξελ, και ηρθε κουριερ, μου το πηρε, 4 μερες μετα πισω σαν καινουργιο :) Στειλε το αφοβα!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παιδιά το βρήκα κι εγώ στο best price 228 αλλα είναι αξιόπιστο το κατάστημα αυτο; Επίσης δεν ξερω να κάνω παραγγελία απ το Ίντερνετ λογικά θα δεχοναται και μέσω τηλεφώνου παιδιά πείτε λιγο γρήγορα μην χάσουμε την προσφορά Χαχαχαχα :)

Παιδιά το βρήκα κι εγώ στο best price 228 αλλα είναι αξιόπιστο το κατάστημα αυτο; Επίσης δεν ξερω να κάνω παραγγελία απ το Ίντερνετ λογικά θα δεχοναται και μέσω τηλεφώνου παιδιά πείτε λιγο γρήγορα μην χάσουμε την προσφορά Χαχαχαχα :)

Αμα μενεις Θεσσαλονικη μπορεις να πας απο εκει να τους μιλησεις.

Εγω παντως τελος του μηνα μαλλον θα το δωσω το δικο μου και ή θα γυρισω στο G2 ή θα παω στο nexus 5.Αν μου ερθουν κατι λεφτα που περιμενω δηλαδη...

Καλο,χρυσο,γρηγορο και πολυ ανετο στο μεγεθος το G,αλλα μου εχει κανει ζημια η αυτονομια του G2 και μου κακοφαινεται τωρα.

Καρδιτσα μένω απλα λέει στο σιτε ότι δέχονται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου αλλα είναι αξιόπιστο το κατάστημα;;; Φίλε αν σκεφτείς ότι έρχομαι απο iPhone 4 πιστεύεις ότι θα έχω πρόβλημα ; Μια χαρά θα μου κάτσει το g !! Το θέμα είναι θα προλάβω να το πάρω γτ πρέπει να πούλησω και το iPhone οπότε σε 2. 3 μέρες θα το παραγγειλω! Μακάρι να κρατήσει λιγο ακόμη η τιμή

παίδες , σκέφτομαι να αγοράσω έναν ασύρματο φορτιστη για το κινητακι μας. λογικά από το ebay αλλα δεν είναι απόλυτο αυτό αν υπάρχει κάπου ελλάδα σχετικά φθηνά. καταρχάς υποστηρίζει κάτι τέτοιο η συσκευή μας? έριξα μια ματια στο google αλλα δεν βρήκα κάτι.έχει χρησιμοποιήσει κανεις? έχετε να μου προτείνεται κάποιον? ευχαριστώ εκ των προτερων :happy::happy: Edited by alex21

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Δεν υπαρχει καμια επαφη σε σχεση με το iphone 4.Το G στο συνολο ειναι πολυ καλυτερη συσκευη και θα σου αρεσει.Κι απο μπαταρια ειναι αρκετα καλυτερο.

Τωρα για το μαγαζι δεν εχω ιδεα.Δεν εχω αποψη αλλα στα 260 που το πουλανε τωρα δεν αξιζει να το παρεις.Βαλε αλλα 30 ευρω και παρε το nexus 5.

230 το βρήκα στο best price το θέμα είναι ότι δεν θα θέλα να ξεπεράσω το όριο των 200 Ευρώ για κινητό απλα θελω να μάθω με σιγουριά αν στο κατάστημα είναι αξιόπιστο

Αν είναι να δώσεις πανω απο 250 για το g ουτε καν!

Πας καρφωτος για nexus 5 όπως είπε και ο Πανος

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

250 δεν δίνω για κανένα κινητό αλλα έστω 230 για το g που μου αρέσει θα τα δώσω! Τεσπα θα πάρω ενα τηλ αυριο να μάθω !! Παιδιά η άποψη σας για το κιτ ΚΑΤ ; Θα το σηκώνει καλα;

Μια χαρα θα την σηκωνει αφου εχει τα χαρακτηριστικα για να το κανει και με το παραπανω.Το μονο που φοβαμαι ειναι η αυτονομια μη γινει χειροτερη.

Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αργησε τοσο η LG να δωσει την αναβαθμιση.Μολις το απεσυρε και θα δωσει σε λιγο κιτ κατ.Ακομα κι αν το θελει να το παρει καποιος μετα δεν θα μπορει...Κατι δεν παει καλα...

Edited by panosfx

Θέλει μια φίλη ένα κινητό με max 230 και της πρότεινα με κλειστά μάτια το εργαλείο μας. Το θέμα είναι ότι έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Επίσης όσον αφορά την kit kat αν είναι καλοστημένη το σίγουρο είναι πως θα τρέχει πολύ καλύτερα από την JB που έχουμε. Οπότε θεωρώ να μην φοβάστε απλά να ανυπομονειτε. :p

Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αργησε τοσο η LG να δωσει την αναβαθμιση.Μολις το απεσυρε και θα δωσει σε λιγο κιτ κατ.Ακομα κι αν το θελει να το παρει καποιος μετα δεν θα μπορει...Κατι δεν παει καλα...

Γι αυτό ακριβώς το έδωσε τώρα. Για να μην κόψει από τις πωλήσεις των καινούριων και υποδυεστερων μοντέλων όπως πχ g2 mini/ l90. Οποιος το εχει, το έχει. Αυτός που δεν, θα κοιτάξει τα καινούρια μοντέλα.

Έ όχι ρε παιδιά πάω σήμερα να δώ στο best price και δεν υηρχε το μαγαζί! Τωρα στα 250 π το βρίσκω δεν παίζει ΝΑΤΟ πάρω αν δεν χαμηλώσει η τιμή θα κοταξω κατι άλλο!

Έ όχι ρε παιδιά πάω σήμερα να δώ στο best price και δεν υηρχε το μαγαζί! Τωρα στα 250 π το βρίσκω δεν παίζει ΝΑΤΟ πάρω αν δεν χαμηλώσει η τιμή θα κοταξω κατι άλλο!

Κοιτα το Moto G.Διαβαζω καλα σχολια.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)