Gooner Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σύνδεσε το με το PC σου και πάρε ότι αρχείο θέλεις! :) Με το suite της LG μπορείς να πάρεις νομίζω και επαφές κ.λπ. Γράφω νομίζω γιατί δεν το δουλεύω εγώ, εγώ χρησιμοποιώ το myphoneexplorer! :) Όταν το συνδέω με το pc η προεπιλεγμένη επιλογή είναι η φόρτιση και από την στιγμή που έχει χαλάσει το touch δεν μπορώ να την αλλάξω από την συσκευή , ρωτώ αν μπορεί να γίνει κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Είχες κάνει root? Είχες το,debugging ενεργό? Αν όχι, μόνο με hdmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gooner Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Είχες κάνει root? Είχες το,debugging ενεργό? Αν όχι, μόνο με hdmi. Όχι δεν ειμαι root. hdmi ?αν μπορείς εν συντομία να μου πεις τι ακριβώς εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ανταπτορα και καλώδιο για να προβάλεις την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση/οθόνη/pc κλπ. Ενα hdmi μισό μέτρο ζήτημα να κάνει κανένα ευρώ. Ο ανταπτορας δεν ξέρω πόσο πάει (αυτός που θα συνδέσει το usb του κινητού με το καλώδιο hdmi). Αν έχει κάποιο παιδί από εδώ και είστε κοντά ίσως σε βολέψει. Εγώ δεν έχω ανταπτορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και τι θα κάνει με το hdmi; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ανταπτορα και καλώδιο για να προβάλεις την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση/οθόνη/pc κλπ. Ενα hdmi μισό μέτρο ζήτημα να κάνει κανένα ευρώ. Ο ανταπτορας δεν ξέρω πόσο πάει (αυτός που θα συνδέσει το usb του κινητού με το καλώδιο hdmi). Αν έχει κάποιο παιδί από εδώ και είστε κοντά ίσως σε βολέψει. Εγώ δεν έχω ανταπτορα Νικο η αφη δεν δουλευει , η οθονη του δειχνει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αυτα είναι. Το ανάποδο κατάλαβα εγω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν είχε usb-otg.... :rolleyes: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν είχε usb-otg.... :rolleyes: αυτο ηταν η πρωτη μου σκεψη... Παιδια εγω σημερα ζαχαρωνα το G2 στο Πλαισιο μονο κ μονο για τη μπαταρια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λογικο.... Σημερα εμαθα οτι αυτο με την ανοικτη ακροαση το κανει στο One εδω και 2-3 μηνες... Πλεον φοβαμαι να σηκωσω τηλεφωνο! :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν είχε μία εφαρμογή η LG που χειριζόσουν το κινητό από το PC ? Θυμάστε τι χρειαζόταν και πως τη λένε? Λογικά υπάρχουν αντίστοιχες και στο store, αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα :) Για το φίλο που του έχει σπάσει το digitizer το λέω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όσον αφορά το θέμα της ανοιχτής ακρόασης παρατήρησα 2 πράγματα. 1. Καθώς μιλούσα έβαλα το κινητό στο αυτί μου και δεν έσβησε η οθόνη (λόγω του αισθητήρα) και τότε γύρισε σε ανοιχτή ακρόαση. 2. Ενώ μιλούσα πάλι, μπήκα chrome να δω κάτι και πάλι μου το γύρισε σε ανοιχτή. Μακάρι να βρούμε άκρη γιατί είναι πολύ σπαστικό, ειδικά σε μέρη με αρκετό κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν είχε μία εφαρμογή η LG που χειριζόσουν το κινητό από το PC ? Θυμάστε τι χρειαζόταν και πως τη λένε? Λογικά υπάρχουν αντίστοιχες και στο store, αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα :) Για το φίλο που του έχει σπάσει το digitizer το λέω.. Ειναι μαζι με τις αλλες εφαρμογες πουχει η lg στο σαιτ της.on screen phone νομιζω λεγεται... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Θέλει να έχεις ενεργοποιήσει ρύθμιση, να είσαι στο WiFi και νομίζω να δεχτείς κιόλας.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gooner Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ειναι μαζι με τις αλλες εφαρμογες πουχει η lg στο σαιτ της.on screen phone νομιζω λεγεται... Δεν δουλεύει, πρέπει να μπορείς να ρυθμίσεις την συσκευή. μάλλον δεν γίνετε κάτι..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john12345678 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 παιδιά σε κάποια σκρουτζομαγαζα το έχουν σε μπλε άλλα από πίσω είναι διαφορετικό από το μαύρο τι παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λογικο.... Σημερα εμαθα οτι αυτο με την ανοικτη ακροαση το κανει στο One εδω και 2-3 μηνες... Πλεον φοβαμαι να σηκωσω τηλεφωνο! :lol: Ακριβώς, το κάνει και στο δικό μου, άρα δεν είναι θέμα του og. Κι εμένα ξεκίνησε από τότε που έβαλα μια φορά ανοιχτή ακρόαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 παιδιά σε κάποια σκρουτζομαγαζα το έχουν σε μπλε άλλα από πίσω είναι διαφορετικό από το μαύρο τι παίζει ? Optimus G LG L'21... Για δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα έχω το συγκεκριμένο κινητό (Lg Optimus G) σαν 2ο .ΤΟ έχω πάρει πριν 3 μήνες και από την αρχή κολλάει ο συγχρονισμός των mail.Μένει ανοιχτό το σήμα του συγχρονισμού ,δεν κάνει όμως συγχρονισμό των mail και μου καταναλώνει μέσα σε ένα μισάωρο την περισσότερη μπαταρία.Έχω κάνει αρκετές φορές επαναφορά εργοστασιακών αλλά πάλι τα ίδια.Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?Σκέφτομαι να το κάνω root και να του περάσω άλλη έκδοση android.Ποια έχετε να μου προτείνεται?Ευχαριστώ. Edited March 12, 2014 by jojos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Cm11 last nightly-Savvy Rom, διαλέγεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 παιδιά σε κάποια σκρουτζομαγαζα το έχουν σε μπλε άλλα από πίσω είναι διαφορετικό από το μαύρο τι παίζει ? Νομιζω πως δεν βγαινει σε μαυρο αλλα μη σε παρω και στο λαιμο μου Οι περισσοτεροι εδω μεσα το μπλε δεν εχουμε η κανω λαθος; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μπλε / μαύρο, ένα χρώμα είναι. Μαύρη είναι συσκευή απλά στον ήλιο στη τζαμαρια πίσω φαίνεται και σαν βαθύ μπλε σε κάποιες αντανακλάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Δεν εννοεί το blue black που έχουμε. Τουλάχιστον τα 3 πρώτα μαγαζιά του σκρουτζ -δεν τσέκαρα τα υπόλοιπα- στις φωτο έχουν το LGL21 (Japanese variant του optimus G) που είναι κανονικότατο γαλάζιο-μπλε... Νοκια blue φάση :p Edited March 13, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ωχ εχει δικιο ο φιλος τι μπλε ειναι αυτο στα πρωτα σκρουτζομαγαζα; λογικα εχουν κανει λαλακια και εχουν λαθος φωτο. ισως καποιο κορεατικο-κινεζο κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Ξεβαρέθηκα και τσέκαρα και τους άλλους τρεις, εντάξει οι υπόλοιποι έχουν σωστές φωτο. Για τους πρώτους τρεις είναι να κάνεις τον σταυρό σου αν βάλανε απλά λάθος φωτο. Τόσο δύσκολο είναι μια έρευνα 10 λεπτών να διαπιστώσουν ότι η ονομασία BLUE στο κουτί του κινητού/μοντέλου, αναφέρεται στο blue black και όχι στην άλλη γιαπωνέζικη έκδοση? Να πάρουν ένα κλου και να αναρωτηθούν γιατί οι υπόλοιποι πχ έχουν άλλες φωτο... ούτε αυτό? Ακόμη και την πιθανότητα να έχουν όντως το L21, τότε κακώς αναγράφεται ως Ε975, όποια πιθανότητα και να πάρεις ή δεν ξέρουν τι πουλάνε ή αναγράφουν εσκεμμένα άλλο μοντέλο...και άντε να εμπιστευθείς τέτοιους "επαγγελματίες" και να πάρεις από αυτούς.. :rolleyes: Edited March 13, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts