pgetsopoulos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 εφυγες. αναβαθμισεις ΔΕΝ (ακομα), 4.1.2 εχει αλλα ΠΕΤΑΕΙ (και ισως 4.4 στον οριζοντα :p) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 μα πόσο ωραίο είναι το double tap to unlock :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Camera Zoom Fx και Camera awesome είναι πολύ καλύτερες από την stock. Βέβαια είναι επί πληρωμής άλλα τουλάχιστον η πρώτη (zoom fx) αξίζει τα λεφτά της βγάζει τέλειες φώτο με την κάμερα του G σε όλες τις συνθήκες. Περασα την zoom αλλα δεν είδα και καμιά σπουδαία διαφορα,μηπως θα μπορούσες να παραθέσεις κάποιες βασικές ρυθμίσεις για καλύτερες φωτογραφίες? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Περασα την zoom αλλα δεν είδα και καμιά σπουδαία διαφορα,μηπως θα μπορούσες να παραθέσεις κάποιες βασικές ρυθμίσεις για καλύτερες φωτογραφίες? Ευχαριστώ την pro (paid) έκδοση έβαλες έτσι; οι ρυθμίσεις είναι πάρα πολλές ο καθένας κάνει ότι του ταιριάζει, απλά βάλε στο μέγεθος της φώτο jpg στο 100% διότι από default είναι στο 85. Την μεγάλη διαφορά (που είναι αποτέλεσμα του focus κυρίως) θα τη δεις σε φωτογραφίες σκοτεινού περιβάλλοντος δλδ εκεί που πάσχουν όλες οι κάμερες κινητών της LG. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το double tap υπάρχει μόνο σε κερνελ για custom 4.4 παίδες;;; το λατρεύω Σαν λειτουργία Αλλά είχα περάσει 4.4 και μου έκανε αρκετά προβλήματακια.... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 να ξερεις, το κινητο πρεπει να πεταει :p επισης πολλοι πουλανε και καινουργια ;) Η αληθεια ειναι οτι στο ινσομνια εχει καλες ευκαιριες εχετε να προτεινενε και κανενα αλλο σαιτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το double tap του f93 είναι άθλιο παιδιά.. Καμία σχέση με n9/g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 δεν εχω βαλει αγγελια γιατι το σκεφτομαι ακομα,παντως το δικο μου ειναι γαλλικο σε υπεραριστη κατασταση με ζελατινα θηκες,αγορασμενο απο το καιζερσοπ,το εχω 5 μηνες αλλα τους 3 τελευταιους ειναι στο κουτι του γιατι χρησιμοποιω wp8.το σκεφτομαι να παω σε g2,αλλα δε ξερω αν αξιζει τον κοπο τα παραπανω λεφτα γιατι ειμαι ηδη πολυ ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 τιμη πες μας μονο... :) (και χρωμα :p) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Κι εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι.. Το έχω στο κουτάκι του να με περιμένει από την πρώτη μέρα και σκέφτομαι να το πουλήσω να πάω σε g2... Αλλά σκέφτομαι μήπως τα παραπάνω λεφτά δεν τα αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ειναι σε μαυρο χρωμα.το ειχα παρει 355+ και το κοβω γυρω στα 250 αν τελικα το δωσω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ειναι σε μαυρο χρωμα.το ειχα παρει 355+ και το κοβω γυρω στα 250 αν τελικα το δωσω:) αν ενδιαφερθείς να το δώσεις στείλε ένα πμ Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας, το ζήτησα πρώτος :Ρ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Θα το σκεφτω και θα ενημερωσω παιδια,παντως αν τελικα το αποφασισω προτιμω χερι με χερι να το δειτε εννοειται απο κοντα και απο μονοι σας,μενω γλυφαδα και ελπιζω να ειστε εντος αττικης!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ενημέρωσε με pm όμως, μην γεμίζουμε το θέμα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας, το ζήτησα πρώτος :Ρ οκ εχω το 2 λοιπον... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Θέλει κανείς αυτή τη θήκη: http://www.ebay.com/itm/190944155814 ; Διαπίστωσα πως έχει ένα μικρό ελάττωμα. Η πάνω αριστερή όπως το βλέπεις γωνία λείπει. Δεν είναι σπασμένη απλά λείπει. Ίσως είναι και το σχέδιο έτσι δεν ξέρω. Όποιος ενδιαφέρεται, είναι από Αθήνα και μπορεί να έρθει κοντά στο χώρο μου είναι δική του. ΠΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 σχεδόν όλες έτσι είναι διότι από το κορεατικό optimus g βγαίνει κεραία για tv από αυτό το σημείο :P Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 σχεδόν όλες έτσι είναι διότι από το κορεατικό optimus g βγαίνει κεραία για tv από αυτό το σημείο :P Βρε λες; Στην περιγραφή όμως γράφει πως είναι για το E975 που είναι το ευρωπαϊκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Όλες έτσι είναι. Οι περισσότερες τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 H nillkin δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον αυτή που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Θέλει κανείς αυτή τη θήκη: http://www.ebay.com/itm/190944155814 ; Διαπίστωσα πως έχει ένα μικρό ελάττωμα. Η πάνω αριστερή όπως το βλέπεις γωνία λείπει. Δεν είναι σπασμένη απλά λείπει. Ίσως είναι και το σχέδιο έτσι δεν ξέρω. Όποιος ενδιαφέρεται, είναι από Αθήνα και μπορεί να έρθει κοντά στο χώρο μου είναι δική του. ΠΜ Και η δικια μου, η κορεατικη Mercury ετσι ειναι. ;) Το σχεδιο ειναι, δεν λειπει κατι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ας λέει 975 :P , ακόμα και το bumper έτσι είναι, μην κολλας , στην αρχή και εγώ είχα σκαλώσει :lol: εννιά στις δέκα είναι έτσι Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δηλαδή είμαι τυχερός;; http://s30.postimg.org/9b3egugb1/nillkin.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δηλαδή είμαι τυχερός;; http://s30.postimg.org/9b3egugb1/nillkin.jpg Σε εσενα λειπει ολοκληρο το πανω και κατω μερος. :p Αυτο μου την εδινε και δεν την πηρα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts