Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4G μπορεί να δειζνει, αλλά άμα κανείς speedtest.net θα δεις ότι μάλλον 3g ταχύτητες έχεις, εφόσον δεν έχεις πρόγραμμα σε 4g

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παντως σημερα πουχα 4g και πηρα τηλεφωνο αμεσως γυρισε σε Η...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Όπως είπε και ο φίλος ducath δεν γίνεται να πάρεις τηλέφωνο με 4g. Γυρνάει σε H. Αυτό νομίζω γίνεται γιατί χρησιμοποιείται ολόκληρο το κανάλι για διακίνηση δεδομένων. Νομίζω ότι υπάρχει τεχνολογία για κλήσεις μέσω 4G η οποία ουσιαστικά χρησιμοποιεί πρωτόκολλα VoIP.

Όσον αφορά τις ROMS, εγώ τώρα τελευταία έχω βάλει την CM 10.2 stable και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα εως τώρα.

επισης, αντι για 15 ωρες που βγαζει κλησεις θεωρητικα, με 4G θα βγαζαμε 5 :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το κινητό το έστειλα για service τελικά αφού δεν έβγαλα άκρη....

Μηπως χρησιμοποιουσες καμια εφαρμογη για ξεκλειδωμα οθονης μεσω proximity sensor? Ειχα τα ιδια συμπτωματα μετα απο χρηση αναλογης εφαρμογης κ μου αλλαξαν pcb στο σερβις.εντος εγγυησης φυσικα και αψογο αποτελεσμα...εχουν περασει κ 3-4 μηνες κ ολα καλα..

Το καλυτερο screenprotector κατα τη γνωμη μου.ηρθε σε 25 μερες.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=190920682456

Του πλαισιου οσα πηρα (3 διπλα!!!) ολα ειχαν σκονη μεσα ή κλωστουλες.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Εγω ειχα παρει αυτα για screen protector και κολλησαν μια χαρα πανω. Δεν ηταν χυμα μεσα στο φακελο.

http://www.ebay.co.uk/itm/300890683899?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Απο τα καλύτερα screen protectors αν όχι τα καλύτερα που με έκαναν να απαρνηθώ και αυτά της zagg. http://www.spigen.com/brands/lg/lg-optimus-g-screen-protector-steinheil-series.html

Εγώ είμαι με αυτό που είχε μέσα η nillkin και μπορώ να δηλώσω απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω κι άλλα 3 ματ γκαβάτζα τα οποία τα προτιμώ από τα γυαλιστερά.

Ρε παιδιά.. Είπαμε μια θήκη για προστασία, αλλά όχι και στο συρτάρι αν δεν έχει θήκη!! Αν κάποιος έχει πρόβλημα και τρέμουν τα χέρια του το καταλαβαίνω. Είναι παρατραβηγμενο όμως σε νορμάλ περιπτώσεις..

αχμμμ πρόβλημα έκανα unlock από to freegee και τώρα ενώ bootarei μπαίνει μόνο στο cwm

Πως έκανες unlock? Το freegee έχει 2 3 μέρες που δε δουλεύει. Στα ελληνικά τουλάχιστον.

ναι ανοίγει πάντα το cwm :( θα δοκιμάσω wipe data και install την pacman

update: όλα καλά με την παραπάνω διαδικασία

Edited by dimx2

Συγχρονίζω επαφές με FB, αλλά η ανάλυση ειναι χάλι μαύρο, πριν κάνω restore ήταν complet, ξερει κάνεις καμία ρύθμιση;

Ρε παιδιά.. Είπαμε μια θήκη για προστασία, αλλά όχι και στο συρτάρι αν δεν έχει θήκη!! Αν κάποιος έχει πρόβλημα και τρέμουν τα χέρια του το καταλαβαίνω. Είναι παρατραβηγμενο όμως σε νορμάλ περιπτώσεις..

Πως έκανες unlock? Το freegee έχει 2 3 μέρες που δε δουλεύει. Στα ελληνικά τουλάχιστον.

με το freegee όταν λες με τα ελληνικά?

Ελληνικά κινητά. Αυτά που έχουν ελληνική ρομ καλύτερα.

Γενικά υπάρχει θέμα βέβαια από ότι είδα αλλά 3 ελληνικά έχω και για αυτά είμαι σίγουρος.

Μιλούσα και με τον dev 2 μέρες αλλά άκρη δε βγάλαμε.

αχμμμμ δεν ξέρω τι μαμά ρομ φορούσε, νομίζω ελληνική το χα πάρει από το ebw. To freegee το είχα κατεβάσει πριν 2-3 μέρες αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ είχα κάνει μόνο backup efs, σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο πάτησα το cwm (το touch ποτέ δεν μου άρεσε) και μέσα σε ένα λεπτό έκανε reboot σε recovery αλλά πιο πέρα δεν πήγαινε έδειχνε google-> lg και μετά cwm.

Εγώ πάντως χτες έκανα unlock το δικό μου με freegee και του πέρασα μια CM 10.2 δε συνάντησα κανένα πρόβλημα. Το τηλέφωνο είναι ελληνικό vodafone.

Έχεις πάρει backup τα πάντα? Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις hard reset να σβηστούν όλα (vol down + power).
οκ προς το παρών με την pacman είμαι μια χαρά μ' αρέσει και καλύτερα από τη εργοστασιακή αν είναι να γυρίσω πίσω θα το κάνω με το kdz. Έβαλα το imei κι έχω κατεβάσει την εργοστασιακή ρομ αν την χρειαστώ.

Ερώτηση εσάς σας δείχνει το google με το λουκετάκι ξεκλείδωτο στο κάτω μέρος στο Boot πριν το lg?

Μπορείς να μας δώσεις Λίνκ για την cm? Είναι λειτουργική?

η pacman βασίζεται στην 10.2 για Pure 10.2 εδώ

Μπορείς να μας δώσεις Λίνκ για την cm? Είναι λειτουργική?

Το link το έδωσε ο dimx2 στο από πάνω πόστ, απ το official site την κατέβασα κι εγώ.

Μέχρι στιγμής δείχνουν να δουλεύουν τα πάντα (εκτός απ το FM ραδιόφωνο φυσικά).

Αν αποφασίσεις να την βάλεις θα πρότεινα να μην έχεις πολλά πολλά μέσα στην "external" του τηλεφώνου, γιατί η CM αλλάζει τα paths και 1ον) δε θα βλέπεις αυτά που είχες και 2ον) θα είναι δεσμευμένος χώρος του χωρίς λόγο.

Η CM βάζει την external στο /data/media/0/ και τα παλιά αρχεία μένουν στο /data/media/

σημερα μου εκανε κατι κουλο... ειχε σβησει απο μπαταρια το πρωι γιατι δε το φορτισα :p

14:30 μπαινει κλειστο στον ωραιοτατο φορτιστη του.... 15:05 το ανοιγω, 8%.... 16:00 στο 28% μονο, με λειτουργια πτησης κλειστο συγχρονισμο, ολα!

βρε μηπως φταιει ο φορτιστης? βαζω αλλον, επισης 1200ρη, στις 16:40 ηταν στο 39% :D 2 ωρες φορτισης με το ζορι 40% :p

τωρα μεσα σε 20 λεπτακια εχει παρει >20% :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Eχω προβλημα... :(

Τις τελευταιες μερες, κατα τις συνομιλιες μου με το κινητο, τοσο εγω ακουγομαι καπως περιεργα, σαν στερεοφωνικα, οσο το ιδιο ακουγεται και ο συνομιλητης μου εντελως περιεργα βαθια και "στερεοφωνικα" ή "μεγαφωνικα" (δε ξερω πως ακριβως να το χαρακτηρισω) απο το πανω πανω ηχειο του κινητου μου, εκει που ακουμπαει το αυτι οταν μιλαμε. Εχει συμβει σε κανεναν? Ειναι εντελως ενοχλητικο... δε θελω καν να σκεφτομαι διαδικασιες service κτλ....

• The title was changed to LG Optimus G (E975)