dgeorge4 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 4G μπορεί να δειζνει, αλλά άμα κανείς speedtest.net θα δεις ότι μάλλον 3g ταχύτητες έχεις, εφόσον δεν έχεις πρόγραμμα σε 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Εγω παντως σημερα πουχα 4g και πηρα τηλεφωνο αμεσως γυρισε σε Η... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Όπως είπε και ο φίλος ducath δεν γίνεται να πάρεις τηλέφωνο με 4g. Γυρνάει σε H. Αυτό νομίζω γίνεται γιατί χρησιμοποιείται ολόκληρο το κανάλι για διακίνηση δεδομένων. Νομίζω ότι υπάρχει τεχνολογία για κλήσεις μέσω 4G η οποία ουσιαστικά χρησιμοποιεί πρωτόκολλα VoIP. Όσον αφορά τις ROMS, εγώ τώρα τελευταία έχω βάλει την CM 10.2 stable και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα εως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 επισης, αντι για 15 ωρες που βγαζει κλησεις θεωρητικα, με 4G θα βγαζαμε 5 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Το κινητό το έστειλα για service τελικά αφού δεν έβγαλα άκρη.... Μηπως χρησιμοποιουσες καμια εφαρμογη για ξεκλειδωμα οθονης μεσω proximity sensor? Ειχα τα ιδια συμπτωματα μετα απο χρηση αναλογης εφαρμογης κ μου αλλαξαν pcb στο σερβις.εντος εγγυησης φυσικα και αψογο αποτελεσμα...εχουν περασει κ 3-4 μηνες κ ολα καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το καλυτερο screenprotector κατα τη γνωμη μου.ηρθε σε 25 μερες. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=190920682456 Του πλαισιου οσα πηρα (3 διπλα!!!) ολα ειχαν σκονη μεσα ή κλωστουλες. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εγω ειχα παρει αυτα για screen protector και κολλησαν μια χαρα πανω. Δεν ηταν χυμα μεσα στο φακελο. http://www.ebay.co.uk/itm/300890683899?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Απο τα καλύτερα screen protectors αν όχι τα καλύτερα που με έκαναν να απαρνηθώ και αυτά της zagg. http://www.spigen.com/brands/lg/lg-optimus-g-screen-protector-steinheil-series.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εγώ είμαι με αυτό που είχε μέσα η nillkin και μπορώ να δηλώσω απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω κι άλλα 3 ματ γκαβάτζα τα οποία τα προτιμώ από τα γυαλιστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 αχμμμ πρόβλημα έκανα unlock από to freegee και τώρα ενώ bootarei μπαίνει μόνο στο cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μετά από reboot ανοίγει πάντα το CWM?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ρε παιδιά.. Είπαμε μια θήκη για προστασία, αλλά όχι και στο συρτάρι αν δεν έχει θήκη!! Αν κάποιος έχει πρόβλημα και τρέμουν τα χέρια του το καταλαβαίνω. Είναι παρατραβηγμενο όμως σε νορμάλ περιπτώσεις.. αχμμμ πρόβλημα έκανα unlock από to freegee και τώρα ενώ bootarei μπαίνει μόνο στο cwm Πως έκανες unlock? Το freegee έχει 2 3 μέρες που δε δουλεύει. Στα ελληνικά τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) ναι ανοίγει πάντα το cwm :( θα δοκιμάσω wipe data και install την pacman update: όλα καλά με την παραπάνω διαδικασία Edited December 6, 2013 by dimx2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Συγχρονίζω επαφές με FB, αλλά η ανάλυση ειναι χάλι μαύρο, πριν κάνω restore ήταν complet, ξερει κάνεις καμία ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ρε παιδιά.. Είπαμε μια θήκη για προστασία, αλλά όχι και στο συρτάρι αν δεν έχει θήκη!! Αν κάποιος έχει πρόβλημα και τρέμουν τα χέρια του το καταλαβαίνω. Είναι παρατραβηγμενο όμως σε νορμάλ περιπτώσεις.. Πως έκανες unlock? Το freegee έχει 2 3 μέρες που δε δουλεύει. Στα ελληνικά τουλάχιστον.με το freegee όταν λες με τα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ελληνικά κινητά. Αυτά που έχουν ελληνική ρομ καλύτερα. Γενικά υπάρχει θέμα βέβαια από ότι είδα αλλά 3 ελληνικά έχω και για αυτά είμαι σίγουρος. Μιλούσα και με τον dev 2 μέρες αλλά άκρη δε βγάλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 αχμμμμ δεν ξέρω τι μαμά ρομ φορούσε, νομίζω ελληνική το χα πάρει από το ebw. To freegee το είχα κατεβάσει πριν 2-3 μέρες αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ είχα κάνει μόνο backup efs, σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο πάτησα το cwm (το touch ποτέ δεν μου άρεσε) και μέσα σε ένα λεπτό έκανε reboot σε recovery αλλά πιο πέρα δεν πήγαινε έδειχνε google-> lg και μετά cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχεις πάρει backup τα πάντα? Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις hard reset να σβηστούν όλα (vol down + power). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εγώ πάντως χτες έκανα unlock το δικό μου με freegee και του πέρασα μια CM 10.2 δε συνάντησα κανένα πρόβλημα. Το τηλέφωνο είναι ελληνικό vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μπορείς να μας δώσεις Λίνκ για την cm? Είναι λειτουργική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έχεις πάρει backup τα πάντα? Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις hard reset να σβηστούν όλα (vol down + power). οκ προς το παρών με την pacman είμαι μια χαρά μ' αρέσει και καλύτερα από τη εργοστασιακή αν είναι να γυρίσω πίσω θα το κάνω με το kdz. Έβαλα το imei κι έχω κατεβάσει την εργοστασιακή ρομ αν την χρειαστώ. Ερώτηση εσάς σας δείχνει το google με το λουκετάκι ξεκλείδωτο στο κάτω μέρος στο Boot πριν το lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μπορείς να μας δώσεις Λίνκ για την cm? Είναι λειτουργική? η pacman βασίζεται στην 10.2 για Pure 10.2 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μπορείς να μας δώσεις Λίνκ για την cm? Είναι λειτουργική? Το link το έδωσε ο dimx2 στο από πάνω πόστ, απ το official site την κατέβασα κι εγώ. Μέχρι στιγμής δείχνουν να δουλεύουν τα πάντα (εκτός απ το FM ραδιόφωνο φυσικά). Αν αποφασίσεις να την βάλεις θα πρότεινα να μην έχεις πολλά πολλά μέσα στην "external" του τηλεφώνου, γιατί η CM αλλάζει τα paths και 1ον) δε θα βλέπεις αυτά που είχες και 2ον) θα είναι δεσμευμένος χώρος του χωρίς λόγο. Η CM βάζει την external στο /data/media/0/ και τα παλιά αρχεία μένουν στο /data/media/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 σημερα μου εκανε κατι κουλο... ειχε σβησει απο μπαταρια το πρωι γιατι δε το φορτισα :p 14:30 μπαινει κλειστο στον ωραιοτατο φορτιστη του.... 15:05 το ανοιγω, 8%.... 16:00 στο 28% μονο, με λειτουργια πτησης κλειστο συγχρονισμο, ολα! βρε μηπως φταιει ο φορτιστης? βαζω αλλον, επισης 1200ρη, στις 16:40 ηταν στο 39% :D 2 ωρες φορτισης με το ζορι 40% :p τωρα μεσα σε 20 λεπτακια εχει παρει >20% :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_ts Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Eχω προβλημα... :( Τις τελευταιες μερες, κατα τις συνομιλιες μου με το κινητο, τοσο εγω ακουγομαι καπως περιεργα, σαν στερεοφωνικα, οσο το ιδιο ακουγεται και ο συνομιλητης μου εντελως περιεργα βαθια και "στερεοφωνικα" ή "μεγαφωνικα" (δε ξερω πως ακριβως να το χαρακτηρισω) απο το πανω πανω ηχειο του κινητου μου, εκει που ακουμπαει το αυτι οταν μιλαμε. Εχει συμβει σε κανεναν? Ειναι εντελως ενοχλητικο... δε θελω καν να σκεφτομαι διαδικασιες service κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts