Jump to content

chris_ts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About chris_ts

  • Ημ. Γέννησης 15/09/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone

chris_ts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εεε, συγνωμη που ειμαι λιγακι ασχετος αλλά τι εννοεις με τη φραση "ξεπερασε το λογισμικο" ? μηπως ηθελες να γραψεις ξανα περασε το λογισμικο?? (Παρεπιπτοντως, δε γνωριζω πως κανουμε downgrade το λογισμικο, για να ξανα περασω την υπαρχουσα εκδοση... :( ) Eυχαριστω πολυ για το χρονο σου!
  2. Tο προβλημα ειναι οτι το εχω κλικαρισμένο αυτο που λες. Δηλαδη messenger--> ρυθμισεις--> ειδοποιησεις--> φωτεινη ενδειξη. και παρ ολα αυτα δεν δουλευει η πρασινη λυχνία οταν ειναι σε αδρανεια. Ξερει κανεις κατι παραπανω?? :( edit να σημειωσω οτι αυτο προεκυψε μετα την τελευταια αναβαθμιση (πριν μερικους μηνες δηλαδη). Και εχω τσεκαρει απ τις ρυθμισεις του κινητου οτι ειναι κλικαρισμενο το να χρησιμοποιει το φως Led για ολες τις κοινοποιησεις κτλ
  3. Eυχαριστω venoos για τις 2 προτασεις, μαλλον θα τσιμπησω τα ακουστικα του 1ου λινκ. Nikos523 , ναι τα ακουστικα τα θελω και για μουσικη και για κλησεις. Επειδη ανεφερες για sennheiser, μηπως εχεις καποια συγκεκριμενη προταση?? Και μια δευτερη (τελευταια ελπιζω) ερωτηση, αυτη τη φορα πιο εξειδικευμενη για το κινητο: το μεγαλυτερο μου προβλημα, μετα το τελευταιο επισημο update, ειναι οτι πλεον οταν εχεις μηνυμα στο messenger του fb, δεν ενεργοποιειται η πρασινη λυχνια των ειδοποιησεων του κινητου, με αποτελεσμα να πρεπει να ανοιγεις την οθονη για να τσεκαρεις αν εχεις μηνυμα. Υπαρχει καποια λυση γι αυτο, ή ειναι ενα κακο που δυστυχως δεν αλλαζει για οσους ειμαστε με τη stock rom? Ευχαριστω!
  4. Kαλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση!! Συγνωμη που δεν το διευκρινησα, παραλειψη μου, εννοω οτι χρειαζομαι να αγορασω ακουστικα hands free in ear με μικροφωνο! Ειχα παρει κατι ρέπλικες των ακουστικων του Samsung Galaxy Note 2 με 3-4 ευρω απο e-bay, τα οποια αντεξαν περιπου εξι μηνες, οποτε χρειαζομαι να τα αντικαταστησω, με κατι φτηνο, ή ακριβο και καλυτερο. :) Ευχαριστω και παλι!
  5. Kαλησπερα συμφορουμιτες! Χρειαζομαι τη βοηθεια / προταση σας, για αμεση αγορα hands free με μικροφωνο για το εν λογω κινητο του τοπικ. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχετε ξανα απαντησει σε μια τετοια ερωτηση, αλλά δεν προλαβαινω να ψαξω τοσες δεκαδες σελιδες για να βρω πιθανη απαντηση! Οποτε αν καποιος εχει ετοιμα 1-2 λινκ ακουστικών, για μπατζετ μεχρι περιπου 15, αντε 20 ευρω, θα του ημουν υποχρεος. :O (φυσικα αν παιζει κατι value for money και σε λιγοτερα χρηματα, προτιμητεο.) Να στε καλα!
  6. Μολις τσεκαρα αυτο που λες , και με κλειδωμενη την οθονη, μολις παταω το κουμπι, με παει κατευθειαν στην εικονα ξεκλειδωματος, δε βλεπω αρχικη οθονη.
  7. Νομιζω οτι πρεπει να γινουν αισθητες βελτιωσεις συντομα, αλλιώς το κινητο ισως ειναι καλυτερο να το γυρισουμε στην jb. Από τοτε που εγινε η αναβαθμιση, και εγω προσεξα οσα προανεφεραν τα παιδια: μεγαλυτερη καταναλωση, πιο δυσκινητο το κινητο στο multitasking, μεγαλη δυσκολια (νομιζω δεν αναφερθηκε ιδιαιτερα) στο touching και στην ευαισθησια του κινητου, το ραδιοφωνο μου φαινεται πιο δυσχρηστο και χωρις την one click λειτουργια μεγαφωνου, και τελος το θεμα με τη μη λειτουργια του led οταν εχεις ειδοποιηση, το οποιο ειναι αρκετα κουραστικο και χρονοβορο γιατι πρεπει καθε τρεις και λιγο να ανοιγεις την οθονη για να ελεγχεις μονος σου. Φυσικα υπαρχουν και πολλα θετικα πραγματακια, με μεγαλυτερο την εξαφανιση της ηλιθιας μπαρας, αλλά προτιμουμε να εχουμε τα νεα features σε συνδυασμο με την παλια σπιρταδα του κινητου, και οχι την τωρινη εν μερει δυσκοιλιοτητα, γιατι ειναι κριμα..
  8. Καλησπερα, αργησα λιγο αλλα τωρα ειδα τα μηνυματα, και συγκεκριμενα αυτο. Την εχω τη συγκεκριμενη θηκουλα φιλε μου, ωραια και αξιοπρεπεστατη για τα ελαχιστα λεφτα της. Καλυπτει το κινητο αν φαει καμια τουμπα, και μπροστα λογω του περιθώριου των πλα'ι'νων της, δινει την "ανεση" να μην βρει η οθονη, αν πεσει με τα μουτράκια. Τη φοραει απο τοτε που πηρα το κινητο, κανα 2 μηνες εχει, την ειχα παρει σαν προσωρινη βιαστικη λυση, μεχρι να δω και να αποφασισω ποια κιμπάρικη θηκη θα του βαλω. Οποτε, θα σου ελεγα οτι αν ειναι να πας σε κατι πραγματικα καλο, πηγαινε σε κατι αλλο οπως η Mercury που προτεινουν τα παιδια (βλεπω ειναι rubber, αλλη ασφαλεια) , ή bumper λογω εμφανισης. Και εγω πολυ πολυ συντομα, σε μια απο αυτες τις 2 θα παω, για να μαι ειλικρινης. :)
  9. Επιτελους.... γιατι τοσες σελιδες, μονο αχρηστες ανοησιες καθομαστε και διαβαζουμε. Ε φτανει. Καλες γιορτες σε ολους :)
  10. Παιδια και μενα (απο τα λιγα που μπορω να ξερω και να εκφερω) το ασπρο μου φαινεται μια χαρα νορμαλ στο κινητο μου (G απο voda)
  11. το googlara και ειδα τι ειναι αυτο που μου εγραψες... με λιγα λογια, αναποφευκτο κακο, οσο ειμαι στην κοσμοτε ε? :mad:
  12. Eχω προβλημα... :( Τις τελευταιες μερες, κατα τις συνομιλιες μου με το κινητο, τοσο εγω ακουγομαι καπως περιεργα, σαν στερεοφωνικα, οσο το ιδιο ακουγεται και ο συνομιλητης μου εντελως περιεργα βαθια και "στερεοφωνικα" ή "μεγαφωνικα" (δε ξερω πως ακριβως να το χαρακτηρισω) απο το πανω πανω ηχειο του κινητου μου, εκει που ακουμπαει το αυτι οταν μιλαμε. Εχει συμβει σε κανεναν? Ειναι εντελως ενοχλητικο... δε θελω καν να σκεφτομαι διαδικασιες service κτλ....
  13. Συγνωμη για την ασχετοσυνη, αλλα για εμας τους ανιδεους που διαβαζουμε να γραφετε για bumper, τι την κανει να διαφερει? θα μου πειτε google it , αλλα να σας στερησω τη χαρα να μου το εξηγησετε εσεις? :P
×
×
  • Create New...