hasiotis_john Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Παιδιά, μην πέφτετε από τα σύννεφα...., έχουν μαλλιάσει τα δάχτυλά μας τόσα χρόνια να γράφουμε για την LG που ΔΕΝ δίνει σημασία στις αναβαθμίσεις! Βγάζει τρομερά μαραφέτια, αλλά χωρίς καμιά υποστήριξη! Πάντως το κινητό φυσάει και έτσι που είναι , οπότε δεν πειράζει ... :-) Edited November 12, 2013 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παντα υπάρχουν και οι custom ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Τελικά κατάφερα και πήρα και εγώ ενα Optimus G (εδωσα Ενα Lumia 820 που πηρα απο Vodafone + 20 ευρω σε ενα φιλο).. Το κινητάκι είναι φοβερό.. Μου έκανε εντυπωση βεβαια το 4.1.2 που δεν ειχε καμια αναβαθμιση. Ολα καλα ,παρα μόνο στο skype ,υπάρχει καποιο θεματακι με τον Proximity sensor. Σβηνει η οθονη και μολις βγαζεις το κινητο απο το αυτί σου δεν αναβει κανονικα,αλλα ότι και να κανεις αναβει για μισο δευτερολεπτο και ξανασβηνει. Πατωντας το κουμπι για να αναψει η οθονη επίσης το ιδιο..Μετα απο καμια 10αρια προσπαθειες τελικά η οθονη λειτουργει κανονικα..Αυτα μονο στο skype..Σε viber Κλπ λειτουργουν ολα καλα.. Επειδη δεν εχω διαβασει όλο το Thread (ακομα) έχουν και αλλοι αυτό το θεμα; Γενικα δεν εχει βγει αναβαθμιση σε καμια χωρα πάνω από 4.1.2? Προς το παρον το κρατώ ως εχει ..Αργότερα βλέπω για καμια custom.. Παντως η αλλαγη απο Galaxy S I9000 Με Cyanogenmod 10.2 που το ειχα πανω απο 3 χρονια και ημουν ακρως ικανοποιημενος, στο Lg έχει τεράστια διαφορα ..Ολα ειναι πολυ πιο γρηγορα ,και το βασικό ειναι η διαφορά στην οθόνη, όπου η πλοηγηση στο ιντερνετ είναι σαφως καλύτερη χωρις να χρειαζεται να ζουμαρεις συνεχως.. Edited November 13, 2013 by baskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το email της LG αναφέρει ότι το κινητό μας δε θα πάρει την KitKat, την 4.3 όμως ;; :confused: Πάντως, αν είναι να πάρουμε αναβάθμιση και να έχουμε εμπειρία S3/S4, ευχαριστώ δεν θα πάρω ... Απόλυτα σύμφωνος!! Το "latest" δεν ειναι απαραίτητα και το "the best"! ;) Ειδικά η Samsung φυμιζεται για τις πατατιές της. Η LG τουλάχιστον δίχνει να "δουλεύει" περισσοτερο τις rom της πριν τις κυκλοφωρήσει!:happy: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Η απάντηση της αμερικάνικης LG αφορούσε το e970 το οποίο ξεκίνησε με ics και πήρε αργότερα jelly bean. Επίσης όπως σωστά είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, δεν έχει αποκλειστεί η αναβάθμιση σε 4.3. Σε κάθε περίπτωση το να μιλάμε από τώρα για κιτ κατ είναι πρόωρο. Από τη μία είναι ξενέρωμα να έχεις τη μέχρι πρότινος ναυαρχίδα μιας εταιρείας και να μην ξέρεις αν και πότε θα πάρεις αναβάθμιση, από την άλλη είναι σημαντικό να ξέρεις ότι ΑΝ αναβαθμιστείς θα έχεις ένα απροβληματιστο τηλέφωνο. Παλιά είχα το galaxy s advance που με gingerbread πέταγε, μετά από τεράστια αναμονή πήρε jellybean και έγινε πιο αργό κι από την καθυστέρηση. Επίσης οι κάτοχοι s3 μετά από 1 χρόνο αναμονή πήραν μια έκδοση που εκτός ότι λαγκαρει, έχει σοβαρό πρόβλημα "ρουφιγματος" μπαταρίας. Τουλάχιστον με την LG είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν δοθεί αναβάθμιση θα είναι καλογραμμένη. Edited November 13, 2013 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Απόλυτα σύμφωνος!! Το "latest" δεν ειναι απαραίτητα και το "the best"! ;) Ειδικά η Samsung φυμιζεται για τις πατατιές της. Η LG τουλάχιστον δίχνει να "δουλεύει" περισσοτερο τις rom της πριν τις κυκλοφωρήσει!:happy: Και όμως στην περίπτωση της 4.4 το latest είναι το the best! Το κινητό είναι εντελώς διαφορικό, ειδικά η αντικατάσταση της dalvik με την ART είναι το μεγαλο βήμα στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Σωστός ο rocobloco ..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ένα double tap χρειάζομαι μόνο.. Το δοκίμασα στο g2, πολύ βολικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ένα double tap χρειάζομαι μόνο.. Το δοκίμασα στο g2, πολύ βολικό Αν αλλάξεις kernel θα το έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το Lightflow γιατί λέτε ότι δεν παίζει; Δεν είναι RGB το notification led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Και όμως στην περίπτωση της 4.4 το latest είναι το the best! Το κινητό είναι εντελώς διαφορικό, ειδικά η αντικατάσταση της dalvik με την ART είναι το μεγαλο βήμα στο Android. Όταν το συζητούσαμε, προσπάθησα να την περάσω και όλα καλά, αλλά δε μου αναγνώριζε τα αρχεία μου (φαινόταν ότι ήταν κατειλημμένη η μνήμη από τα αρχεία μου, αλλά πουθενά δεν μπορούσα να τα βρω). Οπότε με nandroid backup επέστρεψα στη stock. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Όταν το συζητούσαμε, προσπάθησα να την περάσω και όλα καλά, αλλά δε μου αναγνώριζε τα αρχεία μου (φαινόταν ότι ήταν κατειλημμένη η μνήμη από τα αρχεία μου, αλλά πουθενά δεν μπορούσα να τα βρω). Οπότε με nandroid backup επέστρεψα στη stock. Δεν κατάλαβα πια αρχεία δεν σου αναγνώριζε; Σημ: αν κατάλαβα φωτογραφίες και κλπ; Θα τα βρεις στο φάκελο mnt-shell-emulated και 0, χρησιμοποίησε root browser. Edited November 13, 2013 by rocobloco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δεν ξέρω, τι να σου πω... δε θυμάμαι ακριβώς πού έψαξα (εννοώ για όλα τα αρχεία που είχα κάτω από το sdcard), πάντως θυμάμαι ότι είχα ψάξει σε κάθε φάκελο (ίσως βέβαια δεν κοίταξα καλά). Πάντως και με nexus (από 4.1 σε 4.2 αν θυμάμαι καλά) που είχαν αλλάξει οι φάκελοι, δε θυμάμαι να χρειαζόταν root δικαιώματα για να δω που είναι τα αρχεία μου (δε θυμάμαι ακριβώς το path, πάντως δεν είχε shell η διαδρομή). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 1) Μπορεί να είναι πρόβλημα της κάρτας SIM ή να μην έχεις καλό σήμα στην περιοχή σου .. 2) Δεν πρόκειται να εμφανίσει ποτέ 3G+, μόνο H ή H+ ... 3) Σε όλες τις συσκευές (εκτός κι αν υπάρξει κάποιο "κόλλημα", μου έχει τύχει) απενεργοποιούνται τα δεδομένα κατά τη πραγματοποίηση κλήσεων όπως και κατά τη λήψη/αποστολή μηνυμάτων μόνο που εκεί όλα γίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και δεν το καταλαβαίνεις .. Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε συνέχεια των αποριών μου, δεν έχει εμφανίσει ΠΟΤΕ το H+ σύμβολο και όπως προανέφερα αντικατέστησα την κάρτα SIM για να την απενοχοποιήσω. Δουλεύει σε κάποιον άλλον το H+ με την στοκ ρομ? Στο 4G τι εμφανίζει? LTE? Κάλεσα στην LG (2104800564) για να ξεκινήσω την διαδικασία service. Εκεί ο υπάλληλος ισχυρίστηκε πως ΔΕΝ εμφανίζει σύμβολο H+ σε κανένα E975 και πως το αναφέρει KAI στο manual αυτό (:blink:κάτι που δεν βρήκα πουθενά βέβαια). Επίσης μου είπε πως πρέπει να πάει στα κεντρικά και να διαπιστωθεί η βλάβη (αν υπάρχει) για να γίνει αντικατάσταση. Το τηλέφωνο είναι ολοκαινούριο με τις ζελατίνες και δεν θέλω ούτε πίστωση, στην καλύτερη αντικατάσταση. Γνωρίζουμε τι παίζει στο service και αν κάνουν αντικατάσταση? Για κάποιο περίεργο λόγο σταμάτησε να μου κάνει νούμερα με το σήμα και σκέφτομαι να μην το στείλω για το σύμβολο του Η+. Άσε που το rootαρα και μπορεί να μου το βγάλουν εκτός εγγύησης (έχω stock rom δεν έχω πειράξει τπτ αλλο).. Τι να πώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δεν ξέρω, τι να σου πω... δε θυμάμαι ακριβώς πού έψαξα (εννοώ για όλα τα αρχεία που είχα κάτω από το sdcard), πάντως θυμάμαι ότι είχα ψάξει σε κάθε φάκελο (ίσως βέβαια δεν κοίταξα καλά). Πάντως και με nexus (από 4.1 σε 4.2 αν θυμάμαι καλά) που είχαν αλλάξει οι φάκελοι, δε θυμάμαι να χρειαζόταν root δικαιώματα για να δω που είναι τα αρχεία μου (δε θυμάμαι ακριβώς το path, πάντως δεν είχε shell η διαδρομή). Σίγουρα εκεί είναι. θέλει root δικαιώματα θα να δεις τον φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Σίγουρα εκεί είναι. θέλει root δικαιώματα θα να δεις τον φάκελο. Και μετά τα μεταφέρω όλα τα αρχεία μου στο /sdcard; Μετά από τόσο καιρό που έχεις την 4.4, μου προτείνεις να επιμείνω και να την ξαναπεράσω; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε συνέχεια των αποριών μου, δεν έχει εμφανίσει ΠΟΤΕ το H+ σύμβολο και όπως προανέφερα αντικατέστησα την κάρτα SIM για να την απενοχοποιήσω. Δουλεύει σε κάποιον άλλον το H+ με την στοκ ρομ? Στο 4G τι εμφανίζει? LTE? Κάλεσα στην LG (2104800564) για να ξεκινήσω την διαδικασία service. Εκεί ο υπάλληλος ισχυρίστηκε πως ΔΕΝ εμφανίζει σύμβολο H+ σε κανένα E975 και πως το αναφέρει KAI στο manual αυτό Μπούρδες λέει υπάλληλος. Για το τι σημαίνει το σύμβολο και το κάθε σύμβολο σου έχω την παρακάτω εικόνα. Αν διαβάσεις θα καταλάβεις ότι μια χαρά κάνει και εμφανίζει το σύμβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Και όμως στην περίπτωση της 4.4 το latest είναι το the best! Το κινητό είναι εντελώς διαφορικό, ειδικά η αντικατάσταση της dalvik με την ART είναι το μεγαλο βήμα στο Android. Να το δούμε φιλε. Να το δούμε. Μέχρι τώρα δυστυχώς αλλά βλέπαμε. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Να το δούμε φιλε. Να το δούμε. Μέχρι τώρα δυστυχώς αλλά βλέπαμε. Το βλέπω ήδη 4.4 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducath Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 rocobloco δεν έχει bugs δουλεύουν όλα τα features του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 rocobloco δεν έχει bugs δουλεύουν όλα τα features του κινητού? Όχι είναι απόλυτος λειτουργική η ROM με την έκδοση KitKat που χρησιμοποιώ. Με την χρήση της ART αντί της dalvik το μονο πρόβλημα είναι οτι δεν δουλεύουν οι εφαρμογές what's app και Titanium αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα της ROM αλλά των εφαρμογών, με την επόμενη αναβάθμιση που θα πάρουν θα έχουν την δυνατότητα να τρέξουν με την νέα επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Guys λιγο βοηθεια, θελω να φλασαρω την Pac-rom (http://pacman.basketbuild.com/index.php?dir=main/e975/nightly/), με Kite kernel (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312735) και τα gapps που εχει εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2409687 . Μπορω να χρησιμοποιησω τον Rom Manager αντι του FreeGee ή ειναι απαραιτητη η διαδικασια unlock bootloader? Edited November 13, 2013 by drsplayup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducath Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Όχι είναι απόλυτος λειτουργική η ROM με την έκδοση KitKat που χρησιμοποιώ. Με την χρήση της ART αντί της dalvik το μονο πρόβλημα είναι οτι δεν δουλεύουν οι εφαρμογές what's app και Titanium αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα της ROM αλλά των εφαρμογών, με την επόμενη αναβάθμιση που θα πάρουν θα έχουν την δυνατότητα να τρέξουν με την νέα επιλογή. αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να παραθέσεις κάνα λινκ μήπως την βάλουμε και εμείς? εννοώ root αρχεία κτλ. σε ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει περάσει κάποιος τον κερνελ με το double tap σε στοκ ρομ να μας πει εντυπώσεις και ποιος είναι.. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Guys λιγο βοηθεια, θελω να φλασαρω την Pac-rom (http://pacman.basketbuild.com/index.php?dir=main/e975/nightly/), με Kite kernel (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312735) και τα gapps που εχει εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2409687 . Μπορω να χρησιμοποιησω τον Rom Manager αντι του FreeGee ή ειναι απαραιτητη η διαδικασια unlock bootloader? Σίγουρα Root, Freegee! Και μετά αλλη Rom. αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να παραθέσεις κάνα λινκ μήπως την βάλουμε και εμείς? εννοώ root αρχεία κτλ. σε ευχαριστώ προκαταβολικά! Όταν πάω σπίτι θα στείλω, τώρα είμαι για ποτό:beer: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts