PRATINAS Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το σκέφτεται κανείς από σας να πάει σε G2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το σκέφτεται κανείς από σας να πάει σε G2? Εγώ λέω να πάω κατευθείαν στο G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το σκέφτεται κανείς από σας να πάει σε G2? Το σκεφτομουν αλλα εχω βολευτει πολυ με το G και μπορω ανετα να αντεξω για το G2 οταν θα πεσει η τιμή του ή ακομα κ το G3. Ενω το G2 εχει μεγάλη αυτονομια το μεγεθος με αποτρεπει , ηδη οι 4,7 ειναι λιγο πιο πανω απο αυτο που αντέχω. Περιμενω καποιο καλο τηλεφωνο στις 4,5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το σκέφτεται κανείς από σας να πάει σε G2? Nah.. Θα περιμένω συσκευή με ανάλογη ποιότητα υλικών κατασκευής/design/software με το G για να πάρω άλλο lg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Βλέπω ότι έχει πέσει η τιμή στα σκρουτζομάγαζα. Αξίζει τα 300€? Η LG ακόμα δεν του έχει δώσει την 4.2, στο xda έχει λίγους devs και έχω καλομάθει με το desire να αλλάζω roms για πλάκα. Παιδια που το βλέπετε στα 300; στον θείο σκρουτζ 360 έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 η τιμη κανει τραμπαλα καθε μερα.... εγω θα πηγαινα στο G2 αν δεν ειχα παρει τον αυγουστο αυτο.... τωρα γιατι να αλλαξω? το μεγεθος ειναι κυριολεκτικα οριακο, ουτε χιλιοστο πιο πανω δε θελω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς rom/kernel με double tap to unlock? Ψάχνω στο xda, νομίζω βρήκα μερικές, αλλά κανείς δεν το γράφει στο description λες και δεν νοιάζει κανέναν..! Ναι εγώ το έχω με Pac Rom 4.3 και f93 kernel.Έχει δύο τρόπους, double tab ή swype από αριστερά προς δεξιά για να ανοίξει και να κλείσει. Πολύ καλό αν και έχω συνηθίσει το κουμπάκι ήδη και το χρησιμοποιώ λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το σκέφτεται κανείς από σας να πάει σε G2? Ούτε καν. Πρώτον γιατί το κινητό μας είναι ήδη Πολύ καλό για αλλαγή από τώρα και δεύτερον τα 16Gb μνήμη δεν μου φτάνουν καν. Αν δεν έρθει στα 32Gb ούτε συζήτηση! Δυστυχώς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ναι εγώ το έχω με Pac Rom 4.3 και f93 kernel.Έχει δύο τρόπους, double tab ή swype από αριστερά προς δεξιά για να ανοίξει και να κλείσει. Πολύ καλό αν και έχω συνηθίσει το κουμπάκι ήδη και το χρησιμοποιώ λίγο. Κάνε μας ενα review της rom και του kernel αν δεν σου κάνει κόπο (bugs ελλείψεις κλπ) :) Σε άλλες συσκευές η pac man ήταν πολύ καλή σίγουρα, απλά στο G δεν θέλω να κάνω πειράματα αφού δ οι δουλεύει τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλημέρα. Σας γράφω αυτό το ποστ για να μην την πάθουν κι άλλοι σαν εμένα. Πάω λοιπόν στο google play πατώντας το πλήκτρο μενού της συσκευής να δω τις εφαρμογές μου μήπως έχει βγει κάποιο update και η επιλογή των εφαρμογών μου έχει εξαφανιστεί. Τελικά ανακάλυψα ότι έχει περαστεί η τελευταία έκδοση του Google play όπου υπάρχει και η εξής αλλαγή : Also, if you have a Samsung device and hit the Menu button, you’ll no longer see options other than Settings and Help. But where did “My Apps” and all of the other goodies go? In a slideout navigation or “hamburger” menu tucked into the left side. For those not familiar, the “hamburger” menu is the 3-stacked lines in the top left that when tapped, pulls out the navigation menu. Δεν ξέρω γιατί αναφέρεται το άρθρο μόνο στις Samsung συσκευές, πάντως και στη δική μας πλέον ισχύει το ίδιο. Αν θέλετε να δείτε τις εφαρμογές σας, δεν πατάτε πλέον το capacitive πλήκτρο του μενού, αλλά πάνω αριστερά στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Λέω να δοκιμάσω τη σημερινή nightly της pacman μετά από 1 μήνα και να δω αν έχουν βελτιώσει κάποια θέματα που είχε παλιά. Κυρίως μερικά lags και την άρνηση να συνδέεται με το bluetooth handsfree μετά από reboot (ήθελε ξανά pairing). Θα γράψω εντυπώσεις το απόγευμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Λέω να δοκιμάσω τη σημερινή nightly της pacman μετά από 1 μήνα και να δω αν έχουν βελτιώσει κάποια θέματα που είχε παλιά. Κυρίως μερικά lags και την άρνηση να συνδέεται με το bluetooth handsfree μετά από reboot (ήθελε ξανά pairing). Θα γράψω εντυπώσεις το απόγευμα... Το Bluetooth και ακουστικά δεν έχουν πρόβλημα αλλά έχει βγάλει ένα bug και κολλάει όταν καλείς. Οπότε δεν συστήνω να την δοκιμάσεις ακόμα. Δοκίμασε μετά από ένα μήνα.Την είχα αλλά δύο μέρες τώρα έχω Cyanogenmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Το Bluetooth και ακουστικά δεν έχουν πρόβλημα αλλά έχει βγάλει ένα bug και κολλάει όταν καλείς. Οπότε δεν συστήνω να την δοκιμάσεις ακόμα. Δοκίμασε μετά από ένα μήνα.Την είχα αλλά δύο μέρες τώρα έχω Cyanogenmod. Μπορείς να μου πεις πως ενεργοποιείς το double tap to unlock???? Την έβαλα πριν δω το μήνυμα σου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Μπορείς να μου πεις πως ενεργοποιείς το double tap to unlock???? Την έβαλα πριν δω το μήνυμα σου :( Αφού εγκαταστήσεις επιτυχώς την Pac Rom κατεβάζεις τον τελευταίο kernel f93 και τον εγκαταστάς μέσω recovery αφού κανείς clear cache, clear dalvik cache μετά την εγκατάσταση ξανά clear dalvik cache και κανείς επανεκκίνηση του κινητού. Κατεβάζεις την εφαρμογή trickster mod kernel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod από το market (νομίζω ότι θα χρειαστεί να αγοράσεις το donate key για αυτή την δυνατότητα, δεν είμαι όμως σίγουρος για αυτό, θα δεις) και μέσα στο πεδίο "Specific" της εφαρμογής μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Αφού εγκαταστήσεις επιτυχώς την Pac Rom κατεβάζεις τον τελευταίο kernel f93 και τον εγκαταστάς μέσω recovery αφού κανείς clear cache, clear dalvik cache μετά την εγκατάσταση ξανά clear dalvik cache και κανείς επανεκκίνηση του κινητού. Κατεβάζεις την εφαρμογή trickster mod kernel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod από το market (νομίζω ότι θα χρειαστεί να αγοράσεις το donate key για αυτή την δυνατότητα, δεν είμαι όμως σίγουρος για αυτό, θα δεις) και μέσα στο πεδίο "Specific" της εφαρμογής μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και με βόλεψε πολύ το double tap την έβγαλα και έβαλα CM 10.2 γιατί το τελευταίο nightly μου κρασαρε το facebook app... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και με βόλεψε πολύ το double tap την έβγαλα και έβαλα CM 10.2 γιατί το τελευταίο nightly μου κρασαρε το facebook app... Δεν κάνει τίποτα. Θα την ξαναδοκιμάσω σε κάνα μήνα να δω αν έφταιξαν τα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Λογικά από 1 Νοέμβριου θα αρχίσουν να εμφανίζονται και οι πρώτες ROM με 4.4 κιτ κατ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Προετοιμάζομαι να μπω και εγώ στο κλαμπ, το παρήγγειλα με την προσφορά του mobifun και περιμένω μέσα στη βδομάδα να το στείλουν. Ελπίζω να επέλεξα άξιο διάδοχο του Desire! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ούτε καν. Πρώτον γιατί το κινητό μας είναι ήδη Πολύ καλό για αλλαγή από τώρα και δεύτερον τα 16Gb μνήμη δεν μου φτάνουν καν. Αν δεν έρθει στα 32Gb ούτε συζήτηση! Δυστυχώς :( Συμφωνω, ειναι σαν να παιρνεις ferrari με 10 λιτρα ντεποζιτο. :lol: Περα απο την πλακα γενικα high end συσκευες σημερα με μολις 16gb μνημη χωρις υποδοχη για καρτα μνημης ειναι κοροιδια, δεν θα επρεπε καν να τις πουλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Συμφωνω, ειναι σαν να παιρνεις ferrari με 10 λιτρα ντεποζιτο. :lol: Περα απο την πλακα γενικα high end συσκευες σημερα με μολις 16gb μνημη χωρις υποδοχη για καρτα μνημης ειναι κοροιδια, δεν θα επρεπε καν να τις πουλανε. Συμφωνώ. Και τώρα 32 δεν τα λες πολλά βέβαια.. 64αρια έπρεπε να είναι όσα δεν παίρνουν sd κατά την γνώμη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 σιγα σιγα και 128ρια ;) ειλικρινα δε πιστευω να στοιχιζει πανω απο 5 δολλαρια στις εταιρειες να πανε απο 32 σε 128! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δε νομίζω τόσο φθηνά. Παίζει να φτάνει και τα 20$ η διαφορά..!! Καταραμένο μάρκετινγκ..! Γι'αυτό φορτσάρουμε project ara! :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 σιγα σιγα και 128ρια ;) ειλικρινα δε πιστευω να στοιχιζει πανω απο 5 δολλαρια στις εταιρειες να πανε απο 32 σε 128! Πραγματικά είναι τουλάχιστον γελοία η πρακτική των εταιρειών να μην βάζουν κάρτες μνήμης και να χρεώνουν 80-100 ευρώ τα επιπλέον 16 Gb ενώ η διαφορά στο κόστος δεν είναι πάνω από 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Και να βγάζουν και το usb otg.. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα κι από εμένα. Θέλω να πάρω το κινητό και έχω περίπου 300 € επιδότηση από WIND. Όμως η WIND δεν το έχει και τα Public δεν έχουν διαθεσιμότητα. Μήπως ξέρετε από που αλλού μπορώ να το αγοράσω με αυτή την επιδότηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts