pepe1 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Μάλλον και εμένα ο ξάδερφος από την Γερμανία θα μου το πάρει στα 328 αφού εδώ οι δικοί μας ζητάνε την Άρτα με τα Γιάννενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 To Γερμανικό κατάστημα είναι αξιόπιστο? έχεις ψωνίσει από εκεί ? και τα μεταφορικά πόσο περίπου έρχονται ? Α και αν πάθει κατι το στέλνεις με έξοδα σου? Sorry για το πλήθος των ερωτήσεων αλλά έχει καλές τιμές ίσως και καλύτερες από amazon. Δεν το γνωρίζω δεν έχω αγοράσει, το πρότεινε Έλληνας της Γερμανίας για καλό. Είναι μόνο για Γερμανία - Αυστρία. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Μάλλον και εμένα ο ξάδερφος από την Γερμανία θα μου το πάρει στα 328 αφού εδώ οι δικοί μας ζητάνε την Άρτα με τα Γιάννενα. Ρίχνουν την τιμή...5 λεπτά τη μέρα, δεν έχουμε παράπονο.:lol: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ποιος μπορει να ανεβασει καπου το αρχειο media_profiles.xml??? Εβαλα το mod αλλα ξεχασα να το κρατησω backup :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ποιος μπορει να ανεβασει καπου το αρχειο media_profiles.xml??? Εβαλα το mod αλλα ξεχασα να το κρατησω backup :( Αυτο? http://db.tt/NVg4mZje Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Αυτο? http://db.tt/NVg4mZje μαλλον :p το εκανες εξαγωγη απο το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 μαλλον :p το εκανες εξαγωγη απο το κινητο σου? Ναι 10 χαρακτηρες Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ναι 10 χαρακτηρες ωραιος! ευχαριστω θα το περασω πιο μετα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά, τι Ρομ προτείνετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 rooted stock rom (δε νομιζω να παρεις διαφορετικη απαντηση εδω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 rooted stock rom (δε νομιζω να παρεις διαφορετικη απαντηση εδω..) Ε τότε δε το πειράζω άλλο. Έχω κάνει ήδη ροοτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 rooted stock rom (δε νομιζω να παρεις διαφορετικη απαντηση εδω..) Ε τότε δε το πειράζω άλλο. Έχω κάνει ήδη ροοτ. +1 κι απο μενα ειναι το μονο κινητο που εχω παρει και η στοκ ρομ παρει τοσο μα τοσο ωραια και γρηγορα. μονο ροοτ θελει για τα απαραιτητα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ηρθε σημερα η Nilkin οκ μια χαρα αλλα δεν βολευει ρε παιδια, δεν βλεπεις ποιος σε καλει, δεν βλεπεις το led, και τελος βολευει μονο αν πιασεις το κινητο με το δεξι χερι. Αν δεν εβγαινε τοσο εξω η καμερα θα το ειχα γυμνο αλλα τωρα που το ακουμπας ακουμπαει η καμερα. Οποτε παω για bumper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ηρθε σημερα η Nilkin οκ μια χαρα αλλα δεν βολευει ρε παιδια, δεν βλεπεις ποιος σε καλει, δεν βλεπεις το led, και τελος βολευει μονο αν πιασεις το κινητο με το δεξι χερι. Αν δεν εβγαινε τοσο εξω η καμερα θα το ειχα γυμνο αλλα τωρα που το ακουμπας ακουμπαει η καμερα. Οποτε παω για bumper. Έχεις βρεί το bumper απο Ελλάδα ή ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ebay και ακριβουτσικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ρε παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος περι ρουτ και επειδη σας ακουω να λετε πολυ για αυτο...σε τι θα βοηθησει αμα ρουταρω την συσκευη?...με την εγγυηση τι γινετε?υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι η συσκευη?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ρε παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος περι ρουτ και επειδη σας ακουω να λετε πολυ για αυτο...σε τι θα βοηθησει αμα ρουταρω την συσκευη?...με την εγγυηση τι γινετε?υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι η συσκευη?ευχαριστω μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες οπως titanium/greenify/root explorer/cpu spy κλπ ξεφορτωνεσαι αχρηστες εφαρμογες (συστηματος) και πολλα αλλα.. εγω freezαρα πχ το process που ελεγχει για νεες αναβαθμισεις (για προφανεις λογους) με ενα κλικ ρουταρεις με ενα κλικ ξερουταρεις. ουτε εγγυηση πειραζεται (οκ θα το κανεις unroot πριν το πας για σερβις) ουτε κινδυνος υπαρχει (αρκει να ξερεις τι κανεις πχ με το titanium) ψαξε framaroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες οπως titanium/greenify/root explorer/cpu spy κλπ ξεφορτωνεσαι αχρηστες εφαρμογες (συστηματος) και πολλα αλλα.. εγω freezαρα πχ το process που ελεγχει για νεες αναβαθμισεις (για προφανεις λογους) με ενα κλικ ρουταρεις με ενα κλικ ξερουταρεις. ουτε εγγυηση πειραζεται (οκ θα το κανεις unroot πριν το πας για σερβις) ουτε κινδυνος υπαρχει (αρκει να ξερεις τι κανεις πχ με το titanium) ψαξε framaroot για παραδειγμα το worms 2 armageddon που κατεβαζω απο torrent και δεν ανοιγει μετα το ρουτ θα ανοιγει?και κατι αλλο...οταν με καλουν δεν θελω να τσουλαω το πρασινο για να απαντησω θελω απλα να παταω απαντηση,γινεται αυτο με καποιο τροπο?η θελει και αυτο να ειμαι ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες οπως titanium/greenify/root explorer/cpu spy κλπ ξεφορτωνεσαι αχρηστες εφαρμογες (συστηματος) και πολλα αλλα.. εγω freezαρα πχ το process που ελεγχει για νεες αναβαθμισεις (για προφανεις λογους) με ενα κλικ ρουταρεις με ενα κλικ ξερουταρεις. ουτε εγγυηση πειραζεται (οκ θα το κανεις unroot πριν το πας για σερβις) ουτε κινδυνος υπαρχει (αρκει να ξερεις τι κανεις πχ με το titanium) ψαξε framaroot Αν γινεις ρουτ και ερθει αναβαθμιση (λεμε τωρα...) το ρουτ χανεται?και αν χανεται επανερχεται με τον ιδιο τροπο? Με φραμαρουτ? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά το 4.1.2 έχει αρκετά "προβλήματα" τελικα. 1. Μου εμφανίζει μετά το sync κάποιες φωτογραφίες απο Picasa το οποίο δεν θυμάμαι να είχα ποτέ λογαριασμό και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω να κάνει το picasa sync με αποτέλεσμα και την cache να καθαρίζω στην Gallery να μου τις επανεμφανίζει με το επόμενο Sync! 2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω; thx Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω; thx http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4818185 Ποστ του giannis12a Με αυτον τον τροπο η φωτεινοτητα δε θα πεφτει λογω θερμοκρασιας. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 για παραδειγμα το worms 2 armageddon που κατεβαζω απο torrent και δεν ανοιγει μετα το ρουτ θα ανοιγει?και κατι αλλο...οταν με καλουν δεν θελω να τσουλαω το πρασινο για να απαντησω θελω απλα να παταω απαντηση,γινεται αυτο με καποιο τροπο?η θελει και αυτο να ειμαι ρουτ? το παιχνιδι δε ξερω γιατι δεν παιζει αλλα δεν εχει να κανει με το αν η συσκευη ειναι root ή οχι για το δευτερο θελει προφανως αλλαγη ρομ.. (ευκολος τροπος δε ξερω αν υπαρχει.. αλλαζοντας dialer απο το market ισως? αν γνωριζει κανεις ας μας πει) Αν γινεις ρουτ και ερθει αναβαθμιση (λεμε τωρα...) το ρουτ χανεται?και αν χανεται επανερχεται με τον ιδιο τροπο? Με φραμαρουτ? ας ερθει εκεινη η ωρα και βλεπουμε (λογικα χανεται το root, αλλα πολυ ευκολα ξαναγινεται) Παιδιά το 4.1.2 έχει αρκετά "προβλήματα" τελικα. 2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω; thx δε διαφωνω οτι ειναι ενοχλητικο ΑΛΛΑ ακομα και εξω την μερα με ηλιο στο 50% εχω τη φωτεινοτητα και βλεπω κομπλε με τον τροπο που αναφερθηκε βγαζεις τον κοφτη παντως εχω παρατηρησει οτι τη ριχνει μονο οταν το φορτιζω και το χρησιμοποιω παραλληλα (πραγμα λογικο) γενικα ειναι αρκετα ψυχρο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά το 4.1.2 έχει αρκετά "προβλήματα" τελικα. 1. Μου εμφανίζει μετά το sync κάποιες φωτογραφίες απο Picasa το οποίο δεν θυμάμαι να είχα ποτέ λογαριασμό και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω να κάνει το picasa sync με αποτέλεσμα και την cache να καθαρίζω στην Gallery να μου τις επανεμφανίζει με το επόμενο Sync! 2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω; thx Αν εισαι ρουτ παγωσε την. Αν δεν εισαι, απο τις εφαρμογες βρες την και κανε την ανενεργη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Ευχαριστώ παιδιά με σώσατε.:up: Για την φωτεινότητα τώρα γούστα είναι αυτά εγώ σε όλα μου τα κινητά την έχω πάντα full και ας τρώει την μπαταρία, όσο για το γιατί ζεστάθηκε μάλλον γιατί το είχα πάνω στο laptop και το είχα συνδεση με usb και με το wifi ανοικτό. Edited September 12, 2013 by savdown Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια πως απενεργοποιηται η μπαρα αναζητησης επανω? ειδα οτι μπαινεις στις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες?αναζητηση και πατας disable αλλα τετοια επιλογη δε με βγαζει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts