alex21 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 σε ευχαριστω νίκο. θεωρείς ότι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα το αλλαγμένο καπάκι στο πίσω μέρος? που έχω βάλει δηλαδή κατσαβίδι αλλα ως εκεί. απλά άλλαξα το καπάκι που είχε σπάσει. Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά νομίζω πως όχι. Εδώ εγώ ενα απο τα δυο που έστειλα για αλλαγή κουμπιού είχε γίνει παπαρα από το νερό και δεν πλήρωσα, στο καπάκι θα κολλήσουν, τι διαλο; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ε ναι. Δεν περιμένω να μου πεις στα σίγουρα. Την γνώμη σου ζητάω. Χεχε . Οκ θα πάρω τηλ και θα ποσταρω όταν έχω νέα. Ευχαριστώ Νίκο. Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 αλριβως το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με τη μπαταρία. Σε κατάσταση αναμονής με ανοιχτά data έφαγε 10%. στο θέμα της cm11, την ξηλωσα μετά το χθεσινό : κόλλησε όλο το κινητό,έκαμε επανεκκίνηση, εβγαλε σφάλμα ότι δεν αποκρίνεται το com.android.systemui και δεν λειτούργησε ξανά τίποτα Αυτά τα κόλπα με CM11 μου τα έκανε και εμένα και με τα κολλήματα και τα ρισταρτ έτρωγε ακόμα περισσότερη μπαταρία. Όσο για τα data ανοιχτά μου μοιάζει φυσιολογικό να σου φάει 10% μέσα σε κανα 2ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αυτά τα κόλπα με CM11 μου τα έκανε και εμένα και με τα κολλήματα και τα ρισταρτ έτρωγε ακόμα περισσότερη μπαταρία. Όσο για τα data ανοιχτά μου μοιάζει φυσιολογικό να σου φάει 10% μέσα σε κανα 2ωρο. Πλέον μόνο στοκ και δεν την αλλάζω πάρα μόνο όταν βγει η cm που θα βασίζεται στο Android l. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έχει βγει πάντως σχετικά και πορτ της L Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Την Βοηθεια σας παιδια... Ξαφνικα σερνεται στο ιντερνετ με 3g, δεν μπαινει σε google play δεν τρεχει το youtube ουτε με το wifi. Λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μπορεί κάποιος που έχει βάλει επίσημη kitkat να μας πει αν έχει δει διαφορές (προς το καλύτερο ή χειρότερο) με την επίσημη jb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έχει βγει πάντως σχετικά και πορτ της L Και τα μισά πράγματα ακόμη δεν λειτουργούν. Θα περιμένω την cm12 (?).. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μεχρι πριν 2 μερες που διαβασα, δε δουλευει το nfc και η google camera(αλλα δουλευει με αλλη εφαρμογη απο το store) Τι αλλο δε δουλευει; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μπορεί κάποιος που έχει βάλει επίσημη kitkat να μας πει αν έχει δει διαφορές (προς το καλύτερο ή χειρότερο) με την επίσημη jb? Πως μπαινει? απο που? :rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Απο κατω, απο την τρυπα :p XDA δες :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 καλά παιδιά έχω εντυπωσιαστεί από την procordia , πήγα το κινητό μου προχθές γιατί είχε ένα θέμα μα το wi fi είχε απίστευτα αδύναμο σήμα , χθες με ενημερώσανε ότι όντως υπήρχε πρόβλημα και σήμερα το παρέλαβα.... όχι απλά η όλη ιστορία έγινε σε 2 μέρες , όχι απλά λύθηκε το πρόβλημα αλλα το wifi πιάνει καλύτερα από πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα!! όντως είναι το καλύτερο service :!: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Απο κατω, απο την τρυπα :p XDA δες :) +111111111111111111111 :lol::lol: Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Κάντε έλεγχο εσείς με τα ελληνικά. Τρέξτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Και ολλανδικά τίποτα; Περιμένω εντυπώσεις :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πως βλέπουμε την προέλευση του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το πιο εύκολο, στο κουτί έχει και γράμματα, πχ Ολλανδία=NLD Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Κάντε έλεγχο εσείς με τα ελληνικά. Τρέξτε Ναι σε ελληνικο εδω μου εβγαλε την αναβαθμιση! V20a-JUN-20-2014 . Αρα ηρθε και επισημα στα ελληνικα μοντελα. Το θεμα ειναι γιατι ειναι τοσο μικρο το update; Μολις 535MB; Δεν προλαβαινω να το κοιταξω αυτες τις μερες γιατι πρεπει να κρατησω backup κλπ. Οποιος το περασει ας γραψει εντυπωσεις. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μου ήρθε και εμένα, αλλά είμαι διακοπές οπότε θα την εγκαταστήσω από Δευτέρα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μολις την πέρασα. Η ταχύτητα είναι φανταστική, όπως της CM11 χωρίς τα κολλήματα, art και knock code δεν υπάρχουν. Τα πιο χτυπητα που άλλαξαν θα τα δείτε παρακάτω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Ανεβάζω κι άλλα. Αν μπορεί κάποιος μοντ να τα ενώσει γιατί είμαι από κινητό και δεν μπορώ να ανεβάσω πάνω από πέντε Edited July 18, 2014 by iStewie Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 ευχαριστουμε για τα screenshots (προσπερναω την τραγικη γραμματοσειρα που χρησιμοποιεις :P) ! Εκανες επαναφορα ρυθμισεων πριν και μετα περασεις την κιτκατ ή οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Όχι ART? Σε κάποιες του εξωτερικού υπάρχει :/ Ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα...; Μόνο λίγες αισθητικές υποβαθμίσεις;; Με εξαίρεση την μπάρα επάνω... Ούτε καμία παραπάνω qslide? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirImpecable Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Την περασα και εγω.Δεν ειδα μεγαλες αλλαγες.Η οθονη σαν να ειναι λιγοτερο φωτεινη.Knock code δυστηχως δεν υπαρχει (αμεσως μετα την εγκατασταση μου εκανε κατι περιεργα η οθονη και νομιζα οτι το εβαλαν αλλα τελικα μαλλον κατι αλλο παιχτηκε).Γενικα απογοητευτηκα, περιμενα κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts