joanjapan Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Παιδιά όσοι περάσατε kit Kat official knock on έχει? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 ποιά από τις 4 Ολλανδικές θα πρέπει να βάλω; Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος π.χ. με το πρόγραμμα της LG στον υπολογιστή ή από το ίδιο το κινητό να περαστεί; Ευχαριστώ. η 4.4 είναι η V20A μπορείς να διαλέξεις οποια θες μην κολλας στην χωρα προέλευσης του κινητού σου. στην ολλανδία υπάρχει τής vodafone οποτε αν περάσεις αυτήν θα σου booTaei με το σήμα της vodafone (αλλάζει αυτό με ροοτ και cmw) μπορείς να περάσεις της γερμανίας. η γενικότερα οποια θες. Παιδιά όσοι περάσατε kit Kat official knock on έχει? οχι :( Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κρίμα. ευχαριστώ Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Αν ακολουθήσω τον οδηγό του Νίκου για επαναφορά σε στοκ ρομ θα έχω όλο τον αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο όπως στην αρχή (25GB)? Επίσης αναβάθμιση στα ελληνικά μοντέλα για κιτ κατ έχει έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Αν ακολουθήσω τον οδηγό του Νίκου για επαναφορά σε στοκ ρομ θα έχω όλο τον αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο όπως στην αρχή (25GB)? Επίσης αναβάθμιση στα ελληνικά μοντέλα για κιτ κατ έχει έρθει? Όλα κανονικά με τον οδηγό του Νίκου και κατά 99% θα πρέπει να κάνεις factory reset. Όχι, ελληνικά δεν έχουν πάρει ακόμα την kit kat Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Κάποια, μη-branded απο πάροχο, ευρωπαϊκή υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Νομίζω γερμανική, δες xda Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Τελικά η CM11 αποδείχτηκε τρελή μάπα για το δικό μου κινητό... απ' τη στιγμή πού γύρισα σε στοκ ρομ τα lags εξαφανίστηκαν, το θέμα που είχα με το μικρόφωνο των ακουστικών επίσης εξαφανίστηκε. Το μόνο που παραμένει είναι η τρελή κατανάλωση μπαταρίας από Kernel (Android OS),Android System και System (*wakelock*)... Μέσα σε 6,5 ώρες "ύπνου" μου έφαγε γύρω στο 10% που πριν περάσω CM11 μου έτρωγε μαχ 5% σε βράδια με ειδοποιήσεις κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Τελικά η CM11 αποδείχτηκε τρελή μάπα για το δικό μου κινητό... απ' τη στιγμή πού γύρισα σε στοκ ρομ τα lags εξαφανίστηκαν, το θέμα που είχα με το μικρόφωνο των ακουστικών επίσης εξαφανίστηκε. Το μόνο που παραμένει είναι η τρελή κατανάλωση μπαταρίας από Kernel (Android OS),Android System και System (*wakelock*)... Μέσα σε 6,5 ώρες "ύπνου" μου έφαγε γύρω στο 10% που πριν περάσω CM11 μου έτρωγε μαχ 5% σε βράδια με ειδοποιήσεις κτλ.... Ακριβώς το ίδιο παρατηρώ και στο δικό μου. Την πρώτη φορά την πέρασα χωρίς dalvik wipe και είχα 1.5 ώρα οθόνη με 30% μπαταρία. Τώρα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά καμία σχέση με στοκ, εκεί είναι πολύ καλύτερη η μπαταρία. Αυτά είναι τα σημερινά αποτελέσματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Λογικο ειναι ρε παιδια να χει θεματα η CM11. Αφου ειναι nightly και δεχεται τροποποιησεις σχεδον καθε μερα μεχρι να καταληξουν στην stable CM11. Απο κει και επειτα ελπιζω να δουλευουν κανενα καλο kernel για την στοκ 4.4.2 γιατι πραγματι ειναι κλασης ανωτερη απο την JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Με συγχωρειτε για το διπλοποσταρισμα αλλα ειναι αναγκη... Παρατηρησε κανεις με την stock 4.4.2 προβλημα με το gps; Βαζω Navigon και δε βρισκει σημα ουτε με δειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 δεν έχω παρατηρήσει κάτι , όχι. δοκίμασε να γυρίσεις σε gr με αυτό το πρόγραμμα. θέλει root φυσικά https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Απλα το εγκαθιστω και επιλεγω το region; Σε περιπτωση που χρειαστω καποιο αρχειο gps.conf απο την jellybean που ειχα, πως μπορω να το βρω; Εχω κανει backup και στις 2 rom (jb,kitkat). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ναι απλά επιλεγεις το region. το gps.conf βρίσκετε στην τοποθεσία /system/etc/gps.conf , αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς αλλαγές κάνει το προγραμματακι.to χρησιμοποιώ κάθε φορα που αλλάζω rom και κάνει διαφορα αλλα δεν ξέρω να σου πω ακριβώς τι αλλαγές κάνει. οποτε do it at your own risk :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Τιποτα, με κλανει το σημα... Θα παιχτει με δεδομενα η ολη διαδικασια επειδη εχω μικρο ταξιδι σημερα. Και θα το κοιταξω αλλη στιγμη... Κριμα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromoxitos Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 καλησπερα σε ολους παιδια,το update του e975 για την εκδοση 4.4.2κκ ειναι on χθες το βραδυ δοκιμασα με usb στο mode λογισμικο και το βρηκε ειναι 1014mb νομιζω απλα δεν ξερω γιατι δεν το εβγαζε με wi-fi ειχαν πει οτι ειναι OTA,τελικα μαλλον δεν ειναι.Τελος θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει τροπος για root στην εκδοση 4.4.2κκ....newbie σε ολα αυτα παιδια ειχα κανει root μαι φορα αλλα ηταν με την 4.1.2 JB.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 καλησπέρα εγώ είμαι root και unlocked,όταν βάζω το κινητό στο pc το lg mobile support tool μου βγάζει αναβάθμιση,αμα πατήσω να την κάνω θα brickari? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pordalas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 καλησπερα σε ολους παιδια,το update του e975 για την εκδοση 4.4.2κκ ειναι on χθες το βραδυ δοκιμασα με usb στο mode λογισμικο και το βρηκε ειναι 1014mb νομιζω απλα δεν ξερω γιατι δεν το εβγαζε με wi-fi ειχαν πει οτι ειναι OTA,τελικα μαλλον δεν ειναι.Τελος θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει τροπος για root στην εκδοση 4.4.2κκ....newbie σε ολα αυτα παιδια ειχα κανει root μαι φορα αλλα ηταν με την 4.1.2 JB.ευχαριστω Μόλις δοκίμασα με το LG update tool ,αλλά δεν μου έβγαλε κάποια αναβάθμιση για το δικό μου. Είναι G ελληνικής αντιπροσωπείας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Τα ίδια μου κάνει και με την στοκ ρομ... μέσα σε 6 ώρες με WiFi μόνο ανοιχτό ο κερνελ συνεχίζει να μου ρουφάει μπαταρία... καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 καλησπερα σε ολους παιδια,το update του e975 για την εκδοση 4.4.2κκ ειναι on χθες το βραδυ δοκιμασα με usb στο mode λογισμικο και το βρηκε ειναι 1014mb νομιζω καλησπέρα εγώ είμαι root και unlocked,όταν βάζω το κινητό στο pc το lg mobile support tool μου βγάζει αναβάθμιση,αμα πατήσω να την κάνω θα brickari? Τι προέλευσης είναι η συσκευή σας; Εμένα είναι ολλανδική και παραμένει τελευταία έκδοση η 10i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Τα ίδια μου κάνει και με την στοκ ρομ... μέσα σε 6 ώρες με WiFi μόνο ανοιχτό ο κερνελ συνεχίζει να μου ρουφάει μπαταρία... καμία λύση; αλριβως το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με τη μπαταρία. Σε κατάσταση αναμονής με ανοιχτά data έφαγε 10%. στο θέμα της cm11, την ξηλωσα μετά το χθεσινό : κόλλησε όλο το κινητό,έκαμε επανεκκίνηση, εβγαλε σφάλμα ότι δεν αποκρίνεται το com.android.systemui και δεν λειτούργησε ξανά τίποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 εμένα είναι πολωνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromoxitos Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 φιλε μου αυτο δεν το ξερω γιαυτο και εγω το εκανα unroot πριν παω για το update στο lg tool οποτε δεν μπορω να σου πω......και btw εγω τω πηρα απο ελλαδα το δικο μου. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις δοκίμασα με το LG update tool ,αλλά δεν μου έβγαλε κάποια αναβάθμιση για το δικό μου. Είναι G ελληνικής αντιπροσωπείας . και το δικο μου απο ελλαδα το πηρα.εκτος και εαν ξερεις καπου αλλου που λεει χωρα προελευσης.sry για το διπλο σχολιο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι προέλευσης είναι η συσκευή σας; Εμένα είναι ολλανδική και παραμένει τελευταία έκδοση η 10i εγω την πηρα απο ελλαδα,ξερεις καπου στο κιν μεσα να λεει απο που ειναι για να σου πω και εγω,οσο για το θεμα σου και εγω root το ειχα πριν αλλα το εκανα unroot πριν κανω update για να ειμαι οκ μην φαω κανα μπιφτεκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 βρε παιδιά , δεν έχει βγει σε όλες τις χώρες ακόμα , είτε περνάτε κάποια rom άλλης χώρας (ακολουθώντας τους οδηγους που υπαρχουν) χωρίς καμια διαφορα είτε περιμένετε. εγώ έχω άλλο θέμα όμως :( προφανώς και το wi fi μου τα έχει παίξει. έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικές rom. και δυστυχώς σε σημεία που άλλες συσκευές βρίσκουν πέντε με έξι δίκτυα εγώ βρίσκω μονο ένα....το έχω δοκιμάσει σε αρκετά μέρη και πάντα άλλες συσκευές βρίσκουν πολλά παραπάνω δίκτυα από το δικό μου. θα πρέπει να το στειλω στην lg λογικά. το θέμα μου είναι ότι είχε σπάσει παλιότερα το πίσω μέρος και το είχα αντικαταστήσει με ένα από το ebay...παίζει να μην μου δεχτούν το κινητό για αυτό το λόγο? επίσης γνωρίζει κανεις σε ποια τηλεφωνα πρέπει να καλέσω? ευχαριστω πολυ :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Μπες στην επίσημη σελίδα της lg και πάρε τηλέφωνο η μίλα στο live chat και κλείσε ραντεβού να έρθουν να το πάρουν. Όταν έχεις το καλύτερο σερβις με διαφορά είναι κρίμα να βασανίζεσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts