Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Root με framaroot δεν γινεται ; δοκιμασα και δεν το πετυχα... ενω ειχα διαβασει πως γινεται... help please

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέρασα βρώμικα την cm11 snapshot m5 πάνω από μια παλιότερη βραδινή και μου άρχισε τα FCs σε πολλές εφαρμογές. Την δοκίμασε κανείς σας;

Την επόμενη νυχτερινη πέρασα και κανένα θέμα. Αν πέρασες νέο solid αυτός φταίει.

Όχι η αλήθεια είναι πως έχω μείνει στον 0.6. Αυτός με βολεύει. Οι επόμενοι μου δημιούργησαν προβλήματα. Οπότε από πλευράς κερνελ δεν άλλαξα κάτι.

Χαχαχαχα!Δεν ενημερωνεσαι στο xda!

εμείς όμως είμαστε δύο εκδόσεις πίσω (975). προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι.

Καλησπέρα!! έχει αγοράσει κανείς από το Planetmobile.eu ??? Το έχει καλή τιμή (220.00) και το σκέφτομαι!!

JIAYU S3 Advanced

LG Optimus G E975

Samsung GT-I9000 Galaxy S

"ΓΙΩΡΓΟΣ"

@nikos523 είχες data corruption με τον τελευταίο sapphire ε; :ninja:

Αν θες να ΜΗΝ είσαι με τον stock cm kernel σου προτείνω να πας στον 0.6 solid. Το μόνο που μου την έδινε σε αυτόν είναι που δεν έμεναν οι συχνότητες σε CPU και GPU. Με την CPU βρήκα λύση κλειδώνοντας το min και το max μέσω trickstermod. Με την GPU δεν ξέρω τι γίνεται και τι συμβαίνει πρακτικά μιας και παρ' οτι πέφτει στα 200Mhz δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag στο UI ή σε παιχνίδια.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πέρασα στην ταμπλέτα (sic) μου την τελευταία stable slimrom και έχω εκστασιαστεί με την ταχύτητα και την αυτονομία που μου δίνει (10,5 ώρες SOT!!! με πολύ παράλληλο streaming WOW) και το έψαξα για το e975. Απ' ο,τι είδα έχουν βγάλει για geeb e973. Διαβάζω εδώ ο,τι λειτουργεί κανονικότατα χωρίς να δουλεύει η κάμερα όμως. Και πιο κάτω λένε ο,τι με το flashάρισμα του francomod kernel λειτουργεί κανονικότατα. Τι παίζει με αυτό; Νομίζω πως αξίζει την δοκιμή της γιατί στο tablet έχει κάνει θαύματα.

Ω ναι. Τον ήπιε ο Δίας με τον τελευταίο sapphire. Ποιότητα ανάλογη με τον developer :lol:

Φυσικά πριν ακριβώς είχα κάνει nandroid οπότε κλαιν μαιν :p

Η slim έκανε το gpad να βγάλει 10ωρες;; Μήπως έτυχε απλά στη συγκεκριμένη συσκευή; Δεν νομίζω να κάνει το ίδιο παντού

Ω ναι. Τον ήπιε ο Δίας με τον τελευταίο sapphire. Ποιότητα ανάλογη με τον developer :lol:

Φυσικά πριν ακριβώς είχα κάνει nandroid οπότε κλαιν μαιν :p

Η slim έκανε το gpad να βγάλει 10ωρες;; Μήπως έτυχε απλά στη συγκεκριμένη συσκευή; Δεν νομίζω να κάνει το ίδιο παντού

Στο nexus 7 2013 που έχει αντίστοιχο hardware με το δικό μας. Σίγουρα δεν περιμένω να έχει αντίστοιχα αποτελέσματα αλλά την βρήκα πολύ καλοστημένη και highly customizable rom. Έχω καραβολευτεί με την cm11 και βαριέμαι να το κουνήσω από εκεί αλλά το ψάχνω το θέμα.

Καλώς ήρθες φιλέ μου!

Lag εννοεις μήπως;;Νομιζω είναι το πιο αλαγκαριστο κινητό της αγοράς!Δεν μου έχει τύχει!

Εκτός από την φωτεινότητα που παραμένει υψηλή μετά το βίντεο, και το ραδιόφωνο κολλάει, 7/10 φορές δεν κλείνει.

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς ;)

Έχω ένα θέμα με τον dolphin browser.όταν έχω ανοιχτές κάνα δύο καρτέλες και μετά θελω να ανοίξω και άλλη ενώ πατάω πάνω στο άρθρο το κινητό δεν κάνει τίποτα(μόνο zoom in zoom out).αν τον χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς έχετε τέτοια θέματα?δεν θέλω να αλλάξω browser γιατί με βολεύει που δείχνει τις καρτέλες τη μια δίπλα στην άλλη καθ όχι με το (+) που έχουν οι άλλοι.

Έχω ερωτήσεις! Πολλές ερωτήσεις! :p .

1.Ποιες είναι οι καταλληλότερες ρυθμίσεις για περισσότερη αυτονομία? ( με CM11 nightly και stock CM11 kernel).

2.Έχει παρατηρήσει κανείς με CM11 nightly άκυρα κολλήματα και force stop εφαρμογών?

3.Παρατήρησα μετά από αρκετή ώρα 3G 51 βαθμούς θερμοκρασία στην CPU. Αυτό ευθύνεται που μας καταπίνει έτσι την μπαταρία? Μήπως με downclock αυξήσουμε το 3G browsing?

4.Μέτα την εγκατάσταση του CM11 όλα τα αρχεία απ την stock ROM έχουν μείνει μέσα. Τι μπορώ να διαγράψω γιατί μου έχει εξαφανίσει 4 GB? FreeGee και CMW είναι εγκατεστημένα μαζί με τα παλιά. Είναι safe να πάρουν πόδι?

Αυτά τα λίγα! :lol:

1. Undervolt σίγουρα.Δες ποσο σηκώνει γιατί κάθε συσκευή δεν είναι ίδια.Παιζει ρόλο το PVS.Εγώ με PVS 3 έχω τα 1512mhz στα 1025mv

Undeclock κάνε αρκεί να είναι πανω απο 1026mhz η μέγιστη συχνότητα.Εγώ το έχω στα 1134mhz σήμερα και πηγαινει σφαίρα.

Βάλε την φωτεινότητα στο αυτόματο

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2. Ναι άκυρα κολλήματα έχω παρατηρήσει

3. Ναι το 3g μου ανεβάζει και μένα τη θερμοκρασία αλλά δεν την καταπινει την μπαταρία.

4.Μη σβησεις εφαρμογες αλλά αρχεία που δε σου χρειαζονται και εμειναν μετα το backup

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Έχω ένα θέμα με τον dolphin browser.όταν έχω ανοιχτές κάνα δύο καρτέλες και μετά θελω να ανοίξω και άλλη ενώ πατάω πάνω στο άρθρο το κινητό δεν κάνει τίποτα(μόνο zoom in zoom out).αν τον χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς έχετε τέτοια θέματα?δεν θέλω να αλλάξω browser γιατί με βολεύει που δείχνει τις καρτέλες τη μια δίπλα στην άλλη καθ όχι με το (+) που έχουν οι άλλοι.

να προσθεσω και ενα θεμα που εχω με το whatsapp.μου αναβοσβηνει ορισμενες φορες η λυχνια ειδοποιησεων ακομα και αν εχω διαβασει το μήνυμα και φευγει μονο αν κανω επανεκκινηση το κινητο..οποιος εχει καποια ιδεα για αυτα τα θεματα ας με βοηθησει.

Y.Γ. δεν ξερω αν τα προβληματα αυτα εμφανιζονται λογω συσκευης ή φταει η εφαρμογή οποτε sorry αν ειμαι offtopic.

1. Undervolt σίγουρα.Δες ποσο σηκώνει γιατί κάθε συσκευή δεν είναι ίδια.Παιζει ρόλο το PVS.Εγώ με PVS 3 έχω τα 1512mhz στα 1025mv

Undeclock κάνε αρκεί να είναι πανω απο 1026mhz η μέγιστη συχνότητα.Εγώ το έχω στα 1134mhz σήμερα και πηγαινει σφαίρα.

Βάλε την φωτεινότητα στο αυτόματο

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2. Ναι άκυρα κολλήματα έχω παρατηρήσει

3. Ναι το 3g μου ανεβάζει και μένα τη θερμοκρασία αλλά δεν την καταπινει την μπαταρία.

4.Μη σβησεις εφαρμογες αλλά αρχεία που δε σου χρειαζονται και εμειναν μετα το backup

Ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο!

Πρόσφατα το πηρε ενας φιλος μου το κινητακι μετα απο δικη μου προτροπή!

Ηταν στο στακ να παρει το s3 που αυτην την στιγμη ειναι ΜΟΝΟ 10 ευρω φθηνοτερο απο το κλασης ανωτερο Optimus G!

Αυτο που θα ηθελα απο καποιον σας ειναι εναν οδηγο στα ελληνικα για να του κανω το root

γιατι δεν βρηκα κατι,μαλλον δεν εψαξα αρκετα!

Βαζεις το framaroot και επιλεγεις install su

Και συνηθως επιλεγεις την δευτερη επιλογη (την ονομαζει gandalf) και αφου τελειωσει.σου γραφει succes. Κανεις Restart ....και εισαι root.

Απο εδω το κατεβαζεις... εχει και οδηγιες, μονο κατεβασε το 1.9.1 !!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

εχω ενα φιλο που εσπασε το digitizer του και δεν ειχε τα τηλεφωνα σε google account .. υπαρχει καποιος τροπος να τα παρει ; δεν το εχει συγχρονισει ποτε με υπολογιστη
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)