Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως στο 1.8 στοκ δεν έβγαλα παραπάνω από ότι έβγαζα με 1.5

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε γενικές γραμμές και το δικό μου σκοράρει και πετάει στα ~23.5K στο antutu με την τελευταία βραδινή + solid 0.6.

Οι ρυθμίσεις μου:

Runtime: ART

I/O: 2048kb - row

Freqs: 384mhz - 1836mhz (locked)

Governor: intelliactive

Hotplug: Intelli-plug

Multicore saving: 2

Dynamic FSync: ON

GPU Freqs: 487Mhz

GPU Governor: Performance

Όσοι γράφετε για επιδόσεις καλό είναι να γράφετε και τις ρυθμίσεις σας ώστε να μπορούμε να μπορούμε να συγκρίνουμε.

Υπαρχει περιπτωση καποιος να μπορει να μου στειλει ενα screenshot απο το trickster mod με τα μανισια ρευματα;

Αν το μανίσιο voltage table του solid (cyano) here you are:

http://i.imgur.com/nusbuAJ.png

http://i.imgur.com/MY3luD4.png

Ευχαριστώ για τις εικονες!Είναι όμως τα μανισια ρεύματα αυτά;Νομιζω πως ο κάθε κερνελ έχει τα δικά του και αφού πέρασες τον cyano solid τα ρεύματα ειναι πειραγμενα.

Ο f93 aosp που έχω εγώ είναι 50mv πανω σε κάθε συχνότητα και λέω να δοκιμασω να κάνω undervolt να δω μέχρι που είναι σταθερο

Εγώ τον ondemand governor χρησιμοποιώ και dalvik.

Πως είναι η art;;Δεν την έχω δοκιμάσει.

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Αυτά είναι τα stock ρεύματα του solid. Ο κάθε kernel μπορεί να έχει και διαφορετικό voltage table. Όσο για το σκάλισμα, συμφωνώ αλλά δεν βρίσκω λόγο να το pushάρω κι άλλο από τη στιγμή που ήδη πετάει. Άσε που performance <> battery save. :cry: Το score με ποιον kernel/rom το πέτυχες και με τι ρυθμίσεις;

Πάρτε και τα δικά μου με ruby kernel για πιο ολοκληρωμένη άποψη. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Omnirom 4.4.2 + ak f93 aosp kernel undervolt στα -50mv

Cpu 1836 gpu 487

Ondemand governors για cpu και gpu

Dalvik

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

chrisdela τα δικα σου ειναι κατω απο τον solid 50mv δηλαδη κατω απο μενα 100mv!Ποσο παρακατω δηλαδη;Λιγοτερα mv σημαινουν και περισσοτερη οικονομια μπαταριας. :confused:

...Νίκος...

εχω το g2 ναι ολα καλα,αλλα μου λειπει το παλιο μου g:cry:εξαφανιστε το thread αμεσως δεν μπορω να διαβαζω αλλο:cry::p

εχω το g2 ναι ολα καλα,αλλα μου λειπει το παλιο μου g:cry:εξαφανιστε το thread αμεσως δεν μπορω να διαβαζω αλλο:cry::p

Μπορώ να σε απαλλαξω από την στενοχώρια ανταλλάσσοντας το g με το g2 σου. :p

Βρε παιδιά εμένα το antutu γιατί μου δίνει 14.000;;; είμαι με στοκ με τον τελευταίο solid kernel.Όλα τα άλλα default .δοκίμασα και με τις ρυθμίσεις που έβαλε ο krnl αλλά μένω στις 14.000 , έκανα επανεκκίνηση , δεν άλλαξε κάτι....

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Βρε παιδιά εμένα το antutu γιατί μου δίνει 14.000;;; είμαι με στοκ με τον τελευταίο solid kernel.Όλα τα άλλα default .δοκίμασα και με τις ρυθμίσεις που έβαλε ο krnl αλλά μένω στις 14.000 , έκανα επανεκκίνηση , δεν άλλαξε κάτι....

Και εμένα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Όποιος έχει κάποια λύση ας βοηθήσει :-(

Κατα 99% βαλατε καπως να δουλευουν μονο οι δυο πυρηνες.Για δειτε το λιγο αν εχετε eco mode η τον κοφτη αφου ειστε στοκ

...Νίκος...

Καλησπερα και παλι , μετα τα τελευταια updates απο Opera και Chrome το προβλημα με την ανοιχτη ακροαση δεν εχει ξαναγινει αρα μαλλον αυτο ηταν οπως λεγανε καποιοι.

Εχω μια αλλη ερωτηση μερικες φορες συνηθως οταν ειμαι σε Wifi και εχω αφησει το κινητο παρατημενο, δεν μου ερχονται μυνηματα απο την εφαρμογη whatsapp και τα λαμβανω ολα μαζι οταν παω να δω κατι στο τηλεφωνο.

Εχω παει στα settings του Wifi και λεει "παντα" ανοιχτο κατα τον υπνο. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;

Ειμαι με stock rom και δεν εχω κανει root και τετοια.

Edited by johnys5

Οι περιπτώσεις ανοιχτής ακρόασης έχουν μειωθεί, αλλά συνεχίζει να μου το κάνει, κάθε 2-3 μέρες. Έχω skype αλλά δεν το τρέχω, δεν έχω whatsup.

Κατα 99% βαλατε καπως να δουλευουν μονο οι δυο πυρηνες.Για δειτε το λιγο αν εχετε eco mode η τον κοφτη αφου ειστε στοκ

ούτε έχω eco mode , και έχω βγάλει και τον κοφτη. max στο antutu έχω δει 17.000 και τις περισσότερες φορες είμαι πάνω κάτω 15.000.... :(:(

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Μηπως ειναι ζεστο οταν κανεις το τεστ και σε κοβει το thermal throttling??

το εχω απενεργοποιησει το thermal...:( και ετσι και αλλιως δεν ειναι ζεστο....εχω προβληματιστει , παλιοτερα ειχα πανω απο 20,000

Αρχισε τα χαζα! 1% με 20 λεπτα οθονη και 7 λεπτα κλησεις;

Ποτς γκενεν ατο;

σημερα στις 5 ωρες, με 1 ωρα οθονη ειχα 55% :lol: μου τη ρουφηξε!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

το εχω απενεργοποιησει το thermal...:( και ετσι και αλλιως δεν ειναι ζεστο....εχω προβληματιστει , παλιοτερα ειχα πανω απο 20,000

παιδιά στα αναλυτικά αποτελέσματα στο antutu μου δίνει πολύ χαλια μετρήσεις στη cpu. και στο αποτέλεσμα μου λέει cpu poor. ορίστε τι ακριβώς μου δίνει. μπορεί κάποιος που έχει πάνω από 20.000 να τα συγκρίνει? θα μου έκανε μεγάλη χαρη , ώστε να δω τι ακριβώς συμβαίνει. ευχαρισστω πολυ εκ των προτερων.οπως ειπα και πιο πανω τρεχω στοκ με τον τελευταιο σολιντ κερνελ (ρουμπι)

cpu 1836 (x4)

integer: 662

float point: 624

Ram

operation: 315

speed: 1009

gpu

2d: 1603

3d: 6827

io

storage: 1346

database: 655

ux

multitast: 2126

runtime: 1081

μεγάλη διαφορα όντως. καταρχάς ευχαριστώ που έκανες το κόπο να το ποστάρεις. γυρνώντας σε stock rom , stock kernel από ένα nandroid backup που είχα, έτρεξα antutu. μου έδειξε 20.000 με κλειστό τον κοφτη. νομίζω με ολα stock τόσο έδινε περίπου. έστειλα μήνυμα στον dev που φτιάχνει τον solid kernel και μου είπε ότι έχει παρατηρήσει και στο δικό του χαμηλά scores στο antutu και θα το φτιάξει στην επομενη έκδοση. οποτε επανάφερα τον kernel με άλλο nandroid back up και περιμένω update.ευχαριστω πολυ παντως φιλε μου :happy::happy:

• The title was changed to LG Optimus G (E975)