Jump to content

johnys5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnys5

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

johnys5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Οχι δεν εχω viber. Εντυπωση παντως μου κανει οτι δεν συμβαινει συνεχεια αλλα καποιες φορες οπως εγραψα.
  2. Καλησπερα σε ολους! Εχω το Lg gpad 8 το απλο wifi περιπου 2 μηνες. Εχω κανει και την αναβαθμιση σε lolipop και ολα πανε μια χαρα. Εχω ενα θεμα με την αυτονομια ενω τυχαινει σε ενα 24ωρο που το ταμπλετ θα καθετε να καψει 2-3% , μερικες φορες μπορει να καψει 20%!! Οταν παω στην χρηση μπαταριας βλεπω οτι το λειτουργικο συστημα android ειναι ψηλα... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Εχω απενεργοποιησει σχεδον ολα τα αχρηστα google apps. Δεν μπορω να ξερω αν το ειχε παντα το θεμα γιατι οταν το ειχα παρει καινουργιο το ελιωνα οποτε δεν το καταλαβαινα. Καμια ιδεα για να βελτιωσω την αναμονη; ps.Τωρα δηλαδη οπως ειναι μου βγαζει 100ωρες αναμονη και κανα 6 ωρες οθονη. ps2. Εφαρμογες ανοιχτες δεν μενουν το εχω τσεκαρει.
  3. Καλησπερα και παλι , μετα τα τελευταια updates απο Opera και Chrome το προβλημα με την ανοιχτη ακροαση δεν εχει ξαναγινει αρα μαλλον αυτο ηταν οπως λεγανε καποιοι. Εχω μια αλλη ερωτηση μερικες φορες συνηθως οταν ειμαι σε Wifi και εχω αφησει το κινητο παρατημενο, δεν μου ερχονται μυνηματα απο την εφαρμογη whatsapp και τα λαμβανω ολα μαζι οταν παω να δω κατι στο τηλεφωνο. Εχω παει στα settings του Wifi και λεει "παντα" ανοιχτο κατα τον υπνο. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει; Ειμαι με stock rom και δεν εχω κανει root και τετοια.
  4. Ευχαριστω πολυ. Αντε να δουμε...
  5. Καλημερα σας εχω το κινητο εδω και 1-1,5 μηνα παρα πολυ καλο και πιστευω οτι αξιζε τα λεφτα του. Εχω ενα προβληματακι μερικες φορες οταν "σηκωνω" το τηλεφωνο ή παω να παρω μου ενεργοποιητε μονο του το ηχειο(ανοιχτη ακροαση) και πρεπει να το κλεινω χειροκινητα ... Εχω την stock rom και δεν εχω κανει root. Ξερει κανεις τι παιζει; το εχει παρατηρησει κανεις;
×
×
  • Create New...