pgetsopoulos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πάντως στο 1.8 στοκ δεν έβγαλα παραπάνω από ότι έβγαζα με 1.5 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σε γενικές γραμμές και το δικό μου σκοράρει και πετάει στα ~23.5K στο antutu με την τελευταία βραδινή + solid 0.6. Οι ρυθμίσεις μου: Runtime: ART I/O: 2048kb - row Freqs: 384mhz - 1836mhz (locked) Governor: intelliactive Hotplug: Intelli-plug Multicore saving: 2 Dynamic FSync: ON GPU Freqs: 487Mhz GPU Governor: Performance Όσοι γράφετε για επιδόσεις καλό είναι να γράφετε και τις ρυθμίσεις σας ώστε να μπορούμε να μπορούμε να συγκρίνουμε. Υπαρχει περιπτωση καποιος να μπορει να μου στειλει ενα screenshot απο το trickster mod με τα μανισια ρευματα; Αν το μανίσιο voltage table του solid (cyano) here you are: http://i.imgur.com/nusbuAJ.png http://i.imgur.com/MY3luD4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ευχαριστώ για τις εικονες!Είναι όμως τα μανισια ρεύματα αυτά;Νομιζω πως ο κάθε κερνελ έχει τα δικά του και αφού πέρασες τον cyano solid τα ρεύματα ειναι πειραγμενα. Ο f93 aosp που έχω εγώ είναι 50mv πανω σε κάθε συχνότητα και λέω να δοκιμασω να κάνω undervolt να δω μέχρι που είναι σταθερο Εγώ τον ondemand governor χρησιμοποιώ και dalvik. Πως είναι η art;;Δεν την έχω δοκιμάσει. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Με ρευματα σου krnl.Σηκωνει κι αλλο σκαλισμα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αυτά είναι τα stock ρεύματα του solid. Ο κάθε kernel μπορεί να έχει και διαφορετικό voltage table. Όσο για το σκάλισμα, συμφωνώ αλλά δεν βρίσκω λόγο να το pushάρω κι άλλο από τη στιγμή που ήδη πετάει. Άσε που performance <> battery save. :cry: Το score με ποιον kernel/rom το πέτυχες και με τι ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πάρτε και τα δικά μου με ruby kernel για πιο ολοκληρωμένη άποψη. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Omnirom 4.4.2 + ak f93 aosp kernel undervolt στα -50mv Cpu 1836 gpu 487 Ondemand governors για cpu και gpu Dalvik ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- chrisdela τα δικα σου ειναι κατω απο τον solid 50mv δηλαδη κατω απο μενα 100mv!Ποσο παρακατω δηλαδη;Λιγοτερα mv σημαινουν και περισσοτερη οικονομια μπαταριας. :confused: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 αν καποιος φίλος απο αθηνα θελει θηκη (χάρισμα) η bumper ( 10ευρω ) ας στείλει μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 εχω το g2 ναι ολα καλα,αλλα μου λειπει το παλιο μου g:cry:εξαφανιστε το thread αμεσως δεν μπορω να διαβαζω αλλο:cry::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 εχω το g2 ναι ολα καλα,αλλα μου λειπει το παλιο μου g:cry:εξαφανιστε το thread αμεσως δεν μπορω να διαβαζω αλλο:cry::p Μπορώ να σε απαλλαξω από την στενοχώρια ανταλλάσσοντας το g με το g2 σου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Βρε παιδιά εμένα το antutu γιατί μου δίνει 14.000;;; είμαι με στοκ με τον τελευταίο solid kernel.Όλα τα άλλα default .δοκίμασα και με τις ρυθμίσεις που έβαλε ο krnl αλλά μένω στις 14.000 , έκανα επανεκκίνηση , δεν άλλαξε κάτι.... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Βρε παιδιά εμένα το antutu γιατί μου δίνει 14.000;;; είμαι με στοκ με τον τελευταίο solid kernel.Όλα τα άλλα default .δοκίμασα και με τις ρυθμίσεις που έβαλε ο krnl αλλά μένω στις 14.000 , έκανα επανεκκίνηση , δεν άλλαξε κάτι.... Και εμένα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Όποιος έχει κάποια λύση ας βοηθήσει :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κατα 99% βαλατε καπως να δουλευουν μονο οι δυο πυρηνες.Για δειτε το λιγο αν εχετε eco mode η τον κοφτη αφου ειστε στοκ Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnys5 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Καλησπερα και παλι , μετα τα τελευταια updates απο Opera και Chrome το προβλημα με την ανοιχτη ακροαση δεν εχει ξαναγινει αρα μαλλον αυτο ηταν οπως λεγανε καποιοι. Εχω μια αλλη ερωτηση μερικες φορες συνηθως οταν ειμαι σε Wifi και εχω αφησει το κινητο παρατημενο, δεν μου ερχονται μυνηματα απο την εφαρμογη whatsapp και τα λαμβανω ολα μαζι οταν παω να δω κατι στο τηλεφωνο. Εχω παει στα settings του Wifi και λεει "παντα" ανοιχτο κατα τον υπνο. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει; Ειμαι με stock rom και δεν εχω κανει root και τετοια. Edited March 24, 2014 by johnys5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Οι περιπτώσεις ανοιχτής ακρόασης έχουν μειωθεί, αλλά συνεχίζει να μου το κάνει, κάθε 2-3 μέρες. Έχω skype αλλά δεν το τρέχω, δεν έχω whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κατα 99% βαλατε καπως να δουλευουν μονο οι δυο πυρηνες.Για δειτε το λιγο αν εχετε eco mode η τον κοφτη αφου ειστε στοκ ούτε έχω eco mode , και έχω βγάλει και τον κοφτη. max στο antutu έχω δει 17.000 και τις περισσότερες φορες είμαι πάνω κάτω 15.000.... :(:( Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μηπως ειναι ζεστο οταν κανεις το τεστ και σε κοβει το thermal throttling?? Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αρχισε τα χαζα! 1% με 20 λεπτα οθονη και 7 λεπτα κλησεις; Ποτς γκενεν ατο; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μηπως ειναι ζεστο οταν κανεις το τεστ και σε κοβει το thermal throttling?? το εχω απενεργοποιησει το thermal...:( και ετσι και αλλιως δεν ειναι ζεστο....εχω προβληματιστει , παλιοτερα ειχα πανω απο 20,000 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Αρχισε τα χαζα! 1% με 20 λεπτα οθονη και 7 λεπτα κλησεις; Ποτς γκενεν ατο; σημερα στις 5 ωρες, με 1 ωρα οθονη ειχα 55% :lol: μου τη ρουφηξε! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 το εχω απενεργοποιησει το thermal...:( και ετσι και αλλιως δεν ειναι ζεστο....εχω προβληματιστει , παλιοτερα ειχα πανω απο 20,000 παιδιά στα αναλυτικά αποτελέσματα στο antutu μου δίνει πολύ χαλια μετρήσεις στη cpu. και στο αποτέλεσμα μου λέει cpu poor. ορίστε τι ακριβώς μου δίνει. μπορεί κάποιος που έχει πάνω από 20.000 να τα συγκρίνει? θα μου έκανε μεγάλη χαρη , ώστε να δω τι ακριβώς συμβαίνει. ευχαρισστω πολυ εκ των προτερων.οπως ειπα και πιο πανω τρεχω στοκ με τον τελευταιο σολιντ κερνελ (ρουμπι) cpu 1836 (x4) integer: 662 float point: 624 Ram operation: 315 speed: 1009 gpu 2d: 1603 3d: 6827 io storage: 1346 database: 655 ux multitast: 2126 runtime: 1081 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Αρκετα χαμηλα εισαι Δες τα δικα μου Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 μεγάλη διαφορα όντως. καταρχάς ευχαριστώ που έκανες το κόπο να το ποστάρεις. γυρνώντας σε stock rom , stock kernel από ένα nandroid backup που είχα, έτρεξα antutu. μου έδειξε 20.000 με κλειστό τον κοφτη. νομίζω με ολα stock τόσο έδινε περίπου. έστειλα μήνυμα στον dev που φτιάχνει τον solid kernel και μου είπε ότι έχει παρατηρήσει και στο δικό του χαμηλά scores στο antutu και θα το φτιάξει στην επομενη έκδοση. οποτε επανάφερα τον kernel με άλλο nandroid back up και περιμένω update.ευχαριστω πολυ παντως φιλε μου :happy::happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ποιο πρόγραμμα χρειάζεται για εγκατάσταση cm11 και ποιο για back up της stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Framaroot για root και freegee για ξεκλείδωμα + cwm. Μετά κάνεις αυτά που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts