giorgos3924 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ποσο πάει παιδιά αυτό το κινητακι? Σκέφτομαι για μελλοντική αγορά σμαρτφον. Εχω ένα nexus s και ελεγα να το αντικαταστησω με ενα Motorola moto g αλλα σκέφτομαι αν αξίζει να δώσεις κάτι παραπανω για το optimus g. Η έστω να δω σε μεταχειρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 στα πλαγια δεν εχει κατι τετραδες( ; ) απο νουμερακια; εχει 4 τετραδες ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 εχει 4 τετραδες ναι... ε εκει δες τα νουμερα που σου ειπα και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Πάνω στη Sim έχει κάτι νούμερα, της νέας sim τελειώνουν σε 315 ή 418 ή 113; ειναι 5 4άδες... καμια δεν τελειωνει με αυτους τους συνδιασμους... τι σημαινει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 ε εκει δες τα νουμερα που σου ειπα και πες μας. 5 4αδες εχει σορυ...καμια δεν τελειωνει στους αριθμους που ειπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 5 4αδες εχει σορυ...καμια δεν τελειωνει στους αριθμους που ειπες... Ουτε εμενα & ρωτησα πιο πριν τι πρεπει να κανουμε & ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτο ? Αλλάζει κατι στο σημα ? εχουμε καλύτερο LTE ? & αν αλλαξω sim ( 5 ευρω ) και δεν τους εχει ξανα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Όχι, μην αγοράσεις νέα σιμ. Απλά μην ασχολείσαι με τα speed test και κοίτα να χαρείς το κινητό. Όσο για το σήμα εγώ το έχω σχεδόν χειροκίνητα μόνο σε 2g ή μόνο σε 3g γιατί το κινητό δεν διαλέγει πάντα το καλύτερο, έχει κάποιο κουσούρι μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εγώ το έχω μόνιμα σε 2g δίκτυα. Η wind έχει βλαμμένο σήμα 3g και στην δουλεία και στο σπίτι και ρούφαγε την μπαταρία σαν νεροφίδα. Τώρα πτο φορτίζω κάθε 2 μερες και στο πολύ χαλαρο, δεν το έκανα πιο νωρις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Όχι, μην αγοράσεις νέα σιμ. Απλά μην ασχολείσαι με τα speed test και κοίτα να χαρείς το κινητό. Όσο για το σήμα εγώ το έχω σχεδόν χειροκίνητα μόνο σε 2g ή μόνο σε 3g γιατί το κινητό δεν διαλέγει πάντα το καλύτερο, έχει κάποιο κουσούρι μάλλον. δεν ειναι οτι ασχολουμαι τοσο με τα speed test εγω..το βλεπω και στην πραξη,στα download..ειναι φανερα πιο αργο με την νεα sim...τι να πω... Edited February 6, 2014 by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Πώς κάνω τον ήχο να μην ανεβαίνει; εννοώ να είναι συνεχόμενα δυνατά όταν χτυπάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Πώς κάνω τον ήχο να μην ανεβαίνει; εννοώ να είναι συνεχόμενα δυνατά όταν χτυπάει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Ηρθε σημερα το Bumper απο expansys (σε ασπρο) πολυ καλο και ποιοτικο,φαινεται να τα αξιζει τα λεφτα του :) (Αν καποιου του εχει γινει ζημια στο bezel το bumper το καλυπτει,ετσι ωστε να φαινεται ομορφο αισθητικα :) ) Edited February 7, 2014 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Απο αυτο το κταστημα http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=41501 που το εχει σε πολυ καλη τιμη βλεπω οτι εχει 4.2.2 και 2 χρονια εγγυηση ..... να φανταστω απο το καταστημα και πιθανον ευρωπαικο . Με τιμη λετε να πεσει κι αλλο ? Καπου ειδα στο πλαισιο κατι G ξεχασμενα ....... Επειδη δεν το εχω δει απο κοντα ειναι τεραστιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Απο αυτο το κταστημα http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=41501 που το εχει σε πολυ καλη τιμη βλεπω οτι εχει 4.2.2 και 2 χρονια εγγυηση ..... να φανταστω απο το καταστημα και πιθανον ευρωπαικο . Με τιμη λετε να πεσει κι αλλο ? Καπου ειδα στο πλαισιο κατι G ξεχασμενα ....... Επειδη δεν το εχω δει απο κοντα ειναι τεραστιο ? όλα έχουν την 4.1 και κάποια στιγμή θα αναβαθμιστούμε κι εμείς στην 4.4 .. η τιμή δεν ξέρω αν θα πέσει κι άλλο, αλλά είναι μία από τις καλύτερες τη στιγμή που άλλα κινητά που έχουν τα μισά (πχ xperia sp) έχουν ελάχιστη διαφορά τιμής. η οθόνη του είναι 4,7 ίντσες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. προσωπικά, δε μπορώ να το χειριστώ με το ένα χέρι. .. απίστευτη υλοποίηση από την lg .. το συγκρίνω με το s4 για να δω αν θα κάνω τη μετάβαση και ακόμα και σε απλά παιχνίδια, το δικό μας έχει απειροελάχιστο lag και δεν μ'έχει πετάξει καθόλου έξω, ενώ από θερμοκρασίες, πιστεύω ότι η διαφορά είναι περισσότερο αισθητή στο g λόγω κατασκευής. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 όλα έχουν την 4.1 και κάποια στιγμή θα αναβαθμιστούμε κι εμείς στην 4.4 .. η τιμή δεν ξέρω αν θα πέσει κι άλλο, αλλά είναι μία από τις καλύτερες τη στιγμή που άλλα κινητά που έχουν τα μισά (πχ xperia sp) έχουν ελάχιστη διαφορά τιμής. η οθόνη του είναι 4,7 ίντσες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. προσωπικά, δε μπορώ να το χειριστώ με το ένα χέρι. .. απίστευτη υλοποίηση από την lg .. το συγκρίνω με το s4 για να δω αν θα κάνω τη μετάβαση και ακόμα και σε απλά παιχνίδια, το δικό μας έχει απειροελάχιστο lag και δεν μ'έχει πετάξει καθόλου έξω, ενώ από θερμοκρασίες, πιστεύω ότι η διαφορά είναι περισσότερο αισθητή στο g λόγω κατασκευής. :X Μαλιστα .......... αν και προσπαθουσα να μειωσω οσο γινεται το budget και να παω σε λ9 ΙΙ βλεπω να καταληγω εδω με μειον το μεγεθος την απουσια sd και μπαταριας . Το πρωτο ελπιζω να το συνηθισω , τα αλλα δε φτιαχνονται . Αν το επαιρνα και τοτε που το σκοτωνε η voda δε το συζηταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 κοιτα, 25GB σε δινει να τα κανεις οτι θες, δεν ειναι και λιγα :p μπαταρια μια μερα θα σε βγαζει σιγουρα, ειδικα με φωτεινοτητα κατω απο τη μεση πολυ ανετα... για μεγεθος, ειναι το μικροτερο στις 4.7 μετα το L9ii, η διαφορα τους ειναι 2 χιλιοστα υψος και νομιζω αλλα τοσα πλατος! τιποτα δηλαδη.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μαλιστα .......... αν και προσπαθουσα να μειωσω οσο γινεται το budget και να παω σε λ9 ΙΙ βλεπω να καταληγω εδω με μειον το μεγεθος την απουσια sd και μπαταριας . Το πρωτο ελπιζω να το συνηθισω , τα αλλα δε φτιαχνονται . Αν το επαιρνα και τοτε που το σκοτωνε η voda δε το συζηταω δεν ξέρω τις διαφορές στη μπαταρία, αλλά σε απόδοση κερδίζεις πολλά .. εγώ με 60% φωτεινότητα βγάζω άνετα τη μέρα πάντως ... το επόμενο στις ίδιες επιδόσεις είναι το xperia z, αλλά και η τιμή του είναι ακόμα υψηλή και τα 50 ευρώ παραπάνω δεν είναι τίποτα γι'αυτά που σου προσφέρει (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά της vodafone με τα 199 ευρώ το l9) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 δεν ξέρω τις διαφορές στη μπαταρία, αλλά σε απόδοση κερδίζεις πολλά .. εγώ με 60% φωτεινότητα βγάζω άνετα τη μέρα πάντως ... το επόμενο στις ίδιες επιδόσεις είναι το xperia z, αλλά και η τιμή του είναι ακόμα υψηλή και τα 50 ευρώ παραπάνω δεν είναι τίποτα γι'αυτά που σου προσφέρει (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά της vodafone με τα 199 ευρώ το l9) .. Ρωτησα πριν λιγες ημερες μεσω fb και μου ειπαν οτι ισχυει αν πας σε καταστημα . Για το Ζ το σκεφτηκα και ειχα βρει μια προσφορα σε γερμανο στα 280 ευρω αλλα δυστυχως δεν το προλαβα ..... το πηρε ενας φιλος παντως . Με 200 ειναι πολυ καλο και το L9 και λεω να το παρω για τη γυναικα και να χτυπησω το G για μενα ..... Η μπαταρια δε με νοιαζει ποσο κραταει μια που δε θα παιζω μαζι του ολη μερα , με πειραζει που ειναι fixed :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ρωτησα πριν λιγες ημερες μεσω fb και μου ειπαν οτι ισχυει αν πας σε καταστημα . Για το Ζ το σκεφτηκα και ειχα βρει μια προσφορα σε γερμανο στα 280 ευρω αλλα δυστυχως δεν το προλαβα ..... το πηρε ενας φιλος παντως . Με 200 ειναι πολυ καλο και το L9 και λεω να το παρω για τη γυναικα και να χτυπησω το G για μενα ..... Η μπαταρια δε με νοιαζει ποσο κραταει μια που δε θα παιζω μαζι του ολη μερα , με πειραζει που ειναι fixed :) αν δεν παίζεις παιχνίδια, πάρ'το χωρίς δεύτερη σκέψη, αξίζει τα λεφτά του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά, σήμερα είχα το τηλέφωνο στην κωλοτσεπη και πήγα να κάτσω. Έκατσα λίγο στραβά ακούμπησε στο τηλ και μπαμ, το πίσω γυαλί έγινε θρύψαλα... Πρώτη φορά Εκτως θήκης, Ασταδιαλα στην τελική... Έχει κανείς καμιά ιδέα εάν αλλάζει εύκολα και πόσο πάει το μαλλί; ψήνομαι να το κάνωμμόνος μου από ebay αν είναι να βγει φτηνότερα, αλλιώς αντιπρόσωπια. Γαμω την τύχη μου ****... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Απο 25 γιουρα ολο το καπακι πισω. βγαζεις τις δυο βιδες απο κατω με torx t5 και ειναι κουμπωτο :) http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2053587.m570.l1313.TR0.TRC0.Xe975+housing&_nkw=e975+housing&_sacat=0&_from=R40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 αν δεν παίζεις παιχνίδια, πάρ'το χωρίς δεύτερη σκέψη, αξίζει τα λεφτά του. :) ; Το GTA:SA τρέχει νεράκι... σε One όχι :p οπότε; ίδια κάρτα με το καινούργιο σου έχει ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 αν δεν παίζεις παιχνίδια, πάρ'το χωρίς δεύτερη σκέψη, αξίζει τα λεφτά του. :) τι θεμα εχει με τα παιχνιδια ? Για την μπαταρια λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 τι θεμα εχει με τα παιχνιδια ? Για την μπαταρια λες ? Την ιδια απορια εχω και εγω. :blink: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts