Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αστειευομαι βρε

ολα καλα το πηρα Ελληνικο επιτελους ! Ουφ εχω τρελαθει με αυτα τα μαραφετια :lol

Ελπιζω να μην με βρει αλλο κακο !

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με το αλλο απο vnp τι έκανες; το δωσες κιολας; αντε μπας και στεργιωσεις..κρατα το τουλαχιστον κανα 2 βδομαδες αυτο..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

με το αλλο απο vnp τι έκανες; το δωσες κιολας; αντε μπας και στεργιωσεις..κρατα το τουλαχιστον κανα 2 βδομαδες αυτο..

Το εδωσα εννοειται και στην τιμη που το πηρα ακριβως ! Μα θελω να το κρατησω το G σιγουρα μεχρι να βγουν τα 6 πυρηνα η τα octa.

Ειναι φοβερο!

Για εφαρμογες να ρωτησω εδω η σε αλλο νημα ; Βασικα για την μπαταρια επειδη δεν εχει ειδα οπως το S3 που σου δειχνει το ποσοστο % ..

ΠΟια εχετε βαλει εσεις ; Καποια που να μην ρουφαει μπαταρια παιζει ;

Το εδωσα εννοειται και στην τιμη που το πηρα ακριβως ! Μα θελω να το κρατησω το G σιγουρα μεχρι να βγουν τα 6 πυρηνα η τα octa.

Ειναι φοβερο!

Για εφαρμογες να ρωτησω εδω η σε αλλο νημα ; Βασικα για την μπαταρια επειδη δεν εχει ειδα οπως το S3 που σου δειχνει το ποσοστο % ..

Υπάρχει ρύθμιση στην εξοικονόμηση ενέργειας για το ποσοστό της μπαταρίας.

Υπάρχει ρύθμιση στην εξοικονόμηση ενέργειας για το ποσοστό της μπαταρίας.

Ευχαριστω φιλε ! :)

Βάλε battery guru. Θα δεις διαφορά.

καλησπέρα,

πήγα να rootaro με motochopper,το τηλέφωνο brickarise, το επανέφερα φλασάροντας το official .kdz,ρουτάρισα με το framaroot και είναι οκ. Το αναφέρω για να μην την πάθει και κάποιος άλλος

Απλά είναι καλύτερο σε όλα εκτός από την κάμερα!

Βέβαια εγώ προσωπικά με το Camera Zoom FX έχω βελτιώσει πολύ την κατάσταση αλλά και με το δωρεάν A Better Camera! Για μένα....δοκίμασε το πρώτα και μετά αν σε βολεύει χτύπα το!

Πάντως εγώ με το Camera Zoom FX (όχι το δωρεάν) δεν είδα καμία απολύτως διαφορά.

Έκανες κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση?

Για το φίλο που ρωτάει, την ημέρα οι φωτο είναι μια χαρά, το βράδυ όχι (το S3 είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα - και μάλλον μόνο σε αυτόν)

Όσο για το gps, είναι άψογο. Εγώ χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή (google maps) για πλοήγηση, κλειδώνει αμέσως και η φωνητική καθοδήγηση άψογη.

Edited by marnik1

Εγώ αγόρασα το camerazoomfx για καλύτερο και τελικά είναι χειρότερο το βράδυ :lol:

Και εφαρμογή επι πληρωμή να μην έχει το βασικό focus+flash και μετά shot.. Τραγικό όπως και η μαμα εφαρμογή :)

Πάντως εγώ με το Camera Zoom FX (όχι το δωρεάν) δεν είδα καμία απολύτως διαφορά.

Έκανες κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση?

Για το φίλο που ρωτάει, την ημέρα οι φωτο είναι μια χαρά, το βράδυ όχι (το S3 είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα - και μάλλον μόνο σε αυτόν)

Όσο για το gps, είναι άψογο. Εγώ χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή (google maps) για πλοήγηση, κλειδώνει αμέσως και η φωνητική καθοδήγηση άψογη.

Αυτό το Google maps τρώει πολλά mb? Γιατί το navigon που χρησιμοποιώ αν και λειτουργεί offline δεν θα έλεγα ότι κλειδώνει πολύ εύκολα....

Αυτό το Google maps τρώει πολλά mb? Γιατί το navigon που χρησιμοποιώ αν και λειτουργεί offline δεν θα έλεγα ότι κλειδώνει πολύ εύκολα....

Το don't panic που έχω μέχρι στιγμής με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και όχι μόνο σε αυτό το κινητό. Το είχα σε g nexus το έχω και στο ταμπλετ και είναι μια χαρά.

Practice what you preach

παιδια ειμαι μερικες ωρες με το νεο μου κινητο ( το 2ο G :P)

Λοιπον 2 θεματακια

1. το Wifi ειναι τοσο αδυνατο ; Μερικες φορες σε αποσταση 5-6 μετρων το χανει . Η το ειδα οτι οταν αναβω την οθονη ειναι πολυ λιγο το σημα και μετα το ανοιγμα πιανει καλυτερα .

2. Εχω συνδεση WIND και με το S3 στο Η+ εβγαζα περιπου 12-15mbps. ΤΟ G δεν επιασε ποτε σε ολη την πολη Η+ μονο Η με μεγαλυτερη τιμη τα 6mbps . Λοιπον ετσι δουλευει το G; Δηλαδη βγαζει μονο Η η παιζει κατι αλλο ;

3. Για την καμερα,οντος ειναι αθλια ( οπως σχεδον ολα τα LG) . Καποιο δωρεαν προγραμματακι δοκιμασμενο ομως ; Αλλιως δεν εχει νοημα να μου λεει ο καθενας κατεβασε αυτο κλπ.

Ευχαριστω !

To GPS του ειναι πραγματικα ΑΠΑΙΚΤΟ, τοσο καλο δεκτη δεν εχω ξαναδει, στην Ρωμη οταν πηγα εκανε 1 λεπτο την πρωτη φορα να με βρει με συννεφια και μετα ποτε πανω απο 10 δευτερα....

1) το wifi του ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει, μην σε νοιαζουν ποσες γραμμες δειχνει ;)

2) δεν βγαζει ποτε το σημα H+, εννοειται βεβαια οτι πιανει κανονικα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλως. Αν εχει καποιος το κινητο και WIND ας μου γραψει ποσα mbps του βγαζει ; Θα κανω και αλλες δοκιμες αυριο στο κεντρο αλλα στα ιδια σημεια το GS 3 μου εβγαζε πιο πολλα. Μικρο το κακο απλα μου φανηκε περιεργο που δεν βγαζει Η+.

Για να μην διαβαζω ολο το νημα,Ποιος θα μου προτεινει μια καλη θηκη για να παραγγειλω ; Απο Ελλαδα .

Edited by SpecialMan

Με 3 αλλα κινητά έπιαναν 22mbps στο ίδιο σημείο ενώ το Optimus g 12mbps...με 4g όμως στα ίδια με το iphone 5s στα 42mbps

Ρε παιδιά από περιέργεια, torrents κατεβάζετε και θέλετε τέτοιες ταχύτητες; Γιατί για σερφάρισμα η ακομα και κανένα βίντεο, και τα 10 είναι υπεραρκετά...

Είσαι σίγουρος ότι έπιασες 15mbps σε δίκτυο wind?

Με 3 αλλα κινητά έπιαναν 22mbps στο ίδιο σημείο ενώ το Optimus g 12mbps...με 4g όμως στα ίδια με το iphone 5s στα 42mbps

Ρε παιδιά από περιέργεια, torrents κατεβάζετε και θέλετε τέτοιες ταχύτητες; Γιατί για σερφάρισμα η ακομα και κανένα βίντεο, και τα 10 είναι υπεραρκετά...

Ειμαι σιγουρος ναι ! Το ειχα δοκιμασει πολλες φορες...

ΑΡα ισως φταιει οτι δεν εχω 4G δεν ξερω,η Wind θα βαλει 4G το 2100 λογικα !

Φιλε torrents ΟΧΙ βεβαια αλλα ειναι θεμα ψυχολογικο,γιατι τα αλλα να βγαζουν πιο πολυ ενω υποτιθεται οτι το δικο μας πρεπει να βγαζει τα πιο πολλα ;

Καμια προταση για θηκη ;

*** Και μια ερωτηση ακομα,το Eco mode τι ακριβως κανει ;

Edited by SpecialMan

Θήκη πάρε από eBay :) εγώ έχω την Mercury TPU και την προτείνω...

Το κάνει 2πυρηνο εκτός και αν υπάρχει ανάγκη για 4 :)

Θήκη πάρε από eBay :) εγώ έχω την Mercury TPU και την προτείνω...

Το κάνει 2πυρηνο εκτός και αν υπάρχει ανάγκη για 4 :)

Την παραγγελνω τωρα ευχαριστω ! το κανει 2πυρηνο και ποσο τις % παραπανω βγαζει δηλαδη η μπαταρια ; Το εχεις παρατηρησει ;

Αρκετά, αλλά σπάνια το ανοίγω... η το χρησιμοποιείς η Οχι :p

Αρκετά, αλλά σπάνια το ανοίγω... η το χρησιμοποιείς η Οχι :p

Σιγουρα αλλα αν ειμαι στο δρομο και δεν εχω φορτιση μαζι και εχω μεινει με 20% και εχω αλλες 2-3 ωρες για να παω στο σπιτι θα το χρειαστω μαλλον..γιαυτο ρωταω ! Σχετικα με το CPU ειναι το ιδιο με του Ν4 Η του G ειναι καλυτερο ;

Όπως βλέπετε υποστηρίζει κανονικά hsdpa+ απλά η LG έχει επιλέξει να φαίνεται το h σκέτο

[ATTACH]39786[/ATTACH]

Όπως βλέπετε υποστηρίζει κανονικά hsdpa+ απλά η LG έχει επιλέξει να φαίνεται το h σκέτο

[ATTACH]39786[/ATTACH]

Φιλε σε wind εισαι ;

• The title was changed to LG Optimus G (E975)