titanas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπέρα και από εμένα . Σκέφτομαι να αγοράσω G2 οπότε και να αποχαιρετήσω το δικό μου G . Είναι αγορασμένο 23 Αυγούστου από birdphone και δεν έχει το παραμικρό προβλημα. Δεν έχει γίνει ποτε root και τα σχετικά πειραγματα , έχει μόνο την τελευταία επίσημη έκδοση. Μαζί έχει και 2 θήκες μία διάφανη και μία γαλάζια από πλαστικό. Είναι το λευκό. Τιμή 290 ευρώ. Στείλτε pm. Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό νήμα ή υπάρχει άλλος χώρος για αγγελίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εγγραφή από τον Απρίλιο του 2004 και είναι το πρώτο σου μήνυμα;:X Είναι και off topic :p Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω και ειναι εμσα στις επιλογες μου... εχουμε κανενα νεο για αναβαθμιση η θα μεινει παρατημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titanas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Γενικώς δεν πολυασχολούμαι αδερφέ απλά μου αρέσει που και που να τα αλλάζω . Επί τη ευκαιρία που πρέπει να βάλω την αγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Γενικώς δεν πολυασχολούμαι αδερφέ απλά μου αρέσει που και που να τα αλλάζω . Επί τη ευκαιρία που πρέπει να βάλω την αγγελία; Δεν μπορεις...πρεπει να χεις συμπληρωσει καποια ποστς... Και γω παντως θα το διωξω να παω στο G2 :) Αν και φοβαμαι μηπως το μετανιωσω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Λιγο εκτος. Το εχει δοκιμασει καποιος;για 10€ δεν θα με χαλαγε να εχω extra μπαταρια σε περιπτωση αναγκης,αρκει να μην δημιουργηθει απο το πουθενα καποιο θεμα το G μου. :whip: http://i.imgur.com/pmVTTLt.png Τι λετε; Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Λιγο εκτος. Το εχει δοκιμασει καποιος;για 10€ δεν θα με χαλαγε να εχω extra μπαταρια σε περιπτωση αναγκης,αρκει να μην δημιουργηθει απο το πουθενα καποιο θεμα το G μου. :whip: http://i.imgur.com/pmVTTLt.png Τι λετε; Τι πρόβλημα να δημιουργήσει? Έχω ένα παρόμοιο για ώρα ανάγκης. Χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τι πρόβλημα να δημιουργήσει? Έχω ένα παρόμοιο για ώρα ανάγκης. Χρειάζεται. Δεν γνωριζω ακριβως,απλως ειμαι επιφυλακτικός για παν ενδεχομενο.. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Αν κάνω un-root θα χαθεί και το Unlock bootloader ή πρέπει να κάνω restore πρώτα τα EFS από το freegee και μετά unroot? Επίσης πως μπορώ να βγάλω ρε το Google Search απο το UI ?? Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Freezare το :) No idea. Το έπαθα κι εγώ μερικές φορές πρώτου περάσω xposed. Μια φορά το έκανε και με το xposed βέβαια. Δεν πρόσεξα αν έλεγε για sysui, αλλά έχανε τη σιμ (έξυπνη οθόνη δεν είδα). Δοκίμασε να περάσεις την προηγούμενη έκδοση από την 10h. Εγώ μόλις μπορέσω αυτό θα κάνω. Εκεί που δεν είχε ούτε ένα πρόβλημα η συσκευή με την 10h έχει βγάλει... Εντάξει Samsung δεν έγινε, αλλά και πάλι.. προς το παρον απενεργοποιησα τα παντα στο xposed και δεν εχω παρατηρησει κατι.... θα δουμε, μετα παω για φλασαρισμα :p και μια αλλη ερωτηση: Αρκετα συχνα εδω και πολυ καιρο, οταν μπαινω στο μενου ειναι σαν να το φορτωνει μολις, αργει 4-5 δευτερα και ειναι απιστευτα εκνευριστικο! το κανει σε κανεναν αλλο? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Nova launcher prime :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 alphabetically apps-kills me :p αν και μπορει να τον δοκιμασω ;) παντως MIUI+Go δεν με κρατησαν..... γιατι κλεινει ομως? με αρεσει ο μαμα launcher :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καλός αλλά δεν έχει sort A-Z στις εφαρμογές.. :lol: Ούτε 5χ4 grid. Εγώ δεν είχα παρατηρήσει reloads στον launcher. Μερικές φορές ένα στην επιφάνεια εργασίας αλλά μικρότερο απο 1". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 μαλλον καμια εφαρμογη τυπου system tuner κανει την π***τια, και ας το εχω βαλει να μην κλεινει ποτε.... εχει 4χ5 :p Α-Ζ εχει ρε :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δεν είδα 4 5 στις οθόνες. Α Ζ έχει αλλά κάθε φορά που θα μπει νεα εφαρμογή παει στο τελος.. Πρέπει να πατήσεις ξανά A Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 βρε παιδιά. μια βοήθεια ξανά. πέρασα τον kernel με το double tap και δεν μπορώ να καταλάβω πως να το κάνω να δουλέψει χάχα. κάνω double tap στην οθόνη και δεν κάνει τίποτα. πρέπει σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο της οθόνης? το ενεργοποιώ από κάπου? στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι αυτόν τον kernel πέρασα: http://downloads.codefi.re/houstonn/kitkat/geeb/kernel Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 βρε παιδιά. μια βοήθεια ξανά. πέρασα τον kernel με το double tap και δεν μπορώ να καταλάβω πως να το κάνω να δουλέψει χάχα. κάνω double tap στην οθόνη και δεν κάνει τίποτα. πρέπει σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο της οθόνης? το ενεργοποιώ από κάπου? στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι αυτόν τον kernel πέρασα: http://downloads.codefi.re/houstonn/kitkat/geeb/kernel Βαλε το trickster mod προγραμμα και ενεργοποιησε απο εκει το double tap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Kαλησπερα! Το πηρα για τη γυναικα μου.. Πρωτη επαφη μας με android.. Ποια ειναι η τελευταια επισημη αναβαθμιση?(νομιζω φοραει την 4.1.2..θα το τσεκαρω μολις παω σπιτι) Τι θα προτεινατε να αλλαξω /περασω? ΥΓ παρηγγειλα ενα mhl απο ενα λινκ που αναφερεται πιο πανω..σκεφτομαι να το χρησιμοποιω για να παιζω καποιες σειρες 1080p (.mkv) που ειναι αποθηκευμενες στο nas μου..ειναι εφικτο?ποιον media player προτεινετε?(διαβασα για bsplayer και mx player) Ευχαριστω!το κινητο δειχνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Βαλε το trickster mod προγραμμα και ενεργοποιησε απο εκει το double tap τέλεια. ευχαριστώ πολύ:happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Βαλε το trickster mod προγραμμα και ενεργοποιησε απο εκει το double tap Σε ποια καρτελα του προγραμματος υπαρχει αυτη η επιλογη; Γιατι δεν τη βρισκω.. Edit: (Eιμαι με μαμα rom μονο ροοτ εχω κανει στο κινητο) Απο οτι βλεπω σε προηγουμενα ποστ πρεπει να περασω αλλον kernel...Κατι τετοι ειναι ευκολο;ποια η διαδικασια,αξιζει; Edited November 23, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καλησπέρα, Θα ήθελα τη γνώμη η και την εμπειρία σας αν την έχει κάποιος στο εξής.: σκέφτομαι να αντικαταστήσω το laptop με ένα σύστημα με βάση το κινητό. Δηλαδή, χρήση του mhl, ένα qwerty πληκτρολόγιο με bluetooth και να τα έχω όλα στη τηλεόραση. Αφού ούτως ή άλλως office ανοίγω και επεξεργάζομαι, παρουσιάσεις επίσης, τα emails μου τα έχω, σερφάρω άψογα με αυτό το τηλέφωνο, ταινίες βλέπω και μουσική ακούω, κανένα παιχνιδάκι το παίζω ... Όλα από το κινητό, μόνο μια μεγάλη οθόνη χρειάζεται και ένα πληκτρολόγιο για να γίνει mini υπολογιστής. Με έναν controller επίσης γίνεται παιχνιδομηχανή! Θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις αν το έχει κάνει κανείς. Επίσης θα ήθελα γνώμες για το εγχείρημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το κινητό δεν αντικαθιστά το λάπτοπ φίλε μου.. Όσο και αν προσπαθούσα με το νοτη 2 που είχε και προοπτικές, δεν τα κατάφερα. Πόσο μάλλον με το G που έχει τη μισή αυτονομία και δεν έχει usb otg που είναι το σημαντικότερο για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κερνελ με to double tap για official Rom υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 καλησπέρα, χθες παρήγγειλα το e975 απο το e-shop.gr κ σήμερα πρόσεξα οτι δεν αναφέρει οτι υποστηρίζει κ LTE επίσης γράφουν οτι έχει τον S4,αντε για τον επεξεργαστεί ας πούμε οτι είναι απ αυτά με τον S4 αλλα για το LTE μήπως έχουν κάνει λάθος?το έχει πάρει κανείς απο το e-shop?λέτε να μην πάω να το παραλάβω?ευχαριστώ http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007569 μέχρι χθές το είχε στα 335€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το κινητό δεν αντικαθιστά το λάπτοπ φίλε μου.. Όσο και αν προσπαθούσα με το νοτη 2 που είχε και προοπτικές, δεν τα κατάφερα. Πόσο μάλλον με το G που έχει τη μισή αυτονομία και δεν έχει usb otg που είναι το σημαντικότερο για αυτό. Συμφωνώ με το usb otg αλλά όσο για την αυτονομία όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με mhl φορτίζει κιόλας. Άρα κάπως βολεύεται. Όσο για εξωτερικό σκληρό έχουμε και το Dropbox και Google drive. Τι λες για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts