rocobloco Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Δηλαδή από ό,τι κατάλαβα, δεν προτείνετε καμιά άλλη ρομ; Δηλαδή έχει διαφορά στην απόδοση από τη stock; Επίσης, αν φλασάρω άλλη rom, υπάρχει κάπου η stock να επιστρέψω ή απλά να έχω nandroid της stock για να επιστρέψω εύκολα και γρήγορα; Και τέλος το είχα ρωτήσει και εχτές, ότι δεν μπορώ πατώντας τα πλήκτρα (μείωσης της έντασης + power) να μπω σε recovery mode (το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζεται το λογότυπο της LG, να σβήνει και να ξανά ανάβει και μετά αν αφήσω τα πλήκτρα να εκκινείται κανονικά το κινητό). Ο μόνος τρόπος που κατάφερα να μπω σε recovery mode ήταν μέσω του προγράμματος rom manager και της επιλογής που έχει για κάτι τέτοιο. Κάνω κάτι λάθος; Μήπως ξέρετε; Για να μπεις σε recovery πατάς το πλήκτρο αύξησης της έντασης και το πλήκτρο εκκίνησης ταυτόχρονα, πρέπει όμως να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader. Διάφορα απόδοσης της Rom δεν υπάρχει από της LG σε σχέση με τις custom, μονό αν αλλάξει ο kernel και αυξήσεις τον χρονισμό του επεξεργαστή (μόνο kite kernel) και γενικά πέσει πείραγμα. Προσωπικά η Rom της LG μου είναι εμφανισιακά Άθλια, είναι λες την έφτιαξαν για παιδάκια! Γενικά μου αρέσουν οι custom Rom για την απλότητα των γραφικών τους και ότι μπορείς κυριολεκτικά να έχεις το λογισμικό στα μέτρα σου. Παραθέτω και φωτο από την KitKat για να καταλάβεις το εννοώ Για επιστροφή στην αρχική Rom της LG δεν το εδώ ψάξει για να ξέρω να σου πω, σίγουρα θα το βρεις στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Γενικά αν ήταν για μένα το κινητό θα έπαιρνα Nillkin θήκη που την θεωρώ αρκετά διαδεδομένη μάρκα. Είναι αρκετά λεπτή και πάνω απ'όλα matte. http://www.ebay.com/itm/Black-Nillkin-Premium-Matte-Hard-Cover-Case-LCD-Guard-For-LG-E975-Optimus-G-/130873533808?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item1e78aba570 Χωρις να εχω παρει ποτε καμια απο αυτες, κρινοντας απο τις εικονες βλεπω οτι οι Nillkin εχουν σκληρο υλικο, κατι που δεν θα ειναι καλο σε περιπτωση πτωσης. Η Mercury εφοσον ειναι πιο μαλακιά θα απορροφησει καλυτερα την πτωση. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς που παρέλαβε το κινητό από την προσφορά της Vodafone. Απλά τέλειο εκτός από ένα μικρό θεματάκι. Δεν μπορω να εγκαταστήσω το tapatalk από το playstore μου βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα (σφάλμα 941). Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; αυτή τη στιγμή έχω εγκαταστήσει μια παλιότερη έκδοση που δεν μ αρέσει και τόσο. Και μια άλλη ξενερα που έφαγα ήταν όταν ανακάλυψα ότι δεν υποστηρίζει το NBA jam κρίμα γιατί είχα φάει κόλλημα μ αυτό το game. Βέβαια μικρό το κακό Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για να μπεις σε recovery πατάς το πλήκτρο αύξησης της έντασης και το πλήκτρο εκκίνησης ταυτόχρονα, πρέπει όμως να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader. Διάφορα απόδοσης της Rom δεν υπάρχει από της LG σε σχέση με τις custom, μονό αν αλλάξει ο kernel και αυξήσεις τον χρονισμό του επεξεργαστή (μόνο kite kernel) και γενικά πέσει πείραγμα. Προσωπικά η Rom της LG μου είναι εμφανισιακά Άθλια, είναι λες την έφτιαξαν για παιδάκια! Γενικά μου αρέσουν οι custom Rom για την απλότητα των γραφικών τους και ότι μπορείς κυριολεκτικά να έχεις το λογισμικό στα μέτρα σου. Παραθέτω και φωτο από την KitKat για να καταλάβεις το εννοώ Για επιστροφή στην αρχική Rom της LG δεν το εδώ ψάξει για να ξέρω να σου πω, σίγουρα θα το βρεις στο XDA. Ποια ρομ είναι αυτή; Είναι εντελώς λειτουργική; Μπορείς να δόσεις ένα λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Χωρις να εχω παρει ποτε καμια απο αυτες, κρινοντας απο τις εικονες βλεπω οτι οι Nillkin εχουν σκληρο υλικο, κατι που δεν θα ειναι καλο σε περιπτωση πτωσης. Η Mercury εφοσον ειναι πιο μαλακιά θα απορροφησει καλυτερα την πτωση. Αν και δεν έχω πάρει ποτέ Nillkin, έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα σε σχέση με την τιμή τους. Έτσι είπα να παραγγείλω μια να δω πως θα κάτσει στο LGOG. Θα ενημερώσω μόλις την φορέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ποια ρομ είναι αυτή; Είναι εντελώς λειτουργική; Μπορείς να δόσεις ένα λινκ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2509457 AOSP Google KitKat 4.4 από τον Houstonn, developer του XDA. Τα μόνα θέματα είναι στο συγχρονισμό του ημερολογίου της Google στο GPS και το NFC τα οποία λύνονται πολύ απλά προσθέτοντας κάποια αρχεία μέσα στο σύστημα τα οποία θα τα βρεις μέσα στο θέμα. Ναι λοιπόν είναι εντελώς λειτουργική. :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 παιδια επλογη για 4g? μονο gsm/wcdma βλεπω:confused: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για να μπεις σε recovery πατάς το πλήκτρο αύξησης της έντασης και το πλήκτρο εκκίνησης ταυτόχρονα, πρέπει όμως να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader. Διάφορα απόδοσης της Rom δεν υπάρχει από της LG σε σχέση με τις custom, μονό αν αλλάξει ο kernel και αυξήσεις τον χρονισμό του επεξεργαστή (μόνο kite kernel) και γενικά πέσει πείραγμα. Προσωπικά η Rom της LG μου είναι εμφανισιακά Άθλια, είναι λες την έφτιαξαν για παιδάκια! Γενικά μου αρέσουν οι custom Rom για την απλότητα των γραφικών τους και ότι μπορείς κυριολεκτικά να έχεις το λογισμικό στα μέτρα σου. Παραθέτω και φωτο από την KitKat για να καταλάβεις το εννοώ Για επιστροφή στην αρχική Rom της LG δεν το εδώ ψάξει για να ξέρω να σου πω, σίγουρα θα το βρεις στο XDA. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Με έβαλες σε σκέψεις με το που με είπες αν έχω ξεκλείδωτο bootloader, αλλά μετά θυμήθηκα ότι πρώτα το ξεκλείδωσα και μετά έβαλα clockwork mod. Για να το επιβεβαιώσω, μπήκα με πάτημα πάνω - κάτω πλήκτρου έντασης και το power οπότε είδα ότι είναι ξεκλείδωτος. Από εκεί με πάνω πλήκτρο έντασης και power κατάφερα μία φορά να μπω στη recovery αλλά δεν το κατάφερα άλλη φορά. Συνήθως, βγάζει το λογότυπο της LG και εκκινείται το τηλέφωνο (ούτε μόνο πάνω πλήκτρο και power το κατάφερα). Βασικά τα πατάω παρατεταμένα. Μήπως θέλει μόνο μία φορά; Δεν ξέρω, αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει να μην μπορώ να μπω σε recovery. Για τις roms ρώτησα επειδή διάβασα ότι είναι πολύ καλή η stock και ότι δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή rom. Άρα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαφορά στην απόδοση θα προχωρήσω σε φλασάρισμα άλλης rom (δεν ενδιαφέρομαι για μεγαλύτερη ταχύτητα για να αλλάξω kernel - είμαι ικανοποιημένος αν είναι τόσο γρήγορο το τηλέφωνο όσο με τη stock). Παίζοντας τώρα με τα πλήκτρα έντασης, είδα ότι και με τα δύο και με power μπαίνει σε adb mode, πατώντας τα πάλι ξαναμπαίνει εκεί και με την τρίτη φορά μπαίνει σε recovery. Τέλος πάντων θα δούμε. Πάντως, σίγουρα πλέον είμαι έτοιμος για άλλη rom. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 The Optimus G doesn’t have a clear way to reboot into recovery/fastboot etc. Basically, it’s all done by holding the power button and volume up, which activates fastboot mode. From THERE, you can access recovery mode.. though it took me a while to work this out. Read this post on XDA about how this works, and you’ll have no problems. In case it disappears: Upon entering the bootloader, you will notice that there is no ‘menu’ to enter fastboot or recovery. Unfortunately, since the stars didn’t align properly, we were unable to tell the new bootloader where to load the images that contain the menu from. In light of that, you’ll have to navigate the menu blind. Use the volume keys to change selection, and the power key to select. The choices are (in order of pressing volume down): Start – boot the phone normally [already selected] Restart Bootloader – reboot into the bootloader Recovery Mode – enter recovery (CWM) Power Off – powers the phone off So, to get to Recovery, you would press volume down twice then power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 ...So, to get to Recovery, you would press volume down twice then power. Χίλια ευχαριστώ! Η πρόταση που κάνω παράθεση ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Πάντως στον bootloader εγώ μπορώ να μπω μόνο πατώντας και τα 2 πλήκτρα έντασης και το power button. Από εκεί και πέρα δεν έχω πρόβλημα να μπω στη recovery. Ετοιμάζομαι να βάλω τη rom που πρότεινες μερικά posts πιο πάνω. Σύμφωνα με το thread στο xda χρειάζεται να φλασάρω και τον kernel; Οπότε αύριο τα σπουδαία. Κάτι άλλο τώρα. Με το lightflow το κάνατε να δουλεύει σωστά; Γιατί σε εμένα συνέχεια πράσινο ανάβει το φωτάκι. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ναι, φλασάρεις Rom, Gapps, Super SU, kernel. Και αν σου βγάλει θέμα σε κάτι από τα παραπάνω βρίσκεις τον τρόπο μέσα από το θέμα και το διορθώνεις. Είναι εύκολο. Το Lightflow δεν δουλεύει στο Optimus G. Καληνύχτα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Έχω την nillkin, οχι την φλιπ, σε λευκό. Σαν πλαστικό πάρα πολύ καλή η ποιότητα του, μια αντίστοιχη φλιπ έχω για το ταμπλετ. Η υφή του ειναι στύλ γόμας, μαλακό στην υφή αλλά σκληρό σαν κατασκευή. Την συστήνω ανεπιφύλαχτα πάντως. ΥΓ1, Καλό θα είναι να βγάλετε τα πλαϊνά προστατευτικά και μετά να βάλετε την θήκη, εγώ που δεν τα είχα βγάλει δέν κούμπωνε καλά. Μόλις τα έβγαλα όλα καλα. ΥΓ2, Για την μερκιουρι που είπε ένας φίλος πιο πάνω οτι είναι πιο μαλακό το υλικό και σε πτώση δεν θα πληγώσει το τηλέφωνο, δέν νομίζω οτι παίζει ιδιαίτερα ρόλο το υίλικό σε τέτοιο πάχος. Το ζόρι θα το φάει είτε πέσει σε λάστιχο είται σε σκληρό πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 ΥΓ2, Για την μερκιουρι που είπε ένας φίλος πιο πάνω οτι είναι πιο μαλακό το υλικό και σε πτώση δεν θα πληγώσει το τηλέφωνο, δέν νομίζω οτι παίζει ιδιαίτερα ρόλο το υίλικό σε τέτοιο πάχος. Το ζόρι θα το φάει είτε πέσει σε λάστιχο είται σε σκληρό πλαστικό. Ακριβως.οπως και να πεσει το κινητο ζορι θα φαει.σε ενα κινητο ειχα και σκληρη και μαλακη θηκη και τις εκανα τραμπα.ειχε πεσει και με τις 2.ιδια προστασια ειχε.ιδιο ζορι τραβηξε. Η ΠΤΩΣΗ παιζει ρολο. Και οσον αφορα τις nilkin ειναι πολυ καλες θηκες. Υγ προς μοντς:ισως θαπρεπε να ανοιχθει ενα θρεντ ξεχωριστο για το κινητο μας μιας και πληθαινουμε πολυ... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Χθες το βραδυ το εβαλα για φορτιση, απο βλακεία ομως εμειβε σκεπασμενο με μαξιλάρι... το πρωι ειχε φτασει μονο 95% με 71 βαθμους επεξεργαστή και 46 μπαταρια :( λέτε να παίχτηκε μακακια; :( φοβαμαι μην έγινε ζημια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Χθες το βραδυ το εβαλα για φορτιση, απο βλακεία ομως εμειβε σκεπασμενο με μαξιλάρι... το πρωι ειχε φτασει μονο 95% με 71 βαθμους επεξεργαστή και 46 μπαταρια :( λέτε να παίχτηκε μακακια; :( φοβαμαι μην έγινε ζημια... Δεν τρέχει λογος ανησυχίας .βάλτο παλι για φόρτιση οτάν τελειώσει και είσαι κομπλε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Απλά τρόμαξα που σταμάτησε στο 95.... στις αρχές κόλλαγε κ λίγο, άδειασε κ γρήγορα η μπαταρία μέχρι το 68% (από τις 8 μέχρι τώρα) Ευχαριστώ, θα δούμε μετά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδια καλησπερα για 1η παρθενικη ταξιδιαρικη φορτιση ποση ωρα να το αφησω το εβαλα 12κ30 περιπου απο γερμανο φιλος μου ειπε οτι 6 με 7 ωρεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μέχρι να φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μέχρι να φορτίσει. μου βγαζει πρασινο λαμπακι led κ το εικονιδιο της μπαταριας ειναι μπλε 3κ30 ωρες φορτιση να το βγαλω απο την μπριζα λιγο δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Οχι, είναι πολύ. Το φορτιζουμε μέχρι να φτάσει 100%. Αν θέλεις το αδειάζεις μέχρι 5-10% και το φουλαρεις. Αυτό για 1η φορα και 1φορα το μήνα. Τέλος. Όποτε βρίσκεις μπριζα μπορείς να φορτίζεις τη συσκευή για οσο θέλεις. Δεν είναι καλό να αφήνεις την μπαταρία να πέφτει χαμηλά. Τα παραπάνω ισχύουν για όλες τις συσκευές εδώ και πολλααααα χρόνια. Απλά οι γνώσεις των εργαζομένων στα καταστήματα είναι ανύπαρκτες στις περισσότερες περιπτώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ακριβως.οπως και να πεσει το κινητο ζορι θα φαει.σε ενα κινητο ειχα και σκληρη και μαλακη θηκη και τις εκανα τραμπα.ειχε πεσει και με τις 2.ιδια προστασια ειχε.ιδιο ζορι τραβηξε. Η ΠΤΩΣΗ παιζει ρολο. Και οσον αφορα τις nilkin ειναι πολυ καλες θηκες. Υγ προς μοντς:ισως θαπρεπε να ανοιχθει ενα θρεντ ξεχωριστο για το κινητο μας μιας και πληθαινουμε πολυ... Καλα φυσικα θα φαει ζορι και στις δυο περιπτωσεις αλλα αναλογα το υψος απο το οποιο θα πεσει και στο υλικο που θα προσκρουσει, μια μαλακιά γομα εννοειται πως θα ειναι καλυτερη. Δεν υπονοησα οτι θα λειτουργησει για αεροσακος αλλα σιγουρα δεν θα φανε το ιδιο ζορι. μου βγαζει πρασινο λαμπακι led κ το εικονιδιο της μπαταριας ειναι μπλε 3κ30 ωρες φορτιση να το βγαλω απο την μπριζα λιγο δεν ειναι? Δεν ειναι λιγο, γιατι το λες αυτο; Ο φορτιστης του λογω του οτι εχει μεγαλυτερη μπαταρια φορτιζει με 1,2 Α. Και αυτο ειναι μεγαλυτερο απο τους φορτιστες των κινητων με τις 1500αρες μπαταριες. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Ρε παιδιά και εμένα γύρω στις 3 ώρες κάνει να φορτίσει. Κανονικά με 1,2A που βγάζει ο φορτιστής δεν θα έπρεπε να κάνει λιγότερο από 2 ώρες από 0-100;;;; Επίσης όταν τον έχω στην πρίζα και δεν φορτίζεται το κινητό, κάνει έναν ήχο σαν τρίξιμο. Τι γίνεται;;; Edited November 8, 2013 by krnl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Ρε παιδιά και εμένα γύρω στις 3 ώρες κάνει να φορτίσει. Κανονικά με 1,2A που βγάζει ο φορτιστής δεν θα έπρεπε να κάνει λιγότερο από 2 ώρες από 0-100;;;; Επίσης όταν τον έχω στην πρίζα και δεν φορτίζεται το κινητό, κάνει έναν ήχο σαν τρίξιμο. Τι γίνεται;;; Οχι απο πολλες αποψεις. Αναλογα τη διαδικασια φορτισης που ακολουθει το κινητο. Υπαρχουν συσκευες που φορτιζουν με το max ρευμα φορτισης που βλεπεις αλλα μεχρι ενα ποσοστο της μπαταριας πχ 80%-90% και στη συνεχεια το ρευμα φορτισης μειωνεται με αποτελεσμα να χρειαζεται μεγαλυτερο χρονικο διαστημα απο οτι περιμενες. Επισης σε καθε φορτιση δεν θα παει ολο το ρευμα για τη φορτιση της μπαταριας αλλα ενα μερος θα χαθει με τη μορφη θερμοτητας. Για αυτο και ζεσταινεται το κινητο-μπαταρια οταν φορτιζεται. Αρα ειναι φυσιολογικοτατο να κραταει πανω απο 2 ωρες, αλλα το πανω απο 3 μου εκανε και εμενα εντυπωση. :p Και μενα παντως καπου στο 3ωρο κρατησε. Το ιδανικο παντως οι φορτισεις ειναι να γινονται με σβηστο το κινητο κατι που προσωπικα τηρω με ευλαβεια. :D Edited November 8, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 transparent status bar εχει βαλει κανεις σε stock rom; Ω ναι... Με xposed framework και gravitybox... Βλέπε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470744 Για του λόγου το αληθές: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirImpecable Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μια ερώτηση παίδες, για να μη κάθομαι να διαβάζω με τις ώρες στο xda (τουλάχιστον όχι ακόμα :P).Στο κοντινό μέλλον λέω να φλασάρω κάποιο custom rom αλλά προς το παρόν θέλω να δοκιμάσω την original.Αν κάνω τα updates γίνεται πιο δύσκολη (ή αδύνατη) η διαδικασία root-flash κτλ ή δεν αλλάζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts