rocobloco Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 KitKat γρηγορο και χωρις προβληματα. Απο το link του xda; Κάλο; υπάρχει κανένα θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Απο το link του xda; Κάλο; υπάρχει κανένα θέμα; Πρεπει να περασεις χειροκινητα μερικες βιβλιοθηκες. Αλλα κατα τα αλλα λειτουργει χωρις προβληματα ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Άλλη μια ερώτηση,υποθέτω θα ακολουθήσουν πολλές :O Το κινητό μόλις το πήρα είναι καλύτερο να κάνω αναβάθμιση από το PC ή OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πρεπει να περασεις χειροκινητα μερικες βιβλιοθηκες. Αλλα κατα τα αλλα λειτουργει χωρις προβληματα ως τωρα. Καμια σημαντική διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 KitKat γρηγορο και χωρις προβληματα. delicious. To ότι είναι αδερφάκι του Nexus 4 βοηθάει πολύ το θέμα custom roms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλώς σας βρήκα λοιπόν, αφού από σήμερα είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος του LGOG. Από voda αλλά με περιπέτεια, καθώς Παρασκεύη βράδυ το παρήγγειλα στα 300€ και το Σάββατο το πρωί έκανε 129€! Τελικά προς τιμήν της Voda μου το έδωσαν στα 129€. Το κινητό είναι στο φορτιστή για την "καθιερωμένη" φόρτιση των 8-10 ωρών και ψάχνω για θήκη. Στο Desire χρησιμοποιώ pouch και με έχει βολέψει αρκετά, αλλά δεν βρίσκω ίδια για το LGOG Με γεια σου φίλε μου! Δες το μήνυμα μου λιγο πίσω για τις φορτίσεις.. Μόνο κακό κάνουν οι πολύωρες φορτίσεις και το συνεχές άδειασμα της μπαταρίας. Peter όπως θέλεις. Οτα είναι άμεσα και γρήγορα χωρίς pc. Καμία άλλη διαφορά. Παιδιά το κιτ κατ τι θέματα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καμια σημαντική διαφορά; Η μονη διαφορα ειναι στον launcher, που με swype προς τα δεξια εμφανιζεται το Google now. Επισης λεγοντας OK Google ανοιγει το Google now αν εχεις γλωσσα αγγλικα. Τελος μπορεις να εχεις το hangouts για SMS app. Και ειναι λιγο αλλαγμενα τα εικονιδια και οι φακελοι. Δεν ειδα κατι αλλο σημαντικο. Ειναι επισης πολυ γρηγορη, αλλα ειναι και vanilla εκδοση χωρις πολλα πολλα. Τελος ο kernel υποστηριζει double tap to wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παιδιά το κιτ κατ τι θέματα έχει; Τι ειναι το κιτ κατ?? :lol::lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Με γεια σου φίλε μου! Δες το μήνυμα μου λιγο πίσω για τις φορτίσεις.. Μόνο κακό κάνουν οι πολύωρες φορτίσεις και το συνεχές άδειασμα της μπαταρίας. Αφου σταματαει να φορτιζει μολις φτασει το 100%,δεν εχει προβλημα η μπαταρια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπερα. Ξερει καποιος πως φευγει το QSlide απο τη notification bar? Στο επεξεργασια - ρυθμισεις γρηγορης επεξ. δεν το εμφανιζει για να το ξετικαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Τι ειναι το κιτ κατ?? :lol::lol::lol: Το Android 4.4 Πήγες στις κονσέρβες και άρχισες να μενεις πισω μου φαίνεται! :D Edited November 5, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπερα. Ξερει καποιος πως φευγει το QSlide απο τη notification bar? Στο επεξεργασια - ρυθμισεις γρηγορης επεξ. δεν το εμφανιζει για να το ξετικαρω. και εγω θελω να το βγαλω αλλα δεν νομιζω να φευγει παρα μονο με καμια κοστομ ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τελος ο kernel υποστηριζει double tap to wake. σοβαρά? :dance: ok...βρήκα τι θα κάνω το σαββατοκύριακο :P έχει μήπως κάποια επιλογή ώστε το led ειδοποίησης να αναβοσβήνει πιο γρήγορα? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αφου σταματαει να φορτιζει μολις φτασει το 100%,δεν εχει προβλημα η μπαταρια. Και συχνά πυκνά φορτίζει την μπαταρία Για να μείνει στο 100% Ελάχιστα κινητά κόβουν την φόρτιση και αρχιζουν να πέφτουν. Ν9 πχ. Anyway, διαφορά δεν ξέρω πως και πότε θα φανεί, πάντως όπως γνωρίζουμε όλοι τα τελευταία 7 8 χρόνια, δεν χρειάζεται να αφήνουμε το κινητό στο φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 @nikos523 Ευχαριστώ ξανά :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπερα. Ξερει καποιος πως φευγει το QSlide απο τη notification bar? Στο επεξεργασια - ρυθμισεις γρηγορης επεξ. δεν το εμφανιζει για να το ξετικαρω. και εγω θελω να το βγαλω αλλα δεν νομιζω να φευγει παρα μονο με καμια κοστομ ρομ Δε βγαινει. Μονο με custom rom. Και πιο παλια ειχε τεθει αυτο το ερωτημα αλλα δε γινοταν τιποτα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 δεν υπηρχαν κατι αρχειακια στο xda για να φυγουν? :/ αλλα γιατι να φυγουν ρε παιδια? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ναι. Φλασαρεις ενα αρχείο από cwm και φεύγει. Με τον ίδιο τρόπο επανέρχεται. Φυσικά αυτό προϋποθέτει root και ξεκλείδωμα του bootloader (για cwm). Δύο εφαρμογές δηλαδή και 2-3 κλικ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 λες να παρουμε κανενα ακομα qslide απο το G2? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Φτου φτου φτου Αμάν βρε Πέτρο! Εδώ λέμε πως να φύγει! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 xaxaxa :p μπααα, εμενα με εχουν βολεψει απιστευτα ωρες-ωρες!! θα ηθελα να μπορω να βαζω οποιοδηποτε προγραμμα σε παραθυρο :/ εξαλλου θα φευγει οπως εφυγαν αυτα, εμεις που το θελουμε να μην παρουμε τιποτα? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα το πρωί παρέλαβα και εγώ το τηλέφωνο από την Vodafone (από ό,τι είδα στο insomnia πρέπει να είμαι από τους πρώτους που παρέλαβαν - 9 το πρωί στα Γρεβενά). Τέλος πάντων, από τη στιγμή που το πήρα, όλα καλά. Δεν είχα σκοπό να το αγοράσω (πριν κανένα μήνα ήμουν σε δίλημμα αυτό ή το Nexus 4). Τελικά αποφάσισα το Nexus 4 και τώρα προέκυψε και το g. Επειδή χρησιμοποιώ 2 συσκευές είμαι αναποφάσιστος ποια είναι η καλύτερη να την έχω ως πρώτη συσκευή. Επίσης, αν κοιτάξετε την υπογραφή μου θα καταλάβετε ότι είναι η πρώτη συσκεύη μη Nexus. Προχωράω σε root, backup efs, unlock bootloader και custom rom ή μόνο root για να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές (titanium backup etc); Εννοώ, θα μου προσφέρουν κάτι επιπλέον; Τα ρωτάω αυτά γιατί μέχρι στιγμής οι roms ήταν η αγαπημένη μου ασχολία στις συσκευές που είχα. Παρ' ό,τι έχω πλούσια εμπειρία από roms στις Nexus συσκευές, φοβάμαι λίγο τις τροποποιήσεις σε μη Nexus συσκευή. Κάποιος οδηγός και ποια η σειρά ρουταρίσματος, ξεκλειδώματος bootloader κλπ.; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 το κινητο το ειχεσ κανει παραγγελια απο καταστημα ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Όχι, μέσω της σελίδας το έκανα παραγγελία το απόγευμα λίγο πριν κλείσει το σύστημα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα το πρωί παρέλαβα και εγώ το τηλέφωνο από την Vodafone (από ό,τι είδα στο insomnia πρέπει να είμαι από τους πρώτους που παρέλαβαν - 9 το πρωί στα Γρεβενά). Τέλος πάντων, από τη στιγμή που το πήρα, όλα καλά. Δεν είχα σκοπό να το αγοράσω (πριν κανένα μήνα ήμουν σε δίλημμα αυτό ή το Nexus 4). Τελικά αποφάσισα το Nexus 4 και τώρα προέκυψε και το g. Επειδή χρησιμοποιώ 2 συσκευές είμαι αναποφάσιστος ποια είναι η καλύτερη να την έχω ως πρώτη συσκευή. Επίσης, αν κοιτάξετε την υπογραφή μου θα καταλάβετε ότι είναι η πρώτη συσκεύη μη Nexus. Προχωράω σε root, backup efs, unlock bootloader και custom rom ή μόνο root για να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές (titanium backup etc); Εννοώ, θα μου προσφέρουν κάτι επιπλέον; Τα ρωτάω αυτά γιατί μέχρι στιγμής οι roms ήταν η αγαπημένη μου ασχολία στις συσκευές που είχα. Παρ' ό,τι έχω πλούσια εμπειρία από roms στις Nexus συσκευές, φοβάμαι λίγο τις τροποποιήσεις σε μη Nexus συσκευή. Κάποιος οδηγός και ποια η σειρά ρουταρίσματος, ξεκλειδώματος bootloader κλπ.; Μιας και εχεις το μικροβιο του flashing προχωρα αφοβα. Η διαδικασια ειναι πολυ απλη. Framaroot. Μετα freeg και πλεον εχεις unlocked συσκευη με custom bootloader και περνας οποια ROM θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts