miltos74 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 ναι απο πλαισιο και δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Βελτιώνει κάτι η νέα αναβάθμιση? Έχω κάνει root με frama,το αφαιρώ κατεβάζω την αναβάθμιση αλλά μου λέει ότι το κινητό μου είναι root. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Απ'ότι είδα ως τώρα, όχι. Το αντίθετο μάλλον. 4g στην voda νομίζω έχει τώρα με το update. Ίσως λίγο την αυτονομία αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα γιατί είναι με τα κέφια του το g στην μπαταρία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 ταξιδιωτης22 said: Βελτιώνει κάτι η νέα αναβάθμιση? Έχω κάνει root με frama,το αφαιρώ κατεβάζω την αναβάθμιση αλλά μου λέει ότι το κινητό μου είναι root. Έχεις εγκαταστήσει το busybox; Αν ναι δοκίμασε να το βγάλεις. Νομίζω αυτό φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 sounik said: Παιδες υπαρχει καποιος που να εχει παρει καποιο mhl καλωδιο που να δουλευει στο κινητο μας;;Αυτο που μου ηρθε σημερα δεν μπαινει καν στην υποδοχη του κινητου αλλα μαλλον εγω φταιω σε αυτο γιατι το πηρα τυχαια επειδη ηταν φθηνο:D Το καλωδιο που πηρα ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/161078124584?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 απο πλαισιο turbox φθηνο κ δουλευει μια χαρα.παντως αυτο που λες οτι δεν μπαινει καν απιθανο μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 ftskamins said: απο πλαισιο turbox φθηνο κ δουλευει μια χαρα.παντως αυτο που λες οτι δεν μπαινει καν απιθανο μου φαινεται Αν το παρατηρησεις καλα εχει δυο δοντακια γιαυτο δεν μπαινει.Προσπαθησα να τα ισιαξω αλλα τιποτα.Ποσο το πηρες απο το πλαισιο?Βρηκα στο ebay αυτο http://www.ebay.com/itm/400511191405?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 νομιζω οτι θα κανει δουλεια Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Δυνάμωσε ο ήχος μετά την αναβάθμιση η μου φαίνεται? Επίσης αν μπορεί κάποιος,ας βάλει μία λίστα με τις εφαρμογές πού μπορούμε να βγάλουμε με ασφάλεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Πως μπορουμε να περασουμε firmware αλλης χωρας στο κινητο;Εχω κατεβασει αυτο που θελω Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 μετα το τελευταιο update ποια εκδοση εχετε; την Ε97510Η; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 miltos74 said: μετα το τελευταιο update ποια εκδοση εχετε; την Ε97510Η; Ναι μετά την προχθεσινή αναβάθμιση που έκανε αυτήν έχει Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 ταξιδιωτης22 said: Δυνάμωσε ο ήχος μετά την αναβάθμιση η μου φαίνεται? Επίσης αν μπορεί κάποιος,ας βάλει μία λίστα με τις εφαρμογές πού μπορούμε να βγάλουμε με ασφάλεια. Μην τις σβηνεις. Παγωσε τες, ετσι ωστε και μια στραβη να κανεις, να μππρεις να την επαναφερεις. Ουτως ή αλλως δεν κερδιζεις τιποτα απο θεμα μνημης γιατι αυτη που απελευθερώνεται παραμένει ανεκμετάλλευτη. Εγω παγωνω τις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω και που εχουν δικο τους εικονίδιο και οχι ρομποτακι. Εξαίρεση το Picasa uploader service που επίσης δεν χρησιμοποιω, εχει ρομποτακι αλλα μπορεις να το παγωσεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εχω παρατηρησει πως οταν χρησιμοποιω τον chrome με το wifi του ιατρειου η συμπεριφορα του κινητου ειναι υποδειγματικη. Μερικες φορες ομως, με g (δυστυχως το σημα στο στρατοπεδο ειναι τραγικο), o chrome laggαρει οταν εχω 7-8 tabs και φορτωνουν παραλληλα. Το εχετε παρατηρησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εγώ απορώ που όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί Chrome, πολύ βαρύς browser, stock και πάλι stock.. Βέβαια δε βολεύει αυτούς που ανοίγουν πολλές ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ποτε δε χρησιμοποιουσα stock browser.φετος με το lg αναθεωρησα.πολυ καλη υλοποιηση.με βολευει αφανταστα.και απο uc browser δεν εχω παραπονο.με αυτους τους 2 παιζω.στην αναβροχια κανας next ή chrome. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 venoos said: Ποτε δε χρησιμοποιουσα stock browser.φετος με το lg αναθεωρησα.πολυ καλη υλοποιηση.με βολευει αφανταστα.και απο uc browser δεν εχω παραπονο.με αυτους τους 2 παιζω.στην αναβροχια κανας next ή chrome. Σαν τον dolphine, δεν ειναι κανεις. Ο στοκ ειναι μια χαρα, αλλα ο dolphine ειναι πιο smooth, ακομα και με φλας (εκει φαινεται μια μικρη διαφορα, υπερ του dolphine) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ο chrome εχει διαγραφει εντελως απο το κινητο μου. Απαραδεκτος για εμενα. Stock ή Dolphin ή ακομα και Firefox, που εχει βελτιωθει πολυ στην mobile εκδοση του! Απορω και εγω με την χρηση του Chrome, φανερα πιο αργος απο τους υπολοιπους! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Γυρω στα 10ευρω πρεπει να ειχε στο πλαισιο.Ναι η h ειναι η τελευταια.το firmware ολης της ευρωπης ειναι κοινο αν εχω καταλαβει καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Στο δικό μου κάθε τρεις και λίγο ο stock browser με πετάει από μόνος του. Δε πατάω κάτι αλλά από μόνο του με φέρνει στη home screen του κινητού. Τι μπορεί να φταίει ; Το κάνει και στο δικό σας κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 sot20 said: Στο δικό μου κάθε τρεις και λίγο ο stock browser με πετάει από μόνος του. Δε πατάω κάτι αλλά από μόνο του με φέρνει στη home screen του κινητού. Τι μπορεί να φταίει ; Το κάνει και στο δικό σας κινητό ; Δε μου τοχει κανει ΠΟΤΕ εως τωρα.και τον χρησιμοποιω πολυ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Τότε τι μπορεί να συμβαίνει με το δικό μου ;; Πάρτε κι μια μέτρηση του 4G της βοντα στη Καισαριανή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 sot20 said: Τότε τι μπορεί να συμβαίνει με το δικό μου ;; Πάρτε κι μια μέτρηση του 4G της βοντα στη Καισαριανή. βαλε και το adblock ντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 sot20 said: Τότε τι μπορεί να συμβαίνει με το δικό μου ;; Πάρτε κι μια μέτρηση του 4G της βοντα στη Καισαριανή. Κάρτα ή συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Συμβόλαιο έχω και είδα όπως καθόμουν για καφέ πολύ καλό σήμα για αυτό το ποστάρω. Όσο για τη περιοχή που μένω έχω G και αυτό με το ζόρι. Πάντως αυτό με τον browser γιατί μπορεί να συμβαίνει ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά, Λοιπόν όπως σας είχα πει δεν μου έβγαζε επιλογή για LTE. Το ενεργοποίησα σήμερα μέσω Cosmote (εταιρικό) αλλά δυστυχώς και πάλι τίποτα. Η κοπέλα στο 13839, όταν πήρα για την ενεργοποίηση, με ρώτησε αν είναι ελληνικό. Όταν της είπα ότι είναι ευρωπαϊκό, μου είπε ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην συνδέομαι αν οι συχνότητες της χώρας για την οποία προορίζεται είναι διαφορετικές. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το θέμα είναι ότι επιλογή LTE δεν μου βγάζει. Το ΙΜΕΙ της συσκευής στο sndeepinfo μου λέει ότι είναι made for orange. Δεν ξέρω ποια χώρα εννοεί καθώς orange είναι εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία, αλλά είναι νομίζω και σε άλλες χώρες (Αγγλία, Πολωνία κλπ). Πώς βρίσκω ποιας χώρας είναι το κινητό μου? Και το σημαντικότερο, γιατί δεν έχω LTE? edit: μάλλον το τηλ. είναι πολωνικό. Στο κουτό πάνω από το χρώμα (black black) γράφει ORP (orange poland??) αλλά δεξιότερα γράφει ξεκάθαρα Warszawa Polska και τα τηλ. με κωδ. +48... Το παράξενο είναι ότι αυτά τα γράφει σε ένα χαρτί κoλλημένο πάνω στο κουτί ενώ από κάτω από το χαρτί αυτό (διαφανίζει λίγο) φαίνεται το ίδιο ΙΜΕΙ και σαν χρώμα blue blue και από πάνω P4P Edited October 4, 2013 by marnik1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μήπως είναι πολύ παλιά η σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts