Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον και εμένα ο ξάδερφος από την Γερμανία θα μου το πάρει στα 328 αφού εδώ οι δικοί μας ζητάνε την Άρτα με τα Γιάννενα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To Γερμανικό κατάστημα είναι αξιόπιστο? έχεις ψωνίσει από εκεί ? και τα μεταφορικά πόσο περίπου έρχονται ? Α και αν πάθει κατι το στέλνεις με έξοδα σου? Sorry για το πλήθος των ερωτήσεων αλλά έχει καλές τιμές ίσως και καλύτερες από amazon.

Δεν το γνωρίζω δεν έχω αγοράσει, το πρότεινε Έλληνας της Γερμανίας για καλό. Είναι μόνο για Γερμανία - Αυστρία.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Μάλλον και εμένα ο ξάδερφος από την Γερμανία θα μου το πάρει στα 328 αφού εδώ οι δικοί μας ζητάνε την Άρτα με τα Γιάννενα.

Ρίχνουν την τιμή...5 λεπτά τη μέρα, δεν έχουμε παράπονο.:lol:

.

Ποιος μπορει να ανεβασει καπου το αρχειο media_profiles.xml???

Εβαλα το mod αλλα ξεχασα να το κρατησω backup :(

Ποιος μπορει να ανεβασει καπου το αρχειο media_profiles.xml???

Εβαλα το mod αλλα ξεχασα να το κρατησω backup :(

Αυτο?

http://db.tt/NVg4mZje

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

μαλλον :p

το εκανες εξαγωγη απο το κινητο σου?

Ναι

10 χαρακτηρες

rooted stock rom

(δε νομιζω να παρεις διαφορετικη απαντηση εδω..)

Ε τότε δε το πειράζω άλλο. Έχω κάνει ήδη ροοτ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

rooted stock rom

(δε νομιζω να παρεις διαφορετικη απαντηση εδω..)

Ε τότε δε το πειράζω άλλο. Έχω κάνει ήδη ροοτ.

+1 κι απο μενα

ειναι το μονο κινητο που εχω παρει και η στοκ ρομ παρει τοσο μα τοσο ωραια και γρηγορα.

μονο ροοτ θελει για τα απαραιτητα:p

Ηρθε σημερα η Nilkin οκ μια χαρα αλλα δεν βολευει ρε παιδια, δεν βλεπεις ποιος σε καλει, δεν βλεπεις το led, και τελος βολευει μονο αν πιασεις το κινητο με το δεξι χερι.

Αν δεν εβγαινε τοσο εξω η καμερα θα το ειχα γυμνο αλλα τωρα που το ακουμπας ακουμπαει η καμερα.

Οποτε παω για bumper.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ηρθε σημερα η Nilkin οκ μια χαρα αλλα δεν βολευει ρε παιδια, δεν βλεπεις ποιος σε καλει, δεν βλεπεις το led, και τελος βολευει μονο αν πιασεις το κινητο με το δεξι χερι.

Αν δεν εβγαινε τοσο εξω η καμερα θα το ειχα γυμνο αλλα τωρα που το ακουμπας ακουμπαει η καμερα.

Οποτε παω για bumper.

Έχεις βρεί το bumper απο Ελλάδα ή ebay?

ρε παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος περι ρουτ και επειδη σας ακουω να λετε πολυ για αυτο...σε τι θα βοηθησει αμα ρουταρω την συσκευη?...με την εγγυηση τι γινετε?υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι η συσκευη?ευχαριστω

ρε παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος περι ρουτ και επειδη σας ακουω να λετε πολυ για αυτο...σε τι θα βοηθησει αμα ρουταρω την συσκευη?...με την εγγυηση τι γινετε?υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι η συσκευη?ευχαριστω

μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες οπως titanium/greenify/root explorer/cpu spy κλπ

ξεφορτωνεσαι αχρηστες εφαρμογες (συστηματος) και πολλα αλλα..

εγω freezαρα πχ το process που ελεγχει για νεες αναβαθμισεις (για προφανεις λογους)

με ενα κλικ ρουταρεις με ενα κλικ ξερουταρεις.

ουτε εγγυηση πειραζεται (οκ θα το κανεις unroot πριν το πας για σερβις) ουτε κινδυνος υπαρχει (αρκει να ξερεις τι κανεις πχ με το titanium)

ψαξε framaroot

μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες οπως titanium/greenify/root explorer/cpu spy κλπ

εγω freezαρα πχ το process που ελεγχει για νεες αναβαθμισεις (για προφανεις λογους)

ουτε εγγυηση πειραζεται (οκ θα το κανεις unroot πριν το πας για σερβις) ουτε κινδυνος υπαρχει (αρκει να ξερεις τι κανεις πχ με το titanium)

ψαξε framaroot

για παραδειγμα το worms 2 armageddon που κατεβαζω απο torrent και δεν ανοιγει μετα το ρουτ θα ανοιγει?και κατι αλλο...οταν με καλουν δεν θελω να τσουλαω το πρασινο για να απαντησω θελω απλα να παταω απαντηση,γινεται αυτο με καποιο τροπο?η θελει και αυτο να ειμαι ρουτ?

ψαξε framaroot

Αν γινεις ρουτ και ερθει αναβαθμιση (λεμε τωρα...) το ρουτ χανεται?και αν χανεται επανερχεται με τον ιδιο τροπο? Με φραμαρουτ?

Παιδιά το 4.1.2 έχει αρκετά "προβλήματα" τελικα.

1. Μου εμφανίζει μετά το sync κάποιες φωτογραφίες απο Picasa το οποίο δεν θυμάμαι να είχα ποτέ λογαριασμό και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω να κάνει το picasa sync με αποτέλεσμα και την cache να καθαρίζω στην Gallery να μου τις επανεμφανίζει με το επόμενο Sync!

2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω;

thx

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω;

thx

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4818185

Ποστ του giannis12a

Με αυτον τον τροπο η φωτεινοτητα δε θα πεφτει λογω θερμοκρασιας.

για παραδειγμα το worms 2 armageddon που κατεβαζω απο torrent και δεν ανοιγει μετα το ρουτ θα ανοιγει?και κατι αλλο...οταν με καλουν δεν θελω να τσουλαω το πρασινο για να απαντησω θελω απλα να παταω απαντηση,γινεται αυτο με καποιο τροπο?η θελει και αυτο να ειμαι ρουτ?

το παιχνιδι δε ξερω γιατι δεν παιζει αλλα δεν εχει να κανει με το αν η συσκευη ειναι root ή οχι

για το δευτερο θελει προφανως αλλαγη ρομ.. (ευκολος τροπος δε ξερω αν υπαρχει.. αλλαζοντας dialer απο το market ισως? αν γνωριζει κανεις ας μας πει)

Αν γινεις ρουτ και ερθει αναβαθμιση (λεμε τωρα...) το ρουτ χανεται?και αν χανεται επανερχεται με τον ιδιο τροπο? Με φραμαρουτ?

ας ερθει εκεινη η ωρα και βλεπουμε

(λογικα χανεται το root, αλλα πολυ ευκολα ξαναγινεται)

thx

δε διαφωνω οτι ειναι ενοχλητικο

ΑΛΛΑ ακομα και εξω την μερα με ηλιο στο 50% εχω τη φωτεινοτητα και βλεπω κομπλε

με τον τροπο που αναφερθηκε βγαζεις τον κοφτη

παντως εχω παρατηρησει οτι τη ριχνει μονο οταν το φορτιζω και το χρησιμοποιω παραλληλα (πραγμα λογικο)

γενικα ειναι αρκετα ψυχρο το κινητο

1. Μου εμφανίζει μετά το sync κάποιες φωτογραφίες απο Picasa το οποίο δεν θυμάμαι να είχα ποτέ λογαριασμό και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω να κάνει το picasa sync με αποτέλεσμα και την cache να καθαρίζω στην Gallery να μου τις επανεμφανίζει με το επόμενο Sync!

thx

Αν εισαι ρουτ παγωσε την. Αν δεν εισαι, απο τις εφαρμογες βρες την και κανε την ανενεργη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ευχαριστώ παιδιά με σώσατε.:up:

Για την φωτεινότητα τώρα γούστα είναι αυτά εγώ σε όλα μου τα κινητά την έχω πάντα full και ας τρώει την μπαταρία, όσο για το γιατί ζεστάθηκε μάλλον γιατί το είχα πάνω στο laptop και το είχα συνδεση με usb και με το wifi ανοικτό.

Edited by savdown

παιδια πως απενεργοποιηται η μπαρα αναζητησης επανω? ειδα οτι μπαινεις στις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες?αναζητηση και πατας disable αλλα τετοια επιλογη δε με βγαζει...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)