ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Στα sms, όταν ανοίγω μια συνομιλία, μου εμφανίζει μόνο τα πιο πρόσφατα μηνύματα. Πάω μέχρι πάνω-πάνω στη λίστα (στην αρχή της δηλαδή), μου λέει "4 εβδομάδες πριν" αλλά δεν πάει πιο πάνω για να δώ τα παλαιότερα μηνύματα. :blink: Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα δω? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Η απάντηση από την LG Hellas. --------------------------------- Καλημέρα Χρήστο, ισχύει η παναυερωπαϊκή εγγύηση μόνο για συσκευές που έχουν αγοραστεί από την Ελληνική αγορά. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σου. Φιλικά, LG Hellas ----------------------------------- Σύμφωνα λοιπόν με αυτό δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα καλυψης εφόσον υπάρχει απόδειξη αγοράς από Ελληνικό κατάστημά. Βεβαία νομίζω ότι είναι εντελώς αιολο αυτό. Εφόσον είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, είναι υποχρεωμένος να καλύψει οποιαδήποτε συσκευή έχει αγοραστεί εντός Ευρωπαϊκής Ένωσής. Έτσι δεν είναι? Edited July 25, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 και εγω συμφωνω μαζι σου αλλα οταν λενε απο ελληνικο καταστημα αλλα μου ερχονται στο νου.πχ πλασιο μουλτιραμα κοτσοβολος κ.τ.λ Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 και εγω συμφωνω μαζι σου αλλα οταν λενε απο ελληνικο καταστημα αλλα μου ερχονται στο νου.πχ πλασιο μουλτιραμα κοτσοβολος κ.τ.λ Κι εγώ το ίδιο καταλαβαίνω. Το πλαίσιο ας πούμε σαν ελληνικό κατάστημα αγοράζει από την LG Ελλάδας, απλά η lg μπορεί να του στειλει Γερμανική συσκευή, αλλά την καλύπτει γιατί την πούλησε η ίδια. Είχε με λίγα λόγια κέρδος από την όλη συναλλαγή. Από την άλλη εγώ μπορώ να πω ότι πήγα στην Αγία Παρασκευή στο vnp ας πούμε που είναι και φυσικό κατάστημα και το αγόρασα. Που να ξέρω εγώ ο άσχετος ότι παρόλο που είναι ελληνικό κατάστημα φέρνει από άλλον εισαγωγέα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να υπάρχει παρερμηνεία στον ορισμό του "ελληνικού καταστήματος". Είναι αυτονόητο!! Παιδιά, δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση, άδικα αναστατωνόμαστε...:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να υπάρχει παρερμηνεία στον ορισμό του "ελληνικού καταστήματος". Είναι αυτονόητο!! Παιδιά, δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση, άδικα αναστατωνόμαστε...:) Φοβάμαι ότι στην ουσία αυτό που εννοούν, είναι ελληνικές συσκευές που ουσιαστικά έχουμε πουλήσει εμείς και όχι μαγαζιά του εξωτερικού. Δηλαδή μπορεί να σου πουν ότι ναι μεν είναι ελληνικό κατάστημα αλλά δεν αγοράζει από εμάς, αλλά από χώρες του εξωτερικού οπότε δεν τις καλύπτουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ακριβως ετσι και εγω αυτο νομιζω εκει παιζει ολο το παιχνιδη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Φοβάμαι ότι στην ουσία αυτό που εννοούν, είναι ελληνικές συσκευές που ουσιαστικά έχουμε πουλήσει εμείς και όχι μαγαζιά του εξωτερικού. Δηλαδή μπορεί να σου πουν ότι ναι μεν είναι ελληνικό κατάστημα αλλά δεν αγοράζει από εμάς, αλλά από χώρες του εξωτερικού οπότε δεν τις καλύπτουμε. Αυτό που λες πάντως, δεν προκύπτει από την απάντηση που δόθηκε. Αν ήταν, θα έπρεπε να έκαναν λόγο για "ελληνικές συσκευές" και όχι ελληνικά καταστήματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 και τι κερδος βγαζουνε σχεδον 100 τοις 100 οι παπατζηδες στα λεγομενα ελληνικα καταστηματα ελεος Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Το θέτουν πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να φοβίζουν τους καταναλωτές και να τους αποτρέπουν απο αγορές e-shop. Τι θα πει ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση μονο για συσκευές αγορασμενες απο ελληνικά καταστήματα? Δηλαδή έχουν δικαίωμα να αρνηθούν συσκευή απο expansys η οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κατάστημα που πουλά LG με ΙΜΕΙ που προορίζεται για Ευρώπη? Σε καμια περίπτωση. Αν θέλουν ας το τολμήσουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ναι αρχιζουν τα παπατζιδικα οταν το πας για σερβις δινουν οτι ερμηνεια τους βολευει αυτους και αν την φας εχει καλως ειδεμει τους κυνηγας με αλλους τροπους.ειναι να μην μπλεξεις Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Σήμερα έβαλα παραγγελία και αύριο παραλαμβάνω.Έχετε να μου προτείνεται κάποια θήκη που δεν θα δίνει μεγάλο όγκο στο κινητό? Screen protector θα χρειαστεί ή δεν έχει ανάγκη λόγω gorilla ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 εγω πηρα μια απο πλαισιο στα 5 ευρω εφαρμοζει τελεια στο τηλεφωνο Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Το θέτουν πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να φοβίζουν τους καταναλωτές και να τους αποτρέπουν απο αγορές e-shop. Τι θα πει ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση μονο για συσκευές αγορασμενες απο ελληνικά καταστήματα? Δηλαδή έχουν δικαίωμα να αρνηθούν συσκευή απο expansys η οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κατάστημα που πουλά LG με ΙΜΕΙ που προορίζεται για Ευρώπη? Σε καμια περίπτωση. Αν θέλουν ας το τολμήσουν. Στο mail που μου είχαν στείλει πάντως και τους ρωτούσα για την πανευρωπαϊκή εγγύηση μου είχαν απαντήσει το εξής: "Στην περίπτωση της LG Electronics Hellas, εάν το μοντέλο που έχει ο πελάτης στην κατοχή του εισάγεται και από την ελληνική αντιπροσωπεία, τότε προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε εντός εγγύησης και κατ' εξαίρεση μέσω σειριακού αριθμού (και όχι απόδειξης αγοράς), αν και εφόσον δεν υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στο υλικό και στο λογισμικό της συσκευής του Αντίστοιχα, κάθε θυγατρική της LG Electronics, ακολουθεί τη δική της τοπική πολιτική πάνω στο θέμα αυτό, την οποία εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε δυστυχώς να παρέμβουμε σε αυτήν." Επομένως κανείς δε σου εγγυάται αν βρεθείς σε άλλη χώρα ότι θα δεχτεί το προϊόν σου η τοπική LG. Αυτό δεν το λες πανευρωπαϊκή εγγύηση σε καμία περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εγώ, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν κολλάνε αυτά τα πράγματά. Τι θα πει "πανευρωπαϊκη εγγύηση" και "αγορασμένο από Ελληνικό κατάστημά". Δηλαδή τι σόι πανευρωπαϊκή εγγύηση είναι τότε? Αφού από Ελλάδα το αγορασα και Ελλάδα είμαι. Το πανευρωπαϊκη που κολλάει? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Σήμερα έβαλα παραγγελία και αύριο παραλαμβάνω.Έχετε να μου προτείνεται κάποια θήκη που δεν θα δίνει μεγάλο όγκο στο κινητό? Screen protector θα χρειαστεί ή δεν έχει ανάγκη λόγω gorilla ? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261212225228 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τους έστειλαν και αυτό: ------------------------------- Καλησπέρα και πάλι. Εν ολιγις μου λέτε ότι δεν υπάρχει πανευρωπαϊκή εγγύηση. Και επομένως ότι εσείς σαν επεισημος αντιπρόσωπος της LG στην Ελλάδα αρνηστε να καλυψετε την συσκευή επειδή δεν είναι αγορασμένη από Ελληνικό κατάστημά. Παρακαλώ να το διευκρινησετε αυτό γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό και θα πρέπει να τύχει κοινοποίησης στην κατασκευάστρια εταιρεία. Με εκτίμησή ******** Χρήστος. -------------------------------------- Για να δούμε τι θα απαντήσουν. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τους έστειλαν και αυτό: ------------------------------- Καλησπέρα και πάλι. Εν ολιγις μου λέτε ότι δεν υπάρχει πανευρωπαϊκή εγγύηση. Και επομένως ότι εσείς σαν επεισημος αντιπρόσωπος της LG στην Ελλάδα αρνηστε να καλυψετε την συσκευή επειδή δεν είναι αγορασμένη από Ελληνικό κατάστημά. Παρακαλώ να το διευκρινησετε αυτό γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό και θα πρέπει να τύχει κοινοποίησης στην κατασκευάστρια εταιρεία. Με εκτίμησή ******** Χρήστος. -------------------------------------- Για να δούμε τι θα απαντήσουν. Ρε Χρήστο, εσύ από πού αγόρασες??? από την Κινα? Από ελληνικό μαγαζί δεν πήρες?? γιατί δεν ρωτάς συγκεκριμένα για το δικό σου κινητό , αγοράσμένο από το Χ κατάστημα με το συγκεκριμένο ΙΜΕΙ. ???? Εκεί τι θα πούν??? Στο λέω γιατί τους έχεις πιάσει την κουβέντα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 πολυ καλα τους τα εγραψες για να δουμε θα απαντησουν η θα το κανουν γαργαρα το ολο θεμα. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Στο mail που μου είχαν στείλει πάντως και τους ρωτούσα για την πανευρωπαϊκή εγγύηση μου είχαν απαντήσει το εξής: "Στην περίπτωση της LG Electronics Hellas, εάν το μοντέλο που έχει ο πελάτης στην κατοχή του εισάγεται και από την ελληνική αντιπροσωπεία, τότε προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε εντός εγγύησης και κατ' εξαίρεση μέσω σειριακού αριθμού (και όχι απόδειξης αγοράς), αν και εφόσον δεν υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στο υλικό και στο λογισμικό της συσκευής του Αντίστοιχα, κάθε θυγατρική της LG Electronics, ακολουθεί τη δική της τοπική πολιτική πάνω στο θέμα αυτό, την οποία εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε δυστυχώς να παρέμβουμε σε αυτήν." Επομένως κανείς δε σου εγγυάται αν βρεθείς σε άλλη χώρα ότι θα δεχτεί το προϊόν σου η τοπική LG. Αυτό δεν το λες πανευρωπαϊκή εγγύηση σε καμία περίπτωση. Kι απ' οτι καταλαβαινω, μοιαζει πολυ με την τυποποιημενη απαντηση που μου δωσαν δια τηλεφωνου, βασικα ειναι η ιδια. Αισχος, αισχος, αισχος ! Δε μπορει να διαβαζω σε αλλα topics κινητα Samsung απο Ινδια (!!!) να επισκευαζονται στην Ελλαδα κανονικα κι εγω να συζητω αν και τυχον θα μου το φτιαξουν επειδη ειναι απο Γαλλια. Αν νομιζει η LG πως ξεφτλιζοντας την εγγυηση της, σε μια ηπειρο που η Apple εχει φαει δικαστικη σφαλιαρα για τον εναν της ψωροχρονο εγγυησης, θα βαλει λεφτα στο ταμειο, ειναι μαλλον βαρεως ηλιθιοι. Οπως εχει αποδειχτει, μια συσκευη μπορει να βγαλει ανα πασα στιγμη το οποιοδηποτε κουσουρι, αν ειναι μετα τις 7 ημερες της DOA και σου μεινει τελικα τουβλο στο χερι, αυτο θα διαδωθει σαν αστραπη. Και ουτως ή αλλως δεν υπαρχει αρκετη εμπιστοσυνη απεναντι της, καπως ετσι θα την εξαφανισει. Προσωπικα, χανω την εμπιστοσυνη μου στην ποιοτητα κατασκευης. Ενα 4Χ που ειχα αγορασει (ελληνικο ευτυχως) ειχε κολλημενο φωτισμο στα capasitive πληκτρα. Το πρωτο OG που αγορασα ειχε 2 μεγαλους λεκεδες, σαν δαχτυλιες, στη μεση και αριστερα και το χθεσινο ενα μεγαλο σχετικα κιτρινο σημαδι, στη μεση και αριστερα επισης. Δεχομαι οτι ειμαι πολυ γκαντεμης, αλλα δυο συσκευες OG με παρομοια προβληματα οθονης και στο ιδιο σημειο, αυτο εμενα μου λεει πολλα. Τωρα ηρθε και ο τραγελαφος της εγγυησης, περιμενω απλα να μου εγκρινουν την αντικατασταση απο το καταστημα και να αγορασω κατι αλλο. Κατι Samsung καλως ή κακως. Διοτι θα χω ετσι το κεφαλι μου ησυχο ανα πασα στιγμη για 2 χρονια. PS. Καποτε η LG ειχε ενα φοβερο service και στη Θεσσαλονικη, με χρονους ρεκορ, για τοτε, επισκευης. Το κλεισαν και αυτο. Ολα αυτα μου κανουν: ανεβαινουμε στην κλιμακα της αγορας ενω παταμε στις δικες σας καμπουρες. Ρε Χρήστο, εσύ από πού αγόρασες??? από την Κινα? Από ελληνικό μαγαζί δεν πήρες?? γιατί δεν ρωτάς συγκεκριμένα για το δικό σου κινητό , αγοράσμένο από το Χ κατάστημα με το συγκεκριμένο ΙΜΕΙ. ???? Εκεί τι θα πούν??? Στο λέω γιατί τους έχεις πιάσει την κουβέντα.:) Kαι πολυ καλα εκανε. Ηξερες εσυ τοσο καιρο τι συμβαινει ; Αν δε μιλουσα εγω, θα ηξερε κανενας αλλο να το πει ; Μπορει και ναι, αλλα υπαρχει κοσμος που ναι μεν δεν δραστηριοποιειται εδω και κοσμος που δε νοιαζεται να το αναφερει σε ολους μας εδω. Επισης, οι ερωτησεις πρεπει να ειναι πολλες και διευκρινιστικες απεναντι τους διοτι το θεμα ειναι σκοτεινο. Και ειναι επιτηδες ετσι. Edited July 25, 2013 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 τι κλεισανε το σερβις στην θεσσαλονικη .δεν το ηξερα αυτο.το τηλεφωνο και μενα γαλλικο ειναι αγορασμενο απο skroutz θα εχουμε ιστοριες οταν το παω για σερβις. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τελικά το άλλαξα και το παράγγειλα από play247 ελληνικό και σε μαύρο,στο λευκό δεν νομίζω ότι θα είναι ωραίο με τον υπάρχων συνδιασμο,μαύρο μπροστά λευκό πίσω και στο περίγραμμά. Χάλια είναι το άσπρο, καλά που δεν το πηρες.... Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Χάλια είναι το άσπρο, καλά που δεν το πηρες.... εσύ πήρες το άσπρο και δεν σου άρεσε ?? π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 εσύ πήρες το άσπρο και δεν σου άρεσε ?? π Το πιστεψες,μπα!!!!! Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υποστήριζει την συνομιλεια live στο Facebook, α ρε Nokia ποσό μπροστά ήσουν με το Maemo! Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts