gregorisvas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 επειδη ψαχνω για θηλη, ποια απο τις 2 μου προτεινετε ή καποια αλλη απο ελληνικο καταστημα? http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=57247&ref=bestprice.gr http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Optimus-G-Black.htm Μεγαλύτερη προστασία η δεύτερη, καλύτερη εμφάνιση η πρώτη (υποκειμενικό).Τις έχω πάρει και τις δύο αλλα η Sentio κολλάει πάνω στο γυαλί πίσω και είναι σαν να 'χει υγρασία :p Το απλό cover το προστατεύει ελάχιστα (έως καθόλου) αλλα είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μεγαλύτερη προστασία η δεύτερη, καλύτερη εμφάνιση η πρώτη (υποκειμενικό).Τις έχω πάρει και τις δύο αλλα η Sentio κολλάει πάνω στο γυαλί πίσω και είναι σαν να 'χει υγρασία :p Το απλό cover το προστατεύει ελάχιστα (έως καθόλου) αλλα είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά. :) για αυττι γνωμη εχεις?δεν εχω καταλαβει αν ανοιγει καθετα ή οριζοντια? http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=57211&ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Αυτό που το ποσοστό μπορεί και να ανέβει λιγάκι, το κάνει και σε εμένα. Πχ, μπορεί από το 45 % που είναι, να πάει στο 46% μετά από λίγο. Αυτο φυσιολογικο ειναι. Τα αλλα ομως που του κανει δεν ειναι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Temp+ cpu. Ενα widjet ειναι με ολες τις πληροφοριες ππυ θελουμε. Μα δεν δείχνει όπως και κανένα απ' όσο έχω ψάξει την θερμοκρασία της cpu, παρά μόνον συχνότητα και ποσοστό χρήσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μα δεν δείχνει όπως και κανένα απ' όσο έχω ψάξει την θερμοκρασία της cpu, παρά μόνον συχνότητα και ποσοστό χρήσης. Στο widjet δεν σου βγαζει θερμοκρασια? [ATTACH]34127[/ATTACH] Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 10 γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Αυτο φυσιολογικο ειναι. Τα αλλα ομως που του κανει δεν ειναι. Ναι. Πρέπει να τρέξω το benchmark για να σου πώ. Μπορεί να τα κάνει και σε εμένα.:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Στο widjet δεν σου βγαζει θερμοκρασια? [ATTACH]34127[/ATTACH] Βγάζει, αλλά είναι η θερμοκρασία της μπαταρίας αυτή που δείχνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Βγάζει, αλλά είναι η θερμοκρασία της μπαταρίας αυτή που δείχνει. Α, δεν το ηξερα. :( Σε ερώτησή μου προς την LG για το 4g στη vodafone, μου απάντησαν (γραπτώς) ότι πράγματι αναμένεται μια αναβάθμιση από την εταιρία, προκειμένου να λειτουργήσει το LTE στη συσκευή μου και ότι αυτή η αναβάθμιση αναμένεται μέσα στον Ιούλιο. Δεν ξέρω αν παρατήρησαν ότι η συσκευή μου προοριζόταν για Ολλανδία βέβαια. Edited July 12, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Επειδή γίνεται σε προηγούμενα posts πολύς λόγος για τη θερμοκρασία του κινητού και τον περιοσισμό φωτεινότητας της οθόνης διαβάστε και το εξής review: http://www.notebookcheck.net/Review-LG-Optimus-G-E975-Smartphone.91518.0.html Στο σκέλος energy consumption αναφέρει Energy Consumption LG not only improved the heat dissipation but also the energy consumption. The difference to the Nexus 4 is not very significant during idle, our review unit consumes between 0.4 and 1.4 Watts (Nexus 4: 0.7 up to 1.4 Watts). The improvement can really be seen under load; the savings are impressive. While the latest Google smartphone consumes between 3.9 and 6.5 Watts the Optimus G is more frugal with 2.8 up to 3.7 Watts. Despite the identical manufacturing process of the Snapdragon 600 (28 nm process) this SoC seems to be more frugal. The HTC One can run the four cores, the GPU and the significantly brighter display with 0.4 up to 4 Watts in all scenarios. Ως πρώην κάτοχος Nexus 4 μπορώ να επιβεβαιώσω οτι το optimus G έχει πολύ καλύτερη θερμική διαχείριση και απαγωγή απο το Nexus 4 αλλά και από άλλα τετραπύρηνα flagships όπως π.χ. το galaxy S4 του αδερφού μου, το οποίο κατω από φορτίο καταναλώνει 3.2 έως 5.1 Watt (πολύ περισσότερα από τα δικά μας 2.8 εως 3.7 Watt). Για του λόγου το αληθές http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Galaxy-S4-GT-I9505-Smartphone.92829.0.html Συνολικά είναι ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κινητό που αποδεικνύει την προσπάθεια της LG να καθιερωθεί για τα καλά στο χώρο των smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παντως με απεργοποιημενο το thermal daemon mitigation βλεπω σε ολα τα benchmarks μεγαλη διαφορα, αλλα η μπαταρια πεφτει σαφως πιο γρηγορα, η πλατη ζεσταινεται αρκετα περισσοτερο και το κακο ειναι οτι παρακαμπτει και το eco mode, οποτε πρεπει να το ανοιγοκλεινεις απο το κρυφο μενου αν θελεις καλυτερη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παντως με απεργοποιημενο το thermal daemon mitigation βλεπω σε ολα τα benchmarks μεγαλη διαφορα, αλλα η μπαταρια πεφτει σαφως πιο γρηγορα, η πλατη ζεσταινεται αρκετα περισσοτερο και το κακο ειναι οτι παρακαμπτει και το eco mode, οποτε πρεπει να το ανοιγοκλεινεις απο το κρυφο μενου αν θελεις καλυτερη αυτονομια. Όπως τα λές είναι , αλλά άν ενεργοποιήσεις τον έλεγχο της cpu από τις φανερές ρυθμίσεις , έρχεται κι εξισορροπεί η κατάσταση με την λιγάκι αυξημένη θερμοκρασία. Δεν το έχω τεστάρει πολύ , λίγο το δοκίμασα το απόγευμα αλλά έχω την εντύπωση πως εκεί που πάει να ξεφύγει η κατάσταση λογω έλλειψης κόφτη , έρχεται ο έλεγχος των πυρήνων και το φέρνει στα ίσα του. Αύριο το μεσημέρι θα το τεστάρω στην παραλία και θα δω πως θα τα πάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Όπως τα λές είναι , αλλά άν ενεργοποιήσεις τον έλεγχο της cpu από τις φανερές ρυθμίσεις , έρχεται κι εξισορροπεί η κατάσταση με την λιγάκι αυξημένη θερμοκρασία. Δεν το έχω τεστάρει πολύ , λίγο το δοκίμασα το απόγευμα αλλά έχω την εντύπωση πως εκεί που πάει να ξεφύγει η κατάσταση λογω έλλειψης κόφτη , έρχεται ο έλεγχος των πυρήνων και το φέρνει στα ίσα του. Αύριο το μεσημέρι θα το τεστάρω στην παραλία και θα δω πως θα τα πάει. Ο ελεγχος των πυρηνων (eco mode) δεν δουλευει με το thermal daemon mitigation απεργοποιημενο, ουσιαστικα τρεχει στο 1.5 μονιμα και τους τεσσερις πυρηνες, οπως και την gpu στην μεγιστη συχνοτητα. Δεν ξερω κατα ποσο κανει για πολυωρη χρηση παντως αυτη η λειτουργια. Εγω προσωπικα εχω μονιμα ανοιχτο το eco mode, δεν καταλαιβαινω καποια διαφορα, ισως λιγο πιο αργο στον browser στο φορτωμα σελιδας, οπως επισης μπορει να χανει καποια καρε σε βαρια παιχνιδια, αλλα βελτιωνει πολυ την μπαταρια και σπανια μου ριχνει την φωτεινοτητα, γενικα o s4 pro ειναι overkill για 720p οθονη και τα σημερινα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Με το cpu-z εγω δεν ειδα τετοια συμπεριφορα των πυρινων. Και πιο πριν εναν πυρινα κραταγε ζωντανο στον 1.5ghz (δεν δουλευω το eco mode παρα μονον αν πεσω κατω απο το 25%) και τωρα το ιδιο κανει. Ισως δουλεει εναν πιο επιθετικο governor (δεν ξερω, λεω ισως) μαζι με την απελευθεροση της cpu, αλλα σιγουρα το κινητο οχι απλα ειναι ταχυτατο, βρισκεται σε χαμιλη πτηση πλεον. Μπηκα σε 2-3 site που ο μαμα browser ψιλοκομπιαζε, τωρα παει αερα! Το Lag ουτως ή αλλως ηταν και ειναι αγνωστη λεξη αλλα εχω την αισθηση οτι ολα πανε 1-2 κλικ ακομη πιο γρηγορα. Placebo?? Μπα, δεν νομιζω. Οσο για την θερμοκρασια, ναι ανεβαινει περισσοτερο πλεον αλλα δεν μπορω να πω οτι την εσθανθηκα απειλιτικη καποια στιγμη. Το s3 της συζηγου ζεστενεται στανταρ περισσοτερο! Βεβαια δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο. Το πολυ - πολυ κανενα tetris, κανενα aparatus ή κανενα mahjong. Στο κατω κατω βρε παιδια στο χερι μας το κραταμε. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποτε ανεβαινουν οι θερμοκρασιες? Στην μπαταρια δεν ειδα κατι δραματικο. Ομως αυτο ειναι κατι που θελει το χρονο του για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Αλλα πιστευω οτι αν ειχε σοβαρο αντικτυπο στην καταναλωση θα γινονταν αμεσα αντιλιπτο. Επιφυλασομαι ομως, να το κοιταξω καλυτερα. Edited July 12, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Γαλλικο.απο birdphone. Αψογο!!!! Καλως ηρθα! Απιστευτη εξυπηρετηση απο birdphone. Θα πω περισσοτερα εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4797247 Τωρα φορτιζει,ες αυριον τα σπουδαια... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Γαλλικο.απο birdphone. Αψογο!!!! Καλως ηρθα! Απιστευτη εξυπηρετηση απο birdphone. Θα πω περισσοτερα εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4797247 Τωρα φορτιζει,ες αυριον τα σπουδαια... Με γεια!! Τωρα ειναι που θα πρεπει να αλλαξω υπογραφη..:ninja: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Με το cpu-z εγω δεν ειδα τετοια συμπεριφορα των πυρινων. Και πιο πριν εναν πυρινα κραταγε ζωντανο στον 1.5ghz (δεν δουλευω το eco mode παρα μονον αν πεσω κατω απο το 25%) και τωρα το ιδιο κανει. Ισως δουλεει εναν πιο επιθετικο governor (δεν ξερω, λεω ισως) μαζι με την απελευθεροση της cpu, αλλα σιγουρα το κινητο οχι απλα ειναι ταχυτατο, βρισκεται σε χαμιλη πτηση πλεον. Μπηκα σε 2-3 site που ο μαμα browser ψιλοκομπιαζε, τωρα παει αερα! Το Lag ουτως ή αλλως ηταν και ειναι αγνωστη λεξη αλλα εχω την αισθηση οτι ολα πανε 1-2 κλικ ακομη πιο γρηγορα. Placebo?? Μπα, δεν νομιζω. Οσο για την θερμοκρασια, ναι ανεβαινει περισσοτερο πλεον αλλα δεν μπορω να πω οτι την εσθανθηκα απειλιτικη καποια στιγμη. Το s3 της συζηγου ζεστενεται στανταρ περισσοτερο! Βεβαια δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο. Το πολυ - πολυ κανενα tetris, κανενα aparatus ή κανενα mahjong. Στο κατω κατω βρε παιδια στο χερι μας το κραταμε. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποτε ανεβαινουν οι θερμοκρασιες? Στην μπαταρια δεν ειδα κατι δραματικο. Ομως αυτο ειναι κατι που θελει το χρονο του για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Αλλα πιστευω οτι αν ειχε σοβαρο αντικτυπο στην καταναλωση θα γινονταν αμεσα αντιλιπτο. Επιφυλασομαι ομως, να το κοιταξω καλυτερα. Μετα απο πολυ καψιμο με το cpuz και με qslide τον browser να παιζει ενα 1080p video στο youtube (flash) κατεληξα οτι χρησιμοποιει πιο agressive governor και στο eco mode, απλα το eco mode απενεργοποιει τους 2 πυρηνες σε καθε περιπτωση και χωρις το κολπακι ριχνει αρκετα και τα ρολογια, απλα επειδη τα περισσοτερα benchmark δεν βλεπουν 4 πυρηνες με το κολπακι ανοιχτο ακομα και με 2 πυρηνες (eco mode) το αποτελεσμα ειναι περιπου το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλημερα παιδια.Επειδη ειμαι αναμεσα απο 2 κινητα για αγορα μιας και το Ray παρεδωσε πνευμα και το ενα υποψηφιο ειναι το G ηθελα να σας ρωτησω...Το χρειαζομαι κυριως για ιντερνετ μεσω Wifi πιο πολυ αλλα και 3G και κανω αρκετη χρηση κατα τη διαρκεια της μερας.Πως παει το κινητο απο μπαταρια,σημα κινητου-WIFI κλπ?Η καμερα ειναι οκ??Και τελος δεν ξερω αν το εχουν ολα τα κινητα αλλα στο Ray μετα απο αρκετη ωρα χρησης εκαιγε απιστευτα...δεν ξερω τι ισχυει με το G.Οπως καταλαβαινετε δεν εχω και μεγαλη πειρα οποτε μπορει να ρωταω και βλακεις.Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Γαλλικο.απο birdphone. Αψογο!!!! Καλως ηρθα! Απιστευτη εξυπηρετηση απο birdphone. Θα πω περισσοτερα εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4797247 Τωρα φορτιζει,ες αυριον τα σπουδαια... Αφου το birdphone δεν εχει το συγκεκριμενο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Μεγάλες στιγμές !:ρ (4g σε συνοικία της Πάτρας) Edited July 13, 2013 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Εγώ πήρα αυτήν:http://www.ebay.com/itm/130868602031?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Την εχεις παραλαβει? Εντυπωσεις? Με ενδιαφερει να μαπινει και να βγαινει σχετικα ευκολα, να μην ειναι σαν στριδι... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλημερα παιδια.Επειδη ειμαι αναμεσα απο 2 κινητα για αγορα μιας και το Ray παρεδωσε πνευμα και το ενα υποψηφιο ειναι το G ηθελα να σας ρωτησω...Το χρειαζομαι κυριως για ιντερνετ μεσω Wifi πιο πολυ αλλα και 3G και κανω αρκετη χρηση κατα τη διαρκεια της μερας.Πως παει το κινητο απο μπαταρια,σημα κινητου-WIFI κλπ?Η καμερα ειναι οκ??Και τελος δεν ξερω αν το εχουν ολα τα κινητα αλλα στο Ray μετα απο αρκετη ωρα χρησης εκαιγε απιστευτα...δεν ξερω τι ισχυει με το G.Οπως καταλαβαινετε δεν εχω και μεγαλη πειρα οποτε μπορει να ρωταω και βλακεις.Ευχαριστω εκ των προτερων Μια χαρά είναι το κινητό σε αυτά που ρωτάς. Σε θέματα θερμοκρασίας είναι πολύ καλύτερο από πολλά κινητά της κατηγορίας του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Μια χαρά είναι το κινητό σε αυτά που ρωτάς. Σε θέματα θερμοκρασίας είναι πολύ καλύτερο από πολλά κινητά της κατηγορίας του. Σε ευχαριστω πολυ φιλε Γιαννη.Υπαρχει καποιο μειον γενικα στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Σε ευχαριστω πολυ φιλε Γιαννη.Υπαρχει καποιο μειον γενικα στο κινητο?? Σαν ποιότητα συσκευής και τρόπου λειτουργίας όχι. Πιθανή μη αναβάθμιση σε Android 5 και ίσως όχι η καλύτερη κάμερα της αγοράς. Αν θυμάμαι καλά στο ποστ #600 έχω δώσει λινκ με φωτογραφίες μου. Ίσως το πιο απροβληματιστο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Και είχα πάντα τις κορυφαίες συσκευές. Το One μου έχει ξεφύγει για την ώρα, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημενος με το G, που μάλλον θα περιμένω να πάω για το g2. Αρα Καταλαβαινεις πόσο με ικανοποίησε. Δεν είναι τυχαίο που δεν βλέπεις γκρίνιες εδώ μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Σαν ποιότητα συσκευής και τρόπου λειτουργίας όχι. Πιθανή μη αναβάθμιση σε Android 5 και ίσως όχι η καλύτερη κάμερα της αγοράς. Αν θυμάμαι καλά στο ποστ #600 έχω δώσει λινκ με φωτογραφίες μου. Ίσως το πιο απροβληματιστο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Και είχα πάντα τις κορυφαίες συσκευές. Το One μου έχει ξεφύγει για την ώρα, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημενος με το G, που μάλλον θα περιμένω να πάω για το g2. Αρα Καταλαβαινεις πόσο με ικανοποίησε. Δεν είναι τυχαίο που δεν βλέπεις γκρίνιες εδώ μέσα. Ναι εχεις δικιο οπως βλεπω.Μια χαρα δηλαδη...τωρα για καμερα που χρειαζομαι για ανα πασα στιγμη απο οτι βλεπω μαλλον ειναι καλυτερη απο τα 8.1 του Ray.Ειμαι κοντα παντως στην αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts