ddr2 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Το μαύρο θα σου έρθει, μπλε το ονομάζει η LG. Το γιατί τώρα το λέει έτσι, μόνο αυτή το ξέρει. Αν κοιτάξεις την πλάτη υπό γωνία κάτω από φως, θα δεις ότι μπλεδίζει.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Αν κοιτάξεις την πλάτη υπό γωνία κάτω από φως, θα δεις ότι μπλεδίζει.:) Ναι έχεις δίκιο, τα στρας που έχει πίσω είναι μπλε. Αλλά γενικά μαύρο το λες όμως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 τελικα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως υπαρχει τελικα μονο μαυρο και εαν επιθυμω τη συνεχιση της αγορας! οποτε εχει δικιο ο φιλος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 τελικα εκανα την παραγγελαι μου απο το alfamobiles μεσω τηλεφωνου, αφου ειχε προβλημα το site τους. μου ειπε οτι ειναι εισαγωγης απο Γερμανια και οτι εχει ελληνικα. πιστευετε πως θα εχω καποιο προβλημα? εγγυηση εχει 2 χρονια παντως Εχεις καμια κριτικη υποψιν σου γιαυτο το site? Δεν ειναι αυτο. Αν δεις παλιοτερα ποστ, με καρτα βονταφον, δεν εχουμε 4g. Δεν ξερω ποιος φταιει, (κατα τη γνωμξ μου η βονταφον μαλλον) παντως ισχυει. Φανταζομαι θα τα φτιαξει αυτα η βονταφον... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ρε παιδια μια ερωτηση...η πλατη του κινητου μηπως ειναι μια ιδεα κυρτη;το ρωταω γτ μια μερα το αφησα πανω σε ενα πακετο με τσιγαρα αλλα οχι ακριβως στο κεντρο του και με το που γυρισα τα ματια μου επεσε αλλα ευτυχως χωρις ζημια. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ο λογος που δεν κρατησα το Ζ και προτιμηση αυτο ειναι κυριως η οθονη η οποια παιζει πολυ σημαντικο ρολο για μενα και παρολο που ειναι χαμηλοτερης αναλυσης δεν συγκρινεται καν σε θεματα απεικονισης χρωματων ,γωνιας θεασης και αποδοσης στον ηλιο.Επισης ειναι πολυ πιο μικρο σαν κινητο σε αντιστοιχια με την διασταση της οθονης.Κατα τα αλλα σε θεμα αποδοσης και το Ζ οπως και αυτο ειναι ταχυτατα σε σημειο που δεν καταλαβαινεις διαφορα μεταξυ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ρε παιδια μια ερωτηση...η πλατη του κινητου μηπως ειναι μια ιδεα κυρτη;το ρωταω γτ μια μερα το αφησα πανω σε ενα πακετο με τσιγαρα αλλα οχι ακριβως στο κεντρο του και με το που γυρισα τα ματια μου επεσε αλλα ευτυχως χωρις ζημια. Οχι δεν ειναι κυρτη απλα γλυστραει παρα πολυ καλυτερα μην το αφηνεις πανω σε κατι αλλο που εχει ελαφρια κλιση γιατι πιθανοτατα μετα απο λιγο θα φυγει, εγω το αφησα πανω στο πορτοφολι μου το οποιο ηταν ακρη σε τραπεζι και μετα απο κανα 10 λεπτο επεσε μονο του, ευτηχως δεν επαθε τπτ, παντως πιστευω το πισω γυαλι ειναι πολυ πιο ανθεκτικο απο αυτο που εχει το iphone4/s και δεν πρεπει να γρατουνιεται απλα και μονο απο το ακουμπιμα σε τραπεζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Οχι δεν ειναι κυρτη απλα γλυστραει παρα πολυ καλυτερα μην το αφηνεις πανω σε κατι αλλο που εχει ελαφρια κλιση γιατι πιθανοτατα μετα απο λιγο θα φυγει, εγω το αφησα πανω στο πορτοφολι μου το οποιο ηταν ακρη σε τραπεζι και μετα απο κανα 10 λεπτο επεσε μονο του, ευτηχως δεν επαθε τπτ, παντως πιστευω το πισω γυαλι ειναι πολυ πιο ανθεκτικο απο αυτο που εχει το iphone4/s και δεν πρεπει να γρατουνιεται απλα και μονο απο το ακουμπιμα σε τραπεζι. Νομιζω ομως στο review του myphone οτι καπου γινετε λογος οτι οντως εχει μια κυρτοτητα που δυσκολα την καταλαβαινεις Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Εχεις καμια κριτικη υποψιν σου γιαυτο το site? οχι δυστυχως...αλλα οπως και να χει που ειπαν πως καλυπτουν doa εντος 7 ημερων. θα γραψω επι του θεματος μολις το παρω. ελπιζω να πανε ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Εγω θα περιμενω μετα τις διακοπες που θα τα σκοτωσουν ολοι...θα γυρισουνε αφραγκοι και θα αρχισουν να πουλανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) To πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί το 4g στη βόνταφον. Εκεί έχω καταλήξει... Ο ενας τα ριχνει στον αλλον. Το θεμα Γιαννη ειναι, αν η Βοντα το δινει σαν συμβατο τηλεφωνο με το 4g του δικτυου τους. Αν το δινει, τοτε θα πρεπει να κοψουν το λαιμο τους να βρουν τι φταιει και δεν παιζει. Πιστευω οτι θα πρεπει να πιεστουν προς αυτη τη πλευρα. Να δωσουν μια απαντηση. Αν δεν ειναι συμβατο να το πουν ή να πουν υπο ποιες προϋποθεσεις ειναι. Ενα απλο "φταιει ο γειτονας" δεν θα πρεπει να το δεχομαστε πλεον.:confused: Edited July 10, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Δεν υπάρχει debate στο θέμα. Το κινητό είναι lte και με κοσμοτε λειτουργεί μια χαρά. Το αν έχουν κουσούρι οι sim της Vodafone είναι άλλο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ο ενας τα ριχνει στον αλλον. Το θεμα Γιαννη ειναι, αν η Βοντα το δινει σαν συμβατο τηλεφωνο με το 4g του δικτυου τους. Αν το δινει, τοτε θα πρεπει να κοψουν το λαιμο τους να βρουν τι φταιει και δεν παιζει. Πιστευω οτι θα πρεπει να πιεστουν προς αυτη τη πλευρα. Να δωσουν μια απαντηση. Αν δεν ειναι συμβατο να το πουν ή να πουν υπο ποιες προϋποθεσεις ειναι. Ενα απλο "φταιει ο γειτονας" δεν θα πρεπει να το δεχομαστε πλεον.:confused: Δικιο εχεις, αλλα και τι να γινει.. Να τους πιεσω με ποιον τροπο? Αντε, να τους πω οτι, αφου ειναι ετσι, θα παρω και εγω μια καρτουλα της κοσμοτε να κανω τη δουλεια μου. Και ξερεις τωρα ο υπαλληλος.... Χ@στηκε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Νομιζω ομως στο review του myphone οτι καπου γινετε λογος οτι οντως εχει μια κυρτοτητα που δυσκολα την καταλαβαινεις Δεν μπορω να παρατηρησω κατι αλλα και στο review, αναφερει οτι του εφυγε σε ανυποπτο χρονο απο την ακρη τραπεζιου. Δικιο εχεις, αλλα και τι να γινει.. Να τους πιεσω με ποιον τροπο? Αντε, να τους πω οτι, αφου ειναι ετσι, θα παρω και εγω μια καρτουλα της κοσμοτε να κανω τη δουλεια μου. Και ξερεις τωρα ο υπαλληλος.... Χ@στηκε... Αναρωτιεμαι αν το κανουν και τα Ελληνικης αντιπροσωπιας αυτα, παντως το optimus g pro που ειδα hands on στο techblog.gr, φαινεται να εχει sim vodafone gr και κανονικα LTE επιλογη στο μενου. http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-hands-on-photos-2342/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Αναρωτιεμαι αν το κανουν και τα Ελληνικης αντιπροσωπιας αυτα, παντως το optimus g pro που ειδα hands on στο techblog.gr, φαινεται να εχει sim vodafone gr και κανονικα LTE επιλογη στο μενου. http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-hands-on-photos-2342/ Πολυ καλη απορια.μονο ενα παιδι πουχει παρει ελληνικης αντιπροσωπειας και εχει βονταφον μπορει να μας τη λυσει... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Πολυ καλη απορια.μονο ενα παιδι πουχει παρει ελληνικης αντιπροσωπειας και εχει βονταφον μπορει να μας τη λυσει... Και τιθεται αυτοδικαιως το ερωτημα: Πως βλεπουμε για ποια χωρα προοριζοταν η συσκευη μας? Και επισης, εχουμε την ιδια υπογραφη???:lol::p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Και τιθεται αυτοδικαιως το ερωτημα: Πως βλεπουμε για ποια χωρα προοριζοταν η συσκευη μας? Και επισης, εχουμε την ιδια υπογραφη???:lol::p Τυχαιο? δε νομιζω....(για την υπογραφη...:lol:) Οσον αφορα το αλλο ερωτημα δε μπορω να σου απαντησω αφου ακομα δεν εχω αγορασει το g :cry: :cry: περιμενω να αυξηθει η διαθεσιμοτητα και απο αλλα σκρουτζομαγαζα γιατι τα ηδη υπαρχοντα δε μου γεμιζουν καθολου το ματι..... Το οτι θα το παρω ειναι σιγουρο παντως. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Και τιθεται αυτοδικαιως το ερωτημα: Πως βλεπουμε για ποια χωρα προοριζοταν η συσκευη μας? Και επισης, εχουμε την ιδια υπογραφη???:lol::p Το λεει στο κουτι, πανω απο το χρωμα γραφει τον κωδικο της χωρα, εμενα γραφει NLD παντως, αλλα αναφερει σε ενα σημειο, σε ελληνικα μαλιστα, οτι ''η συσκευη προοριζεται για χρηση σε ολες τις ευρωπαικες χωρες''. Υπαρχει ενα fix παντως στο xda, αλλα θελει root και πειραζεις καποια αρχεια, νομιζω ξεγελας το κινητο και νομιζει οτι εχει απο αλλο παροχο sim μεσα. Πιθανον αν φλασαρουμε καποια επισημη rom που προοριζεται για Ελλαδα να φτιαξει το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Δικιο εχεις, αλλα και τι να γινει.. Να τους πιεσω με ποιον τροπο? Αντε, να τους πω οτι, αφου ειναι ετσι, θα παρω και εγω μια καρτουλα της κοσμοτε να κανω τη δουλεια μου. Και ξερεις τωρα ο υπαλληλος.... Χ@στηκε... Μαλλον κατι πιο ομαδικο θα ελεγα. Τοσα παιδια ρωτησαν εδω μεσα. Ενα ομαδικο κραξιμο στο fb σιγουρα δεν θα περνουσε απαρατηρητο! Δεν μπορω να παρατηρησω κατι αλλα και στο review, αναφερει οτι του εφυγε σε ανυποπτο χρονο απο την ακρη τραπεζιου. Αναρωτιεμαι αν το κανουν και τα Ελληνικης αντιπροσωπιας αυτα, παντως το optimus g pro που ειδα hands on στο techblog.gr, φαινεται να εχει sim vodafone gr και κανονικα LTE επιλογη στο μενου. http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-hands-on-photos-2342/ Ναι, ετσι φαινεται! Και φοραει 4.1.2 . Αρα μαλλον δεν ειναι θεμα εκδοσης του android οπως λενε. Αφου εδω την εχει την επιλογη! Το λεει στο κουτι, πανω απο το χρωμα γραφει τον κωδικο της χωρα, εμενα γραφει NLD παντως, αλλα αναφερει σε ενα σημειο, σε ελληνικα μαλιστα, οτι ''η συσκευη προοριζεται για χρηση σε ολες τις ευρωπαικες χωρες''. Υπαρχει ενα fix παντως στο xda, αλλα θελει root και πειραζεις καποια αρχεια, νομιζω ξεγελας το κινητο και νομιζει οτι εχει απο αλλο παροχο sim μεσα. Πιθανον αν φλασαρουμε καποια επισημη rom που προοριζεται για Ελλαδα να φτιαξει το θεμα. Απ' οτι διαβασα στο νημα του s4, καποιοι το εχουν κανει με επιτυχια. Βεβαια οπως λες θελει ρουτ. Edited July 10, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Το λεει στο κουτι, πανω απο το χρωμα γραφει τον κωδικο της χωρα, εμενα γραφει NLD παντως, αλλα αναφερει σε ενα σημειο, σε ελληνικα μαλιστα, οτι ''η συσκευη προοριζεται για χρηση σε ολες τις ευρωπαικες χωρες''. Υπαρχει ενα fix παντως στο xda, αλλα θελει root και πειραζεις καποια αρχεια, νομιζω ξεγελας το κινητο και νομιζει οτι εχει απο αλλο παροχο sim μεσα. Πιθανον αν φλασαρουμε καποια επισημη rom που προοριζεται για Ελλαδα να φτιαξει το θεμα. Και εμενα NLD. Δεν νομιζω οτι τα ελληνικα θα εχουν διαφορα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Εγώ πάντως που έχω ελληνικής αντιπροσωπίας και Vodafone, επιλογή δε βλέπω πάλι για lte. Αρα είναι γενικό το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Παιδια, το μονο πραγματικο θεμα της καμερας (και ολης της συσκευης) ειναι αυτο που βλεπετε στην παρακατω φωτο. Ενταξει, το εκανα και λιγο επιτηδες (μπορουσα να το αποφυγω , να μην ειναι τοσο εντονο) αλλα το εκανα για να το δειξω. http://db.tt/e38gbKwg Ειναι καθαρα θεμα λογισμικου... Κατα τα αλλα η καμερα ειναι πολυ ικανοποιητικη. Επισης μολις ανακαλυψα οτι οταν πατε να γραψετε με οριζοντια τη συσκευη, αν τραβηξετε το πληκτρολογιο ταυτοχρονα απο τα αριστερα και τα δεξια (σαν να το σκιζετε) χωριζεται στα 2, αλα ipad για ευκολοτερο γραψιμο, Τελεια!! Edited July 10, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Και μενα παντως που ειναι ελληνικο δεν εχει επιλογη για LTE και με την βοντα που επικοινωνησα μου ειπαν ειναι θεμα συνεργασιας Βοντα με Lg και πρεπει να βγαλει μια αναβαθμιση η Lg ,βεβαια αυτο δεν το λενε οταν το διαφημιζουνε σαν 4G το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 μπορω να παω στη voda και να ζητησω να μου δωσουν μια microsim, εστω και με χρεωση ή να δοκιμασω να την κοψω μονος μου? ειδα ενα σχετικο βιντεο στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 μπορω να παω στη voda και να ζητησω να μου δωσουν μια microsim, εστω και με χρεωση ή να δοκιμασω να την κοψω μονος μου? ειδα ενα σχετικο βιντεο στο youtube Να πας στη βονταφον. Ειναι δωρεαν η αλλαγη σε microsim. Σε 10 λεπτα θα εχεις τελειωσει.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts