gpou Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δεν έχω κάμερα να τρέξω επιτόπου τεστ να δεις. Αλλά αν κοιτάξεις πιο πίσω θα δεις screenshots από antutu που έχω ανεβάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δεν έχω κάμερα να τρέξω επιτόπου τεστ να δεις. Αλλά αν κοιτάξεις πιο πίσω θα δεις screenshots από antutu που έχω ανεβάσει... αρκεί η λίστα του antutu, όπου είναι πρώτα τα κινητά με τον ιδιο επεξεργαστή, Mi2, Optimus G, Nexus 4 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδιά καλησπερα...Έχω μια απορία...Είδα την παραπανο εικόνα που εβαλε ο φίλος με το σκορ και μερικά ακόμη ποστ οτι για να είνα το αυθεντικό πιανει 21κ + στο antutu..Σύμφωνα όμως με ενα ελληνικό review απο το MWC που έγινε προχτές και με ένα αγγλικο που βρήκα στο youtube (ειναι και τα 2 αυθεντικά) δείχνουν οτι το σκορ του κινητου στο antutu δεν ξεπερνάει τα 15κ (όχι οτι ειναι και λιγα...).Πώς γινεται αυτό? Υ:Γ Χτές έγινε η παραγγελία με την έκδοση των 32gb απο το ibuygou :cool: Παραθέτω και τα λινκ για να τα δείτε : Στα βιντεακια που βλέπεις βγάζει μικρό νούμερο γιατί εκεί στην έκθεση τα πασπατεύουν, περνούν από πολλά χέρια και είναι πολλές ώρες ανοικτά. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_mourgos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδιά έχω διαβάσει όλα τα άρθρα και αύτο που μου λες gpou και σας πιστεύω...Απλά επειδή είδα σήμερα τα βιντεάκια που προανάφερα παραξενεύτικα και είπα να ρωτήσω για να μ φύγει η απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδιά έχω διαβάσει όλα τα άρθρα και αύτο που μου λες gpou και σας πιστεύω...Απλά επειδή είδα σήμερα τα βιντεάκια που προανάφερα παραξενεύτικα και είπα να ρωτήσω για να μ φύγει η απορία! Πάντως μικρή σημασία έχουν τα σκορ. Είναι το πιο smooth κινητό που έχω πιάσει και πίστεψε με έχω πιάσει πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδιά αυτό το site τι λέει; Έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί; Εδώ πάντως μου το βγάζει πολύ αξιόπιστο. Και η τιμή είναι κάτω από 400$. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 εγώ πάντως δεν το αλλάζω με τίποτα και πόσο μάλλον τον συνδυασμό Xiaomi - Miui Android Rom ... είμαι ευχαριστημένος με 1000 και γουστάρω τρελά να βλέπω να γονατίζει S3 και να μένουν με το στόμα ανοικτό !!! το μόνο κινητό που θα πάρω μετά το Mi2 θα είναι το Mi3 και καμία απολύτως υπερεκτιμημένη ευρωπαϊκή μαμακία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά έχω διαβάσει όλα τα άρθρα και αύτο που μου λες gpou και σας πιστεύω...Απλά επειδή είδα σήμερα τα βιντεάκια που προανάφερα παραξενεύτικα και είπα να ρωτήσω για να μ φύγει η απορία! Επειδη ειμαι απο το κινητο και δεν μπορω να δω τωρα τα βιντεακια, μπορει να χρησιμοποιουν προηγουμενη εκδοση του antutu 2.9.x που ειχε διαφορετικο τροπο μετρησης των επιδοσεων. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά καλησπερα...Έχω μια απορία...Είδα την παραπανο εικόνα που εβαλε ο φίλος με το σκορ και μερικά ακόμη ποστ οτι για να είνα το αυθεντικό πιανει 21κ + στο antutu..Σύμφωνα όμως με ενα ελληνικό review απο το MWC που έγινε προχτές και με ένα αγγλικο που βρήκα στο youtube (ειναι και τα 2 αυθεντικά) δείχνουν οτι το σκορ του κινητου στο antutu δεν ξεπερνάει τα 15κ (όχι οτι ειναι και λιγα...).Πώς γινεται αυτό? Υ:Γ Χτές έγινε η παραγγελία με την έκδοση των 32gb απο το ibuygou :cool: Παραθέτω και τα λινκ για να τα δείτε : Στα βιντεακια που βλέπεις βγάζει μικρό νούμερο γιατί εκεί στην έκθεση τα πασπατεύουν, περνούν από πολλά χέρια και είναι πολλές ώρες ανοικτά. Στο δευτερο βιντεακι η εκδοση του antutu ειναι η 2.9.1 νομιζω κατι που παιζει ρολο στο σκορ αφου αν δεις η 2.9.1 μετραει με χαμηλοτερα σκορ.Δλδ καποια αλλα τηλεφωνα οπως το samsung ς3 μπορει να πιασουν καμια 12+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά καλησπερα...Έχω μια απορία...Είδα την παραπανο εικόνα που εβαλε ο φίλος με το σκορ και μερικά ακόμη ποστ οτι για να είνα το αυθεντικό πιανει 21κ + στο antutu..Σύμφωνα όμως με ενα ελληνικό review απο το MWC που έγινε προχτές και με ένα αγγλικο που βρήκα στο youtube (ειναι και τα 2 αυθεντικά) δείχνουν οτι το σκορ του κινητου στο antutu δεν ξεπερνάει τα 15κ (όχι οτι ειναι και λιγα...).Πώς γινεται αυτό? Υ:Γ Χτές έγινε η παραγγελία με την έκδοση των 32gb απο το ibuygou :cool: Παραθέτω και τα λινκ για να τα δείτε : Αποτελέσματα από το επίσημο site antutu: http://www.antutu.com/static/attachment/articles/201303/top20_best_performance_android_phone_stables.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_mourgos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παίδες έχετε δίκαιο...Δέν είχα κοιτάξει την έκδοση του antutu ...Τουλάχιστον μ έφυγε η απορια....Τώρα περιμένουμε να φτάσει στα χέρια μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fyllis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) Παίδες αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το WiFi? Σε εμένα βγάζει συχνά ένα θαυμαστικό στο σήμα του WiFi όταν το ανοίγω αλλά και όταν είμαι συνδεδεμένος και δεν έχω internet... Δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση από το τηλέφωνο ή το router (το ποιο πιθανό να είναι κάτι στο router ) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Αααα και κάτι άλλο... με τον Flash player τι γίνετε? Δεν μπορούμε να τον βάλουμε? Edited March 5, 2013 by Fyllis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε να βάλεις καρφωτές IP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Περιμένω και εγώ το δικό μου, παραγγέλθηκε σήμερα από το iPadAlternative ($450 32gb, SingPost). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Χαιρετώ την παρέα του mi2. Πήρα κι εγώ την συσκευή στα χέρια μου εχθές και σήμερα θα βάλω την 3.3.8. Απ' ότι βλέπω στο site, δεν έχει γίνει μετάφραση στα Ελληνικά για την v5, και η multilang παρέχει μετάφραση για τα κομμάτια της v4. Θα σας πω εντυπώσεις από την 3.3.8 μόλις την βάλω. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Θ ασχοληθώ αυτές τις μέρες με την μετάφραση για v5! I was kinda busy looking for a job in the UK:p Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Μετά από αρκετό καιρό χρήσης μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει τόσο σε software όσο και σε hardware. Ελάχιστο lag, πανέμορφο UI, υπέροχη συσκευή. Το δικό μου ήδη έφαγε και την πρώτη του τούμπα και γδάρθηκε λίγο στο πλάι. Αλλά είμαι το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί οπότε δεν με πολυενδιαφέρει. Το μόνο μεμπτό που βρίσκω και αφορά το MIUI είναι ότι κάποιες φορές το ρολόι κλείνει με FC. Έκανα την δοκιμή με τον φορτιστή αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Στη τελευταία έκδοση ή αυτονομία είναι φοβερή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamkouts Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 γιασας και απο μενα.μηπως γνωριζει κανενας ποσο κανει κινα το xiaomi m2 32gb?υπαρχει περιπτωση να παει ενας φιλος μου.ψαχνω για πολυκαταστηματα αλλα δεν βρισκω ακρη.αμα ειναι φθηνοτερα να παρω το oppo find 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 γιασας και απο μενα.μηπως γνωριζει κανενας ποσο κανει κινα το xiaomi m2 32gb?υπαρχει περιπτωση να παει ενας φιλος μου.ψαχνω για πολυκαταστηματα αλλα δεν βρισκω ακρη.αμα ειναι φθηνοτερα να παρω το oppo find 5? περίπου 248€ το 16άρι, 285€ το 32άρι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Μετά από αρκετό καιρό χρήσης μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει τόσο σε software όσο και σε hardware. Ελάχιστο lag, πανέμορφο UI, υπέροχη συσκευή. Το δικό μου ήδη έφαγε και την πρώτη του τούμπα και γδάρθηκε λίγο στο πλάι. Αλλά είμαι το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί οπότε δεν με πολυενδιαφέρει. Το μόνο μεμπτό που βρίσκω και αφορά το MIUI είναι ότι κάποιες φορές το ρολόι κλείνει με FC. Έκανα την δοκιμή με τον φορτιστή αλλά δεν άλλαξε κάτι. θα συμφωνήσω απόλυτα ... όμως το θέμα με το ρολόι - ξυπνητήρι πρέπει να λυθεί άμεσα (Alarm Not Responding) έχω αργήσει στην δουλεία μου 5-6 φορές από αυτό το πρόβλημα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τελικά δεν σου λύθηκε με την αλλαγή φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_mourgos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά μια απορια....Μου δώσανε το ΕΜS track number απο το site που εκανα την παραγγελια το σαββατο απογευμα, αλλα ακόμα δεν εχει εμφανιστει .Ξερετε μηπως ποσες μερες κανει περιπου να φτασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Μια δυο μέρες μέχρι να εμφανιστεί ίσως και παραπάνω. Και περίπου 10 ημέρες από τη στιγμή που θα φύγει έως ότου παραλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Με EMS μάλιστα θα σου έρθει στη πόρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts