Tyxerakias Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Τα μηνύματα σύγκρισης με ios διαγράφτηκαν. Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος. Οι συγκρίσεις ανήκουν στην ενότητα των διαξιφισμών. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Μετά από περίπου 1.5 μήνα με το S3 σαν βασικό πρόβλημα θεωρώ την ορατότητα της οθονης κάτω από τον ήλιο. Στην παραλία είχα σημαντικο πρόβλημα - όπως και στην οδήγηση που το χρησιμοποιώ σαν GPS. Άλλα μικρότερα προβλήματα: 1. Άχρηστη η λειτουργιά μείωσης θορύβου κατά τη γνώμη μου - μειώνει πολύ την ποιότητα της φωνής που ακούει ο συνομιλητής. 2. Διάφορα τυχαια λαγκαρισματα (όχι κάτι τραγικό - τα γνωστά) 3. Αργή εμφάνιση των επαφών στον dialer (ξέρω.... το ics... αλλά σπάει νεύρα ειδικά πανω στη δουλειά) 4. Η μη αναζήτηση ονομάτων στα ελληνικα μέσα στον dialer - απαράδεκτο) Με δεδομένο το ζήτημά της οθόνης δεν ξέρω αν θα το αγόραζα ξανά - παρότι σαν συσκευή μου αρέσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Εμενα μου την εχει δωσει το θεμα της οθονης στον ηλιο.απαραδεκτο.σημερα το πρωι δεν εβλεπα να τερματισω κληση. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Τα αποτελεσματα της συγκρισης αναμεσα σε ενα smartphone και ενα tablet, ποσο μας βοηθουν εαν θελουμε να αξιολογησουμε την λειτουργια ενος smartphone ή ενος tamblet? Αλλαζοντας "ειδος", αλλαζουμε δεδομενα νομιζω. Σίγουρα οι λειτουργίες τηλεφώνου που διαθέτει ένα smartphone επιβαρύνουν, αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν επηρεάζουν γιατι έχουμε χαοτικες διάφορες σε hardware. Προσωπικά το multitasking μ ενδιαφέρει να λειτουργεί σωστά την δεδομένη χρονική στιγμή που κάνω κάποιες εργασίες οι οποίες απαιτούν την χρήση 3-4 εφαρμογών ταυτόχρονα. Και σ αυτο δεν εχει προβλημα το Siii. Αν τώρα χρειαστεί να μπω μετα απο 20 λεπτά στον browser και μου κάνει reload δεν με νοιάζει αφου έτσι κι αλλιώς θα έκανα εγω reload για να δώ τα νεότερα θέματα η να πάω σ ένα άλλο άρθρο. Το ίδιο και στο Facebook. Στο Flipboard σπάνια έχουμε reload. Πιθανώς σ ένα android tablet να μ ενοχλούσε αφου τις ταμπλετες τις χρησιμοποιούμε σαν λάπτοπ τις περισσότερες φορες και μπορει να αφήσεις ένα άρθρο στην μέση για να κανεις μια άλλη δουλεια. Μετά από περίπου 1.5 μήνα με το S3 σαν βασικό πρόβλημα θεωρώ την ορατότητα της οθονης κάτω από τον ήλιο. Στην παραλία είχα σημαντικο πρόβλημα - όπως και στην οδήγηση που το χρησιμοποιώ σαν GPS. Άλλα μικρότερα προβλήματα: 1. Άχρηστη η λειτουργιά μείωσης θορύβου κατά τη γνώμη μου - μειώνει πολύ την ποιότητα της φωνής που ακούει ο συνομιλητής. 2. Διάφορα τυχαια λαγκαρισματα (όχι κάτι τραγικό - τα γνωστά) 3. Αργή εμφάνιση των επαφών στον dialer (ξέρω.... το ics... αλλά σπάει νεύρα ειδικά πανω στη δουλειά) 4. Η μη αναζήτηση ονομάτων στα ελληνικα μέσα στον dialer - απαράδεκτο) Με δεδομένο το ζήτημά της οθόνης δεν ξέρω αν θα το αγόραζα ξανά - παρότι σαν συσκευή μου αρέσει πολύ. 1. Ποτέ δεν είχα παράπονα για το πως με ακούν οι άλλοι. Το έχω τσεκάρει με 2 διαφορετικούς παρόχους αλλα και απο κλήση σταθερού τηλεφώνου. 2. Τα μικρο lag όντως υπάρχουν, τα γνωρίζουμε. Δεν είναι τόσο ενοχλητικά και σιγα σιγα εξαλειφονται. 3. Στο JB οι επαφές καθυστερούν μόνο στο πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής μετα απο reboot. Ανέκαθεν προτιμούσα να χρησιμοποιω το google search για να βρω κάποια επαφή η οτιδήποτε άλλο στην συσκευη μου. Με το JB εχει γίνει αργο στο άνοιγμα του λόγο των επιπροσθετων λειτουργιών. 4. Γενικό φαινόμενο στις περισσότερες android συσκευές. Για το θέμα της οθόνης κάτω απο τον ήλιο ναι είναι προβλημα. Ειδικά αν η συσκευη είναι στην αυτόματη φωτεινότητα. Όμως με manual ρύθμιση στο 100% κάνεις έστω με δυσκολία την δουλεια σου. Αυτο αφορά την περίπτωση που είσαι ακριβώς κάτω απο τον ήλιο κυρίως τις ώρες που είναι πολυ δυνατός. Ανγυρισεις και βάλεις έστω το σώμα μπροστά, βελτιώνεται πολυ η κατάσταση αλλα όχι για πλήρη χρήση της συσκευής. Δεν νομίζω ότι θα κάτσει κάποιος κάτω απο τον ήλιο να κανει browsing. Στο αυτοκίνητο δεν έχω κανένα προβλημα. Τονίζω όμως ότι δεν χρησιμοποιω ποτέ την αυτόματη φωτεινότητα. Το έχω πάντα λίγο κάτω απο την μέση και στο αυτοκίνητο χρησιμοποιω το car widget pro, το οποίο όταν συνδέσω την συσκευη με τον φορτιστη του αυτοκινήτου, συνδέεται αυτόματα με το car stereo, ανεβάζει την φωτεινότητα και τον ηχο στο φουλ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gverg Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Γίνεται. Θα πατησεις λίγο επίμονα στο σημείο του κάδρου σου που θέλεις να φωτισεις περισσότερο. Θα δεις ότι το τετράγωνο του focus μεταφέρεται στο σημείο που πατησες. Μόλις γίνει πράσινο σημαίνει ότι εχει ολοκληρωθεί το focus και μπορεις να φωτογραφήσεις. Εστιάζει μεν, αλλά δεν κάνει φωτομέτρηση στο σημείο αυτό. Θα το δεις αν πας να φωτογραφήσεις ένα παράθυρο που έχει φως, από μέσα προς τα έξω. Αν επιλέξεις να φωτομετρήσει πάνω στο φως, θα πρέπει κανονικά, όλα τα υπόλοιπα να σκοτεινιάσουν. Αν επιλέξεις να φωτομετρήσει δεξιά από το παράθυρο, σε κάποιο κάδρο στον τοίχο, θα πρέπει να ανέβει η φωτεινότητα του θέματος στο σημείο που εστιάζεις και να μειωθεί στα υπόλοιπα φωτεινά σημεία. Η φωτογράφηση βελτιώνεται όταν επιλέξεις matrix μέτρηση. Αλλά δεν είναι αυτό το επιθυμητό. :confused: Πριν τραβήξεις την φωτογραφία, δοκίμασε να παίξεις με το κεντρικό σημείο της κάμερας. Θα διαπιστώσεις ότι εκεί που βλέπει το κέντρο, ακριβώς εκεί φωτομετρεί και όχι στο σημείο που του δηλώνεις με το χέρι. Σνιφ. :cry: Ίσως να υπάρχει κάποιο tweek αλλά δεν έχω βρει τίποτα. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) 1. Ποτέ δεν είχα παράπονα για το πως με ακούν οι άλλοι. Το έχω τσεκάρει με 2 διαφορετικούς παρόχους αλλα και απο κλήση σταθερού τηλεφώνου. Με stock dialer, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης δοκίμασε να ενεργοποιήσεις / απενεργοποιήσεις τη λειτουργία μείωσης θορύβου. Με όσους το έχω δοκιμάσει (πάνω από 5 διαφορετικά άτομα) αμέσως καταλαβαίνουν τη διαφορά και λένε ότι είναι μεγάλη. Το περιγράφουν σαν να με ακούνε μέσα από βαρέλι. Στην αρχή που το είχα πάρει είχα μεγάλο πρόβλημα με αυτό. Τα βήματα που ακολούθησα για να απενεργοποιηθεί η λειτουργία είναι τα παρακάτω: 1.Τηλέφωνο -> Ρυθμίσεις Κλήσεων -> Επιπλέον Ρυθμίσεις -> Μείωση Θορύβου 2. (Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης (μόνο μία φορά) στο μενού -> Απενεργοποίηση Μείωσης Θορύβου Edited August 21, 2012 by overgr Προσθήκη πληροφοριών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Γίνεται. Θα πατησεις λίγο επίμονα στο σημείο του κάδρου σου που θέλεις να φωτισεις περισσότερο. Θα δεις ότι το τετράγωνο του focus μεταφέρεται στο σημείο που πατησες. Μόλις γίνει πράσινο σημαίνει ότι εχει ολοκληρωθεί το focus και μπορεις να φωτογραφήσεις. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ μια βοηθεια εβαλα χθες την jb δεν κρατηθηκα.. αλλα εχω αρκετα θεματακια... εχω αρκετα κολληματα στο μενου ενω εκανα φουλ wipe και επαναφορα εργαστ πριν και μετα !! τρωει αρκετα λαγκαρισματα σε σχεση με πριν με μαμα tw! επισης ειδα οτι δεν αλλαξε εκει που ειναι οι κλησεις και το πληκτρολογιο ειναι οπως και πριν ενω οταν ειχα βαλει μια πιο παλια jb δεν ηταν το ιδιο! εβαλα νοβα λαντσερ κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος δεν κολλαει και τωρα δε μου κολλαει στην αφη οπως μου εκανε με αλλες ρομ επισης ειδα οτι εχει καλυτερο ιντερνετ τι φταει κ σε μενα εχει τοσα λαγκαρισματα με τον κανονικο λαντσερ αραγε? επισης οταν παει να μου βαλει μια εφαρμογη στην αρχικη οθονη κανει μια δονηση κ μετα μου γραφει το s note διακοπηκε ! σε ευχαριστω προκαταβολικα :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Εστιάζει μεν, αλλά δεν κάνει φωτομέτρηση στο σημείο αυτό. Θα το δεις αν πας να φωτογραφήσεις ένα παράθυρο που έχει φως, από μέσα προς τα έξω. Αν επιλέξεις να φωτομετρήσει πάνω στο φως, θα πρέπει κανονικά, όλα τα υπόλοιπα να σκοτεινιάσουν. Αν επιλέξεις να φωτομετρήσει δεξιά από το παράθυρο, σε κάποιο κάδρο στον τοίχο, θα πρέπει να ανέβει η φωτεινότητα του θέματος στο σημείο που εστιάζεις και να μειωθεί στα υπόλοιπα φωτεινά σημεία. Η φωτογράφηση βελτιώνεται όταν επιλέξεις matrix μέτρηση. Αλλά δεν είναι αυτό το επιθυμητό. :confused: Πριν τραβήξεις την φωτογραφία, δοκίμασε να παίξεις με το κεντρικό σημείο της κάμερας. Θα διαπιστώσεις ότι εκεί που βλέπει το κέντρο, ακριβώς εκεί φωτομετρεί και όχι στο σημείο που του δηλώνεις με το χέρι. Σνιφ. :cry: Ίσως να υπάρχει κάποιο tweek αλλά δεν έχω βρει τίποτα. Ευχαριστώ πάντως. Ναι έχεις δίκιο. Γενικά η κάμερα του Siii δεν είναι ότι καλύτερο σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Χθες τράβηξα πολλές φωτο σε εξωτερικό χώρο απόγευμα με τον ήλιο χαμηλά να δημιουργεί φωτοσκιασεις στα πρόσωπα. Σε ανάλογη περίπτωση με το one x το έβαζα στο HDR και λυνονταν το προβλημα. @@tresor_jim Εγω έχω την Ωμεγα V14. Και δεν μου παρουσιάζει τέτοια πράγματα. Το S-Note δεν δουλεύει σε καμία JB οπότε αφαίρεσε μήπως αυτο είναι που σου δημιουργεί το προβλημα. Edited August 21, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 @@tresor_jim Εγω έχω την Ωμεγα V14. Και δεν μου παρουσιάζει τέτοια πράγματα. Το S-Note δεν δουλεύει σε καμία JB οπότε αφαίρεσε μήπως αυτο είναι που σου δημιουργεί το προβλημα. αυτη εχω και γω αλλα εμενα δε με αγαπαει χα χα μα απο μονο του μου το εβαλε το σ νοτε θα το βγαλω το ρημαδι :lol: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyraolga Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Ρε παιδια γιατι δεν φτιαχνετε διαφορετικα thread για το καθε προβλημα που εχετε ωστε να μπορουμε και εμεις να συμμετεχουμε σε αυτα που μας ενδιαφερουν. Ευτυχως το site εχει πολυ εξειδικευμενες κατηγοριες ¨πχ. samsung galaxy siii" και δεν θα floodαρουμε καποια αλλη κατηγορια. Π.χ. Εμενα που με ενδιαφερει ενα θεμα με την καμερα, διαβαζω 8 σελιδες για το lag και την φωτεινοτητα, μηπως και εχει αναφερθει κατι σε αυτο που ψαχνω. Και τελικα δεν βρηκα τιποτα γι αυτο. Ας πουμε ο χρηστης που εχει θεμα με το text στο ζοομ, ας ανοιξει ενα θεμα με αυτο. Απλα προτεινω αυτο 100% φιλικα γιατι πιστευω ειναι καλυτερα για ολους. Edited August 21, 2012 by kyraolga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) παιδες οσοι θελετε text wrapping στο στυλ του πρωτου γαλαξια(με το διπλο ταμπ κτλ) κατεβαστε απο το μαρκετ το doplhin beta... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.lab.en&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb2xwaGluLmJyb3dzZXIubGFiLmVuIl0. κανει ολα αυτα που ελεγα πιο πανω:) ειναι βεβαια σε αρχικο σταδιο η εφαρμογη αλλα για πρωτη φορα μετα τον opera εχουμε σωστο text wrapping..(βασικα εχει τρομερη ακριβεια 100% θα ελεγα και οχι το χαος του boat κτλ που σε παει 5 η 10 σειρες πάνω κάτω....) θυμιζει και λιγο τον browser απο cm9...η ολη φαση! νομιζω τωρα ενα μεγαλο κενο το καλύψαμε λιγο... Edited August 22, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ρε παιδια γιατι δεν φτιαχνετε διαφορετικα thread για το καθε προβλημα που εχετε ωστε να μπορουμε και εμεις να συμμετεχουμε σε αυτα που μας ενδιαφερουν. Ευτυχως το site εχει πολυ εξειδικευμενες κατηγοριες ¨πχ. samsung galaxy siii" και δεν θα floodαρουμε καποια αλλη κατηγορια. Π.χ. Εμενα που με ενδιαφερει ενα θεμα με την καμερα, διαβαζω 8 σελιδες για το lag και την φωτεινοτητα, μηπως και εχει αναφερθει κατι σε αυτο που ψαχνω. Και τελικα δεν βρηκα τιποτα γι αυτο. Ας πουμε ο χρηστης που εχει θεμα με το text στο ζοομ, ας ανοιξει ενα θεμα με αυτο. Απλα προτεινω αυτο 100% φιλικα γιατι πιστευω ειναι καλυτερα για ολους. To thread αυτό δεν είναι για προβλήματα και την επίλυση τους, αλλά για παράπονα (το λέει o τίτλος) και «κλάψα». Δημιουργήθηκε για να μη γεμίζει το επίσημο θέμα. Για προβλήματα έχουμε το επίσημο θέμα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ερχομενος απο galaxy note και μετα απο μια εβδομαδα συμβιωσης με το galaxy s3 αυτο που εχω να πω ειναι πως το κινητο ειναι παρα πολυ καλο και γρηγορο αλλα αυτο που δεν μπορεσα με τιποτα ειναι αυτα τα γυαλιστερα πλαστικα που το κανουν να μοιαζει με κινητα των 150 ευρω, απλα τραγικη ποιοτητα υλικων και νομιζω ειμαι επιεικης με τον παραπανω χαρακτηρισμο. Κατα τ'αλλα με ενθουσιασε με τις δυνατοτητες του. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Έχω περάσει από πολλές high end συσκευές. Εδώ και καιρό έχω σταθεί στο s3 όπως και πέρυσι στο s2,πετυχημένη συνταγή με τα υπέρ και τα κατά τους. Από το s3 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,μου δίνει το απόλυτο αυτή την στιγμή και σίγουρα θα με την μεγάλη επερχόμενη αναβάθμιση θα μου δώσει κι ακόμα περισσότερα. Το αρνητικό του είναι πως χωρίς θήκη δε μπορώ να το δουλέψω,γλιστράει για πλάκα. Αρνητικό επίσης ότι το ασημι περίγραμμα κάνει σημάδια επίσης πολύ εύκολα. Η θήκη λοιπόν απαραίτητη. Στο λευκό χρώμα πάντως δείχνει περισσότερο ποιοτικό σε σχέση με το παράξενο blue που κατά την γνώμη μου σαν εμφάνιση δείχνει φτηνότερο,ειδικά με αυτές τις γραμμές που κάνει μέσα στο χρώμα είναι γυφτια,γούστα βέβαια είναι αυτά. Στο θέμα κατασκευής πάντως,θα μπορούσαν να είχαν κάνει περισσότερα. Εκεί το one x παίζει με δίχως αντίπαλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δυστυχώς όπως φαίνεται ούτε με το Jelly Bean λύνεται το πρόβλημα της καθυστέρησης στο άνοιγμα των επαφών. Ένα ακόμα lag ήλθε με το JB. Το άνοιγμα της αναζήτησης χρειάζεται τριπλάσιο χρόνο πλέον. Μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα για να βρίσκω επαφές αφού ήταν πιο γρήγορο από το να ανοίξω την εφαρμογή των επαφών και να κάνω από εκεί αναζήτηση. Πάει κι αυτό. Ήθελα να ξερά είναι χαζοί δεν βλέπουν τα lag? Ευτυχώς υπάρχουν εφαρμογές που ανοίγουν ακαριαία. Δείτε τον EX Dialer. http://db.tt/viAlaWNo Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δυστυχώς όπως φαίνεται ούτε με το Jelly Bean λύνεται το πρόβλημα της καθυστέρησης στο άνοιγμα των επαφών. Ένα ακόμα lag ήλθε με το JB. Το άνοιγμα της αναζήτησης χρειάζεται τριπλάσιο χρόνο πλέον. Μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα για να βρίσκω επαφές αφού ήταν πιο γρήγορο από το να ανοίξω την εφαρμογή των επαφών και να κάνω από εκεί αναζήτηση. Πάει κι αυτό. Ήθελα να ξερά είναι χαζοί δεν βλέπουν τα lag? Ευτυχώς υπάρχουν εφαρμογές που ανοίγουν ακαριαία. Δείτε τον EX Dialer. http://db.tt/viAlaWNo Μηπως θα επρεπε να περιμενουμε την τελικη και επισημη εκδοση? Παντως οντως οπως ειδα το βιντεακι παει σφεντονα μερα με τη νυχτα με το μαμισιο....αν και εμενα δεν με τρελενει κι ολας το λαγκαρισμα του. Εγω θα ηθελα να ξερω για την φωτεινοτητα ευθυνεται καθαρα η Samsung δεν χοραει καμια αμφιβολια, για τα λαγκαρισματα, την ελλειψη usb mass storage παλι ποιος ευθυνεται ο κατασκευαστης της συσκευης η' Google με το android και τις οποιες παραξενιες του?:rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Όταν οι επαφές χρειάζονται για να ανοίξουν τον ίδιο χρόνο με αυτόν που απαιτείται για να κάνει load ένα game, οποίος και να ευθύνεται είναι απαράδεκτο. Γελαγε μαζί μου συνεργάτης μου με ΝΟΚΙΑ όταν είδε το σούπερ κινητό μου να θέλει τόσο χρόνο για να βρω μια επαφή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Όταν οι επαφές χρειάζονται για να ανοίξουν τον ίδιο χρόνο με αυτόν που απαιτείται για να κάνει load ένα game, οποίος και να ευθύνεται είναι απαράδεκτο. Γελαγε μαζί μου συνεργάτης μου με ΝΟΚΙΑ όταν είδε το σούπερ κινητό μου να θέλει τόσο χρόνο για να βρω μια επαφή. Εχεις δικιο ειναι τραγικο και ειδικα οταν αλλα τηλεφωνα δεν εχουν τα ιδια κουσουρια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
to_kladeutiri Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εμένα παντως, για να πάω και κόντρα στο πνεύμα του νήματος, μου αρέσουν τα πλαστικά του όπως μου άρεσαν και στο s2. Παράθεση www.to-kladeutiri.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Όταν οι επαφές χρειάζονται για να ανοίξουν τον ίδιο χρόνο με αυτόν που απαιτείται για να κάνει load ένα game, οποίος και να ευθύνεται είναι απαράδεκτο. Γελαγε μαζί μου συνεργάτης μου με ΝΟΚΙΑ όταν είδε το σούπερ κινητό μου να θέλει τόσο χρόνο για να βρω μια επαφή. φιλε μου γιατι παιδεύεσαι αδικα?:) το ειπες και μονος σου πιο πανω αν δεν κανω λαθος!:) exDialer απο το μαρκετ... εγω αυτο εχω απο τον πρωτο γαλαξια!! η εφαρμογη κανει παπαδες... γρηγορη smooth διαβαζει ελληνικα με θεματα για να την "προσαρμόσεις στην συσκευη σου γενικα δεν παιζεται... την βαζεις μια φορα και δεν κοιτας ποτε πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 φιλε μου γιατι παιδεύεσαι αδικα?:) το ειπες και μονος σου πιο πανω αν δεν κανω λαθος!:) exDialer απο το μαρκετ... εγω αυτο εχω απο τον πρωτο γαλαξια!! η εφαρμογη κανει παπαδες... γρηγορη smooth διαβαζει ελληνικα με θεματα για να την "προσαρμόσεις στην συσκευη σου γενικα δεν παιζεται... την βαζεις μια φορα και δεν κοιτας ποτε πισω... Απλά μ αρέσει να κρατώ όσο πιο official γίνεται την συσκευη μου. Αύριο λέω να δοκιμάσω να ανοίξω το apk ενός θέματος για EX Dialer και να δώ αν μπορω να αντικαταστήσει τις εικόνες φτιάχνοντας κάτι παρόμοιο με το official. Με το καλλιτεχνικό κομμάτι δεν θα έχω προβλημα. Στο τεχνικό κολλαω :wacko: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Κώστα το android δυστυχώς ή ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ειναι μια βελτιωμένη έκδοση των windows mobile.Xωρίς xda και εφαρμογές τρίτων ακόμη και για τα βασικά, δε γίνεται σωστή δουλειά Edited August 23, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Κώστα το android δυστυχώς ή ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ειναι μια βελτιωμένη έκδοση των windows mobile.Xωρίς xda και εφαρμογές τρίτων δε γίνεται σωστή δουλειά Είναι έτσι γιατι δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια. Απο την άλλη όμως όσοι είμαστε απαιτητικοι έχουμε την δυνατότητα να βρούμε λύσεις. Στην άλλη μεριά δεν υπάρχει αυτη η δυνατότητα και όταν υπάρχει οι περιορισμοί είναι πολλοί και πρέπει να περιμένεις μεγάλο διάστημα. Συν ότι πολλές φορες δεν δουλεύουν καλα τα tweaks. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Όταν οι επαφές χρειάζονται για να ανοίξουν τον ίδιο χρόνο με αυτόν που απαιτείται για να κάνει load ένα game, οποίος και να ευθύνεται είναι απαράδεκτο. Γελαγε μαζί μου συνεργάτης μου με ΝΟΚΙΑ όταν είδε το σούπερ κινητό μου να θέλει τόσο χρόνο για να βρω μια επαφή. Αν έχω τις επαφές να τρέχουν στο παρασκήνιο, τότε το άνοιγμα τους είναι ακαριαίο. Αν όχι, τότε θέλει 1,5'' - 2'' για να ανοίξει. Έχω +1500 επαφές, όλες gmail. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το dialerone και στην ουσία έχω καταργήσει εντελώς το μενού επαφές (εκτός και αν θέλω να κάνω search σε κάτι που δε "διαβάζεται" από τον dialerone) καθώς το ψακτήρι του διαβάζει ελληνικά και είναι απίστευτα γρήγορος. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Απλά μ αρέσει να κρατώ όσο πιο official γίνεται την συσκευη μου. Αύριο λέω να δοκιμάσω να ανοίξω το apk ενός θέματος για EX Dialer και να δώ αν μπορω να αντικαταστήσει τις εικόνες φτιάχνοντας κάτι παρόμοιο με το official. Με το καλλιτεχνικό κομμάτι δεν θα έχω προβλημα. Στο τεχνικό κολλαω :wacko: και παλι στο ξαναλεω....:) βαλε την εφαρμογη και θα ξεχασεις...μια και καλη τις επαφες απο την samsung.....:) την χτίζεις οπως θες κανει οτι θες βαζεις σαν speed dial οτι θες(και μετα απο μια επαναφορα του τιτανιουμ εισαι και παλι οπως "πριν") βαζεις το κατάλληλο θεμα και εισαι κομπλε....:) μας τα δινει ολα αυτα το μαρκετ δωρεαν....:) τζαπμπα παιδεύεστε για μενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts