Jump to content

Παράπονα για το Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ σωστα αυτα ειναι μισες λυσεις/ημιμετρα χωρις καμια πρακτικη αξια ασε που ο μαμισιος browser ειναι τραγικα αργος.

Το ζητημα ειναι απο οποια πλευρα να ζουμαρεις να υπαρχει αυτοματη προσαρμογη του κειμενου σε ολη την οθονη.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι στο Samsung galaxy 1 ο browser δούλευε έτσι ακριβώς.

Με διπλό tab προσάρμοζε το κείμενο σε ολη την οθόνη

Στο δεύτερό γαλαξία το αφαίρεσαν (είχα πάθει ένα ψιλοσοκ τότε ) αλλά στους άλλους browsers δούλευε σωστά.

Από ice και μετά το θέμα το αποτελείωσαν οριστικά.

Μονό ο όπερά το κάνει σωστά πλέον

Sent from my note

Edited by freddaras

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ σωστα αυτα ειναι μισες λυσεις/ημιμετρα χωρις καμια πρακτικη αξια ασε που ο μαμισιος browser ειναι τραγικα αργος.

Το ζητημα ειναι απο οποια πλευρα να ζουμαρεις να υπαρχει αυτοματη προσαρμογη του κειμενου σε ολη την οθονη.

Έχω να δοκιμάσω άλλο browser πολυ πριν αγοράσω το Siii. Πάντα κάτι είχαν που τους έκαναν χειρότερους σε συνολικη εμπειρία, αλλα κυρίως κανεις τους δεν ήταν τόσο γρήγορος όσο ο official.

Ποιος λοιπόν κατα την γνώμη σου είναι ταχύτερος να τον δοκιμάσουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ προσωπικά δεν έχω δει καλύτερο από τον browser της Samsung (σε ταχύτητα).

Παλαιότερα στο xda έβλεπα να προσπαθούνε να κάνουν port στο nexus s τον browser του galaxy s..

μα εγω δεν διαφωνω στην ταχύτητα συμφωνω...

δεν με ικανοποιεί ομως το ζουμαρισμα που λετε!

εγω θελω το κειμενο να το προσαρμόζω οπως θελω στην οθονη μου!(και ειδικα σε οθονες οπως του note η του SGIII...)

κοιταξτε λιγο το παρακατω βιντεο!

το τραβηξα οταν ειχα τον πρωτο γαλαξια μου(SGI)..

ειναι ο στοκ browser...

κοιταξτε ποσο τελεια λειτουργεί το text wrapping..

το ειχαν και το αφαιρεσαν!

λυπαμαι αλλα δεν βρισκω νοημα ΓΙΑΤΙ εγινε αυτο!

θα ημασταν ευχαριστημένοι και εσεις και εμεις!

τεσπα με ICE χειροτερεψαν τα πραγματα!

boat dolphin κτλ που δουλευε το text wrapping χαλασε τελειως (ζουμαρεις οπως ειπα και πιο πανω και πας 10 σειρες πιο πανω απο το σημειο που ζουμαρες κτλ κτλ κτλ..)

ειναι καθαρα παντως θεμα της samsung...κριμα!

προσωπικά με ξενερωσαν εδω απιστευτα!

μα εγω δεν διαφωνω στην ταχύτητα συμφωνω...

δεν με ικανοποιεί ομως το ζουμαρισμα που λετε!

εγω θελω το κειμενο να το προσαρμόζω οπως θελω στην οθονη μου!(και ειδικα σε οθονες οπως του note η του SGIII...)

κοιταξτε λιγο το παρακατω βιντεο!

το τραβηξα οταν ειχα τον πρωτο γαλαξια μου(SGI)..

ειναι ο στοκ browser...

κοιταξτε ποσο τελεια λειτουργεί το text wrapping..

το ειχαν και το αφαιρεσαν!

λυπαμαι αλλα δεν βρισκω νοημα ΓΙΑΤΙ εγινε αυτο!

θα ημασταν ευχαριστημένοι και εσεις και εμεις!

τεσπα με ICE χειροτερεψαν τα πραγματα!

boat dolphin κτλ που δουλευε το text wrapping χαλασε τελειως (ζουμαρεις οπως ειπα και πιο πανω και πας 10 σειρες πιο πανω απο το σημειο που ζουμαρες κτλ κτλ κτλ..)

ειναι καθαρα παντως θεμα της samsung...κριμα!

προσωπικά με ξενερωσαν εδω απιστευτα!

Κατάλαβα τι θες να πεις βλέποντας το βίντεο. Προσωπικά αν και έχω αρχίσει να έχω πρεσβυωπια δεν μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Με διπλο ταπ, ρύθμιση zoom στο 115% και "κλειστο", είμαι μια χαρα ακόμα και σε σελίδες με μικρές γραμματοσειρες.

Δεν χρησιμοποιω ποτε pinch to zoom. Κατευθείαν διπλο ταπ στο σημείο που μ ενδιαφέρει και τέλος. Η υπερβολική αύξηση του μεγέθους του κειμένου, σημαινει συνεχές scrolling.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κατάλαβα τι θες να πεις βλέποντας το βίντεο. Προσωπικά αν και έχω αρχίσει να έχω πρεσβυωπια δεν μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Με διπλο ταπ, ρύθμιση zoom στο 115% και "κλειστο", είμαι μια χαρα ακόμα και σε σελίδες με μικρές γραμματοσειρες.

Δεν χρησιμοποιω ποτε pinch to zoom. Κατευθείαν διπλο ταπ στο σημείο που μ ενδιαφέρει και τέλος. Η υπερβολική αύξηση του μεγέθους του κειμένου, σημαινει συνεχές scrolling.

οκ δεχομαι αυτο που λες!

ας το αφηναν οπως το ειχαν και τελος το θεμα για μενα!:)

θα ήμασταν ολοι ευχαριστημένοι! (πιστεψε με υπαρχει παρα πολυ κοσμος που ξενερωσε με το θεμα..)

οκ δεχομαι αυτο που λες!

ας το αφηναν οπως το ειχαν και τελος το θεμα για μενα!:)

θα ήμασταν ολοι ευχαριστημένοι! (πιστεψε με υπαρχει παρα πολυ κοσμος που ξενερωσε με το θεμα..)

Ελπιζω ο opera να μην μας προδωσει στο τομεα αυτο

Οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν εχουμε αλλη εναλλακτικη λυση:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σιγουρα ειναι πιο smooth η διαφορα ειναι εμφανης...αλλα κατα την γνωμη μου το Galaxy Nexus ειναι ακομα πιο smooth......

Και ΝΑΙ με 4 ανοιχτα βαρια tabs στον browser, ειχα ψιλο-λαγκ στο home button και reload το widget του καιρου :P

Ήμουν σίγουρος γι αυτο και το έγραψα χθες σε άλλο νήμα.

Η Samsung εκανε πατάτα με την ram στο Siii και γι αυτο της βγαίνουν πολλα lag.

Δεν μπορεις με μια rom γεμάτη σκουπίδια, με πολυ πιο απαιτητικό hardware να αφήνεις την ίδια ram με το galaxy Sii.

Οι custom rom θα λύσουν κάποια απ αυτά τα lag αλλα τα βασικά θα παραμείνουν.

Προσωπικά τώρα που υπάρχουν οι drivers της JB θα στραφώ σε AOSP. Μοναδικό θέμα ήταν η κάμερα. Αν την ενσωματώσουν έφυγα κατευθείαν.

Και στο μέλλον ποτέ Samsung αν δεν με ικανοποιεί το hardware. Η Sammy δεν είναι apple που όταν λέει με καλύπτει η υπάρχουσα ram, είναι πραγματικό.

Ήμουν σίγουρος γι αυτο και το έγραψα χθες σε άλλο νήμα.

Η Samsung εκανε πατάτα με την ram στο Siii και γι αυτο της βγαίνουν πολλα lag.

Δεν μπορεις με μια rom γεμάτη σκουπίδια, με πολυ πιο απαιτητικό hardware να αφήνεις την ίδια ram με το galaxy Sii.

Οι custom rom θα λύσουν κάποια απ αυτά τα lag αλλα τα βασικά θα παραμείνουν.

Προσωπικά τώρα που υπάρχουν οι drivers της JB θα στραφώ σε AOSP. Μοναδικό θέμα ήταν η κάμερα. Αν την ενσωματώσουν έφυγα κατευθείαν.

Και στο μέλλον ποτέ Samsung αν δεν με ικανοποιεί το hardware. Η Sammy δεν είναι apple που όταν λέει με καλύπτει η υπάρχουσα ram, είναι πραγματικό.

Κατα τη γνωμη ειναι λιγο υπερβολικο να κολλαμε τοσο πολυ στα ψιλο λαγκαρισματα σε κινητα,αν θα ειναι 0.5 να φορτωσει το whether μετα απο πλοηγηση.......ας λυση η Samsung τα βασικα που δεν λειτουργουν πχ dlna και allshare cast,η ελλειψει usb mass storage που εξισου ειναι σημαντικα.....ακομα και η φωτεινοτητα.

Γεμιζουμε σελιδες επι σελιδων με τα διαφορα λαγκαρισματα λες και ειναι το απολυτο μειων-κριτηριο επιλογης της συσκευης.

Χωρις να θελω να υποτιμησω που για καποιον ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας αλλα να υπαρχει και λιγο μετρο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κατα τη γνωμη ειναι λιγο υπερβολικο να κολλαμε τοσο πολυ στα ψιλο λαγκαρισματα σε κινητα,αν θα ειναι 0.5 να φορτωσει το whether μετα απο πλοηγηση.......ας λυση η Samsung τα βασικα που δεν λειτουργουν πχ dlna και allshare cast,η ελλειψει usb mass storage που εξισου ειναι σημαντικα.....ακομα και η φωτεινοτητα.

Γεμιζουμε σελιδες επι σελιδων με τα διαφορα λαγκαρισματα λες και ειναι το απολυτο μειων-κριτηριο επιλογης της συσκευης.

Χωρις να θελω να υποτιμησω που για καποιον ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας αλλα να υπαρχει και λιγο μετρο.

Τα βλέπεις απο την μεριά σου.

Υπάρχουν δεκάδες βίντεο που δείχνουν ότι το all share δουλεύει κανονικά.

Το ίδιο και η φωτεινότητα γι αυτούς που ασχολούνται.

Εννοείται ότι σ ένα τόσο εξειδικευμένο φόρουμ είμαστε όλοι λίγο πολυ power users. Ακόμα και οι καινούργιοι αποκτούν σιγά σιγά την επιθυμία.

Το να ανοίγει η εφαρμογη των επαφών μετά απο 10" δεν είναι μικρό lag ούτε το reload των widgets.

Όταν η samaung εχει δώσει πριν, το Sii που μετα απο το πρώτο software update, ήταν υπόδειγμα λειτουργίας για οτιδήποτε κυκλοφορούσε στην αγορά, δεν μπορει στον αντικαταστάτη του να κάνει πισωγύρισματα.

Alex καλημέρα , έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλά έχει δίκιο και ο Κώστας , όντος δεν είναι κάτι τρομερό το λίγο λαγκ αλά... είναι ψυχολογικό ρε αδελφέ το μαμοτο που λέμε, δεν είναι ευχάριστο ούτε να το βλέπεις ούτε σε αίσθηση όπως κ να το κάνουμε σου χαλάει την γενική εμπειρία χρήσης σου αφήνει μια αίσθηση ότι η συσκευή σου υπολείπεται ,κακά τα ψέματα ο μέσος χρήστης αυτό βλέπει πρώτα κ ιδικά αν έρχεται απο ios που είναι κ κακομαθημένος απ το smooth στο ui άντε να τον πείσεις.

Έδειχνα σε φίλο την συσκευή για να την αγοράσει, ήθελε να δέσει το 4s και να πάρει το s3 ,εκανε λοιπον browsing και θελοντας να επιστρέψει στην κεντρική σελίδα πάτησε το home buttoooon με το που βγενει στην κεντρική σελίδα πάει να κάνει σκρολ και πέφτει πάνω στην φάση που ξαναφορτώνει το ui οπως καταλάβατε το σκρολ δεν ολοκληρώθηκε κώλυσε για 1-2 δεύτερα μεταξύ πρώτης και δεύτερης σελίδας και φυσικά μα και δικαιολογημένα του έκανε πολυ κακή εντύπωση γιατι επαναλαμβάνω ειναι η πρώτη εικόνα που παίρνει κάποιος όταν πιάνει μια συσκευή κ δεν είναι ψημένος στο os που λέγετε Android.

giphy.gif

Alex καλημέρα , έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλά έχει δίκιο και ο Κώστας , όντος δεν είναι κάτι τρομερό το λίγο λαγκ αλά... είναι ψυχολογικό ρε αδελφέ το μαμοτο που λέμε, δεν είναι ευχάριστο ούτε να το βλέπεις ούτε σε αίσθηση όπως κ να το κάνουμε σου χαλάει την γενική εμπειρία χρήσης σου αφήνει μια αίσθηση ότι η συσκευή σου υπολείπεται ,κακά τα ψέματα ο μέσος χρήστης αυτό βλέπει πρώτα κ ιδικά αν έρχεται απο ios που είναι κ κακομαθημένος απ το smooth στο ui άντε να τον πείσεις.

Έδειχνα σε φίλο την συσκευή για να την αγοράσει, ήθελε να δέσει το 4s και να πάρει το s3 ,εκανε λοιπον browsing και θελοντας να επιστρέψει στην κεντρική σελίδα πάτησε το home buttoooon με το που βγενει στην κεντρική σελίδα πάει να κάνει σκρολ και πέφτει πάνω στην φάση που ξαναφορτώνει το ui οπως καταλάβατε το σκρολ δεν ολοκληρώθηκε κώλυσε για 1-2 δεύτερα μεταξύ πρώτης και δεύτερης σελίδας και φυσικά μα και δικαιολογημένα του έκανε πολυ κακή εντύπωση γιατι επαναλαμβάνω ειναι η πρώτη εικόνα που παίρνει κάποιος όταν πιάνει μια συσκευή κ δεν είναι ψημένος στο os που λέγετε Android.

οχι φιλε μου δεν ειναι μονο ψυχολογικο αλλα και πρακτικο. Δεν ειναι δυνατον καθε φορα που θελω να κανω καποια αλλη εργασια να βλεπω αυτο το απαραδεκτο θεαμα στην καλυτερη συσκευη του 2012 και μαλιστα των 650+ ευρω..να μην αρχισω τωρα και για την οθονη στον ηλιο. Με κουρασε μεσα σε 16-20 ημερες και βλεπω να το στελνω και να ξαναπαιρνω το απιστευτο one s και χαλαλι ο μικρος αποθηκευτικος χωρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ε αφού δεν το μπορείς, γιατί δεν το δίνεις όπως λες?

:)

Γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή προς τα πάνω ;)

Για κανένα μήνα ακόμα :p

Στο μυαλό μου είσαι!!

Και για να μην βγούμε εκτός θέματος εντελως αναφέρω κι εγώ με την σειρά μου το παράπονό μου που δεν είναι άλλο από το δημοφιλές θέμα της φωτεινοτητας. Δεν με ενόχλησε πριν αλλά τώρα στις διακοπές όντως επιβεβαιώνω ότι υπάρχει. Το s3 μου αρέσει πάρα πολύ και κάνω την δουλειά μου καλύτερα από ότι θα περίμενα αλλά εκεί χωλαίνει!! Είναι η Αχίλλειος πτέρνα του!!

Επιτέλους το θέμα που περίμενα τόσες μέρες. Πιστεύω πως με αυτά που θα γράψω θα ικανοποιηθείτε ολοι και το thread θα κλειδώσει. Ετοιμοι;

Το κινητό είναι μούφα. Μην κοιτάτε που το εχω ακόμα για avatar απλά δεν πρόλαβα να το αλλάξω. Προχθές πάτηξα να ανοίξω το gallery και πήρε 0,0003 sec να ανοίξει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αυτά απο μια συσκευή των 600€. Επιπλέον το είχα 2μιση μήνες και το TW έκανε 4 reload. Κατάντησε κουραστικό. 4 reload σε 75 μέρες. Δηλαδή έχασα 5 δευτερόλεπτα απο τις τελευταίες 1800 ωρες μου.

Απαιτω άμεση αποζημίωση απο την Samsung, lock ολα τα θέματα του S3 και απο εδω και πέρα να μιλάμε μόνο για Nexus (που φυσικά θα είναι το επόμενό μου κινητό γιατι στο S3 αργούν ΚΑΙ τα updates)...

YΓ. :rolleyes::rolleyes:

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Στο σερφαρισμα παντως αν το κανεις με opera mobile , βελτιωνεται αρκετα η φωτεινοτητα κι επισης εχει εξ ορισμου μεγαλυτερη γραμματοσειρα απο τους αλλους, με αποτελεσμα πιο ξεκουραστη αναγνωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Γεια σας φίλοι!

Το βασικό μειονέκτημα που βλέπω με το Galaxy sIII είναι ότι δεν μπορώ να φωτομετρήσω στο σημείο της φωτογραφίας που θέλω, ώστε να προσαρμόσει την φωτεινότητα βάση του σημείου που θα επιλέξω. :( Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το galaxy sII. Φωτομετράει πάντα στο κέντρο, με αποτέλεσμα, για να πετύχεις σωστή φωτεινότητα στο θέμα σου να πρέπει να χαλάσεις το κάδρο. :confused:

Σε ένα HTC Desire που είχα, στις ρυθμίσεις της κάμερας είχε αντίστοιχες επιλογές για μέτρηση Σημείο, Matrix ή στο κέντρο (Όπως και στο Galaxy). Όμως, όταν επέλεγες "σημείο", όπου ακούμπαγες στην οθόνη, έκανε εκεί την φωτομέτρηση. Οπότε όταν φωτογράφιζες κόντρα στον ήλιο, μπορούσες να φωτομετρήσεις στο σημείο που ήθελες και το θέμα σου να διακρίνεται καλύτερα, ενώ άλλα σημεία να ήταν πιο σκούρα.

Είναι πιθανό να γίνεται και με το galaxy s3 και να μην το έχω βρει ακόμα. Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι...

Επιτέλους το θέμα που περίμενα τόσες μέρες. Πιστεύω πως με αυτά που θα γράψω θα ικανοποιηθείτε ολοι και το thread θα κλειδώσει. Ετοιμοι;

Το κινητό είναι μούφα. Μην κοιτάτε που το εχω ακόμα για avatar απλά δεν πρόλαβα να το αλλάξω. Προχθές πάτηξα να ανοίξω το gallery και πήρε 0,0003 sec να ανοίξει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αυτά απο μια συσκευή των 600€. Επιπλέον το είχα 2μιση μήνες και το TW έκανε 4 reload. Κατάντησε κουραστικό. 4 reload σε 75 μέρες. Δηλαδή έχασα 5 δευτερόλεπτα απο τις τελευταίες 1800 ωρες μου.

Απαιτω άμεση αποζημίωση απο την Samsung, lock ολα τα θέματα του S3 και απο εδω και πέρα να μιλάμε μόνο για Nexus (που φυσικά θα είναι το επόμενό μου κινητό γιατι στο S3 αργούν ΚΑΙ τα updates)...

YΓ. :rolleyes::rolleyes:

Φιλε μου μαζι σου.

Και για να παμε παραπερα θα προτεινα ολοι οι προβληματικοι να φυγουμε για Κορεα αμεσα και να διαδηλωσουμε τα δικαια αιτηματα μας εξω απο το εργοστασιο της Samsung..... μην σου πω να κλεισουμε και την καταραμενη εταιρεια που μας ταλαιπωρει τα μαλα......

Γιατι και εγω μην σου πω οτι εχω φαει ολοκληρα 20 με 25 δευτερα να βασανιζομαι εδω και 2 μηνες που το εχω το ρημαδι.....

Ξερεις τι ειναι να πατας για να τερματισεις τη κληση που μολις εχεις κανει και αυτο να το κανει τοσο γρηγορα που μεσα στο δευτερολεπτο να κανεις κληση τον εκαστοτε αριθμο που βρισκετε στο σημειο που εχει τον τερματισμο κλησης...... και μετα αντε εσυ να ξαναπατας κουμπια και να τρεχεις....... ασε δραμα (μπορει και Καβαλα ή Ξανθη).....

Επισης παρατηρω δραματικα μεγαλους χρονους αποκρισης στο ανοιγμα εφαρμογων 0,5 ως 0,8 του δευτερολεπτου.

Αν τους αθροισεις ολους μαζι μιλαμε για πολλα εργατοδευτερολεπτα χαμενα.....

Και εχεις τη Samsung να σου λεει τετραπυρηνο και κουραφεξαλα.....

Ρε παρτε αιφον να δειτε την υγεια σας.... (θα βγαλετε τα ματια σας βεβαια αλλα απο ταχυτητες αετος..... καθισμενος μεν αετος δε).

Γιατι εγω κυρια Samsung πληρωνω και οταν πληρωνω θελω το Smartphone μου να ειναι γνησιο και οχι μπουρουχα...

Να ξερει οτι εγω θελω να δω τωρα τον καιρο και να μου τον δειχνει πριν πατησω οθονη.

Να γνωριζει οτι θελω τωρα να διαβασω τα mail μου και να μου τα εχει στην οθονη πριν ξεκλειδωσω την οθονη.

Να καταλαβαινει οτι θελω να παρω τηλ. τον αριθμο που βλεπω στην οθονη και να τον καλει πριν βαλω το ακουστικο στο αυτι μου.... (εεεε καλα αυτο το κανει αλλα θα επρεπε να το κανει πιο γρηγορα....πριν ακομα περασει απο το μυαλο μου η σκεψη να τηλεφωνησω)

Να ξερει οτι διαβαζω ενα κειμενο η οτι τωρα σερφαρω στο Διαδικτιο και να κραταει την οθονη ανοικτη (αααα και αυτο το κανει..... αλλα ναι θα επρεπε να το κανει και την νυχτα που δεν φαινομαι μεσα στη μαυρη μαυριλα)....

Και στο τελος τελος βρε αδερφε να ψηνει (τον χειμωνα εννοειτε) ενα καφεδακι οταν θελω καφε ή να μου κανει ενα φρεντοτσινο (το καλοκαιρι σαφως) με φρεσκοκομενο καφε με γευση βανιλια και φρεσκο απαχο γαλα απο τις αγελαδες της Κοζανης (δεξια οπως μπαινουμε απο το αγελαδοτροφειο του μπαρμπα Βαγγελη).......

Θα μου πεις τωρα μηπως ζηταω πολλα;

Σιγα ρε μην ειναι πολλα και λιγα θελω μην σου πω.....

ΝΤΟΥ λοιπον ολοι οι πικραμενοι αυτου του τοπου για Κορεα.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Γεια σας φίλοι!

Το βασικό μειονέκτημα που βλέπω με το Galaxy sIII είναι ότι δεν μπορώ να φωτομετρήσω στο σημείο της φωτογραφίας που θέλω, ώστε να προσαρμόσει την φωτεινότητα βάση του σημείου που θα επιλέξω. :( Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το galaxy sII. Φωτομετράει πάντα στο κέντρο, με αποτέλεσμα, για να πετύχεις σωστή φωτεινότητα στο θέμα σου να πρέπει να χαλάσεις το κάδρο. :confused:

Σε ένα HTC Desire που είχα, στις ρυθμίσεις της κάμερας είχε αντίστοιχες επιλογές για μέτρηση Σημείο, Matrix ή στο κέντρο (Όπως και στο Galaxy). Όμως, όταν επέλεγες "σημείο", όπου ακούμπαγες στην οθόνη, έκανε εκεί την φωτομέτρηση. Οπότε όταν φωτογράφιζες κόντρα στον ήλιο, μπορούσες να φωτομετρήσεις στο σημείο που ήθελες και το θέμα σου να διακρίνεται καλύτερα, ενώ άλλα σημεία να ήταν πιο σκούρα.

Είναι πιθανό να γίνεται και με το galaxy s3 και να μην το έχω βρει ακόμα. Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι...

Γίνεται. Θα πατησεις λίγο επίμονα στο σημείο του κάδρου σου που θέλεις να φωτισεις περισσότερο. Θα δεις ότι το τετράγωνο του focus μεταφέρεται στο σημείο που πατησες. Μόλις γίνει πράσινο σημαίνει ότι εχει ολοκληρωθεί το focus και μπορεις να φωτογραφήσεις.

Συμφωνω απολυτα! Εχω το Galaxy Nexus με official 4.1.1 και ειναι...πικρα. Ζεσταινεται λες και ειναι ματι κουζινας, και η ram δουλευει με υπολοιπο στα 300-350, οσο ειχα στο 4αρι...κριμα γιατι ειναι πανεμορφη συσκευη και με βλεπω να γυριζω στο καλο μου 9900 που δεν καταλαβαινει απο τετοια.

Με την 4.1.1 Jelly Bean βελτιώνονται τα πράγματα σε πολλούς απο τους τομείς που αναφέρεις. Το δουλεύω στο Galaxy Siii και μάλιστα σε beta έκδοση αφου δεν εχει δοθεί επίσημα.

Η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 40° ότι κι αν κάνω και η ram εχει καλύτερη διαχείριση και δεν υπάρχει πουθενά lag ακόμα και με σκληρή χρήση.

@All

Το παρόν θέμα άνοιξε, όπως ζητήσατε, για να μην γεμίζουν τα υπόλοιπα θέματα με παράπονα. Δεν άνοιξε ούτε για να ξεκινήσει κάποιος "πόλεμος" μεταξύ σας αλλά ούτε για να γεμίζει και αυτό από ανούσια μηνύματα.

Αν έχετε κάποιο παράπονο από το κινητό το οποίο μπορεί να συζητηθεί τότε αναφέρετε το. Αν πάλι δεν έχετε κανένα παράπονο υπάρχουν τα άλλα θέματα στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

αν αυτα ειναι ειναι προβλημα που να ειχατε lg απο ηρθα και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα θεμα με το siii ημουν καμενος με τους αλλους οποτε τωρα δεν βλεπω θεματα πραγματικα μηπως το ψειριζουμε πολλη κινητο ειναι δεν ειναι pc ουτε καλη φωτογραφικη μηχανημα ειναι λιγο απο ολα που λενε

Με την 4.1.1 Jelly Bean βελτιώνονται τα πράγματα σε πολλούς απο τους τομείς που αναφέρεις. Το δουλεύω στο Galaxy Siii και μάλιστα σε beta έκδοση αφου δεν εχει δοθεί επίσημα.

Η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 40° ότι κι αν κάνω και η ram εχει καλύτερη διαχείριση και δεν υπάρχει πουθενά lag ακόμα και με σκληρή χρήση.

αρα κωστα πρεπει να ειαι απολυτα ευχαριστημενος ποθ απο οτι φαινεται ολα θα δουλεψουν ρολοι με την κανονικη εκδοση... αρα οι π[ροσευχες μου να πεσεις εξω στο οτιο δε θα διορθωθουν τα προβληματα μαλλον εισακουστηκαν ε? χα χα κωστα η καμερα δουλευει τελεια ε? ποια εχεις βλαει ρομ αν μπορεις βαλε λινκ :-)))

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

αρα κωστα πρεπει να ειαι απολυτα ευχαριστημενος ποθ απο οτι φαινεται ολα θα δουλεψουν ρολοι με την κανονικη εκδοση... αρα οι π[ροσευχες μου να πεσεις εξω στο οτιο δε θα διορθωθουν τα προβληματα μαλλον εισακουστηκαν ε? χα χα κωστα η καμερα δουλευει τελεια ε? ποια εχεις βλαει ρομ αν μπορεις βαλε λινκ :-)))

Βελτιώνονται κάποια ενοχλητικά ψιλό lag. Σίγουρα όμως υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βελτιώσεις.

Η free ram μπορει να κατέβει στο 105 και αν ανοίξεις μια βαριά εφαρμογη παει στο 180ΜΒ. Που σημαίνει ότι το multitasking δουλεύει καλύτερα αφου απελευθερώνει αρκετή ram απο εφαρμογές που δεν έχουν ενεργοποιηθεί το τελευταίο διάστημα.

Για παράδειγμα σήμερα ημουν με 120ΜΒ, μόλις άρχισα την βιντεοσκόπηση πήγε κάποια στιγμή στα 220.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν φθάνει το multitasking που εχει το iPad2 μου. Όμως το εχει πλησιάσει παρα πολυ. Χθες βράδυ έκανα ένα τεστ μεταξύ τους. Όπου φαίνεται ότι το iPad τα καταφέρνει καλύτερα ειδικά στον browser όπου σπάνια θα δεις reload σε αντίθεση με το Siii που μετα απο το άνοιγμα αρκετών εφαρμογών αν γυρίσεις στον browser θα ξαναφορτωσει την σελίδα.

Επίσης το contacts, μετα το πρώτο άνοιγμα παραμένει σε ετοιμότητα και ανοίγει άμεσα οπότε το χρειαστείς.

Νομίζω ότι το multitasking στο android θέλει δουλεια ακόμα για να φτάσει το iOS. Τα είχαν σχεδον καταφέρει στο gingerbread, αλλα με τις προσθήκες που έγινα στο ics πήγε πάλι πίσω.

Edited by Te_salat

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν φθάνει το multitasking που εχει το iPad2 μου.

Τα αποτελεσματα της συγκρισης αναμεσα σε ενα smartphone και ενα tablet, ποσο μας βοηθουν εαν θελουμε να αξιολογησουμε την λειτουργια ενος smartphone ή ενος tamblet? Αλλαζοντας "ειδος", αλλαζουμε δεδομενα νομιζω.