Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To note 10.1 RED αναγνωρίζεται απο την αντιπροσωπεία αν αγοραστει απο kaizer?

Εφόσον είναι ευρωπαϊκό κανονικά!

Τι πρόβλημα υπάρχει αν αγοραστεί από Kaizer; Κι εγώ από εκεί το πήρα. Δεν είναι ευρωπαϊκό; Δεν ισχύει η εγγύησή του;

Τι πρόβλημα υπάρχει αν αγοραστεί από Kaizer; Κι εγώ από εκεί το πήρα. Δεν είναι ευρωπαϊκό; Δεν ισχύει η εγγύησή του;

Δεν παίζει ρόλο από που το αγοράζεις αλλά για το που το προοριζει η Samsung το συγκεκριμένο προϊόν!

Αυτο φαίνεται στο serial number!

Από που τα παίρνει η κάθε εταιρία και τα πουλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πάντα γιατί αναζητούν προσφορές. Μπορεί να είναι από Γερμανία μέχρι Ζιμπάμπουε!

Θα πάρει καμιά αναβάθμιση το note 10.1? Είτε του Android είτε σαν upgrade απο την Sammy

Θα πάρει καμιά αναβάθμιση το note 10.1? Είτε του Android είτε σαν upgrade απο την Sammy

Θα πάρει αλλες 2 τουλαχιστον (μια 4.2 η 4.3 και εχουν πει οτι θα πάρει και 5.0)

Γενικά έχουν πει ότι όλα τα Samsung με 2GB ram (Νote 2, 8, 10) θα πάρουν την v.5.0...

Πάντως βρε παιδιά γίνεται παντου πολύ φασαρία για τα update των συσκευών, τις εκδόσεις android κλπ... και ερωτώ έχει τόση σημασία?? εντάξει καλό είναι να ενημερώνει ο κάθε κατασκευαστής τις συσκευές του άλλα δεν θα παιθάνουμε κιόλας..

Π.χ. έχω το galaxy S1 με Gingerbread και παντού διάβαζα για το Jelly bean, τις δυνατότηες του κλπ, ε λοιπόν απέκτησα και εγώ το NOTE 10.1 και είμαι πολύ ευχαρηστημένος άλλα περίμενα τίποτα τρελλές διαφορές με την jelly bean με όλο αυτό τον χαμό που έχει γίνει με τις εκδόσεις. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι είτε gingerbread είτε jelly bean το ίδιο μου κάνει, ότι κάνω στο galaxy s1 το ίδιο κάνει και στο Note απλά σε ποιο μεγάλη οθόνη (παιχνίδια δεν παίζω), οπότε γιατί όλος αυτός ο χαμός?

Το απαρχαιωμένο galaxy s1 μου κινείται στο μενού και ανοίγει εφαρμογές με την ίδια περίπου ταχύτητα με το note 10.1 με απέιρως καλύτερο hardware και 2-3 γεννιές ποιο καινούριο λειτουργικό!!!!! Οπότε τι συμβαίνει??? ή δεν έχω καταλάβει κάτι καλά ή απλά νιώθω ότι έχουμε μπει όλοι στο τριπάκι να έχουμε την τελευταία εκδοση του android λες και κάνει καμία σημαντική διαφορά.....

Πάντως βρε παιδιά γίνεται παντου πολύ φασαρία για τα update των συσκευών, τις εκδόσεις android κλπ... και ερωτώ έχει τόση σημασία?? εντάξει καλό είναι να ενημερώνει ο κάθε κατασκευαστής τις συσκευές του άλλα δεν θα παιθάνουμε κιόλας..

Π.χ. έχω το galaxy S1 με Gingerbread και παντού διάβαζα για το Jelly bean, τις δυνατότηες του κλπ, ε λοιπόν απέκτησα και εγώ το NOTE 10.1 και είμαι πολύ ευχαρηστημένος άλλα περίμενα τίποτα τρελλές διαφορές με την jelly bean με όλο αυτό τον χαμό που έχει γίνει με τις εκδόσεις. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι είτε gingerbread είτε jelly bean το ίδιο μου κάνει, ότι κάνω στο galaxy s1 το ίδιο κάνει και στο Note απλά σε ποιο μεγάλη οθόνη (παιχνίδια δεν παίζω), οπότε γιατί όλος αυτός ο χαμός?

Το απαρχαιωμένο galaxy s1 μου κινείται στο μενού και ανοίγει εφαρμογές με την ίδια περίπου ταχύτητα με το note 10.1 με απέιρως καλύτερο hardware και 2-3 γεννιές ποιο καινούριο λειτουργικό!!!!! Οπότε τι συμβαίνει??? ή δεν έχω καταλάβει κάτι καλά ή απλά νιώθω ότι έχουμε μπει όλοι στο τριπάκι να έχουμε την τελευταία εκδοση του android λες και κάνει καμία σημαντική διαφορά.....

Εκτος αλλων πολλων, ξεχνάς κάτι πολυ σημαντικο.

Τις διορθωσεις σε θεματα ασφαλειας του λειτουργικου που ερχονται μαζι με τις αναβαθμισεις

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

... ή απλά νιώθω ότι έχουμε μπει όλοι στο τριπάκι να έχουμε την τελευταία εκδοση του android λες και κάνει καμία σημαντική διαφορά...

Δεν έχεις και άδικο... ;)

Εκτος αλλων πολλων, ξεχνάς κάτι πολυ σημαντικο.

Τις διορθωσεις σε θεματα ασφαλειας του λειτουργικου που ερχονται μαζι με τις αναβαθμισεις

Είναι τόσο σημαντικές όμως αυτές οι βελτιώσεις ή απλά μας δουλευει η Google?? Τόσο καιρό με το galaxy s1 δεν είχα κανένα πρόβλημα και ειλικρινά δεν νιώθω ότι μου λείπει κάτι σε σχέση με το jely bean, οκ αν μου έλεγς να διαλέξω φυσικά θα επέλεγα την jely bean άλλα δεν θα πάθενα και τίποτα αν είχα την gingerbread στο ΝΟΤΕ 10.1 αντί για την Jelly bean, έτσι και αλλιώς είναι τόσο καλό το tablet που ειλικρινά το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι έκδοση android έχει από την στιγμή που όπως είπα και η gingerbread μια χαρά είναι!!!

Μα τι λετε ρε παιδια

Δεν υπαρχει πιο σημαντικο απο τις αναβαθμισεις ενος λειτουργικου!

Δεν διαφωνώ μαζί σου απλά όταν έχεις πράγματι σοβαρές βελτιώσεις να βγάζεις καινούρια έκδοση και όχι απλά επειδή έβγαλες 2-3 καινούρια widget, 2-3 αλλαγές στα μενού και στις ρυθμίσεις τσουπ πάρε καινούρια έκδοση android....είναι γελοίο. Πραγματικά ας μου εξηγήσει κάποιος τι παραπάνω μπορεί να κάνει με την jelly bean που δεν τo έκανε με π.χ. την Gingerbread γιατί εγώ όσο και αν το ψάχνω δεν μπορώ να βρω τίποτα σημαντικό...

Edited by karamela693

Μα τι λετε ρε παιδια

Δεν υπαρχει πιο σημαντικο απο τις αναβαθμισεις ενος λειτουργικου!

Ως προς τους παράγοντες που προανέφερες ναι. Από εκεί και πέρα σε έναν απλό χρήστη δεν νομίζω να κάνει καμιά τεράστια διαφορά π.χ. το 2.3 με το 4.1 αν θα σερφάρει ή κάνει Like στο FB...

Ως προς τους παράγοντες που προανέφερες ναι. Από εκεί και πέρα σε έναν απλό χρήστη δεν νομίζω να κάνει καμιά τεράστια διαφορά π.χ. το 2.3 με το 4.1 αν θα σερφάρει ή κάνει Like στο FB...

Eκτός από τις διαφορές που φαίνονται υπάρχουν αλλαγές που δεν θα δεις και έχουν σημασία

*Για παράδειγμα η συσκευή είναι κρυπτογραφημένη στο σύνολό της για αυξημένη ασφάλεια.

*Μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο, mouse, gamepad, joystick.

*Έχουν βελτιωθεί τα 2D γραφικά και η επιλογή Wi-Fi direct σου επιτρέπει να μοιράζεσαι απευθείας υλικό με άλλες συσκευές.

*και άλλα πολλά

Δεν χρειάζεται λοιπόν να είσαι power user για να αναβαθμίσεις την συσκευή σου.

1*Για παράδειγμα η συσκευή είναι κρυπτογραφημένη στο σύνολό της για αυξημένη ασφάλεια.

2*Μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο, mouse, gamepad, joystick.

3*Έχουν βελτιωθεί τα 2D γραφικά και η επιλογή Wi-Fi direct σου επιτρέπει να μοιράζεσαι απευθείας υλικό με άλλες συσκευές.

To 1 είπα ότι όντως ισχύει (ασφάλεια).

Για το 2 και ειδικά το 3 ο απλός χρήστης όπως τον περιέγραψα πιο πάνω είναι σχεδόν απίθανο να χρησιμοποιήσει.

Δεν διαφωνώ περαιτέρω καθώς και εγώ επιδιώκω πάντα να έχω τις τελευταίες αναβαθμίσεις σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιώ...

Eκτός από τις διαφορές που φαίνονται υπάρχουν αλλαγές που δεν θα δεις και έχουν σημασία

*Για παράδειγμα η συσκευή είναι κρυπτογραφημένη στο σύνολό της για αυξημένη ασφάλεια.

*Μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο, mouse, gamepad, joystick.

*Έχουν βελτιωθεί τα 2D γραφικά και η επιλογή Wi-Fi direct σου επιτρέπει να μοιράζεσαι απευθείας υλικό με άλλες συσκευές.

*και άλλα πολλά

Για το πρώτο δεν έχω ιδέα και όπως είπα με την Gingerbread δεν είχα τέτοια προβλήματα οπότε ουσιαστικά αδιαφορώ.

Για τα υπόλοιπα επίσης δεν με νοιάζουν, το tablet το έχω για να μπω στο internet, να δω καμια ταινιούλα, φωτογραφία, μουσική και άντε μερικές εφαρμογές, αν θέλω πληκτρολόγιο, mouse Κλπ έχω και laptop... οπότε χωρίς να θέλω να σε προσβάλω όλα αυτά που αναφέρεις μου είναι εντελώς αδιάφορα για την χρήση που κάνω προσωπικά στο tablet μου.

Εντάξει ο καθένας το βλέπει αλλιώς απλά προσωπικά δεν με νοιάζουν τέτοιου είδους βελτιώσεις, νιώθω ότι το android γίνεται σαν το ios σε αναβαθμίσεις που είτε το ios1 έχεις είτε το ios6 ψάχνεις με το δίνανο να δεις τι έχει αλλάξει!!!!

Καραμελα, θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.

Απο το gb και μετα, ουσιαστικες αλλαγες δεν φαινονται. Καποια φρου-φρου, μπολικο μακιγιαζ γιατι "εχομεν πλεον οριμασει" , αλλα κατι ουσιαστικο μαλλον οχι. Οπως πολυ σωστα λετε, τα πληκτρολογια, τα mouse κλπ, ειναι φρου-φρου που μαλλον αχρηστα ειναι. Ποσοι πια τα δουλευουν και γιατι? Ουτως ή αλλως αυτο ηταν το πρωσον της ταμπλετας. Μεγεθος, ευκολια, φωρητοτητα. Αν αρχισουμε να παλευουμε με τα πληκτρολογια και τα ποντικια, παει περιπατο ο χαρακτηρας της.

Τες πα. Αλλοι διαφωνουν και εχουν και αυτοι το δικιο τους.

Προσωπικα, νομιζω οτι εχουν πεσει στο τριπακι της Google για το κινηγη των αναβαθμισεων. Απλα βαρενουν το λειτουργικο και ζητουν συνεχως και πιο ισχυρο hardware. Και παει αλυσιδα το πραγμα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ok, αν δεν σου άλλαξε η γνώμη με αυτά που έγραψα αυτό σημαίνει πολλά.

Μια χαρά όλα. Καλή συνέχεια :)

Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση .

Εχει χιλιοειπωθεί πως υπάρχουν 2 ειδών χρήστες .

Οι ψαχνόμενοι που τους αρέσει να ξετινάζουν τη συσκευή εκμεταλευόμενοι όλες της τις δυνατότητες , που δεν είναι μόνο αυτές που αναγράφονται

στα mauals , και περιμένουν εναγωνίως τις αναβαθμίσεις , γιά να ψάξουν , να σκαλίσουν να βρουν το καινούργιο , τι νέο υπάρχει , άσχετα αν έχει κάποια

πρακτική χρησιμότητα ή όχι .

Οι άλλοι , είναι οι αδιάφοροι γιά τα παραπάνω , ίσως έχουν κάτι πιό επικοδομητικό να κάνουν , και είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με αυτές τις 5-10

δυνατότητες της συσκευής τους που χρησιμοποιούν και που τους φτάνουν και τους περισσεύουν , και ποσώς τους ενδιαφέρουν τα τερτίπια της Google με τις

εκάστοτε διαρροές !!!!! :lol: ανακοινώσεων γιά αναβαθμίσεις κατά το ξεπερασμένo κωλομπαριλίκι (sorry) , αμερικάνικης επικοινωνιακοεμπορικής προέλευσης

και μεθόδου για να κρατάμε το πόπολο on edge .

Μου ήρθε και μένα update στο ταμπλετ περίπου στα 320 MB (δεν θυμάμαι ακριβώς το μέγεθος του). Ξέρει κάνεις τι διορθώνει ή προσθέτει; Edited by spiros2021

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Και μιας που μιλάμε για αναβαθμίσεις, σήμερα ήρθε νέα.

Στο http://live.samsung-updates.com ανέβηκε εχθές.

Την έχει πάρει κανείς άλλος ?

:) Καλησπέρα , ενημέρωσε μας αν σου είναι εύκολο για τυχών αλλαγές + & - που παρατήρησες .;)

Εγω ξερω να πω οπως εχει πει και ο φιλος karamela693 οτι μας βαζουν σε ενα τριπακι οτι και καλα πρεπει να κανουμε συνεχεια αναβαθμισεις λες και ειναι αμαξι που το τουμπανιαζεις και τρεχει πιο γρηγορα..
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)