Privateer10 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Factory reset, clear cache. Δεν κολλαει τιποτα. Ολα τρεχουν άψογα. επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων, οκ αλλα σβήνονται ολα τα δεδομενα. Επανερχονται κανονικα απο την επιλογή αυτοματης επαναφοράς ; ή πρεπει να κανω root τη συσκευή και μετα με το titanium backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων, οκ αλλα σβήνονται ολα τα δεδομενα. Επανερχονται κανονικα απο την επιλογή αυτοματης επαναφοράς ; ή πρεπει να κανω root τη συσκευή και μετα με το titanium backup? Επαφες (εφοσον τις εχεις στο Gmail), εφαρμογες επανερχονται. Ρυθμίσεις οχι. Οτι εχεις στην εξωτερικη sd παραμενει ανεπαφο. Κατι διαβασα για το carbon backup απο το play αλλα δεν εχω αξιωθει να το κοιταξω. Λεει οτι κανει backup εφαρμογες και data στην sd στις non rooted συσκευες. Αν θελεις ριξε του μια ματια τι κανει. Οπως και να 'χει φοβαμαι οτι δεν θα το γλυτωσεις στο τελος. Αυτα (οι αναβαθμισεις) ή καθονται καλα απο την αρχη, οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα και συνεχιζεις σαν να μην συνεβει τιποτα ή αρχίζουν σιγα σιγα τα προβληματα μεχρι που στο τελος πηδιετ... τελειως και αναγκαστικα το ρησεταρεις. Παντως πραγματικα το μηχανημα "πεταει". Δουλευει απιστευτα σωστα, με λιγο τσιμπιμενη ομως την κατανάλωση. Αυτο στανταρ, το υπογραφω! Edited February 5, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλημερα παιδια. Με την αναλυση που εχει διαβαζετε ανετα ebook & pdf η χρειαζεται zoom in? Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Καλημερα παιδια. Με την αναλυση που εχει διαβαζετε ανετα ebook & pdf η χρειαζεται zoom in? Με το NeoSoar eBooks (free από το Play Store) χωρίς κανένα πρόβλημα και όχι μόνο . Σου δημιουργεί και μιά βιβλιοθήκη ... από ροζ μαόνι ..... που στοιβάζει τα βιβλία , πολύ καλύτερη από το iPad Edited February 6, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Με το NeoSoar eBooks (free από το Play Store) χωρίς κανένα πρόβλημα και όχι μόνο . Σου δημιουργεί και μιά βιβλιοθήκη ... από ροζ μαόνι ..... που στοιβάζει τα βιβλία , πολύ καλύτερη από το iPad Ευχαριστω για την απαντηση. Υπαρχει επισης η δυνατοτητα να χρησιμοποιηθει σαν media player στην τηλεοραση η ενισχυτη, με τη βοηθεια ανταπτορα + hdmi? Χωρις να γινει rooted Edited February 6, 2013 by gimakias Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση. Υπαρχει επισης η δυνατοτητα να χρησιμοποιηθει σαν media player στην τηλεοραση η ενισχυτη, με τη βοηθεια ανταπτορα + hdmi? Χωρις να γινει rooted ναι,υπαρχει! δες εδω, http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=110999088036&index=7&nav=SEARCH&nid=95777039080 αν κ ειναι λιγο ακριβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση. Υπαρχει επισης η δυνατοτητα να συνδεθει με τηλεοραση χωρις να γινει rooted, με τη βοηθεια ανταπτορα για hdmi? Εγώ το δουλεύω με all share dongle παρόμοιο νομίζω με το παραπάνω και είναι απίστευτο Edited February 6, 2013 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδια εχετε παρατηρήσει και άλλοι αυξημένη κατανάλωση στην 4.1.2? Μειωνεται λιγο με την αυτοματη φωτεινότητα η οποία δυστυχώς δεν λειτουργεί ιδανικά θα ελεγα.. (πολυ σκοτεινή οταν δεν πρεπει).Επισης ανακαλυψα ενα bug.Οταν ειμαι σε οθονη διπλης προβολης στο Facebook και βλεπω μια φωτο δεν με επιστρεφει στην σελιδα του προφιλ μου η στις κοινοποιησεις πατωντας τα αντίστοιχα κουμπιά παρα μονο με το Android κουμπι της επιστροφής. Εχει παρατηρήσει καποιος κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ναι, το εχω γραψει καμποσες φορες. Εχω παρατηρησει τσιμπιμενη κατανάλωση. Τιποτα το δραματικο, αλλα υπαρκτο σιγουρα. :rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Σωστος.Καλα τα λες! Σβυστε το παρακαλώ. Edited February 7, 2013 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Και ποστάροντας αυτά εδώ, ξέρουν τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerassss Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 εχω το Ν8010 και ειμαι jelly bean.θελω να ξαναγυρισω ομως στην μαμισια εκδοση που ειχα ics 4.0 τι πρεπει να κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Μίλησα χθες με τη smartech και μου είπαν ότι περιμένουν ένα ανταλλακτικό και μου το στέλνουν αμέσως.Δεν ήξεραν όμως τι ανταλλακτικό οπότε θα το μάθω όταν το παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Υπάρχει κάποιο ανάλογη εφαρμογή με το note 2 που εχει δοκιμάσει καποιος για να ανοίγει η να κλείνει η οθόνη με το cover? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιο ανάλογη εφαρμογή με το note 2 που εχει δοκιμάσει καποιος για να ανοίγει η να κλείνει η οθόνη με το cover? Δοκίμασα κάποια εφαρμογή (δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της) και έβγαλε μηνυμα ότι το τάμπλετ δεν έχει τον απαραίτητο αισθητήρα (proximity sensor) για να πηγαίνει σε "stand by" όταν βάζεις το cover. Τσέκαρα στο GSM arena και δεν αναφέρει τον συγκεκριμένο αισθητήρα, παρα μόνο τους εξης: Accelerometer, gyro, compass. Στο note 2 τον περιλαμβάνει : Accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer Edited February 8, 2013 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ρυθμίσεις / Πληροφορίες συσκευής , κλικάρεις 3-4 φορές πάνω στο "Εκδοση Android" 4.1.2 , και βγαίνει ένα μεγάλο JellyBean πάνω στο φόντο της αρχικής σελίδας . Σέρνεις το δάκτυλο δεξιά-αριστερά πάνω στο φασόλι και γεμίζει η οθόνη από μικρα χρωματιστά κινούμενα φασολάκια τα οποία μπορείς να ξαποστείλεις σέρνοντας εκτός οθόνης . Cool :lol: Τι θέλει να πει ο ποιητής ? Δεν κατάλαβα . Περί Μπαταρίας : Μετά από τρεις πλήρεις αποφορτίσεις και πληρεις φορτίσεις δεν έχω διαπιστώσει καμία αύξηση κατανάλωσης. Αντίθετα σε κατάσταση αναμονής που είχα κρατήσει κάποια νούμερα βλέπω μιά μικρή βελτίωση . Σε άλλες ενέργειες όπως βίντεο , internet , παιχνίδια κλπ , δεν μπορώ να έχω γνώμη αλλά δεν βρέπω κάποια εμφανή αλλαγή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά έψαξα στο thread αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. To Ν8000 έχει ραδιόφωνο fm τελικά ή όχι ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά έψαξα στο thread αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. To Ν8000 έχει ραδιόφωνο fm τελικά ή όχι ? Ευχαριστώ οχι δεν εχει fm.μονο μεσω ιντερνετ. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbamathios Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδια καλησπερα. Δεν ξερω αν εχει ειπωθει στις πριν σελιδες και που, παροτι τις εχω διαβασει αλλες φορες.. Υπαρχει καποιο player απο google store -δωρεαν κατα προτιμηση- που να μπορει να παιξει και ηχο απο τα αρχεια mkv? και πως διαλεγουμε υποτιτλους οταν εχει περισσοτερους απο εναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδια καλησπερα. Δεν ξερω αν εχει ειπωθει στις πριν σελιδες και που, παροτι τις εχω διαβασει αλλες φορες.. Υπαρχει καποιο player απο google store -δωρεαν κατα προτιμηση- που να μπορει να παιξει και ηχο απο τα αρχεια mkv? και πως διαλεγουμε υποτιτλους οταν εχει περισσοτερους απο εναν? δοκιμασε το bsplayer Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) παλικαρια ειναι καλη αυτη η καρτουλα? ADATA 32GB MICRO SDHC FLASH CARD CLASS 10 WITH ADAPTER την εχει προσφορα το e-shope με 23 euro .να την παρω? εχουν μεγαλη διαφορα με αυτη? SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (32GB) ποια προτεινετε?ευχαριστω Edited February 10, 2013 by panseraikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 καλησπερα, ξερετε ενα καλο browser που να εχει flash player γιατι ανοιγω το meteo ιστιοπλοικοι χαρτες και δεν μου τους ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Ο μαμά υποστηρίζει flash player μια χαρά.. Τον κανεις εγκατάσταση ξεχωριστά βεβαια. Δεν υπαρχει στο μαρκετ. Google it και θα τον βρεις αμεσως.Αν οχι πες μου. Edited February 10, 2013 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 για την καρτουλα κανενας ρε παιδια? Φιλε οποια και να παρεις την δουλεια της θα την κάνει μια χαρα..παντως ειναι πολυ καλη προσφορα απο το eshop:D Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbamathios Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 δοκιμασε το bsplayer Το κατεβασα φιλε μου, σ ευχαριστώ πολύ. Ωστοσο εξακολουθώ να μην μπορω να επιλεξω υποτιτλους και μου φαινεται οτι δεν δουλευουν τα fasr forward κλπ.. Μάλλον κάποιο λάθος κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts