yiazoo Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 ε ναι οκ, στο s4 όμως ήδη έχω kitkat, εκεί γιατί δεν στηρίζουν το s5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά ρίξε μια ματιά στη foto. Αν εννοείς αυτό, αυτή είναι η λύση. Αυτο ειναι φιλε μου, σ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Kαλησπερα, Θελω να συνδεσω το tablet (samsung note 10.1 2014 edition) με την ΤV (panasonic G30) Στην ουσια θελω να γινεται αναπαραγωγη των video και των τραγουδιων που εχω στο tablet στην TV Γνωριζω οτι ο ευκολος τροπος ειναι με το καλωδιο-ανταπτορα. Eπιθυμω ομως να με βοηθησετε για την συνδεση μεσω DLNA. Με τις προεγκαταστημενες εφαρμογες απλα καταφερνω να κανω αναπαραγωγη βιντεο κ τραγουδιων χωρις oμως να μπορω να κανω fast forward , pause ή αυξομειωση φωνης απο το tablet..με αλλες εφαρμογες (π.χ ΜΧPlayer) δεν μπορω καν να κανω συνδεση-αναπαραγωγη. Επισης δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη των video του Youtube..δεν μου βγαζει το σηματακι που δινει την εντολη συνδεσης κ προωθησης στην TV ..πηγαινοντας στις ρυθμισεις-προσθηκη τηλεορασης, μου ζητα τον κωδικο συζευξης !! πως τον βρισκω αυτον? μου λεει να παω στην εφαρμογη YouTube της TV και στην περιοχη "ρυθμισεις" για να τον βρω...εμενα ομως στην G30 μου, δεν εχει ρυθμισεις η εφαρμογη .. any idea? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Kαλησπερα, Θελω να συνδεσω το tablet (samsung note 10.1 2014 edition) με την ΤV (panasonic G30) Στην ουσια θελω να γινεται αναπαραγωγη των video και των τραγουδιων που εχω στο tablet στην TV Γνωριζω οτι ο ευκολος τροπος ειναι με το καλωδιο-ανταπτορα. Eπιθυμω ομως να με βοηθησετε για την συνδεση μεσω DLNA. Με τις προεγκαταστημενες εφαρμογες απλα καταφερνω να κανω αναπαραγωγη βιντεο κ τραγουδιων χωρις oμως να μπορω να κανω fast forward , pause ή αυξομειωση φωνης απο το tablet..με αλλες εφαρμογες (π.χ ΜΧPlayer) δεν μπορω καν να κανω συνδεση-αναπαραγωγη. Επισης δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη των video του Youtube..δεν μου βγαζει το σηματακι που δινει την εντολη συνδεσης κ προωθησης στην TV ..πηγαινοντας στις ρυθμισεις-προσθηκη τηλεορασης, μου ζητα τον κωδικο συζευξης !! πως τον βρισκω αυτον? μου λεει να παω στην εφαρμογη YouTube της TV και στην περιοχη "ρυθμισεις" για να τον βρω...εμενα ομως στην G30 μου, δεν εχει ρυθμισεις η εφαρμογη .. any idea? Ευχαριστω Λαθος topic. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 :( Οκ sorry, μπορει κ να χεις δικιο..απλα προσπαθω να συνδεσω το tablet με την Tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Βγήκε Official 4.4.2 leak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730188 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Βγήκε Official 4.4.2 leak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730188 Επιτέλους! Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Για να δουμε:clap::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μακάρι αλλα ακομη δεν το πολυ-πιστευω. Μακαρι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Τι δεν πιστεύετε εγώ την πέρασα και δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τι δεν πιστεύετε εγώ την πέρασα και δουλεύει άψογα Εντυπώσεις? Έχει Knox? Αν ναι, σου ανέβασε τον Μετρητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 QUOTE=vadergr;5359803]Εντυπώσεις? Έχει Knox? Αν ναι σου ανέβασε τον Μετρητή Knox δεν έχει έχει όμως καινούργιο bootloader Ο μετρητής δεν ανεβαίνει διότι είναι official Έχει αρκετά νέα πράγματα όπως νέο ui πικτρολογιο οθόνη κλειδώματος εγώ του πέρασα κατευθείαν ρομ η οποία είναι deodex και ροοτ Θυμίζω ότι είναι official test built και όχι final στο λινκ που έδωσα έχει αρκετά screenshout Δίνω και το λινκ με την ρομ για όποιον θέλει να φλασαρει απευθείας από recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732797 Θα χρειαστεί όμως να φλασαρετε τον νέο bootloader μέσο odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 παιδια καλημερα....πλεον ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος της εξοψης αυτης τσμπλετας.... ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει να αλλαξω σε cyanogenmode απο την στοκ. αναρωτιεμαι αν οι λειτουργιες του s pen και το multiwindow υποστηριζονται σε αυτην.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) παιδια καλημερα....πλεον ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος της εξοψης αυτης τσμπλετας.... ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει να αλλαξω σε cyanogenmode απο την στοκ. αναρωτιεμαι αν οι λειτουργιες του s pen και το multiwindow υποστηριζονται σε αυτην.... Μεγεια φίλε, αν και υπήρχε σαν επιλογή και το Νοτε 10.1 2014. Προς το παρόν ότι έχει βγει σε unofficial cyanogen δεν υποστηρίζει το πενάκι. Η Ομέγα και η Ηyperdrive αξιζουν προς το παρόν από custom με υποστήριξη για πενάκι, multiwindow. Χθες βγήκε η Deodexed 4.4.2 για το GT N8000. N8000XXUDND5-4-4-2_DeodexV3-28-04-2014-Stock-TestROM Υ.Γ: Απ' ότι είδα, ο Panosfast ήδη την εγκατέστησε. Για την wifi only έκδοση (8010) δεν προτείνεται, οπότε αναμένουμε... Edited April 28, 2014 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastien Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα απέκτησα κι εγώ το υπέροχο αυτό εργαλείο. θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω-αν Και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες Του θέματος αυτού 1) Παίρνει 64 άρα μνήμη; Αν να ↳ έχετε Κάποια να μου προτείνετε; ; 2) Υπάρχει τρόπος να ακούω μουσική από το YouTube Ενώ παράλληλα κάνω browsing σε διπλανό tab; ? Εννοώ να είναι ανοιχτό το y, μη σε ένα tab Και να συνεχίσει να παίτει μουσική όταν αλλάξω tab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα απέκτησα κι εγώ το υπέροχο αυτό εργαλείο. θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω-αν Και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες Του θέματος αυτού 1) Παίρνει 64 άρα μνήμη; Αν να ↳ έχετε Κάποια να μου προτείνετε; ; 2) Υπάρχει τρόπος να ακούω μουσική από το YouTube Ενώ παράλληλα κάνω browsing σε διπλανό tab; ? Εννοώ να είναι ανοιχτό το y, μη σε ένα tab Και να συνεχίσει να παίτει μουσική όταν αλλάξω tab. Βεβαιως διαβαζει κανονικα 64αρες καρτες.Προτιμησε kingston class 10 εχει 32 στο skroutz. Για το δευτερο με το multiwindow μπορεις να εχεις κανονικα 2 παραθυρα ανοιχτα.Ο ηχος θα παιζει κανονικα απο το youtube ενω σερφαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vouts Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ρε παιδια εσεις οι πιο ψαγμενοι....Αυτη η εκδοση που βγηκε (4.4.2) απ οτι καταλαβα ειναι tester....Επειδη δεν εχω ασχοληθει με rootαρισματα και flash αλλων rom εχω καποιες αποριες... 1)Εμενα η ταμπλετα μου ειναι ακομα στην εγγυηση...Εαν περασω αυτη την rom θα εχω θεμα με την εγγυηση?Θα πρεπει να κανω root για να περασω αυτην την rom? γιατι απ οτι διαβασα στο link που εχετε δωσει ειναι official.. 2)Υπαρχουν λειτουργιες της ταμπλετας που δεν λειτουργουν με αυτη την εκδοση? πχ το πενακι η κατι αλλο? 3) την διαδικασια για να περασω την rom που θα την βρω...Ειμαι αρχαριος στο θεμα του root οπως σας ειπα και παραπανω... 4) Οταν επιτελους βγαλουν την τελικη εκδοση της 4.4.2 απο την Samsung θα μπορω να κανω αναβαθμιση κανονικα? Θα μου πεταξει εννοω ενημερωση οπως τωρα που εχω την official rom? Ευχαριστω για τον χρονο σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastien Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Βεβαιως διαβαζει κανονικα 64αρες καρτες.Προτιμησε kingston class 10 εχει 32 στο skroutz. Για το δευτερο με το multiwindow μπορεις να εχεις κανονικα 2 παραθυρα ανοιχτα.Ο ηχος θα παιζει κανονικα απο το youtube ενω σερφαρεις Ευχαριστω πολυ. Βρηκα 2 ειδων, μπορεις να μου στειλεις πχ ενα λινκ καποιας πουθα δεχεται σιγουρα για να μην κανωκαποιο λαθος? Σε ενα παραθυρο, με 2 διαφορετικα ταμπς δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ευχαριστω πολυ. Βρηκα 2 ειδων, μπορεις να μου στειλεις πχ ενα λινκ καποιας πουθα δεχεται σιγουρα για να μην κανωκαποιο λαθος? Σε ενα παραθυρο, με 2 διαφορετικα ταμπς δεν γινεται? Αυτη θα την κανει τη δουλεια της μια χαρα: http://www.skroutz.gr/s/2733292/Kingston-microSDXC-64GB-Class-10-with-Adapter.html Το καθε παραθυρο ειναι για μια εφαρμογη.Με stock rom μπορεις να εχεις μεχρι 2 παραθυρα διπλα διπλα.Το ενα πιο μεγαλο απο το αλλο αναλογα πως τα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδιά, τελευταία έκδοση για το ταμπλετακι ποια είναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 4.1.2 η επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καμιά άλλη που να δουλεύει σωστά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καμιά άλλη που να δουλεύει σωστά?? Τι πρόβλημα έχει η 4.1.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τι πρόβλημα έχει η 4.1.2 ? Την βαρεθηκαμε θελουμε αλλαγή "επίσημη" ... γνωριζουμε πότε ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Εδω λεει Μαιο Ιουνιο η επισημη 4.4.2 για το Galaxy Note 10.1 Οποτε ενας μηνας ακόμα αξιζει να περιμενουμε :D Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts