Jump to content

Sebastien

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sebastien

  • Ημ. Γέννησης 24/07/1987

Sebastien's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απίστευτο, μόλις πέρασα την 3.2.0 από xiaomi-miui.gr και λύθηκε.
  2. Καλησπέρα. Έχω πελαγώσει απίστευτα. Μου σπάει τα νεύρα γιατί μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου και δε μπορώ να λύσω το πρόβλημα με την αραιή γραμματοσειρά στα ελληνικά. Επίσης, δε μπορώ να εγκαταστήσω τη Roboto L. Δοκίμασα και μέσω Mi Tools και WSM αλλά τζίφος. Κανένας που να έλυσε το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό από minideal. Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με εκδόσεις, root, ελληνικά/αγγλικά κλπ, αυτό που θέλω είναι να παραλάβω το κινητό έτοιμο, να έχει δυνατότητα να βάλω και ελληνικά αλλά να μην χρειάζεται να το πειράξω, γιατί πάει για δώρο στη γυναίκα μου. Μπορείτε να μου πείτε ποιο μοντέλο ακριβως να αγοράσω (πχ στείλτε μου το link από minideal) και τι πρέπει να γράψω στους κινέζους εκεί για να μου το στείλουν ακριβώς όπως το θέλω? Ευχαριστώ θερμά
  4. Ευχαριστω πολυ. Βρηκα 2 ειδων, μπορεις να μου στειλεις πχ ενα λινκ καποιας πουθα δεχεται σιγουρα για να μην κανωκαποιο λαθος? Σε ενα παραθυρο, με 2 διαφορετικα ταμπς δεν γινεται?
  5. Καλησπέρα σας. Πρόσφατα απέκτησα κι εγώ το υπέροχο αυτό εργαλείο. θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω-αν Και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες Του θέματος αυτού 1) Παίρνει 64 άρα μνήμη; Αν να ↳ έχετε Κάποια να μου προτείνετε; ; 2) Υπάρχει τρόπος να ακούω μουσική από το YouTube Ενώ παράλληλα κάνω browsing σε διπλανό tab; ? Εννοώ να είναι ανοιχτό το y, μη σε ένα tab Και να συνεχίσει να παίτει μουσική όταν αλλάξω tab.
  6. Είσαι άψογος. Ευχαριστώ πολύ. Και έλεγα τι άραγε είναι αυτό το εξάρτημα χαχαχα
  7. Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι το usb καλώδιο για να μεταφ΄ρω αρχεία από και πρός το κινητό και τον Η/Υ μου. Ξέρετε πως να το ζητήσω? Και πόσο κοστίζει περίπου?
  8. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Αν υπάρχουν κι άλλες απόψεις, είναι φυσικά ευπρόσδεκτες!! Έχω αρχίσει ήδη να καταγράφω κάποια πράγματα
  9. έχεις δίκιο. Τα είχα στο μυαλό μου τα προιόντα της apple..Καμία άλλη ιδέα?
  10. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα το αναφέρω χεχε Όποιος άλλος έχει να προσθέσει κάτι, είναι ευπρόσδεκτο
  11. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Έχω μια εργασία σχετικά με το εξής: Διαφορετική τιμολόγηση και μετονομασία προιόντων πολυεθνικών εταιρειών, και γιατί γίνεται. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε δίνοντάς μου κάποια παραδείγματα σχετικά με το ποια προιόντα αλλάζουν όνομα από χώρα σε χώρα (πχ αυτοκίνητα) και γιατί κάποια έχουν διαφορετική τιμή? Γίνεται αυτό και σε κινητά τηλέφωνα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων , θα με βοηθήσει πολύ οποιαδήποτε απάντηση.
  12. Δε βρέθηκε η διαδρομή εγκατάστασης POI στη συσκευή μου γράφει. Το ίδιο όταν έβαλα αγγλικά (σε αγγλικήξ γλώσσα βέβαια). Καμία άλλη ιδεά?? Βοηθήστε με παιδιά, δε τη παλεύω άλλο!
  13. Παιδιά καλημέρα, ανοίγω το topic για να με κατευθύνετε όσο μπορείτε. Ψάχνω 100 ώρες στο internet και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Θέλω να περάσω κάποια poi στο mio moov 200 μου και δε μπορώ. Έχει το πρόγραμμα της συσκευής, αλλά όταν παω να περάσω το αρχείο .csv μου λέει δε βρέθηκε η διαδορμή poi στη συσκευή. Μπρείτε να μου δώσετε λίγες οδηγίες? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων..
  14. Αγόρασα μια θήκη από το γερμανό για το κινητάκι μου αλλά δυστυχώς δεν έχει κάλυμμα για την οθόνη και είναι εκτεθειμένη. Καμία ιδέα? Μήπως κάποιο λεπτό πλαστικούλι να μπει πάνω για να μη γρατζουνίζεται ή να μη γεμίζει γρατζουνιές?
×
×
  • Create New...