snapp Δημοσιεύτηκε August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2012 Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό και με διπύρινο επεξεργαστή και RAM στα 1GB δεν θα περάσει απαρατήρητο! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 καλο!!!τι οθονη εχει?? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 καλο!!!τι οθονη εχει?? Color / TFT 16M colors 480 x 800 px (4,3") Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 καλο!!!τι οθονη εχει?? Και ...! Και μεγάλη μπαταρία... (1800) http://www.handsetdetection.com/properties/vendormodel/Alcatel/One%20Touch%20997 Πότε έρχεται και πόσο θα κάνει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σε διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα από τη Δευτέρα, με τιμή λίγο πάνω από τα €200. Όποιος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει άμεσα, μπορεί να το ψάξει στο http://www.bestprice.gr και στο http://www.skroutz.gr :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 έφεραν κ αυτό http://www.vnp.gr/alcatel-ot-997d-ardesia.html δίκαρτο μάλιστα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αρκετά τίμιο για τα λευτά του αν σκευτεί κανείς οτι σε σχέση με τα κινέζικα σε αυτό έχουμε και το ΦΠΑ23%! Εγγύηση με αυτό τι ακριβώς παίζει?θα το φέορυν άραγε και γνωστά μαγαζιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Σκέφτομαι την αγορά του αλλά επειδή είναι πολύ καινούργιο στην αγορά θα περιμένω λιγάκι. Ακόμη δεν έχω δει αρκετά review στο ίντερνετ, είναι πολύ φρέσκο Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το θέμα ειναι αφου θα δώσουμε τόσα κ φπα , ας ερθει απο κάποιο κατάστημα κ οχι προεισαγωγής π να χει σίγουρα ελληνικό σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ποια εταιρία αναλαμβάνει το σέρβις της alctel στην Ελλάδα? ρώτησα το vpn.gr αν υποστηρίζει την ελληνική στο μενού και μου είπαν δυστυχώς Οχι. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Αγόρασα τη συσκευή εχθές από το κατάστημα http://www.vnp.gr του Νέου Κόσμου, αλλά θα επιστραφεί πίσω για τους εξής λόγους: Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία και με τα Κεντρικά της Εταιρείας στην Αγία Παρασκευή, και του Νέου Κόσμου, με ενημέρωσαν μεν ότι η συσκευή δεν έχει Ελληνικά, αλλά κανείς δεν με ενημέρωσε ότι το Menu και το Firmware είναι Γερμανικό [παρότι στο Site τους λένε Alcatel OT 997D ardesia Dual Sim - Water Resistant - EU], με αποτέλεσμα στο πρώτο Boot να βγάζει Γερμανικά, και να πρέπει κανείς να είναι μάγος για να ρυθμίσει τη συσκευή στα Αγγλικά, και παρόλα αυτά, να θέλει διάφορες ρυθμίσεις και απανωτά Boot για να δείξει σωστά Αγγλικά και όχι ...Γερμαναγγλικά :blink: Το Wi-Fi της συσκευής που παρέλαβα, είναι προβληματικό: με άλλες Android συσκευές [sonyEricsson και ZTE που δοκίμασα] λαμβάνω 12 AP στον ίδιο χορό, και με το Alcatel με το ζόρι 4 με 6 AP και αυτά με εντελώς ασταθέστατο σήμα και όχι πάντα. Να φανταστείτε ότι στο σαλόνι, δεν έπιανα το AP που έχω στο δωμάτιο, ενώ με τις SonyEricsonn και ZTE το έπιανα καμπάνα. Η συσκευή όποτε θέλει κάνει Boot, και όποτε θέλει δεν κάνει, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάζω τη μπαταρία για να επανέρθει στα ίσα της. Ελπίζω να έπεσα σε μεμονωμένη DOA συσκευή και να μην είναι έτσι οι πρώτες παρτίδες, γιατί ούτε χρόνο, ούτε χρήματα έχω για χάσιμο με πειράματα. Σε κάθε περίπτωση, στη VNP -και σε όλα τα Internet Stores- καλό θα ήταν να ελέγχουν τη προέλευση των συσκευών από τους προμηθευτές τους και να μην πουλάνε ότι να ναι σε ανταγωνιστική τιμή αγνοώντας ή αδιαφορώντας για τη κύρια γλώσσα και προέλευση της κάθε συσκευής, OK δεν έχουν Ελληνικά, αλλα τουλάχιστον να έχουν σαν πρώτη κυρια γλώσσα τα Αγγλικά και όχι ότι να ναι... Εν κατακλείδι, οφείλω να ενημερώσω ότι η συσκευή είναι Dual Standby και όχι Dual Active... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να μου πεις πως μετρας το ΑΡ μιας συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να μου πεις πως μετρας το ΑΡ μιας συσκευης; Στο Scanning για Wi-Fi AP, δεν δείχνει ούτε τα μισά σε σχέση με τις άλλες συσκευές που προανέφερα. Είναι πασιφανές ότι είναι "κουφό", με αποτέλεσμα να συνδέεται στο AP μόνο αν είσαι δίπλα του -ακριβώς δίπλα του-, αν είσαι σε άλλο δωμάτιο, ή που δεν το βλέπει καθόλου, ή που το βλέπει οριακά και μετά από πολλές προσπάθειες και αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 καλα ξεμπερδεματα με τον vnp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 καλα ξεμπερδεματα με τον vnp Ο υπάλληλος του Νέου Κόσμου ήταν εξυπηρετικότατος, και κατανόησε το πρόβλημα κάνοντας μου Refound το ποσό στη Κάρτα μου, τέλος καλό όλα καλά. Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω να φύγουν οι πρώτες παρτίδες, ή, να ψάξω να βρω κάτι άλλο, αφήστε το γεγονός ότι στεναχωρήθηκα με τη συσκευή, διότι μου αρέσει πολύ, και δεν βλέπω κάποια άλλη στην αγορά που που να είναι ισάξια της, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 αν δοκιμάσεις μια άλλη, μήπως και έτυχες σε προβληματική συσκευή? Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω να φύγουν οι πρώτες παρτίδες, ή, να ψάξω να βρω κάτι άλλο, αφήστε το γεγονός ότι στεναχωρήθηκα με τη συσκευή, διότι μου αρέσει πολύ, και δεν βλέπω κάποια άλλη στην αγορά που που να είναι ισάξια της, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Σε μονοπύρηνο υπάρχει το Αcer Gallant DUO , σε διπρυνο υπάρχει απο έξω το Newman N1 αρκετά καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_n Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μετά από πολύ σκέψη προχώρησα στην αγορά της εν λόγω συσκευής και την παρέλαβα πριν λίγες ώρες, προτιμώντας τη από το Acer Liquid Duo. Η αγορά έγινε από το κατάστημα Cosmodata ωστόσο θα έλεγα ότι ισχύουν αυτά που έγραψε και ο φίλος Dromeas. Σαν κατασκευή σε αυτά τα λεφτά μου άρεσει και γενικά μου αφήνει καλή αίσθηση. Όντως δεν υπάρχουν ελληνικά, κάτι που δεν περιγράφεται ούτε στο site της Cosmodata, και όντως την πρώτη φορά που ξεκινά όλα είναι στα Γερμανικά (βασικά όλα στη συσκευασία είναι σε αυτή τη γλώσσα). Πριν λάβω τη συσκευή διάβαζοντας το post του φίλου Dromeas με έπιασε "κρύος ιδρώτας" όταν ανέφερε ότι bootάρει όποτε θέλει, αλλά υπέθεσα ότι έπεσε σε ελαττωματική συσκευή. Ωστόσο για κακή μου τύχη μάλλον, μέχρι στιγμής μέσα σε μία ώρα λειτουργίας έχει κάνει επανεκκίνηση δύο φορές μόνο του :( . Κρίμα, γιατί με το που το λειτούργησα το συμπάθησα αμέσως. Θα δω πως θα εξελιχθει η κατάσταση και θα σας ενημερώσω. Αν έχετε κάποια ερώτηση εδώ είμαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazsoulis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 πωωω ρε παιδια? Τι λέτε τώρα? Ηθελα να το παραγγείλω και εγω αυτές τις μέρες! Ξέρουμε αν έχει ελληνική γραμματοσειρά ? Η μπαταρία ποσό κρατάει περίπου? Γιώργο είχες και εσυ πρόβλημα με το wifi? κλήση βίντεο πως είναι? κολλάει γενικα? Νερό παίρνει το δοκίμασε κανείς?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 πωωω ρε παιδια? Τι λέτε τώρα? Ηθελα να το παραγγείλω και εγω αυτές τις μέρες! Ξέρουμε αν έχει ελληνική γραμματοσειρά ? Η μπαταρία ποσό κρατάει περίπου? Γιώργο είχες και εσυ πρόβλημα με το wifi? κλήση βίντεο πως είναι? κολλάει γενικα? Νερό παίρνει το δοκίμασε κανείς?:p Η cosmodata οντως φερνει τα 997 χωρις ελληνικά μιας και δεν ερχονται απο την ελληνικη αντιπροσωπία. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Η cosmodata οντως φερνει τα 997 χωρις ελληνικά μιας και δεν ερχονται απο την ελληνικη αντιπροσωπία. Προσοχή τα Alcatel 997 όπως και το 991 που εχω εγώ έχουν ΜΟΝΟ 150mb εσωτερική μνήμη που σημαινει οτι μολις περάσετε 5-6 εφαρμογές θα εμφανιζει μηνυμα ανεπαρκή χωρου. Μονη λυση το root (το εχω κανει ηδη στο 991) και καθε φορα που θα γινεται εγκατασταση μιας εφαρμογής να την μεταφερετε στην sd μεσω link2sd. Επισης έχουν απαραδεκτη καμερα το βραδυ και απλα ικανοποιητική την ημερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Προσοχή τα Alcatel 997 όπως και το 991 που εχω εγώ έχουν ΜΟΝΟ 150mb εσωτερική μνήμη που σημαινει οτι μολις περάσετε 5-6 εφαρμογές θα εμφανιζει μηνυμα ανεπαρκή χωρου. Μονη λυση το root (το εχω κανει ηδη στο 991) και καθε φορα που θα γινεται εγκατασταση μιας εφαρμογής να την μεταφερετε στην sd μεσω link2sd. Επισης έχουν απαραδεκτη καμερα το βραδυ και απλα ικανοποιητική την ημερα. To 997 έχει 1 GB μνήμη, το 991 έχει, όπως σωστα είπες 150 ΜΒ. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε μονοπύρηνο υπάρχει το Αcer Gallant DUO , σε διπρυνο υπάρχει απο έξω το Newman N1 αρκετά καλο! Το Αcer Gallant DUO δεν έχει εμπρόσθια κάμερα για Videoconference, και το Newman N1 εκτός του ότι δεν έχει Service στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει ορισμένα θεματάκια με τις εφαρμογές... Και μην μου πείτε για το ZTE Acqua :p , παρότι ότι ποιο τίμιο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, -οι πρώτες παρτίδες τουλάχιστον- έχουν θέμα με διαρροή φωτισμού από το πλαίσιο της οθόνης [screen Leak aka Iphone 5] οπότε προς το παρόν τουλάχιστον, μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 To 997 έχει 1 GB μνήμη, το 991 έχει, όπως σωστα είπες 150 ΜΒ. Sorry απλα το μπερδεψα με το απλο 997 http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/alcatel/ot997/Alcatel-OT-997.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Το Αcer Gallant DUO δεν έχει εμπρόσθια κάμερα για Videoconference, και το Newman N1 εκτός του ότι δεν έχει Service στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει ορισμένα θεματάκια με τις εφαρμογές... Και μην μου πείτε για το ZTE Acqua :p , παρότι ότι ποιο τίμιο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, -οι πρώτες παρτίδες τουλάχιστον- έχουν θέμα με διαρροή φωτισμού από το πλαίσιο της οθόνης [screen Leak aka Iphone 5] οπότε προς το παρόν τουλάχιστον, μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα... :wacko: Υπάρχει και το Acer Liquid Glow στα 160€. http://www.expansys.com.gr/acer-liquid-glow-cats-eye-black-230164/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts