Jump to content

giorgos_n

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgos_n

  1. Καλησπέρα σε όλους! Μετά από πολύ σκέψη προχώρησα στην αγορά της εν λόγω συσκευής και την παρέλαβα πριν λίγες ώρες, προτιμώντας τη από το Acer Liquid Duo. Η αγορά έγινε από το κατάστημα Cosmodata ωστόσο θα έλεγα ότι ισχύουν αυτά που έγραψε και ο φίλος Dromeas. Σαν κατασκευή σε αυτά τα λεφτά μου άρεσει και γενικά μου αφήνει καλή αίσθηση. Όντως δεν υπάρχουν ελληνικά, κάτι που δεν περιγράφεται ούτε στο site της Cosmodata, και όντως την πρώτη φορά που ξεκινά όλα είναι στα Γερμανικά (βασικά όλα στη συσκευασία είναι σε αυτή τη γλώσσα). Πριν λάβω τη συσκευή διάβαζοντας το post του φίλου Dromeas με έπιασε "κρύος ιδρώτας" όταν ανέφερε ότι bootάρει όποτε θέλει, αλλά υπέθεσα ότι έπεσε σε ελαττωματική συσκευή. Ωστόσο για κακή μου τύχη μάλλον, μέχρι στιγμής μέσα σε μία ώρα λειτουργίας έχει κάνει επανεκκίνηση δύο φορές μόνο του :( . Κρίμα, γιατί με το που το λειτούργησα το συμπάθησα αμέσως. Θα δω πως θα εξελιχθει η κατάσταση και θα σας ενημερώσω. Αν έχετε κάποια ερώτηση εδώ είμαι :)
  2. Λογικά σωστά γίνεται η διαδικασία, αφού γράφει και με κόκκινα γράμματα clean boot, αλλά δυστυχώς δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..
  3. Καλησπέρα σε όλους από έναν νέο στο forum σας!! Καταρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά σας και για τη βοήθεια που μας παρέχετε! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και με βοηθήσατε να καταλήξω στην αγορά του πρώτου μου PDA, του F900 από το expansys. Όλα καλά λοιπόν, εδώ και 3 μήνες.... μέχρι πριν από λίγες μέρες. Το τηλέφωνο άρχισε στο άσχετο να κολλάει, δεν έκανε ούτε soft reset και μόνο με cold boot μπορούσε να ανοίξει ξανά. Το θέμα είναι ότι χρειαζόταν αρκετές επανεκκινήσεις μέχρι να καταφέρει να bootάρει στα windows. Για κάποιες μέρες στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα, αλλά από εχθές δεν μπορεί καν να ανοίξει και εξηγώ. Ανοίγοντας το τηλέφωνο εμφανίζεται κανονικά το λογότυπο της acer, περιμένεις..., αλλά το τηλέφωνο το μόνο που κάνει είναι να σβήνει και να ξεκινάει από την αρχή. Προσπάθησα να κάνω clean boot, να κάνω ξανά εγκατάσταση τη ROM από την SD αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Έχει κανείς σας καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?? Έχω απηυδήσει ο άνθρωπος! Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα με το κείμενο μου.
×
×
  • Create New...