Jump to content

[Επίσημο] Vodafone Smart II (Alcatel V860)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτή του ddsign η V1.0 που είναι στο αρχικό ποστ αυτού του τόπικ, τι είναι? Cyanogen? Aυτή έχει ραδιόφωνο?

Αλλά μου κάνει εντύπωση να μην παίρνει ραδιόφωνο εφαρμογή (όχι μέσω ίντερνετ) και αυτή η έκδοση ρομ που έβαλα.

Όχι δεν είναι Cyanogen Mod, αλλά είναι πολύ ωραία.Και με πολύ καλή απόδοση κοίτα το benchmark του antutu. Αυτή να βάλεις για ραδιόφωνο!

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να καταλάβω.... οι cyanogen θεωρούνται καλύτερες? Αξίζει μόνο για το ραδιόφωνο να πάω στου ddesign (χωρίς α υπονοώ κάτι ε! Μπορεί του ddesign να μου αρέσει και περισσότερο από αυτή αν την δοκιμάσω.) Στο μόνο που κολλάω τώρα είναι ότι έστησα όλο το τηλέφωνο (κατέβασα τις ανάλογες εφαρμογές-το ρύθμισα κτλ) και πρέπει να πάω ξανά από την αρχή στην ΡΟΜ του ddesign! Edited by ALXGS
Oneplus5 8/128 Android 10

Για να καταλάβω.... οι cyanogen θεωρούνται καλύτερες? Αξίζει μόνο για το ραδιόφωνο να πάω στου ddesign (χωρίς α υπονοώ κάτι ε! Μπορεί του ddesign να μου αρέσει και περισσότερο από αυτή αν την δοκιμάσω.) Στο μόνο που κολλάω τώρα είναι ότι έστησα όλο το τηλέφωνο (κατέβασα τις ανάλογες εφαρμογές-το ρύθμισα κτλ) και πρέπει να πάω ξανά από την αρχή στην ΡΟΜ του ddesign!

http://www.cyanogenmod.org/

http://wiki.cyanogenmod.org/w/About

Περισσότερες επιλογές, ομορφότερο design!

Θυμάται κανείς σε ποια σελίδα είναι το λινκ για την stock rom. (απλά να την κατεβάσω να την έχω)

Θυμάμαι κάποιος την είχα πάρει backup... κι ας μπει το λινκ και στο πρώτο ποστ να μην το ψάχνει ο κόσμος αν το χρειαστεί!

Θα ηθελα να μου πειτε μια καλη ρομ να περασω στο smart ii ενος φιιλου μου? Στην πρωτη σελιδα βλεπω αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4710360#post4710360 και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4658999#post4658999.

Εγω εχω ενα arc S καω τα ιδια βηματα που καω και στο δικο μου? Ξεκλειδωμα bootloader? Πρεπει να αλλαξω κερνελ?

Θα ηθελα να μου πειτε μια καλη ρομ να περασω στο smart ii ενος φιιλου μου? Στην πρωτη σελιδα βλεπω αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4710360#post4710360 και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4658999#post4658999.

Εγω εχω ενα arc S καω τα ιδια βηματα που καω και στο δικο μου? Ξεκλειδωμα bootloader? Πρεπει να αλλαξω κερνελ?

Την δεύτερη να βάλεις. Πρέπει να εγκάταστησεις την recovery στο κινητο του φίλου σου. Ύπαρχει ένας οδήγος στις προηγούμενες σελίδες.

Θυμάται κανείς σε ποια σελίδα είναι το λινκ για την stock rom. (απλά να την κατεβάσω να την έχω)

Θυμάμαι κάποιος την είχα πάρει backup... κι ας μπει το λινκ και στο πρώτο ποστ να μην το ψάχνει ο κόσμος αν το χρειαστεί!

http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&p=4899339

Τι είναι αυτό το λινκ? Το πατάω και με πάει στον κειμενογράφο να σου κάνω παράθεση :p

μην σκαλιζετε τους bootloaders θα καψετε το κινητο σας.

η συσκευη μας δεν εχει κλειδωμενο bootloader δεν εχει καν bootloader mode.

ειδατε πουθενα να λενε για το galaxy y οτι ξεκλειδωνουν τον bootloader?

Στο δικο μου arc S ξεκλειδωσα τον bootloader γιαυτο ειπα μηπως πρεπει να γινει και εδω.

Την δεύτερη να βάλεις. Πρέπει να εγκάταστησεις την recovery στο κινητο του φίλου σου. Ύπαρχει ένας οδήγος στις προηγούμενες σελίδες.

Οκ ευχαριστω για την απαντηση!

Stock Rom που βρηκα στα προηγουμενα posts

official vodafone smart ii rom no root update 5 01022

link:http://www.easybytez.com/h3ur3onz434l

Αυτή είναι η μαμίσια αλλά στα Αγγλικά με ΟΤΑ 5 http://www.4shared.com/zip/NDVB6Rgl/RomUpdate5.htm .Cyanogen δεν έχει βγεί για αυτό το κινητό.Δεν ξέρω κατα πόσο cyano είναι του george_f1.Εγώ προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει.
Edited by pyrION

Cyanogen εχει βγει για αυτο το κινητο εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287172

Ομοιως και μερικες αλλες rom. Τις περασα ολες τη μια μετα την αλλη. Η jb και η miui ειναι λιγο αργες ενω η cm7 ειναι καλη.

Τις εβαλα ολες στη προσπαθεια μου να βρω λυση για το οτι το gps δεν πιανει σημα με τιποτα. Συμβαινει και σε αλλους? Το αφηνω στο μπαλκονι ποση ωρα και δεν βλεπει τιποτα. Το samsung y που ειχα πεταγε σε αυτο το θεμα. Αμα εχετε καμια λυση πειτε τη μου. Να σημειωσω οτι δεν εχω συνδεση δεδομενων και δεν θελω να κατεβαζω με agps...

Ρε παίδες... νομίζω ότι το agps δεν κοστίζει τίποτα! Χρεωνόμαστε όταν υπάρχει? Νομίζω πως όχι!

απο τη wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS

"An assisted GPS system can address these problems by using data available from a network. For billing purposes, network providers often count this as a data access, which can cost money depending on the plan".

Σου μετραει ενα μικρο (μερικα kb) φορτιο στο δικτυο. Μεσα στα gb του καθε πακετου ειναι αμελητεο αλλα αν δεν εχεις ενα πακετο οπως εγω και σε χρεωνουν ανα mb τσεκουρατα τοτε κοστιζει...

δεν αντιλεγω αλλα

1. χτες χρεωθηκα για κινηση δεδομενων (μου ηρθε μηνυμα) οποτε για καποιο λογο δεν εμπιστευομαι τις εταιριες

2. Αυτο το "η Google θα ξερει που εισαι ολη την ωρα" δε μου αρεσει

εν πασει περιπτωση το θεμα μας ειναι το γιατι το τηλεφωνο εχει μετα απο 10 λεπτα στο μπαλκονι 0/0 σε δορυφορους. Φοβαμαι οτι απο τα πολλα flash εκανα κανα format που δεν επρεπε. Υπαρχει τροπος να τσεκαρουμε το κινητο αν εχει προβλημα η συσκευη? (με κανα debug log κλπ?)

Λοιπόν... αυτή η jellysmart cyanogen που έβαλα έχει θέματα! Μία με το ραδιόφωνο που δεν έχει όπως είχα πει, και μία με τους δορυφόρους GPS που δεν κλειδώνει. Το είπε ο φίλος πιο πάνω και το δοκίμασα γιατί δεν το είχα δοκιμάσει. Πόση ώρα στο μπαλκόνι τώρα και δορυφόροι 0... με τίποτα σήμα!

Πάμε για άλλα λοιπόν αλλά θέλω μια βοήθεια. Για να περάσω την ROM του ddesign τι πρέπει να κάνω χωρίς να χάσω εφαρμογές κτλ (ή δεν γίνεται αυτό?)

Ποια βήματα ακολουθώ για να περάσω την Rom?

Εμενα δεν πιανει δορυφορους με καμια rom. ουτε με την ελληνικη την οποια ξαναπερασα. Μαλλον επιστρεφει για το service και αντικατασταση. Επειδη ομως εχω δει οτι γενικα εχουν ενα θεμα οι rom με τα gps λεω μπας και ξερει κανενας τιποτα απο λαθος φλασαρισματα.

Παιζει κανα radio flash για αυτο το τηλεφωνο ή το radio δεν εχει σχεση με το gps του? Οπως ειπα φοβαμαι μη φλασαρα τιποτα λαθος και η λυση τελικα ειναι πιο απλη απο το να το επιστρεψω...

• 2 weeks later...

συγνώμη αν επαναλαμβάνω το ποστ αλλά τώρα νομίζω οτι είμαι στο σωστό σημείο!

Vodafone smart 2 με ασφυκτικά μικρή μνήμη & προχώρησα σε root mode για να αφαιρέσω κάποια άχρηστα πακέτα..

παντελώς άσχετος απο κινητά, πήρα το ρίσκο..

φυσικά δεν κατάφερα τίποτα! πήρα ανάποδες και είπα να ξηλώσω το λειτουργικό και να βάλω νέα ρομ.

δε μου εμφανίστηκε η επιλογή να διαλέξω ενα αρχείο απ την sd card (δεν υπάρχει η επιλογή αυτή στο τηλέφωνο) οπότε μετονόμασα την ρομ σε update.zip και την πέρασα σαν αναβάθμιση..

κάτι δε πήγε καλά προφανώς γιατι μόλις φτάσει η συσκευή στον οδηγό ρύθμισης της νέας ρομ πια, έχω απανωτά errors

"sellect an application for the usb device".

παρακαλώ για τα φώτα σας!!!

backup δεν εχω (την πλήρωσα την πληροφορία αυτή),

εκ των προτέρων ευχαριστώ πολύ!!

Καταρχήν το έκανες root το κινητό βάσει του οδηγού με το update.zip? (ή σε αυτό κόλλησες?)

Αν δεν έχεις root το κινητό, δεν θα μπει η ROM! Το αρχείο update.zip που δίδεται στο αρχικό ποστ, είναι για να κάνεις root το κινητό σου και ΚΑΤΟΠΙΝ να περάσεις την custom ROM που θέλεις!

Αν λοιπόν κόλλησε στο να το κάνεις root, βεβαιώσου ότι το update.zip αρχείο το έχεις στο root της κάρτας μνήμης σου. (στην πρώτη ας το πούμε σελίδα όταν την βλέπεις χωρίς να μπεις σε άλλο υποφάκελο)

Αν είναι εκεί το αρχείο και μπεις στο recovery menu, αποκλείεται να μην το βλέπει, ή να μην έχει την επιλογή να διαλέξεις αρχείο zip για flashάρισμα!

Αν τελικά όντως δεν υπάρχει η επιλογή να επιλέξεις αρχείο για flasharisma, ξαναπέρνα την Recovery όπως λέει ο οδηγός και ξαναδοκίμασε να δεις αν εμφανίστηκε η επιλογή!

Παιδιά καλημέρα . Πρόβλημα σήμερα το πρωί με το τηλέφωνο . Το έκλεισα , και το έβαλα να φορτίζει . Μετά από καμιά ώρα , πάω να το ανοίξω , αλλά μένει κολλημένο στο πράσινο ανθρωπάκι . Του έβγαλα την μπαταρία , την ξαναέβαλα , αλλά τζίφος η δουλειά . Εξακολουθεί να παραμένει κολλημένο σε αυτή την οθόνη . Το κινητό το έχω κάνει root εδώ και κανένα 9μηνο , και έπαιζε μια χαρά . Είχα και το link2sd και είχα μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd .

Στα υπόψιν , δεν έχω σβήσει καμία από της εφαρμογές της βοντα . Καμια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ;

Ευχαριστώ

Παιδιά καλημέρα . Πρόβλημα σήμερα το πρωί με το τηλέφωνο . Το έκλεισα , και το έβαλα να φορτίζει . Μετά από καμιά ώρα , πάω να το ανοίξω , αλλά μένει κολλημένο στο πράσινο ανθρωπάκι . Του έβγαλα την μπαταρία , την ξαναέβαλα , αλλά τζίφος η δουλειά . Εξακολουθεί να παραμένει κολλημένο σε αυτή την οθόνη . Το κινητό το έχω κάνει root εδώ και κανένα 9μηνο , και έπαιζε μια χαρά . Είχα και το link2sd και είχα μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd .

Στα υπόψιν , δεν έχω σβήσει καμία από της εφαρμογές της βοντα . Καμια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ;

Ευχαριστώ

Το recovery το δοκίμασες? Το Fastboot?

Λοιπόν το πρωί που το δοκίμασα , με power + volume up , με έβγαζε στο μενού που είχε όταν το αγόρασα . Δηλαδή με την επιλογή να κάνει erase και μόνο . Το μεσημέρι που το παίδεψα λίγο , και βρήκα καί κάτι παλιά αρχεία που είχα κρατημένα από την εποχή που είχα κάνει root , κατάφερα και το έκανα και απέκτησε το ρεψοωερυ με τις 4 όμως μόνο επιλογές .

Τις δοκίμασα όλες ( wipe cache , wipe data , του έκανα και το update from zip ) , αλλά τίποτε ..... Μένει κολλημένο στο πράσινο ανθρωπάκι και δεν πάει παρακάτω .

Ευτυχώς με τον υπολογιστή συνδέεται με power + volume down .

Χρησιμοποίησα το romeo με ένα recovery που γράφει στην 96 σελίδα αν θυμάμαι , και τώρα το ρεψόωερυ απέκτησε όλες τις επιλογές . Καθάρισα την Dalvik cache + όλα τα προηγούμενα που είχα ξανακάνει , έκανα επανεκκινηση , αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια .

Έχω κατεβάσει και και την custom rom update 4 , που είχε δώσει κάποιος εδώ . Και σκέφτομαι ότι μάλλον θα την περάσω . Το θέμα είναι κατα πόσον αλλάζει το κινητό ; Πχ θα είναι σαν να έχει βγεί από το κουτί της βόντα ; Χειρότερο ; καλύτερο ; Δεν έχω ξαναπεράσει rom άλλη φορά και δεν ξέρω .

Κάποιος καμιά άλλη πρόταση ή ιδέα ;

Ευχαριστώ

EDIT :

Λοιπόν τελικά δεν άντεξα , και φλάσαρα με το ρομέο την custom Rom . Και ευτυχώς το τηλέφωνο άνοιξε :) Και ήταν όπως ακριβώς ήταν όταν το έβγαλα από του κουτί της βόνταφον . Οπότε θα με φάει η νύχτα μάλλον για να το φέρω το τηλέφωνο όπως το είχα πριν το κόλλημα που έφαγε το πρωί . Να ρωτήσω μήπως να δοκιμάσω καμιά άλλη ρομ , πριν αρχίσω να στήνω το τηλέφωνο ; Αν το στήσω , και μετά πάω να περάσω άλλη ρομ , τότε θα σβηστούν πάλι όλα ;;;;

Edited by leftergr