george_f1 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 το brick εχει σχεση απο το boot και απο λανθασμενες εντολες στο system οπως τα γραφικα για παραδιγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 το brick εχει σχεση απο το boot και απο λανθασμενες εντολες στο system οπως τα γραφικα για παραδιγμα... δεν το ηξερα αυτο .το cm7 το ανεβασες? Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 παιδια εφτιαξα ενα καινουργιο blog για το smart II http://vodsmartii.blogspot.gr/ δεν το εχω ολοκληρωσει ακομα θελει πολλη δουλεια.δειτε το και πειτε μου τι αλλο να πρσθεσω Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Και στο update 2 και στο 3 ο roddie λεει οτι δεν έχει κλειδωμένο boot loader.. Nice the blog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ωραιο το blog συνεχισε! παρε κ απο εδω οτι θες http://widget-org.blogspot.gr/ Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) cm7 http://www.4shared.com/zip/TVDlFrCP/VF_Smart_II_gsm-cm7.html Edited December 8, 2012 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 μολις ειχα επιτυχια στο custom clockword mod μου :D προς στιγμη χεστικα πανω μου γιατι ειδα οτι μολις το εκανα restart με πιγε στο normal recovery with 4 options αλλα το εκανα ενα wipe cache και restart και δοξα τον θεο ανοιξε κανονικα :lol::lol: :D:D:D Υ.Γ nokisas αν εκανε και εσενα ετσι το κινητο σου πες το μου να αλαξω οσο ποιο γριγορα μπορω το recovery για να μην το κλεμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) παιδια εχω δοκιμασει παρα πολλα ρομ σε zip αρχεια και συνεχεια μου λεει installation aborded τι μπορω να κανω? μολις ειχα επιτυχια στο custom clockword mod μου :D προς στιγμη χεστικα πανω μου γιατι ειδα οτι μολις το εκανα restart με πιγε στο normal recovery with 4 options αλλα το εκανα ενα wipe cache και restart και δοξα τον θεο ανοιξε κανονικα :lol::lol: :D:D:D Υ.Γ nokisas αν εκανε και εσενα ετσι το κινητο σου πες το μου να αλαξω οσο ποιο γριγορα μπορω το recovery για να μην το κλεμε :lol: οταν λες οτι ανοιξε κανονικα τι ενοεις? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 8, 2012 by navi55 Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 οταν λες οτι ανοιξε κανονικα τι ενοεις? σε ενα βιντεο στο YT ειναι κολλημενο στο official recovery and cwm και δεν ανοιγη απ'οτι καταλαβα εμενα ανοιξε κανονικα αλλα ειμαι λιγο προβληματισμενος αν εκανε το ιδιο και στα παιδια που εβαλαν το custom recovery :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 σε ενα βιντεο στο YT ειναι κολλημενο στο official recovery and cwm και δεν ανοιγη απ'οτι καταλαβα εμενα ανοιξε κανονικα αλλα ειμαι λιγο προβληματισμενος αν εκανε το ιδιο και στα παιδια που εβαλαν το custom recovery :confused: μπορεις να μου στειλεις το ρικοβερι σε πμ να το δω? Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 μπορεις να μου στειλεις το ρικοβερι σε πμ να το δω? θα brickαρεις την συσκευη σου αστο καλυτερα οταν θα ειμαι 100% σηγουρος τοτε θα σας το δοσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) θα brickαρεις την συσκευη σου αστο καλυτερα οταν θα ειμαι 100% σηγουρος τοτε θα σας το δοσω. ενταξει τοτε.οταν εισαι στειλτω ρε george ειτε κανω ειτε δεν κανω install το cm7 τιποτα δεν αλλαζει -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 8, 2012 by navi55 Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Pantso_P Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παιδιά εμένα μάλλον τα έπαιξε. Το είχα κάνει root με τον τρόπο που είχε παραθέσει σε παλιότερα posts ο nokisas και τον τελευταίο καιρό μου εμφανίζει επιβολές κλεισίματος. Επίσης, ενώ το τηλέφωνο είναι κανονικά σε λειτουργία, δεν δέχομαι κλήσεις, μηνύματα και όταν πάω να πάρω τηλέφωνο απλά σβήνει και πρέπει να βγάλω μπαταρία. Μπορείς κανείς να μου δώσει την stock rom..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 δεν γινεται να το κανεις ροοτ και τον [τελευταιο καιρο] να βγαζει προβλημα οτι ειναι να κανει το κανει αμεσως και οχι μετα απο κατι μηνες-βδομαδες,μανησια εχει πισω ψαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 μολις ειχα επιτυχια στο custom clockword mod μου :D προς στιγμη χεστικα πανω μου γιατι ειδα οτι μολις το εκανα restart με πιγε στο normal recovery with 4 options αλλα το εκανα ενα wipe cache και restart και δοξα τον θεο ανοιξε κανονικα :lol::lol: :D:D:D Υ.Γ nokisas αν εκανε και εσενα ετσι το κινητο σου πες το μου να αλαξω οσο ποιο γριγορα μπορω το recovery για να μην το κλεμε :lol: φιλε μου γιωργο το βιντεο μου στο tube θα το ειδες οπως ειδες το cwm παει παντα πισω στο μαμα με οποιον τροπο και αν το φλασαρεις και ο τροπος που βρηκα για να το ανοιγω ειναι το update τον φακελο δηλ του απλου ρουταρισματος.μια φορα ειπα να μην περασω το update και να το βαλω σε fastboot mode για να ξαναφλασαρω ολη την ρομ με το που τελειωσε και εκανε restart το κιν με πηγε παλυ στο μαμα ρεκοβερυ απιστευτο κι ομως μονο με το update ανοιγε..να κανω wipe δεν δοκιμασα εσυ που εκανες για να μη το δοκιμαζω παλυ στο κρατησε το cwm οταν το ανοιγεις εχεις cwm?η απλα το wipe σου ανοιξε μονο το κιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Pantso_P Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 δεν γινεται να το κανεις ροοτ και τον [τελευταιο καιρο] να βγαζει προβλημα οτι ειναι να κανει το κανει αμεσως και οχι μετα απο κατι μηνες-βδομαδες,μανησια εχει πισω ψαξε Προφανώς τώρα τ,ο πήρα χαμπάρι εγώ. Πιο πίσω βρήκα prerooted rom. Υπάρχει κάποια εντελώς μανίσια?? Αν έχετε ποστάρει και δεν την είδα τότε sorry θα ξανακοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 φιλε μου γιωργο το βιντεο μου στο tube θα το ειδες οπως ειδες το cwm παει παντα πισω στο μαμα με οποιον τροπο και αν το φλασαρεις και ο τροπος που βρηκα για να το ανοιγω ειναι το update τον φακελο δηλ του απλου ρουταρισματος.μια φορα ειπα να μην περασω το update και να το βαλω σε fastboot mode για να ξαναφλασαρω ολη την ρομ με το που τελειωσε και εκανε restart το κιν με πηγε παλυ στο μαμα ρεκοβερυ απιστευτο κι ομως μονο με το update ανοιγε..να κανω wipe δεν δοκιμασα εσυ που εκανες για να μη το δοκιμαζω παλυ στο κρατησε το cwm οταν το ανοιγεις εχεις cwm?η απλα το wipe σου ανοιξε μονο το κιν? τα ιδια και σε εμενα και ασ εκανα καπιες μετατροπες στο τελος ειχα συνεχια custom και official recovery αναγκαστικα να αφερεσω την sd card για να ανοιξει παλι η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) τα ιδια και σε εμενα και ασ εκανα καπιες μετατροπες στο τελος ειχα συνεχια custom και official recovery αναγκαστικα να αφερεσω την sd card για να ανοιξει παλι η συσκευη δηλαδη τη μετατροπες εκανες? για ανεβασε την καπου να δω τη μετατροπες εκανες. Edited December 9, 2012 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 δηλαδη τη μετατροπες εκανες? για ανεβασε την καπου να δω τη μετατροπες εκανες. http://www.4shared.com/zip/Z_PRM1eR/CWM__1_for_smart_II_test.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπερα παιδια. Να σας κανω μια ερωτηση: Το κινητο αυτο το εχει η κοπελα μου και ειναι μια χαρα ικανοποιημενη απο την εισαγωγη της στα smartphones. Της εκανα τη διαδικασια με το link2sd, περναει ολες τις εφαρμογες στην καρτα, ωστοσο μετα απο την εγκατασταση π.χ. 20 εφαρμογων, ο διαθεσιμος χωρος εσωτερικης μνημης εχει πεσει κατα 10ΜΒ. Προφανως το link2sd δουλευει, καθως τα ~90ΜΒ που ειχε αρχικα διαθεσιμα εχουν πεσει στα 50. Ενω κανονικα επρεπε να ειχαν τελειωσει προ πολλου. Ομως δεν υποτιθεται οτι μεταφερονται ΟΛΑ τα δεδομενα στην SD? Αν συνεχισει ετσι, μερικες ακομη και γεμισε :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) παιδια μαλον πρεπει να εχω κανει brick το κινητο μου μπορω να το φτιαξω?δεν μπορω να μπω ουτε στο recovery ουτε στο fastboot Edited December 9, 2012 by crad Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) http://www.4shared.com/zip/Z_PRM1eR/CWM__1_for_smart_II_test.html δε νομιζω επειδη αλλαξες το recovery.fstab μονο θα πρεπει να παιξεi το cwm αν ενοεις αυτες μετατροπες δεν ξερω τη αλλο να πω αλλαξες αυτο ---> # mount point fstype device /sdcard vfat /dev/block/mmcblk0p1 /system yaffs2 system /custpack yaffs2 custpack /cache yaffs2 cache /misc mtd misc /boot mtd boot /recovery mtd recovery /modem mtd modem /bootloader mtd bootloader /tmp tmpfs tmpfs /data yaffs2 userdata /sysparm_ind mtd sysparm_ind /comms mtd comms /dsp_pram mtd dsp_pram /dsp_dram mtd dsp_dram /FOTAFLAG mtd FOTAFLAG /bootloader2 mtd bootloader2 σε αυτο που δεν ξερουμε καν απο που ειναι, και απο το κινητο μας να ειναι δε ειναι τροποποιημενο σωστα για να δουλεψει!--------> # mount fstype device [device2] [fstype2] [fsoptions] [fsoptions2] /data ext4 /dev/block/stl11 NULL rfs NULL check=no /sdcard vfat /dev/block/mmcblk0p1 /system ext4 /dev/block/stl9 NULL rfs NULL check=no /cache ext4 /dev/block/stl10 NULL rfs NULL check=no Edited December 9, 2012 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 δε νομιζω επειδη αλλαξες το recovery.fstab μονο θα πρεπει να παιξεi το cwm αν ενοεις αυτες μετατροπες δεν ξερω τη αλλο να πω αλλαξες αυτο ---> # mount point fstype device /sdcard vfat /dev/block/mmcblk0p1 /system yaffs2 system /custpack yaffs2 custpack /cache yaffs2 cache /misc mtd misc /boot mtd boot /recovery mtd recovery /modem mtd modem /bootloader mtd bootloader /tmp tmpfs tmpfs /data yaffs2 userdata /sysparm_ind mtd sysparm_ind /comms mtd comms /dsp_pram mtd dsp_pram /dsp_dram mtd dsp_dram /FOTAFLAG mtd FOTAFLAG /bootloader2 mtd bootloader2 σε αυτο που δεν ξερουμε καν απο που ειναι, και απο το κινητο μας να ειναι δε ειναι τροποποιημενο σωστα για να δουλεψει!--------> # mount fstype device [device2] [fstype2] [fsoptions] [fsoptions2] /data ext4 /dev/block/stl11 NULL rfs NULL check=no /sdcard vfat /dev/block/mmcblk0p1 /system ext4 /dev/block/stl9 NULL rfs NULL check=no /cache ext4 /dev/block/stl10 NULL rfs NULL check=no δοκιμασα το ρικοβερι με αποτελεσμα να κλαιω το κινητο μου αβριο θα παω στη vodafone και βλεπουμε μετα Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Pantso_P Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 παιδιά δοκίμασα να ξανακάνω το root από την αρχή. Ενώ έχω, πλέον, recovery, με το factory reset δεν έγινε unroot η συσκευή κι επιπλέον εμφανίζει την εφαρμογή superuser η οποία δυσλειτουργεί. Επιχείρηση να κατεβάσω τα αρχεία Markos.rar και τους drivers για το aio installer με τα οποία το είχα κάνει την πρώτη φορά root, αλλά δεν κατεβαίνουν. please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) μπορει καποιος κ αν γινεται εσυ δημητρη =nokisas να δωσεις σε εναν terminal πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImphY2twYWwuYW5kcm9pZHRlcm0iXQ.. την παρακατω εντολη? #cat /proc/mtd η cat /proc/mtd και δωστε μου αν μπορειτε αυτα που θα σας γραψει χωρις να κανετε καποιο λαθος. και δωστε και το recovery.fstab απο τη συσκευη σας ανεβαστε τα καπου. Edited December 9, 2012 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts