Leolipop Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ναι αλλα αμα εχει αφαιρεσει μεσω root τις προεγκατεστημενες εφαρμογες με wipe του τηλεφωνου αυτα δεν επανερχονται ουτε το root φευγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 δεν θα δουνε οτι λειπουν δεν θα ασχοληθουν γιατι το προβλημα στο ακουστικο δεν προερχεται απο κατι που εχει σχεση με ροοτ αλλα αν θελει τις περναει υπαρχουν σχεδον ολες στο play store και το ροοτ δεν φευγει αν ειναι ροοτ η system.img οπως το δικο μου.αν το κανεις μεσω recovery μεσω update.zip διαγραφονται ολα. ομως και στην περιπτωση της img μετα το wipe επειδη σβηνονται ολα ο αλλος δεν θα κατσει να ασχοληθει να παει στο store να περασει super user να δει αν δουλευει οποτε παλυ οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 το μπακ απ του φιλου ειναι μανισιο και εχει ολεσ τησ εφαρμογεσ μεσα και ειναι ειδη ροοτ...εγω σκεφτομαι να διαφραψω το superuser.apk απο το system/app και ο θεος βοηθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) καντο το backup και μετα ψαξε να βρεις system.img μαμα την φλασαρεις και εισαι οκ αν και μονο με να τα διαγραψεις δεν πιστευω να κατσουν να ασχοληθουνε να περνανε super user ktlp Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις μια δυο μερες μηπως βρεθει Img μανησια απο καποιον που το κανε ροοτ με ρεκοβερυ στις πρωτες σελιδες το καναν ετσι 1 2 παιδια στειλτους ενα πμ Edited November 26, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 καντο το backup και μετα ψαξε να βρεις system.img μαμα την φλασαρεις και εισαι οκ αν και μονο με να τα διαγραψεις δεν πιστευω να κατσουν να ασχοληθουνε να περνανε super user ktlp το θεμα ειναι που να βρω system.img απηραχτω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) σου ειπα που..και περιμενε μερικες μερες αν δεν στη δωσουν αυτοι απο καπου θα βρεθει θα κοιταξω και γω αν βρω τιποτα θα την ανεβασω εδω..ενας φιλος ο Bassalh το κανε μεσω ρεκοβερυ η ρομ ειναι αγγλικη αλλα δεν μας πειραζει αφου η system.img δεν αλλαζει τη γλωσσα.θα τον ρωτησω γιατι κατι μου ειπε οτι δεν το χει το τηλ..θα σου πω ok του εγραψα μολις απαντησει θα σου πω Edited November 26, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 σου ειπα που..και περιμενε μερικες μερες αν δεν στη δωσουν αυτοι απο καπου θα βρεθει θα κοιταξω και γω αν βρω τιποτα θα την ανεβασω εδω..ενας φιλος ο Bassalh το κανε μεσω ρεκοβερυ η ρομ ειναι αγγλικη αλλα δεν μας πειραζει αφου η system.img δεν αλλαζει τη γλωσσα.θα τον ρωτησω γιατι κατι μου ειπε οτι δεν το χει το τηλ..θα σου πω οκ φιλε θα περημενω δεν το βιαζομαι κιολας...ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 παιδια οποιος απο εδω εκανε το SMART του ROOT μεσω RECOVERY χρειαζομαστε τη SYSTEM.IMG του ανεβαστε την εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Σβησε η κρατα καπου το superuser.apk και πηγαινε το και οτι κατσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 δεν σε ρωτισα τι προβλημα εχει το ακουστικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 δεν σε ρωτισα τι προβλημα εχει το ακουστικο ? δεν μoυ ακoυγετε καθαρα τριζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) οκ μου την εστειλε την system σε λιγο την ανευαζω To:Dimitris Mandas http://www.4shared.com/zip/W5OyBQ05/system.html δοκιμασε την αν ξερεις να φλασαρεις images με δικη σου ευθηνη σορυ ξεχασα μου ειπε οτι θελει το κωδικο smart2 το αρχειο ειναι σε μορφη zip Edited November 26, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 εγω που ειμαι με το update 2 αρα χωρις recovery κατεβασα αυτη την recovery http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1296444&d=1346526427 την φλασαρα με το fastboot απεκτησε ετσι το κινητο recovery και μεσω της recovery με το γνωστο update.zip εκανα root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 εσυ εχεις καθαρη system img αν μπορεις ανεβασε την για τον φιλο που την χρειαζεται κανε ενα backup με rommanager ανοιξε τα αρχεια μεσω pc στην sd σου θα βρεις το backup στον φακελο clockworkmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy_mc Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γεια σου φιλε μου Νοκισας!Long story shorter ειχα rootarei το κινητο και ειχα την φαεινη ιδεα να κανω επαναφορα στιε εργοστασιακες ρυθμισεις με power button και volume +!το εκαν ετσι ωστε να σβηστουν οοολα απτην αρχη και οταν πηγα να ανοιξω το κινητο εβγαλε το μηνυμα: " η διεργασια σταματησε απροσδοκητα com.jrd.com JrdSetupWizard!!! και δεβν ξερω τι να κανω τωρα...ειλικρινα εχω δοκιμασει τα παντα σε Ms-Dos μπαινω και κανω διαφορα εκει...αλλλα τιποτα...Καπου διαβασα οτι πρεπει να εγκαταστησω το custpack.img,αλλα οταν σε Ms-Dos κανω fastboot flash custpack custpack.img απλα λεει οτι δεν βρεθηκε το αρχειο η κατι τετοιο...Εχεισ καποια ιδεα να προτινεις??Ειλικρινα ειναι το 1ο smartfone και εξαιτιας της ηλιθιας της Vodafone με τις εφαρμογες της αναγκαστηκα να το κανω rooot και τωρα αδω και μια εβδομαδα ειμαι χωρις κινητο..Αν εχεις λυση η καποια ιδεα...Θα το εκτιμουσα πολυ.Billy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 εσυ εχεις καθαρη system img αν μπορεις ανεβασε την για τον φιλο που την χρειαζεται κανε ενα backup με rommanager ανοιξε τα αρχεια μεσω pc στην sd σου θα βρεις το backup στον φακελο clockworkmod οριστε http://www.4shared.com/rar/mm-PshLh/system.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 μπορεις πολυ απλα να σβισεις την εντολη super user και γενικα οτι εχει σχεση με αυτο μεσο του adb , βεβεα βαριεμε να γραψω την εντολη αν googlαρετε θα την βριτε καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γεια σου φιλε μου Νοκισας!Long story shorter ειχα rootarei το κινητο και ειχα την φαεινη ιδεα να κανω επαναφορα στιε εργοστασιακες ρυθμισεις με power button και volume +!το εκαν ετσι ωστε να σβηστουν οοολα απτην αρχη και οταν πηγα να ανοιξω το κινητο εβγαλε το μηνυμα: " η διεργασια σταματησε απροσδοκητα com.jrd.com JrdSetupWizard!!! και δεβν ξερω τι να κανω τωρα...ειλικρινα εχω δοκιμασει τα παντα σε Ms-Dos μπαινω και κανω διαφορα εκει...αλλλα τιποτα...Καπου διαβασα οτι πρεπει να εγκαταστησω το custpack.img,αλλα οταν σε Ms-Dos κανω fastboot flash custpack custpack.img απλα λεει οτι δεν βρεθηκε το αρχειο η κατι τετοιο...Εχεισ καποια ιδεα να προτινεις??Ειλικρινα ειναι το 1ο smartfone και εξαιτιας της ηλιθιας της Vodafone με τις εφαρμογες της αναγκαστηκα να το κανω rooot και τωρα αδω και μια εβδομαδα ειμαι χωρις κινητο..Αν εχεις λυση η καποια ιδεα...Θα το εκτιμουσα πολυ.Billy Φιλε ακριβως το ιδιο επαθα εγω με το alcatel 991 του κουνιαδου μου.Δεν εβγαλα ακρη και το εδωσα και το πηγε εκει που το αγορασε και περιμενουμε να δουμε αποτελεσμα.Αλλα αν δεν ξαναπερασεις (αν γινεται) την rom δεν νομιζω να υπαρχει τροπος να φτιαξει.Δοκιμασα μεσω adb να αφαιρεσω αυτο το στοιχειο αλλα δεν γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 οριστε http://www.4shared.com/rar/mm-PshLh/system.html ευχαριστω πολλυ φιλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Γεια σου φιλε μου Νοκισας!Long story shorter ειχα rootarei το κινητο και ειχα την φαεινη ιδεα να κανω επαναφορα στιε εργοστασιακες ρυθμισεις με power button και volume +!το εκαν ετσι ωστε να σβηστουν οοολα απτην αρχη και οταν πηγα να ανοιξω το κινητο εβγαλε το μηνυμα: " η διεργασια σταματησε απροσδοκητα com.jrd.com JrdSetupWizard!!! και δεβν ξερω τι να κανω τωρα...ειλικρινα εχω δοκιμασει τα παντα σε Ms-Dos μπαινω και κανω διαφορα εκει...αλλλα τιποτα...Καπου διαβασα οτι πρεπει να εγκαταστησω το custpack.img,αλλα οταν σε Ms-Dos κανω fastboot flash custpack custpack.img απλα λεει οτι δεν βρεθηκε το αρχειο η κατι τετοιο...Εχεισ καποια ιδεα να προτινεις??Ειλικρινα ειναι το 1ο smartfone και εξαιτιας της ηλιθιας της Vodafone με τις εφαρμογες της αναγκαστηκα να το κανω rooot και τωρα αδω και μια εβδομαδα ειμαι χωρις κινητο..Αν εχεις λυση η καποια ιδεα...Θα το εκτιμουσα πολυ.Billy θελει αλλη system img εδω εχουμε πολες αν δεν ξερεις να τις φλασαρεις πες να βοηθησω ευχαριστω πολλυ φιλε!!! μπαμ μπαμ βρηκαμε 2 images μια ελληνικη και μια αγλικη κανε πρωτα το backup του φιλου σου με τα app και μετα φλασαρε 1 απο τις 2..να ξερεις ομως οτι οταν πας να το ανοιξεις ισως κολαει οπως του φιλου πιο πανω..αν το κανει φλασαρε την αλλη -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 26, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 θελει αλλη system img εδω εχουμε πολες αν δεν ξερεις να τις φλασαρεις πες να βοηθησω μπαμ μπαμ βρηκαμε 2 images μια ελληνικη και μια αγλικη κανε πρωτα το backup του φιλου σου με τα app και μετα φλασαρε 1 απο τις 2..να ξερεις ομως οτι οταν πας να το ανοιξεις ισως κολαει οπως του φιλου πιο πανω..αν το κανει φλασαρε την αλλη -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. οκ φιλε θα φλασαρω αυριο το πρωι ευχαριστω για ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6pfw2nngDjw&feature=player_embedded το πιο γρηγορο android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6pfw2nngDjw&feature=player_embedded το πιο γρηγορο android Τί θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 εις το adb γραφεις adb shell μετα su και μετα αυτα εδω κατο rm -r /system/app/Superuser.apk rm -r /system/xbin/busybox rm -r /system/bin/su :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Γεια σας , ειμαι νεος χρηστης. εχω διαβασει ολο το θεμα και δεν βρηκα πως μπορω να κανω backup το κινητο μου πριν βαλω το update.zip. ΕΙμαι απο αυτους που δεν εχει recovery το κινητο τους. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts