Jump to content

[Επίσημο] Vodafone Smart II (Alcatel V860)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ολα ειναι στο youtube στο root vodafone smart 2 withour recovery.καντο αλλα διαβασε τις οδηγιες καλα κ μη βιαζεσαι ειναι πανευκολο μολις το καταλαυεις δωσε μεγαλη σημασια στους οδηγους του υπολογιστη που αναγνωριζει το τηλ αν καταφερεις κ τους περασεις σωστα απλα μετα σε φαστβοοτ power hold + volume _ τρεχεις το αρχειο system windows bat 2 λεπτα κραταει μετα κανει restart ανοιγει κ ειναι ροοτ

Όλα καλά με το root ευχαριστώ.αλλά θέλω να διαγράψω της εφαρμογές της Vodafone και τα Facebook twitter και όλα αυτά αλλά δεν υπάρχουν στο system-app...γνωρίζει κάποιες που μπορώ να της βρω??

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To επιβεβαιωνω και εγω με update2 πως η ολη διαδικασια ειναι πληρης οσο εχει να κανει με τα βηματα αυτα.Λιγο ζοριστηκε το pc να βρει τον android 1.0 οδηγο αλλα μετα και απο αυτο ολα καλα.

Όλα καλά με το root ευχαριστώ.αλλά θέλω να διαγράψω της εφαρμογές της Vodafone και τα Facebook twitter και όλα αυτά αλλά δεν υπάρχουν στο system-app...γνωρίζει κάποιες που μπορώ να της βρω??

Επειδη φιλε και εγω μολις τελειωσα το καθαρισμα και εβαλα διαφορα εργαλεια , αυτο που μου ελυσε τα χερια ηταν το rom toolbox lite.Το τρεχεις , πας app manager και κανεις απεγκατασταση οτι δε χρειαζεσαι.Αισιως η συσκευη εχει 149ΜΒ ελευθερη μνημη με 280ΜΒ ram (μακαρι να ειχα τοση ram στο Neo V μου :( )

οπως εγραψα κ πιο πανω για απεριοριστο χωρο στη μνημη κανεις την καρτα μνημης patition δηλαδη τη χωριζεις στα δυο βαζεις το app link to sd and app to sd αυτα τα δυο συνεργαζονται κ δε χρειαζεται να διαγραψετε καμια μανησια εφαρμογη γιατι περνανε ολα στη καρτα μνημης

Επειδη φιλε και εγω μολις τελειωσα το καθαρισμα και εβαλα διαφορα εργαλεια , αυτο που μου ελυσε τα χερια ηταν το rom toolbox lite.Το τρεχεις , πας app manager και κανεις απεγκατασταση οτι δε χρειαζεσαι.Αισιως η συσκευη εχει 149ΜΒ ελευθερη μνημη με 280ΜΒ ram (μακαρι να ειχα τοση ram στο Neo V μου :( )

εχω και το pro ειχα κ το lite .ειναι καλα για αλλες δουλειες οπως λεω πιο πανω με τα app που λεω δε σβηνεις τιποτα.απλα τα περνας στη καρτα μνημης.μη σβηνεις τιποτα καντο οπως σου ειπα κ γω δεν ηξερα εσβησα μερικα μανισια που τα χρειαστικα μετα.μη σβηνετε τιποτα υπαρχει αλλη λυση μεταφορα..

Εγω τα βγαζω μια και καλη για 2 λογους.

1 δεν τα ανοιξα ποτε και αν χρειαστει κατι θα υπαρχει στο μαρκετ να κανει αυτη δουλεια

2 εφοσον το android εχει την ταση να κανει startup οτι εφαρμογες εχει και ανα χρονικα διαστηματα να τις επανεκκινει ,του αφηνω λιγοτερες εφαρμογες να φορτωνουν το συστημα στο παρασκηνιο.

Επισης ηδη εχω παραχωρησει στο link2sd 900ΜΒ απο την καρτα.

οπως εγραψα κ πιο πανω για απεριοριστο χωρο στη μνημη κανεις την καρτα μνημης patition δηλαδη τη χωριζεις στα δυο βαζεις το app link to sd and app to sd αυτα τα δυο συνεργαζονται κ δε χρειαζεται να διαγραψετε καμια μανησια εφαρμογη γιατι περνανε ολα στη καρτα μνημης

πως την κάνω patition και την χωρίζω στα 2? έχω κατεβάσει και τα 2 τα app.

κατεβαζει το mini tool partition manager και μεσα απο αυτο ενω εχεις συνεδεμενο το τηλεφωνο , κανεις δεξι κλικ πανω στην μνημη και διαλεγεις πανω πανω που λεει resize .Με το ποντικι ανακατανεμεις χωρο οπως θελεις και θα δεις στα 3 κουτια απο κατω να υπαρχουν νουμερα .Το 3 το κανεις να λεει οτι και το πρωτο ενω αυτο θα μηδενιστει.Πατας οκ και μετα στον ελευθερο χωρο που θα εχει προκυψει κανεις δεξι και create .Διαλεγεις στις επιλογες να ειναι primary και οτιδηποτε εκτος απο ntfs.Διαλεγεις οκ σε οτι βγαλει και πατας το τικ πανω αριστερα.

Μετα ανοιγεις το linktosd στο τηλεφωνο και αν ολα ειναι οκ σου βγαζει να διαλεξεις τον τυπο του partition που φορμαρες προηγουμενως.Μετα πεταει ενα μηνυμα οτι θελει επανεκκινηση.αφου κανεις ειναι ολα οκ και διαλεγεις απο τη λιστα οτι θες και το κανεις "συνδεση" στην sd. Οτι ειναι να κανεις συνδεση πρεπει να ειναι στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην καρτα.

σορρυ για οποια παραλειψη αλλα πιαστηκα να γραφω απο το κινητο :p

κατεβαζει το mini tool partition manager και μεσα απο αυτο ενω εχεις συνεδεμενο το τηλεφωνο , κανεις δεξι κλικ πανω στην μνημη και διαλεγεις πανω πανω που λεει resize .Με το ποντικι ανακατανεμεις χωρο οπως θελεις και θα δεις στα 3 κουτια απο κατω να υπαρχουν νουμερα .Το 3 το κανεις να λεει οτι και το πρωτο ενω αυτο θα μηδενιστει.Πατας οκ και μετα στον ελευθερο χωρο που θα εχει προκυψει κανεις δεξι και create .Διαλεγεις στις επιλογες να ειναι primary και οτιδηποτε εκτος απο ntfs.Διαλεγεις οκ σε οτι βγαλει και πατας το τικ πανω αριστερα.

Μετα ανοιγεις το linktosd στο τηλεφωνο και αν ολα ειναι οκ σου βγαζει να διαλεξεις τον τυπο του partition που φορμαρες προηγουμενως.Μετα πεταει ενα μηνυμα οτι θελει επανεκκινηση.αφου κανεις ειναι ολα οκ και διαλεγεις απο τη λιστα οτι θες και το κανεις "συνδεση" στην sd. Οτι ειναι να κανεις συνδεση πρεπει να ειναι στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην καρτα.

σορρυ για οποια παραλειψη αλλα πιαστηκα να γραφω απο το κινητο :p

οπως τα λες ακριβως.για πιο αναλυτικο οδηγο στο youtube εχει video ειναι λιγο μπερδεμα μεχρι να το καταλαυεις αλλα αξιζει

http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/

Oριστε ο οδηγος που αναφερθηκα και ακολουθησα οταν το εκανα και εγω. (Απο το βημα 4 και μετα)

http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/

Oριστε ο οδηγος που αναφερθηκα και ακολουθησα οταν το εκανα και εγω. (Απο το βημα 4 και μετα)

ωραίος φίλε ευχαριστώ!!!

Έκανα και εγώ root τη συσκευή με τον οδηγό του video και ολα μια χαρά και έγινε και λίγο ποιο γρήγορο το κινητό...

Έχω 3 θεματάκια

1ον αυτό με το wifi οταν το έχω ενεργοπιημένο και κλείσει η οθόνη δεν ανοίγει μετά....αλλά μετά από αρκέτα πατήματα έχει βρεθεί καμία λύση;

2ον το ραδιόφωνο δεν μου παίζει ούτε πρίν κανω το root ούτε μετά έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα

και 3ον μετά το root το εικονίδιο των μηνυμάτων έχει αλλάξει και έχει γίνει ίδιο με αυτό του αλμπουμ φωτογραφιων και μέσα στα μηνύματα σαν φοντο μηνυμάτων έχει μια περιεργη λευκή εικόνα ξερει κανείς πως αλλάζει;

καλυτερα να μην κανετε root την συσκεη σας με το συγκεκριμενο system.img αρχείο γιατι υπαρχουν προβληματα.. ειναι προτιμοτερο να κανετε install την ρομ αυτη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30271402&postcount=266 και ας ειναι στα αγγλικα.

1ον αυτό με το wifi οταν το έχω ενεργοπιημένο και κλείσει η οθόνη δεν ανοίγει μετά....αλλά μετά από αρκέτα πατήματα έχει βρεθεί καμία λύση;

Γενικό το πρόβλημα όπως φαίνεται... ΛΚαμία λύση. Περιμένω να το στείλω για service.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Ναι μαλλον πρέπει να εχει προβλημα το αρχειο αυτό γιατι παρατήρησα οτι έχει προβλημα με τον browser μου τον κλεινει απότομα οταν παω να μπω

Σχετικά με το wifi και την οθόνη δεν έχει να κάνει με το root. Εγώ εντελώς "μαμά" από το κουτί του κι αντιμετωπίζω το ίδιο.

Έκανα και εγώ root τη συσκευή με τον οδηγό του video και ολα μια χαρά και έγινε και λίγο ποιο γρήγορο το κινητό...

Έχω 3 θεματάκια

2ον το ραδιόφωνο δεν μου παίζει ούτε πρίν κανω το root ούτε μετά έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα

και 3ον μετά το root το εικονίδιο των μηνυμάτων έχει αλλάξει και έχει γίνει ίδιο με αυτό του αλμπουμ φωτογραφιων και μέσα στα μηνύματα σαν φοντο μηνυμάτων έχει μια περιεργη λευκή εικόνα ξερει κανείς πως αλλάζει;

Για το 3ο να βάλεις το 2ο system.img που έχει στο βίντεο στο youtube και είναι όλα μια χαρά χωρίς κολλήματα χωρίς τίποτα...

Για το 3ο να βάλεις το 2ο system.img που έχει στο βίντεο στο youtube και είναι όλα μια χαρά χωρίς κολλήματα χωρίς τίποτα...

βρηκε κανεις κανα οδηγο για να το κανουμε ice cream??

Και τα 3 θέματα που είχα λύθηκαν ακόμα κ το wifi διορθώθηκε τουλάχιστον Μία μετά που το χρησιμοποιώ.και είμαι κ root. Τώρα πρέπει να βρω κ το τρόπο να ξεφορτωθώ και τις άχρηστες εφαρμογές τις Vodafone.

Εγκαθιστας τον root explorer.Πας system/app και σφου κανεις mount r/w διαγραφεις οποιο apk δεν χρειαζεσαι. Edited by Leolipop

Και τα 3 θέματα που είχα λύθηκαν ακόμα κ το wifi διορθώθηκε

Πως το διόρθωσες το πρόβλημα με το wifi;

Έτσι ακριβώς γίνετε ροοτ η συσκευή μας. άσχετα αν κάναμε να δουλεύψει το recovery menou ή όχι.

1. Στην κάρτα μνήμης έχει σto φάκελο PC USB Driver τους οδηγούς για να αναγνωρίσει το pc την συσκευή μας. Θα χρειαστεί κι όταν συνδεόμαστε με το google play για άμεση εγκατάσταση των εφαρμογών που θέλουμε να κατεβάσουμε.

2. Το fastboot ξεκινά πατώντας το power button + volume - (δείχνει το ρομποτάκι του android να έχει κολλήσει στην εκκίνηση).

3. συνδέουμε την συσκευή με το καλώδιο usb στο pc

4. Αφού έχουμε κατεβάσει και έχουμε ξεζιπάρει το αρχείο "system.7z" τρέχουμε το αρχείο με κατάληξη *.bat (install-system-windows.bat) και περνάει (φλασάρει) το system.img που περιέχει ο φάκελός μας. (Το αρχείο *.bat περιεχέι τις εντολές: fastboot-windows.exe flash system system.img fastboot-windows.exe reboot.)

5. Όταν τελειώσει κάνει επανεκκίνηση στην συσκευή μας ή οποία είναι πλέον ροοτ.

6. Με τις κατάλληλες εφαρμογές χειρίζεστε πλέον την συσκευή σας ( link2sd, app2sd, superuser, root explorer κτλ)

ακολουθησα τα παραπανω βηματα , και οταν ανοιγει το setup wizard , μολις παταω το εικονιδιο του android κλεινει η εφαρμογη και δεν μπορω να κανω τπτ με το κινητο . μπορω να το παρακαμψω ή να σβησω το apk με καποιον τροπο ; ( recovery δεν εχει )

EDIT: ακυρο , το βρηκα

Edited by panabesk

Πως το διόρθωσες το πρόβλημα με το wifi;

Με το root που εκανα με το δευτερο αρχειο system που δινει στον οδηγο του video το θεμα επαψε να υφίσταται