treasure Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT ( 3 Σεπ. 2004 , 15:39) Αυτά :) Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν έχεις άλλες απορίες τα λέμε το βράδυ, πάω να γράψω τώρα (Εξεταστική :p) :happy: Σε ευχαριστώ τα μάλλα για τις απαντήσεις σου! Καλό διάβασμα και καλή δύναμη! :lol: Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 3 Σεπ. 2004 , 14:59) 1. το σήμα είναι δυνατό ? Ακόμα και σε καλυμμένα μέρη (π.χ. υπόγεια, κ.λ.π.) 2. το ευρετήριο είναι παρόμοιο με Τ630 ? Μιας και ο PropheT τα είπε τόσο ωραία εγώ απλά θα συμπληρώσω αυτά τα 2 ερωτήματα: 1. Αντιγράφω από το review του κινητού στο mobileburn: "Sony Ericsson phones have not performed well reception-wise since the company started using internal antennas. That has been fixed. The K700i performed equally well for me on the US 1900Mhz band and the European 900Mhz band, being the equal of the Nokia 7610 that I have been using of late. Bravo Sony Ericsson." Από αυτό συμπεραίνεις ότι είναι καλύτερο από το Τ630 που έχεις τώρα (για το οποίο το mobileburn είχε γράψει ότι ψιλο-υστερεί σε αυτόν τον τομέα). 2. Δες αυτό το link: http://www.mobileburn.com/story.jsp?Page=3&Id=716 Φαίνεται μία πολύ καλύ διαφορά στο ευρετήριο σε σχέση με το κινητάκι μας. Περισσότερα δεν ξέρω γιατί δεν το έχω, απλά αυτή η εικόνα μου άρεσε πολύ. Επίσης καλό θα ήταν να διαβάσεις όλο το αφιέρωμα του mobileburn στις αλλαγές του UI του Κ700 σε σχέση με τα παιότερα SE. Θα σε διαφωτίσει αρκετά: http://www.mobileburn.com/story.jsp?Page=1&Id=716 :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 3 Σεπ. 2004 , 14:59) .... το σήμα είναι δυνατό ? Ακόμα και σε καλυμμένα μέρη (π.χ. υπόγεια, κ.λ.π.) Φίλε treasure στα υπόγεια ο ειδικός είμαι εγώ :D Λοιπόν , ναι , έχει δυνατό σήμα σε υπόγεια αλλά και γενικός σε πολύ δύσκολα μέρη !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Το τηλέφωνο έχει καλό πομποδέκτη και σε σύγκριση με Τ39 θα έλεγα οτι είναι καλύτερος.Οχι καλύτερος όμως απο το Ζ600! Ο δείκτης σήματος είναι υπεραισιόδοξος και σε αυτό μάλλον η SE ακολούθησε τη ΝΟΚΙΑ.Εκεί που το Ζ600 έδειχνε 3-4/5 το Κ700 δείχνει 5/5!!!Στα υπόγεια όμως που δυσκολεύουν τα πράγματα δυσκολεύεται αρκετά και χάνει το σήμα το ίδιο εύκολα με το Ζ600! Σε σύγκριση με το κορυφαίο σε πομποδέκτη ΝΟΚΙΑ 8210,που χρησιμοποιώ ακόμη καμμιά φορά,η ευαισθησία του είναι μικρότερη! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 kalhspera se olous!!! Xthes apofasisa kai phra to K700 me thn epidothsh pou eixa apo thn Cosmote. H syskeyh htan apsogh apla eixe ta gnwsta bugs. Etsi shmera to prwi efyga apo th douleia mou gia na to paw sthn PROCORDIA piso apo ton pyrgo athinwn gia na mou kanoun anabathmish. Pernaw loipon molis sxolaw gia na to parw kai blepw oti den anoigei osh wra kai an krataw pathmeno to koumpi. :cry: To deixnw sthn kopela kai mou leei teleiwse h mpataria kata thn anabathmish. Ths lew apoklietai giati h mpataria htan full, to bazei na fortisei alla kanena shmadi zwhs. :blink: Mou leei afhse to na to dei o texnikos. Ths lew pote na perasw na to parw kai mou leei apo ebdomada!!!! :wacko: :wacko: An einai dynaton!!! :angry: Tous phga kainourio kinhto kai mou to dwsane pisw nekro kai de ftanei mono ayto prepei egw na psaxw na brw kinhto gia na kanw th douleia mou 4 meres kai na shkwthw na fygw apo th douleia mou th deytera gia na tous to xanapaw epeidh barethike o texnikos na to elenxei meta thn anabathmish!!! :down: :angry: Aytoi einai eppagelmaties sthn Ellada tou 2004!!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 1.-δεν ειρωνευτικα κανενα εδω μεσα . αλλωστε είμαστε όλοι φιλοι ετσι δεν ειναι .. αν το πηρε καποιος ετσι ζηταω συγνωμη και δεν ειναι του χαρακτηρα μου αυτο, απλα βαρεθηκα ο καθενας να μπαινει εδω μεσα μονο και μονο για να προβαλει τα αρνητικα που αυτος νομιζει και να βγαζει το δικο του κινητο 1ο με αποτελεσμα να προκαλειται συγχυση στα νεα μελη. αλλωστε αυτο το φορουμ ειναι για το κ700 μονο η κανω λαθος ????? 2.- φιλε παοκαρα σε παρακαλω πες μου με το sp2 στα xp μπαινω στο file manager του κ700 , βλέπω επιτέλους τα περιεχομενα αλλα ακου το κουφο όταν παω να κανω copy paste mia eikona η ενα βιντεο τα xp arnoyntai μηπως ξερεις κανενα αλλο τροπο (σημειώνω ότι οι drivers einai aytoi tvn xp sp2 gia bt ) σε παρακαλω βοηθησε με 2.- Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος domal ( 3 Σεπ. 2004 , 20:59) 1.-δεν ειρωνευτικα κανενα εδω μεσα . αλλωστε είμαστε όλοι φιλοι ετσι δεν ειναι .. αν το πηρε καποιος ετσι ζηταω συγνωμη και δεν ειναι του χαρακτηρα μου αυτο, απλα βαρεθηκα ο καθενας να μπαινει εδω μεσα μονο και μονο για να προβαλει τα αρνητικα που αυτος νομιζει και να βγαζει το δικο του κινητο 1ο με αποτελεσμα να προκαλειται συγχυση στα νεα μελη. αλλωστε αυτο το φορουμ ειναι για το κ700 μονο η κανω λαθος ????? 3.- Τέλος ένα φιλαράκι μου με ενημέρωσε ότι στην Γερμανία όλοι οι Τουρκοι χρησιμοποιούν Nokia . αυτο δεν είναι τυχαιο ε (φημίζονται για την εξυπνάδα τους οι γείτονες ) Αυτό σε περίπτωση που δεν κατάλαβες για πιο σχόλιο έλεγα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος looperx ( 3 Σεπ. 2004 , 19:36) kalhspera se olous!!! Xthes apofasisa kai phra to K700 me thn epidothsh pou eixa apo thn Cosmote. H syskeyh htan apsogh apla eixe ta gnwsta bugs. Etsi shmera to prwi efyga apo th douleia mou gia na to paw sthn PROCORDIA piso apo ton pyrgo athinwn gia na mou kanoun anabathmish. Pernaw loipon molis sxolaw gia na to parw kai blepw oti den anoigei osh wra kai an krataw pathmeno to koumpi. :cry: To deixnw sthn kopela kai mou leei teleiwse h mpataria kata thn anabathmish. Ths lew apoklietai giati h mpataria htan full, to bazei na fortisei alla kanena shmadi zwhs. :blink: Mou leei afhse to na to dei o texnikos. Ths lew pote na perasw na to parw kai mou leei apo ebdomada!!!! :wacko: :wacko: An einai dynaton!!! :angry: Tous phga kainourio kinhto kai mou to dwsane pisw nekro kai de ftanei mono ayto prepei egw na psaxw na brw kinhto gia na kanw th douleia mou 4 meres kai na shkwthw na fygw apo th douleia mou th deytera gia na tous to xanapaw epeidh barethike o texnikos na to elenxei meta thn anabathmish!!! :down: :angry: Aytoi einai eppagelmaties sthn Ellada tou 2004!!! :X Απαράδεκτο! Προφανώς πρέπει να επικοινωνήσεις με τη SE. Και να μας ενημερώσεις για ότι νεότερο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 3 Σεπ. 2004 , 14:59) -οι πολυφωνικοί του ήχοι (40 στον αριθμό) είναι ποιοτικοί (όπως ας πούμε των Nokia, Panasonic) ή είναι ψιλοπρωτόγονοι-αραφινάριστοι ? Προσωπικά – και παρόλο που είμαι φανατικός (Sony)Ericssonάκιας – γέλασα ΠΟΛΥ όταν άκουσα τους ήχους του Τ630, γνωρίζοντας ότι είναι πολυφωνικοί!!! edw na simpliroso kati ston filo mas d 3ero an to exei paratirisi kialos stous polyfonikous hxous sto k700i otan kaneis anaparagwgh dn akougode poly dinata, poly psofia akougode enw otan se pernoune thlefono akougode pio dinata :blink: :lol: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helios Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 3 Σεπ. 2004 , 14:59) - οι πολυφωνικοί του ήχοι (40 στον αριθμό) είναι ποιοτικοί (όπως ας πούμε των Nokia, Panasonic) ή είναι ψιλοπρωτόγονοι-αραφινάριστοι ? Προσωπικά – και παρόλο που είμαι φανατικός (Sony)Ericssonάκιας – γέλασα ΠΟΛΥ όταν άκουσα τους ήχους του Τ630, γνωρίζοντας ότι είναι πολυφωνικοί!!! - ΄ Συγγνώμη αλλά ποιό νοκια έχει πιο "πιοτικούς" ήχους? τι εννοείς με την λέξη "ποιοτικοί"?ότι ίσως δεν σου αρέσουν ως σύνθεση?ότι ακούγονται χαμηλά για τα γούστα σου να το δεχτώ κσι αυτό ,αλλα από πλευράς "πιοτητας" του συνθεσαιζερ όμως όχι... οι πολυφωνικοί ήχοι των σονυ- έρικσον είναι πόλυ καλύτεροι. Για να ξέρω αν θα πρέπει να επισκεφτώ τον γιατρό(ΩΡΛ) ρε παιδιά! :p :D Για Πανασόνικ δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 kalispera paidia exo to t610 edo kai 6 mines peripou eithela na sas po gia to problima me ta VL kinita tis SE kapoio mistiko pou den ksero an to kseroun oi filoi: loipon gia na min mpaini opote thelei ayto sto VL kai na xreonese patontas kata lathos kapoio koumpi ego ekana to eksis: :o piga menou - syndesi - epiloges wap - profil wap kai apo vodafone live tsekara to vf live prepey etsi otan tora patao gia na mpei sto VL mou leei problima me ton paroxea apetyxe i syndesi kai stamatisa na xreonomai tzampa mporoun na to dokimasoun oi filoi kai na poun tin gnomi tous elpizo na min sas kourasa poli aaaaaaaaa se ligo kairo pou tha exo ki ego epidotisi tha xtipiso aytoto yperoxo kinitaki giati opos kai na ginete an den yparxoun ta bugs tote den tha ypirxe kai logos na sizitame edo mesa gia ta diafora problimata ton kiniton mas kai na briskoume lisi kalo sas apogeyma!!!!!!!!!!!!! :D :p :cool: Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Θέλω ένα κινητό να έχει BT, FM Radio, video recording, να είναι ανθεκτικό και όχι με την πρώτη τούμπα να αρχίζουν να τρίζουν όλα και πάνω απ'όλα να έχει αρκετά καλή μπαταρία για να μην χρειάζεται να το φορτίζω κάθε λίγο και λιγάκι. Σύμφωνα με αυτά που σας είπα, αξίζει να πάρω το k700?(*Δίνω μεγάλη σημασία στην μπαταριά αλλά και στο να είναι ανθεκτικό) Σας ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Η μπαταρία ίσως σε απογοητευσει λίγο στην αρχή αλλά θα στρώσει φτάνοντας αναμονή τις 2-3 μέρες με λογική χρήση. Κατασκευαστικά τα υλικά είναι ποιοτικά, δεν έχει φάει καμιά τούμπα ευτυχώς το δικό μου να σου πω εντυπώσεις. :rolleyes: Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε στο κινητό άλλη μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 prepi na ginete otan eixa paei sth SE eida k ales BST idies tou k700i k eixe mpolikes,eixa rotisi an einai oi idies mou lei aytes kratane pio poly ala d rotisa timi 3exastika tora an me douleyane d 3ero :X Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αγαπητοί φίλοι, Μόλις έγινα κάτοχος ενός SE K700i και σε πρώτη φάση είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω όμως τη βοήθειά σας στο εξής. Προσπαθώ να συνδεθώ με τον φορητό μέσω Bluetooth και δεν γίνεται τίποτα. Ούτε το Κ700 ανιχνεύει τον φορητό, ούτε ο φορητός αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει Bluetooth συσκευή στον χώρο. Είναι θέμα Windows XP, είναι θέμα φορητού (γιατί όμως) ή ????? Παρακαλώ για την άμεση βοήθειά σας ? ΥΓ1: Πως μπορώ με Bluetooth ή και IR να περάσω τηλεφωνικό κατάλογο από το MS Outlook στο Κ700 ? Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota ( 4 Σεπ. 2004 , 18:11) Θέλω ένα κινητό να έχει BT, FM Radio, video recording, να είναι ανθεκτικό και όχι με την πρώτη τούμπα να αρχίζουν να τρίζουν όλα και πάνω απ'όλα να έχει αρκετά καλή μπαταρία για να μην χρειάζεται να το φορτίζω κάθε λίγο και λιγάκι. Σύμφωνα με αυτά που σας είπα, αξίζει να πάρω το k700?(*Δίνω μεγάλη σημασία στην μπαταριά αλλά και στο να είναι ανθεκτικό) Σας ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας. Φίλε μου νομίζω πως κανένα σύγχρονο κινητό δεν κάνει για σένα :( Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ανθεκτικότητα σε μικρές ή μεγάλες τούμπες , δεν θα βρεις σε κανένα από τα νέα , σύγχρονα multimedia με camera και video recording κινητά ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 4 Σεπ. 2004 , 19:45) Αγαπητοί φίλοι, Μόλις έγινα κάτοχος ενός SE K700i και σε πρώτη φάση είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω όμως τη βοήθειά σας στο εξής. Προσπαθώ να συνδεθώ με τον φορητό μέσω Bluetooth και δεν γίνεται τίποτα. Ούτε το Κ700 ανιχνεύει τον φορητό, ούτε ο φορητός αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει Bluetooth συσκευή στον χώρο. Είναι θέμα Windows XP, είναι θέμα φορητού (γιατί όμως) ή ????? Παρακαλώ για την άμεση βοήθειά σας ? ΥΓ1: Πως μπορώ με Bluetooth ή και IR να περάσω τηλεφωνικό κατάλογο από το MS Outlook στο Κ700 ? Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!! Wellcome to the club ! Καταρχήν υποθέτω πως τα ενεργοποίησες και τα 2 και δεν βρήσκει το ένα το άλλο :o Και αφού προσπερνάμε αυτό ξέρεις σίγουρα αν κάποιο από τα δύο ή και τα δύο bluetooth δουλεύουν ??? Το bluetooth στο pc το έχεις ξαναδουλέψει ? Αυτό του κινητού το δοκίμασες με κανένα άλλου κινητού ?? Βοήθησέ μας λίγο για να δούμε αν κάπου υπάρχει πρόβλημα και πού ;) Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sougie Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Θα ηθελα να πω ένα μπράβο στο εξουσιοδοτημένο service τγς Sony στη Λάρισα. Πήγα το πρωί για αναβάθμιση κα με εξυπηρέτησαν άψογα... Μπράβο και μακαρι να δουλευαν ολοι έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Για σας ρε παιδιά.Επειδή εχω μπει τώρα προσφατα στο site εκατσα και διαβασα ολο αυτο το thread σελιδα σελιδα..και εχω μια τεραστια απορια.Εχω και εγω εδω και 3 βδομαδες το k700 και αν εξαιρεσω τι θεμα μπαταρια που ποναει και ας κανουν την παπια στην se :cool: το κινητο ειναι τελειο.. ;) .Παρολαυτα εχω δει σε πολλες απαντησεις να γινετε 8εμα για την τιμη σε σχεση με αυτα που προσφερει η συσκευη ,του τυπου ( για 420 ευρω περιμενα κατι καλυτερο :blink: ) Ωπα ρε σεις μια στιγμη..Λοιπον εχετε ενα ραδιο ,mp3 player,ψηφιακη καμερα,organizer,που παιζει 3d games (java εστω) και ειναι ΚΑΙ κινητο..η μαλλον ειναι ΠΡΩΤΑ κινητο και απο τα καλυτερα μαλιστα..στιβαρη κατασκευη τεχνογνωσια Sony και εμπειρια Ericsson..και με μια οθονη που στελνει (με ελαχιστες εξαιρεσεις) τον ανταγωνισμο για ψαρεμα..και η καμερα δεν ειναι η αξεπεραστη παντως ειναι σε λογικοτατο επιπεδο.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ δηλαδη για να αξιζει τα λεφτα του?Δοκιμαστε να παρετε τα παραπανω ( ραδιο ,mp3 player,ψηφιακη καμερα,organizer,που παιζει 3d games (java εστω) )στην χειροτερη ποιοτητα..500 ε τουλαχιστον κανουν ολα αυτα και αντε σε περιπτωση που εχετε κανα θειο στον κοτσοβολο να δωσετε 400 :lol: και αυτα μιλαμε για την χειροτερη ποιοτητα.και δοκιμαστε να τα χωρεστε σε μια τσεπη..Αντε..αν το καταφερετε χαλαλι σας κρατηστε τα 420 δεν τον χρειαζεστε το κινητο..Και κατι ακομα..πως ειναι δυνατον να το συγκρινετε με το 7610?ελεος ρε σεις..Το μονο που εχει καλυτερο ειναι η καμερα αυτο το κιητο..κατα τα αλλα ειναι ενα nokia skateboard που για να γραψεις sms πρεπει να ξερεις να χορέυεις κλακετες με τα χερια..και θες και μια βαλιτσα μονο για αυτο..καμια συγκριση..με το 6600 ναι το δεχομαι αλλα και παλι το 6600 ειναι smartphone αρα και παλι ατυχη συγκριση.. Ρε didimos μια χαρη ρε αρχηγε :up: οταν βαζεις καινουργια παιχνιδια στα briefcases βαζε αν δε σου ειναι δυσκολο ενα σηματακι να καταλαβαινουμε πια ειναι καινουργια.αν δεν γινετε δεν πειραζει ρε..παλι αρχηγός εισαι :up: :up: :up: Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Φίλε Papp0u 2 είναι τα προβλήματα του Κ700: μέτρια κάμερα και έλειψη έξτρα μνήμης. Ως κινητό είναι γ@μάτο και μάλιστα είμαι στο τσακ να το πάρω, αλλά αντικειμενικά είναι ακριβό μιας και ότι κάνει το κάνουν (έστω και με χειρότερο τρόπο) τα αρκετά φθηνότερα Nokia 6230 και Siemens S65 που έχουν και έξτρα μνήμη. Για κάποιον που ξέρει από SE το Κ700 είναι η προφανής επιλογή, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Αυτά :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Papp0us ( 5 Σεπ. 2004 , 02:18) Ρε Didimos μια χαρη ρε αρχηγε :up: οταν βαζεις καινουργια παιχνιδια στα briefcases βαζε αν δε σου ειναι δυσκολο ενα σηματακι να καταλαβαινουμε πια ειναι καινουργια...... Τα νεότερα παιχνίδια ( και όχι μόνο ) είναι πάντα στο τέλος :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 ναι ρε lewton δε λεω οχι..και βεβαια ειναι ακριβω..και πολυ ακριβο μαλιστα..αλλα οταν τα κανει ολα και με φορα ειναι καταδικασμενο να ειναι ακριβο ρε :P Και εχεις απολυτο δικιο..οσοι θεωρούν ακριβο υπαρχουν φτηνοτερες αλλα και λιγοτερο καλες λυσεις..οχι κακες..προς θεου..απλα οχι τοσο καλες..αυτο λεω.αν θες κατι τοσο καλο το πληρώνεις. Didimos thanx re Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 sostos o Papp0us ;) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 re pedia telika ginete alagh propsis sto kinito h mpa? alo xroma den exei?mporo na ksanabalo ta idia plastika thn idia prosopsh diladh, an den yparxei alh se alo xroma giati mou exoune psilogamithi ala d to kobo na ginete e, poso tha mou kostisi? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts