griniaris Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ SONY ERICSSON?AN OXI TO KONTYTERO ΠΟΥ?ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ?Κ ΑΝ ΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Κ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ?ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΨΗ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 720 mah υπαρχει μονο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ποσο παραπανω σου κρατάει ??? Πες μας και εμάς !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Και για 20mAh περισσότερα αξίζει να αγοράσουμε νέα μπαταρία, να βάλουμε σε κίνδυνο εμάς, το κινητό μας και να ακυρώσουμε και την εγγύησή του; :worry: Αν μιλούσαμε για καμία >1000mAh τότε ίσως άξιζε το ρίσκο :w00t: Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Γιατί δεν μας αναφέρεις την παραπάνω διάρκεια; Εξαρτάται κι από τη χρήση που του κάνουμε! Εμένα με την γνήσια μπορεί να μου κρατήσει μισή μέρα, μπορεί και 3... Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιωργος Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εκεί που κρατάει 2-3 μέρες με την Nokia κρατάει 4-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιωργος Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Και για 20mAh περισσότερα αξίζει να αγοράσουμε νέα μπαταρία, να βάλουμε σε κίνδυνο εμάς, το κινητό μας και να ακυρώσουμε και την εγγύησή του; :worry: Αν μιλούσαμε για καμία >1000mAh τότε ίσως άξιζε το ρίσκο :w00t: Ειπαμε, οποιος εχει ενδοιασμους,δεν το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ SONY ERICSSON?AN OXI TO KONTYTERO ΠΟΥ?ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ?Κ ΑΝ ΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Κ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ?ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΨΗ? Ρωτησα σε ενα sonyericsson service center και μου ζητησανε 42 ευρω μονο για το μπροστινο μερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 re paidia swste me! eixa gemisei to kinhto me themes kai diafora java games & app me apotelesma to kinhto na parousiazei mia sxetikh argoporia. apofasisa loipon na kanw mia diagrafh olwn!!!! :!: :!: to apotelesma htan na sbistoun epityxws ta arxeia alla na xathei ws dia mageias to t9 apo ta ellhnika sta!!!!! epixeirhsa kai epanafora ergwstasiakwn ru8mhsewn xwris epituxeia!!!! mporei kapoios na boh8hsei??? :cry: ta exw paiksei me blepw gia anabathmhsh an kai de blepw mellon!!!Το είχα πάθει και εγώ. Μόνο με αναβάθμιση λύνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedex Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 καλημερα σε ολους που θα βρω ενα προγραμμα για να κοβω τα mp3? Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 καλημερα σε ολους που θα βρω ενα προγραμμα για να κοβω τα mp3? Δες την υποπγραφη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ρε παιδια ποσα γραμματα μπορειτε να γραψετε σε ενα sms? εμενα περιπου στα 60 ειναι φισιολογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ρε παιδια ποσα γραμματα μπορειτε να γραψετε σε ενα sms? εμενα περιπου στα 60 ειναι φισιολογικο αυτο? Dokimase na apenergopoihseis tous e8nikous xarakthres apo tis ry8miseis twn sms.8a grafeis mono me kefalaia grammata alla 8a ayksh8oun oi xarakthres. Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pz3ro Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδια καλημερα...Μια ερωτηση θελω να κανω σε οσους ξερουν.Ποιον bluetooth adaptor να αγορασω για να μεταφερω αρχεια στο κινητακι μου?Παλιοτερα ειχα χαραμισει 50 euro στον MA700 και το μετανιωσα οικτρα...Με ενδιαφερει να αναγνωριζεται απο τα ΧΡ χωρις παρατραγουδα κλπ γιαυτο και ρωταω οποιους γνωριζουν.Ευχαριστώ... Παράθεση life's the moments that take your breath away... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 powered thanx auto htan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kariou2 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 euxaristw polu Gka de moy les pou ekanes thn anaba8mhsh???sto germano h apo to internet??? ti proteineis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kariou2 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδια καλημερα...Μια ερωτηση θελω να κανω σε οσους ξερουν.Ποιον bluetooth adaptor να αγορασω για να μεταφερω αρχεια στο κινητακι μου?Παλιοτερα ειχα χαραμισει 50 euro στον MA700 και το μετανιωσα οικτρα...Με ενδιαφερει να αναγνωριζεται απο τα ΧΡ χωρις παρατραγουδα κλπ γιαυτο και ρωταω οποιους γνωριζουν.Ευχαριστώ... egw exw ena bluetooth ths 'level one' to agorasa prin apo kana 3mino 26euro einai poly kalo den mou exei parousiasei kanena problhma mexri stigmhs sto proteino anepifilakta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδία κάτι που παρατήρησα εδώ και καιρό αλλά δεν το είχα γράψει … γιατί δεν λέει πόσες αναπάντητες σου έχει κάνει ο κάθε αριθμός όπως είχε παλαιοτέρα (μέχρι και τη σειρά *6** ? ξέρει κανείς? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδιά, επειδή και εγω δεν εχω γράψει στο thread αδω και πολύ καιρό, να ρωτήσω κάτι. Διορθώθηκε το πρόβλημα της καθυστέρησης φωνής με του που ξεκινάμε μια συνομιλία; Η υπάρχει ακόμη αυτό το ελλάτωμα να χάνουμε 1-1.5" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδιά, επειδή και εγω δεν εχω γράψει στο thread αδω και πολύ καιρό, να ρωτήσω κάτι. Διορθώθηκε το πρόβλημα της καθυστέρησης φωνής με του που ξεκινάμε μια συνομιλία; Η υπάρχει ακόμη αυτό το ελλάτωμα να χάνουμε 1-1.5" ; R2AE0033 KAI EISE OK! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 xmmm... καινούργια αναβάθμηση,ε; Επι πληρωμή; Θα χάσω δεδομένα απο την μνήμη; Ετσι κι αλλιώς πάντως, θα το πάω για να μου φτιάξουν το τζόιστιγκ που δεν δουλεύει σωστά στην δεξια κίνηση. Τωρα που ειναι ακόμη στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 xmmm... καινούργια αναβάθμηση,ε; Επι πληρωμή; Θα χάσω δεδομένα απο την μνήμη; Ετσι κι αλλιώς πάντως, θα το πάω για να μου φτιάξουν το τζόιστιγκ που δεν δουλεύει σωστά στην δεξια κίνηση. Τωρα που ειναι ακόμη στην εγγύηση. Ειναι η τελευταια εκδοση. Οχι δεν θα χασεις κανενα δεδομενο. Μπορεις να το κανεις και μονος σου αν εχεις βαση απο P800-P900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Για τα τηλεφωνα που αναφερω,(6610-7210)μια μπαταρια υπαρχει μονον, 780 mA.Ειναι η BLD-3. Για να καταλάβω καλύτερα. Υπάρχει σε τύπο BLD-3 μόνο 780 mΑ; ή μόνο η BLD-3 780mA χωράει στο Κ700; Ρωτώ γιατί ψάχνοντας είδα και μεγαλύτερες χωρητηκότητες αλλά δεν ξέρω εάν χωρούν στο Κ700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιωργος Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Για να καταλάβω καλύτερα. Υπάρχει σε τύπο BLD-3 μόνο 780 mΑ; ή μόνο η BLD-3 780mA χωράει στο Κ700; Ρωτώ γιατί ψάχνοντας είδα και μεγαλύτερες χωρητηκότητες αλλά δεν ξέρω εάν χωρούν στο Κ700. Για τα τηλεφωνα που αναφερω,(6610-7210)μια μπαταρια υπαρχει μονον, 780 mA.Ειναι η BLD-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoxalos Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.Στέλνω με το κινήτο μου ένα mp3 στο κινητό της κοπέλας μου και δεν το δέχεται σαν ήχο κλήσης(Έχει Κ700i με Vodafone live).Κάποιος είχε δώσει κάποιο πρόγραμμα εδώ μέσα (DRM PACKAGER) άλλα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πρέπει να κάνω.Μπορεί κανείς να βοηθήσει να απενεργοποιήσω αυτό το κλείδωμα; :cry: Έπισης μπορώ να επιλέξω κάποιον άλλο δικό μου ήχο μηνύματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts