MaIdeN Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 kai mena fostirop akribos to idio kanei k se mena akrivos ..... oti nanai :D Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 mpa, emena auto to prasino, fainete poly axno, kai prepei na einai tou fwtismou tis othonis, den kserw! kati allo twra, ligo asxeto! ta test antoxhs sto t300 mou synexisthkan! meta to test se nero, ekana test ptwshs, kai mou xalase to megafwnaki tou, kai to anoiksa, kai to eftiaksa! ta sxetika videos pou trabhksa, edw : h**p://clubs.pathfinder.gr/sony_ericsson/287857?folder=39491 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 loool kali fasi tha paw na dw ta videakia ayrio :Pp Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Πως βλέπεις την version του κινητού; Στο Τ610 πάταγες το joystick και τα αστεράκια.Ισχύει κάτι παρόμοιο με το Κ700; Ευχαριστώ. Sorry αν έχει απαντηθεί η ερώτησή μου αλλά όσο έψαξα δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Nai isxuei auto kai gia to K700i opws kai gia OLA ta Ericsson - SonyEricsson.... :) Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop (15 Αύγ. 2004 , 22:48) To exo dei ayto to fotaki mono pou emena mou kanei allo paixnidi merikes fores (sinithos otan einai h endiksh tis mpatarias sto orio metaksi prasino kai kokkino)...oso h endiksh ths mpatarias einai prasini to fotaki anabosbinei kokkino, molis ginei kokkini h endiksh ths mpatarias auto ginete prasino kai mono otan kontebei na klisei to kinito ksanaginete kokkino... :wacko: Mipos exei paratirisei kanis allos kati paromio (R2L panta) Μπα όχι. Και όντως βλέπεις πράσινο led ή μήπως είναι ο φωτισμός της οθόνης ??? Γιατί στις δοκιμές της συσκευής εκεί που λέει LED/φωτισμός εμένα δεν μου ανάβει αλλο led εκτός από το κόκκινο :worry: :( Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 αυτη ειναι καλη σαν ποιοτητα?ειναι στα 640 οχι στην φουλ αναλυση ειναι και σε εσωτερικο χωρο(μπανιο) με καλο φωτισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ilka71 (16 Αύγ. 2004 , 19:55) αυτη ειναι καλη σαν ποιοτητα?ειναι στα 640 οχι στην φουλ αναλυση ειναι και σε εσωτερικο χωρο(μπανιο) με καλο φωτισμο Αρκετά καλή μπορώ να πω για εσωτερικό φωτιζόμενο χώρο. Υ.Γ. καλά πόσες γάτες έχεις ???!!! :p Ήρεμες φαίνονται πάντως ! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 ilka71 : 'Οπως είπε και ο φίλος double_k , για εσωτερικό φωτιζόμενο χώρο είναι αρκετά καλή ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Paidia sxetika me itn ixografisi, den uparxei tropos na ginei ixos klisis telika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 για τις καρτουλες που λεω το ειδα σε ενα μαγαζι οταν πηγα για πρωτη φορα να το δω και μου εδειξαν πως εδω ειναι η υποδοχη για την καρτα... θα παω να το δω ,γιατι ενας φιλος μου το αγορασε πριν λιγες μερες και θα σας δωσω εξακριβομενες πληροφοριες απο βδομαδα Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 4 εχω αυτη την βρηκα μισοπεθαμενη,τυφλη απο το πυον στα ματια της,δεν ειχε οσφρηση απο την ρινιτιδα και δεν ακουγε(!!) μεσα στην μεση ενος δρομου της κυψελης!αν δεν την επαιρνα θα την παταγε ο επομενος!πηρε αντιβιωση 37 μερες και ακομα θα εχει ρινιτιδα και θα εχει οσο ζει!ολες οι γατες μου παιρνουν απο εκπαιδευση για να ειναι ηρεμες!lol! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Yparxei kanena game pou na paizoun 2 players meso Bluetooth?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 darkorigin soy apadisa ginetai logika mpes sto alo forum k des :P re pedia ti mas lei aytos o alexis2004 perni memory card to kinito; h plaka mas kanei??? makari na perni ... :D gia memory card den milaei; h gia tpt allo; an kanw lathos diorthoste me ;) 21century gia tin hxografisi pou les emena ginete na balo gia ixo klisis mia hxografisi... giati d ginete se sena ??? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexis2004 (16 Αύγ. 2004 , 23:19) για τις καρτουλες που λεω το ειδα σε ενα μαγαζι οταν πηγα για πρωτη φορα να το δω και μου εδειξαν πως εδω ειναι η υποδοχη για την καρτα... θα παω να το δω ,γιατι ενας φιλος μου το αγορασε πριν λιγες μερες και θα σας δωσω εξακριβομενες πληροφοριες απο βδομαδα Μαλλον για λαθος κινητο πρεπει να μιλας γιατι το Κ700 δεν παιρνει extra memory. :( Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 kai omws pairnei! me to mp3 handsfree player!!!!! to aksesouar pou mpenei apo katw!!! to exw kai auto! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTBoY (16 Αύγ. 2004 , 13:47) Nai isxuei auto kai gia to K700i opws kai gia OLA ta Ericsson - SonyEricsson.... :) Thanx Έχω 2 απορίες ακόμα και προσπαθούσα να βγάλω άκρη αλλά δεν τα κατάφερα. 1) Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος πως λειτουργεί ο απομακρυσμένος έλεγχος; Το επιλέγω και μου γράφει "δεν υπάρχουν άλλα αρχεία". 2) Σε ένα theme του κινητού θέλω να πάρω την πρώτη εικόνα (στο standby) που είναι gif animated και να την κάνω edit.Γνωρίζει κάποιος με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω export την εικόνα; Δυστυχως το theme creator το οποίο χρησιμοποιώ δεν το κάνει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (16 Αύγ. 2004 , 19:07) Μπα όχι. Και όντως βλέπεις πράσινο led ή μήπως είναι ο φωτισμός της οθόνης ??? Γιατί στις δοκιμές της συσκευής εκεί που λέει LED/φωτισμός εμένα δεν μου ανάβει αλλο led εκτός από το κόκκινο :worry: :( Basika...nai paizei kai auto!! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oxin_rain (17 Αύγ. 2004 , 05:31) kai omws pairnei! me to mp3 handsfree player!!!!! to aksesouar pou mpenei apo katw!!! to exw kai auto! To mp3 player to epairne kai to T68 pou eixa.Afto den shmainei oti to T68 epairne extra memory.To mp3 player xrhsimopoiei thn SD ka8ara gia mp3. Ta paidia ennooun oti den pairnei mnhmh epektashs to idio to kinhto opws to P900 p.x. Mhn mperdevomaste xwris logo :) Sigoura an epairne 8a htan korufaio alla kai me ta 40mb eimai efxaristhmenos egw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Τι παίζει ρε παιδιά με την αναβάθμιση σε vodafone live k700? Από οτι ήξερα από το forum υπήρχε αναβάθμιση μόνο για το κανονικό κινητό. Σε τηλέφωνο που έκανα σε SC στην θεσσαλονίκη μου είπαν ότι υπάρχει αναβάθμιση και για το live πλέον Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geofil (17 Αύγ. 2004 , 14:18) Τι παίζει ρε παιδιά με την αναβάθμιση σε vodafone live k700? Από οτι ήξερα από το forum υπήρχε αναβάθμιση μόνο για το κανονικό κινητό. Σε τηλέφωνο που έκανα σε SC στην θεσσαλονίκη μου είπαν ότι υπάρχει αναβάθμιση και για το live πλέον E afou sto ipane apo SE ti rotas!!!!! Den sou ipan pou mporeis na pas gia na kaneis anavathmisi?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Nai alla anabaumisi pou na lunei problimata uparxei... afto nomizo oti endiaferei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 exmm mipos ginetaian xerete i an exete akousei to na afairesoume to chipaki mnimis 32 mb apo to kinito mas kai na tou baloume ena allo px 64mb?? me kamia patenta bebaia ginetai kati tetio?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 gia to k700 kikloforoun tipota applications endiaferouses i tipota pexnidia opos gia to 6600? kai an nai pou? gia to 6600 den exo parapono exo vri arketa to k700 me diskoleuei.. kamia voithia? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KWSN-Men Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nik0las6600 (18 Αύγ. 2004 , 01:36) gia to k700 kikloforoun tipota applications endiaferouses i tipota pexnidia opos gia to 6600? kai an nai pou? gia to 6600 den exo parapono exo vri arketa to k700 me diskoleuei.. kamia voithia? Μπορείς καταρχήν να δοκιμάσεις αυτά που έχεις βάλει στο 6600 σου. Εφόσον είναι Java based κατά πάσα πιθανότητα παίζουν. Και μετά μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο thread 'Games & Applications for K700' only μέσα στην ενότητα Sony Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts