Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μιά βόλτα από το service της Samsung.

Αν δεν πας για τα προβλήματα που αναφέρεις,γιατί θα τους το πας?

και που ειναι αυτο?

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βρε παιδιά, γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να βρούμε το jelly bean firmware update, που έχει κυκλοφορήσει στην αγγλία εδώ και δύο μήνες? δεν μπορώ να καταλάβω τί παίρνει τόσο καιρό στη samsung για να το κυκλοφορήσει ελλάδα, αλλά κατάντησε κουραστικό....

Εμενα μου εγινε αυτοματα η αναβαθμιση σε jelly bean.. πριν μια εβδομαδα μου εκανε ενα popup το ταμπλετ και το εχω βαλει... μια χαρα.. βλεπω ακομα μεγαλυτερη αυτονομία.... Σιγουρα ενα βημα μπροστα...

Οκ!! Γιατί για το 3g δεν πρέπει να έχει βγει ακόμη...

Τι να σου πω, για το 3g δε ξερω.... παντως ειναι μια χαρα...μου δινει την αισθηση οτι ειναι και πιο γρηγορο,ισως να ειναι ιδεα μου...

Αγαπητοί Φίλοι,

έχω από ένα μήνα πριν το Samsung tab 2, 10.1, model: GT-P5110 και είμαι νεοσύλλεκτος στο είδος...

Χθες αποφορτίστηκε πλήρως και το έβαλα να φορτισθεί. Όμως δε φορτίσθηκε. Κάθε μισό λεπτό ξαναπροσπαθεί, ανάβει δηλαδή η φορτιζόμενη μπαταρία που βλέπουμε στην οθόνη, στη συνέχεια σβήνει αυτή, ηρεμεί και σε λίγο πάλι αποξαρχής. Προσπαθώ να κάνω συνδυασμούς των πάνω κουμπιών, αλλά τίποτε...

Θέτω το εξής που ίσως έχει σχέση: Επειδή έφθασε από Αγγλία η ταμπλέτα, δεν αγόρασα μετατροπέα ελληνικό στον φορτιστή και μέχρι τώρα είτε χρησιμοποιώ την απόληξη τού κινητού μου, είτε το φορτίζω κατευθείαν στο λάπτοπ.

Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ!

Αγαπητοί Φίλοι,

έχω από ένα μήνα πριν το Samsung tab 2, 10.1, model: GT-P5110 και είμαι νεοσύλλεκτος στο είδος...

Χθες αποφορτίστηκε πλήρως και το έβαλα να φορτισθεί. Όμως δε φορτίσθηκε. Κάθε μισό λεπτό ξαναπροσπαθεί, ανάβει δηλαδή η φορτιζόμενη μπαταρία που βλέπουμε στην οθόνη, στη συνέχεια σβήνει αυτή, ηρεμεί και σε λίγο πάλι αποξαρχής. Προσπαθώ να κάνω συνδυασμούς των πάνω κουμπιών, αλλά τίποτε...

Θέτω το εξής που ίσως έχει σχέση: Επειδή έφθασε από Αγγλία η ταμπλέτα, δεν αγόρασα μετατροπέα ελληνικό στον φορτιστή και μέχρι τώρα είτε χρησιμοποιώ την απόληξη τού κινητού μου, είτε το φορτίζω κατευθείαν στο λάπτοπ.

Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ!

Δε χρειάζεσι μετατροπέα, χρειάζεσαι ένα ανταπτοράκι από αγγλική σε ευρωπαϊκη πρίζα, το πολύ 5 ευρώ... δε γίνεται να το φορτίσεις στο laptop ή με άλλη πρίζα που προφανώς δίνει λιγότερο ρεύμα. Ένα ανταπτοράκι και τελείωσες...

- Alex

Απο που το εχεις αγορασει... εγω το πηρα απο Media MArkt πριν ενα μηνα και δεν μου ηρθε ακομη η αναβαθμιση

Αλλα δειτε και εδω που λεει οτι ερχεται η αναβαθμιση

http://www.pestaola.gr/samsung-galaxy-tab-2-10-1-galaxy-note-10-1-android-4-1/

Ξέρει κανείς εάν το συγκεκριμένο tablet έχει proximity sensor?

Στα περισσότερα sites που αναφέρουν τα specs λέει ότι υπάρχει.

Έχω πάρει αυτή την θήκη και όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές που κλείνουν αυτόματα την οθόνη όταν κλείνεις την θήκη (πχ smartcover) μου λέει ότι δεν υπάρχει proximity sensor αλλά μόνο light sensor…

Ξέρει κανείς εάν το συγκεκριμένο tablet έχει proximity sensor?

Στα περισσότερα sites που αναφέρουν τα specs λέει ότι υπάρχει.

Έχω πάρει αυτή την θήκη και όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές που κλείνουν αυτόματα την οθόνη όταν κλείνεις την θήκη (πχ smartcover) μου λέει ότι δεν υπάρχει proximity sensor αλλά μόνο light sensor…

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, proximity sensor έχει μόνο το P5100, όχι το 5110. Ποιο μοντέλο έχεις;

- Alex

Γειά σας,

ήθελα τη γνώμη σας για την πρώτη φόρτιση ενός samsung tab 2 10.1 P5100

Μόλις το αγόρασα και το έβαλα για φόρτιση. Το άφησα γύρω στις 12 ώρες, μόλις το βγάζω από την πρίζα μου εμφανίστηκε η ένδειξη της μπαταρίας 100%. Το σύνδεσα με την πρίζα ξανά και έδειξε η οθόνη την μπαταρία να φορτίζει.Το έβαλα πάλι να φορτίζει και το πρωί το έβγαλα. Μπαταρία 100%.

Το ξαναέβαλα στην πρίζα και έδειχνε πάλιννα φορτίζει. Μετά από δέκα λεπτά ξαναεμφανίζει την ένδειξη μπαταρία 100%.

Το επανέλαβα πολλές φορές δηλ. όταν το αποσυνδέω από πλήρη φόρτιση με την πρίζα, και το ξανασυνδέω δεν μου εμφανίζει 100%, παρά μόνο μετά από 10 λεπτά φόρτισης

Δεν το έχω θέσει σε λειτουργία γιατί ήθελα η πρώτη φόρτιση να είναι πλήρης. Το τμ.εξυπηρετ. πελατών μου είπε να το θέσω σε λειτουργία, και γενικά πλήρης φόρτιση και αποφόρτιση μερικές φορές και αν εμφανιστεί το ίδιο να τους ξανακαλέσω.

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Γειά σας,

ήθελα τη γνώμη σας για την πρώτη φόρτιση ενός samsung tab 2 10.1 P5100

Μόλις το αγόρασα και το έβαλα για φόρτιση. Το άφησα γύρω στις 12 ώρες, μόλις το βγάζω από την πρίζα μου εμφανίστηκε η ένδειξη της μπαταρίας 100%. Το σύνδεσα με την πρίζα ξανά και έδειξε η οθόνη την μπαταρία να φορτίζει.Το έβαλα πάλι να φορτίζει και το πρωί το έβγαλα. Μπαταρία 100%.

Το ξαναέβαλα στην πρίζα και έδειχνε πάλιννα φορτίζει. Μετά από δέκα λεπτά ξαναεμφανίζει την ένδειξη μπαταρία 100%.

Το επανέλαβα πολλές φορές δηλ. όταν το αποσυνδέω από πλήρη φόρτιση με την πρίζα, και το ξανασυνδέω δεν μου εμφανίζει 100%, παρά μόνο μετά από 10 λεπτά φόρτισης

Δεν το έχω θέσει σε λειτουργία γιατί ήθελα η πρώτη φόρτιση να είναι πλήρης. Το τμ.εξυπηρετ. πελατών μου είπε να το θέσω σε λειτουργία, και γενικά πλήρης φόρτιση και αποφόρτιση μερικές φορές και αν εμφανιστεί το ίδιο να τους ξανακαλέσω.

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Μην ταλαιπωρείς τη μπαταρία σου είναι φυσιολογικό :)

- Alex

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, proximity sensor έχει μόνο το P5100, όχι το 5110. Ποιο μοντέλο έχεις;

Μάλλον έχεις δίκιο. Εγώ έχω το 5110.

Καλημερα σε ολους! Κανενα νεο για το ποτε κ αν εχει ερθει η 4.1 στην ταμπλετα μας εχει κανενας?
Don't give up! :!:

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας λογος σε μια συσκευη με μπαταρια li-ion να φορτιστει καν πριν την πρωτη χρηση. Η συσκευη ερχεται με την μπαταρια ηδη φορτισμενη, εχοντας μονο χασει ενα μερος της φορτισης της λογω χρονου. Απλα αγοραζεις τη συσκευη, την ανοιγεις και τη χαιρεσαι. Οι συγκεκριμενες μπαταριες δεν εχουν πλεον κανενα θεμα μνημης. Αλλα ακομα κι αν ειχαν δεν θα θελατε να τις φορτισετε απο το 60% η 80% που εχουν οταν τις παραλαμβανετε

Μην ταλαιπωρείς τη μπαταρία σου είναι φυσιολογικό :)

όντως μετά κ εγώ το κατάλαβα ότι αφού έδειξε 100% δεν υπάρχει λόγος να μένει πολύ στην πρίζα ....επίσης γνωρίζω ότι καλό είναι την μπαταρία να μην την αφήνω να ξεφορτίζει πλήρως αλλά μέχρι 15%-20%. Για τις 2-3 πρώτες φορές φόρτισης όμως το τμ.εξυπ. πελατών Samsung μου είπε πλήρης αποφόρτιση κ εκεί έχω λίγο μπερδευτεί

Καλημερα σε ολους! Κανενα νεο για το ποτε κ αν εχει ερθει η 4.1 στην ταμπλετα μας εχει κανενας?

εχω την 4.1 περιπου δεκα μερες ηδη..

εχω την 4.1 περιπου δεκα μερες ηδη..

Αφού το έχεις πάρει από την Αμερική όπως είπες νωρίτερα....

Ο φίλος ρωτάει για το ελλαντα...

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω την 3g εκδοσηκαι εχω βαλει σιμ με τα 30gb ths wind. Στα προγραμματα αν παω στα μηνυματα μπορω να στειλω sms σε κινητα. Τα χδεωνομαικαπως αυτα ταμηνυματα?
Hamurabi

καλησπερα κ απο εμενα

νεος στον χώρο των tablet / android. αγορασα το galaxy tab 2 10,1'' με wifi (χωρις 3g).

ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν μπορω να βαλω το 3g usb modem της vodafone επανω ωστε να εχω ιντερνετ απο κινητα δικτυα δεδομενων.

εχω βρει το καλωδιο-ανταπτορα που εχει usb προς το βυσμα του tablet... αυτο που ρωταω ειναι αν το android το βλεπει αυτο κ αν υπαρχει συμβατοτητα κτλ

ευχαριστω

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)