topet Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά έχω το 5100 με την CM11. Από τότε που το έκανα δεν μου δουλεύει σαν κινητό. Δεν αναγνωρίζει την SIM. Πως μπορώ να διαπιστώσω αν έβαλα λογισμικό για το 5110 ή το 5100; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά έχω το 5100 με την CM11. Από τότε που το έκανα δεν μου δουλεύει σαν κινητό. Δεν αναγνωρίζει την SIM. Πως μπορώ να διαπιστώσω αν έβαλα λογισμικό για το 5110 ή το 5100; Πήγαινε στις ρυθμίσεις, σχετικά με το tablet και δες έκδοση cyanogenmod. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Το είδα! Την σωστή έχω! Αφού του είχα περάσει την CM11 δοκίμασα να βάλω για πρώτη φορά micro sim με αντάπτορα και δεν έμπαινε καλά. Μάγκωνε, δεν έβγαινε κτλ. Δεν μπορώ να πω ότι την πίεσα, αλλά φοβάμαι μήπως έγινε κάποια ζημιά τελικά... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n258207cc Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Λοιπόν έτοιμο το βίντεο αν και δεν είμαι περίφανος που το έκανα... γιατί ειναι χάλια. Τέλος πάντων, έδω ειναι το link: φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την κοπιαστικη εργασια απλα ολα τα link δεν δουλευουν αν καποια στιγμη μπορεσεις να τα ξαναανεβασεις ευχαριστω:whistle::whistle::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Έχω την cm11 και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να έχω και το Samsung account με κάποιο τρόπο για να μπορώ να συγχρονιζω κυρίως το ημερολόγιο αλλά και ότι άλλο είναι εφικτό. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompostas Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα δύο συσκευές bluetooth (bluetooth keyboard & bluetooth mouse) στο gt-p5100; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Η θεωρία και η λογική λέει ότι μπορείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompostas Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 :up:Ευχαριστώ Jimmy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 καλησπερα σε ολους δεν μπορω να το συνδεσο στο pc με τιποτα τι μπορει να φταιει ? εκανα και faktory reset αλλα μετα απο επανεκινηση εμφανιζονται καποιες εφαρμογες παλι μια βοηθεια ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 καλησπερα σε ολους δεν μπορω να το συνδεσο στο pc με τιποτα τι μπορει να φταιει ? εκανα και faktory reset αλλα μετα απο επανεκινηση εμφανιζονται καποιες εφαρμογες παλι μια βοηθεια ρε παιδια Τι εννοείς ότι εμφανίζονται κάποιες εφαρμογές; Έχεις εγκαταστήσει το kies για να περαστούν οι drivers; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παιδιά έχω την cm11. Υπάρχει κάτι νεότερο όπως η CM12 και αν ναι αξίζει; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παιδιά υπάρχει MIUI rom για το tabletaki μας? Έχει βάλει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 @topet Υπάρχει cm12 και 12.1 στο xda.... Ψάξτο λίγο εκεί. Η 12.1 καλή είναι...:D,δοκίμασε την.(ακολούθησε σωστά τις οδηγίες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 @topet Υπάρχει cm12 και 12.1 στο xda.... Ψάξτο λίγο εκεί. Η 12.1 καλή είναι...:D,δοκίμασε την.(ακολούθησε σωστά τις οδηγίες) Οκ ευχαριστώ! Έχει μεγάλη διαφορά από την 11;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Activer Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παίδες, σκέφτομαι να κάνω tutorial για το πως να βάλετε το SlimLP(LoliPop) που είναι δηλαδή σαν το CM. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλό θα κάνεις, κακό όχι. Αν έχεις το χρόνο κάντο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ναι, please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Οκ ευχαριστώ! Έχει μεγάλη διαφορά από την 11;; Με την CM11 δέν ξέρω γιατί πέρασα κατευθείαν την CM12.1 από την stock που είχα. Μεγάλη διαφορά...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Η cm 12.1 που εβαλες τρέχει κανονικά η κολλάει; έχω την cm 11 αλλά θέλω την 12.1 έχω βρει πολλές στο xda αλλά δε ξέρω ποιά να διαλεξω, για πες ποιάν εβαλες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά ο οδηγός ετοιμαστηκε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; για να σε βοηθήσω Edited December 12, 2015 by johnnyar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Θέλω να περάσω καινούργια rom... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Υπάρχουν πολλές επιλογές επειδή όμως η συσκευή είναι πλέον ξεπερασμένη σε LP όποια κι αν χρησιμοποιησεις θα έχει κάποια προβλήματα.Η καλύτερη λύση νομίζω για να τρέχει σωστά δίχως προβλήματα είναι στην Kitkat 4.4.4 slim build 9.0 official.Πολυ καλή στη 5.1.1 είναι η Candy5 V3.7 official (αξίζει αυτή δουλεύω πλέον).. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πέρασαν χθες την candy5 v3.9 είναι όντως πολύ καλή.... Υπάρχει τρόπος να βάλω δεύτερο χρήστη όπως στην cm11; Γιατί δε βρήκα κάτι στο μενού και απ' ότι είδα δεν έχει updates αυτόματα, άρα όταν βγαίνει νέα έκδοση την περναω μόνος μου από recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Όταν λέμε candy 5 v3.7 official, είναι επίσημη και την κατεβάζουμε από το site της Samsung;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts