niknano Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 το ίδιο παθαίνω κι εγώ... Καλημέρα. Μήπως έχει να μας πει καμία λύση γιατι μας πετάει έξω απο τους browzer στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλημέρα. Μήπως έχει να μας πει καμία λύση γιατι μας πετάει έξω απο τους browser στο internet. Δεν υπάρχει κάποια λύση παιδιά μέχρι να βγει κάποιο update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Έχω κατεβάσει την εκ σερβίας 4.1.2, την έχω ξεζιπάρει και την έχω σε φάκελλο στην επιφάνεια εργασίας. Έχω επίσης κατεβάσει και το kies, το έχω τρέξει, έχω κάνει factory reset στο τάμπλετ, ειμαι με 4.0.4, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω για να την περάσω, που είναι η επιλογή να βάλω το συγκεκριμένο αρχείο;;; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...!!! Ευχαριστώ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια εχω την 4.1.2, μπορω να βαλω καποια πιο καινουργια official? Εχει βγει? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδια καποιος που να ξερει για flash player για να βλεπουμε live streaming?βοηθεια!Εχω την 4,2,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Στα ελληνικά οδηγός για root και εγκατάσταση άλλης rom δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Στα ελληνικά οδηγός για root και εγκατάσταση άλλης rom δεν υπάρχει; εχω γράψει οδηγίες στη σελίδα 28, πόστ 418, διάβασε εκεί. επίσης 4.2.2 εχει βγεί Αυστραλίας και Ν. Ζηλανδίας οποιος τις δοκιμάσει ας μας πει. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-P5110&pcode=0#firmware Edited October 10, 2013 by johnnyar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλημέρα σε όλους Έχω το tab 2 10.1 GT-P5110XXBLH4 με έκδοση android 4.0.4 και είμαι εντελώς άσχετος .Πως μπορώ να το αναβαθμίσω ?έχω διαβάσει ότι υπάρχει κάποια έκδοση CyanogenMod η οποία το κάνει πιο γρήγορο κλπ. Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου δώσει τα βήματα αναλυτικά έτσι ώστε να μη χαθώ και κάνω καμιά απερισκεψία (έτσι αποκαλώ στους γιούς μου τη μ...κία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris_9 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλημέρα σε όλους Έχω το tab 2 10.1 GT-P5110XXBLH4 με έκδοση android 4.0.4 και είμαι εντελώς άσχετος .Πως μπορώ να το αναβαθμίσω ?έχω διαβάσει ότι υπάρχει κάποια έκδοση CyanogenMod η οποία το κάνει πιο γρήγορο κλπ. Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου δώσει τα βήματα αναλυτικά έτσι ώστε να μη χαθώ και κάνω καμιά απερισκεψία (έτσι αποκαλώ στους γιούς μου τη μ...κία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα φίλε μου, ξεκίνα πρώτα να rootάρεις τη συσκευή ακολουθώντας της οδηγίες σε αυτό το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722745 Στη συνέχεια θα περάσεις την CyanogenMod ακολουθώντας αντίστοιχα τις οδηγίες στο παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2381402 Αν για οποιονδήποτε λόγο συναντήσεις δυσκολίες στην αρχή ή σε κάποιο βήμα, ρώτα πριν συνεχίσεις. Να ξέρεις ότι θα σβηστούν προγράμματα/ρυθμίσεις με το CyanogenMod. Παράθεση Δημόσιος Υπάλληλος = Πάρααα Πολύ Ελεύθερος Χρόνος! Γι' αυτό στείλτε μήνυμα για οτιδήποτε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλησπέρα. Μόλις το έκανα root και στη συνέχεια πέρασα την CyanogenMod. Το tab φυσικά πετάει από ταχύτητα, αλλά το μόνο μελανό σημείο είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές που είχα υπάρχουν ακόμα και στην καινούργια rom. Δεν θα έπρεπε να είχαν σβηστεί όλες? Έκανα κάπου λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, Διαβάζοντας τα post για τη cyanogenmod και τα εγκωμιαστικά σας σχόλια μπήκα στον πειρασμό να την ψάξω και εγώ. Πέρασα τη CWM recovery, έκανα και το root για warm-up. Στη συνέχεια όμως μου δημιουργήθηκε η απορία: Η Cyanogenmod 4.3 είναι, για την ώρα, Nightly : http://www.get.cm/?device=p5110 Και για τις Nightly αναφέρει ότι είναι unstable: http://wiki.cyanogenmod.org/w/P5110_Info Ισχύει κάτι τέτοιο? Τί ακριβώς εννοούν με τον όρο unstable? Και επίσης αν εγκαταστήσω μέσω των gapps το gooogle play, θα κάνει update από μονό του (στο ίδιο το google play) όπως κάνει τώρα? (για την ώρα έχω την Αγγλική 4.1.1.) Σας ευχαριστώ πολύ παίδες για τις υπερχρήσιμες πληροφορίες!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Κοίτα, οι Nightlies γενικότερα είναι εκδόσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί καθόλου. Άρα μπορεί να είναι ασταθείς. Μόνο αυτό. Όχι ότι έχουν κάποιο πρόβλημα απαραίτητα. Προσωπικά, ειδικά στο tabletάκι μας, παίζω μόνο με Nightlies και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Στο κινητό μου, έτυχε κάτι μια φορά, το ανέφερα και στην επόμενη έκδοση είχε φτιαχτεί ;) Τα gapps (google apps) είναι ένα πακέτο που περιέχει όλες τις εφαρμογές της Google όπως το Store, το YouTube κλπ. Αν δεν τα έχει μοντάρει κάποιος προγραμματιστής, είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά της μαμά έκδοσης. Απλά, επειδή ανάλογα την έκδοση του Android πρέπει να περνιούνται και οι ανάλογες Gapps και το Cyanogen δεν είναι ίδια έκδοση με τη μαμά ROM, θα πρέπει να περάσεις αυτά που λέει. Από κει και πέρα, όλα γίνονται όπως τα έχεις συνηθίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majestus Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, Διαβάζοντας τα post για τη cyanogenmod και τα εγκωμιαστικά σας σχόλια μπήκα στον πειρασμό να την ψάξω και εγώ. Πέρασα τη CWM recovery, έκανα και το root για warm-up. Στη συνέχεια όμως μου δημιουργήθηκε η απορία: Η Cyanogenmod 4.3 είναι, για την ώρα, Nightly : http://www.get.cm/?device=p5110 Και για τις Nightly αναφέρει ότι είναι unstable: http://wiki.cyanogenmod.org/w/P5110_Info Ισχύει κάτι τέτοιο? Τί ακριβώς εννοούν με τον όρο unstable? Και επίσης αν εγκαταστήσω μέσω των gapps το gooogle play, θα κάνει update από μονό του (στο ίδιο το google play) όπως κάνει τώρα? (για την ώρα έχω την Αγγλική 4.1.1.) Σας ευχαριστώ πολύ παίδες για τις υπερχρήσιμες πληροφορίες!!!:) Φίλε chrisdon κι εγώ Cyanogenmod 4.3 και σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει και μια nightly. Κάθε φορά που μου εμφανίζει μήνυμα περνάω την τελευταία διαθέσιμη και προς το παρόν δεν έχω κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 RaZieL137 και majestus σας ευχαριστώ πολύ. Τη δοκιμάζω τη cyanogenmod 10.2 όποτε βρώ χρόνο, και αφήνω και εγω feedback (πιστεύω θα είναι σίγουρα θετικές οι εντυπώσεις μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Πέρασα με επιτυχία την σερβικη 4.1.2. Θέλω να ρωτήσω για flash. Υπάρχει κάτι καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Θέλω να ρωτήσω για flash. Υπάρχει κάτι καινούργιο; v. 11.1.115.81 http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπέρα. Μόλις το έκανα root και στη συνέχεια πέρασα την CyanogenMod. Το tab φυσικά πετάει από ταχύτητα, αλλά το μόνο μελανό σημείο είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές που είχα υπάρχουν ακόμα και στην καινούργια rom. Δεν θα έπρεπε να είχαν σβηστεί όλες? Έκανα κάπου λάθος? Έκανες wipe data με το C.W.M. recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Έκανες wipe data με το C.W.M. recovery? Δεν νομίζω.....Το μόνο που έκανα ήταν FACTORY RESET αν θυμάμαι καλά, γιατι δεν το πολύ-κατεχω το άθλημα.... Τέλος πάντων τώρα θα έχω κάποιο πρόβλημα? Να την ξαναπεράσω από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Τέλος πάντων τώρα θα έχω κάποιο πρόβλημα? Να την ξαναπεράσω από την αρχή? Όχι, κανένα πρόβλημα. Με το που συνδέθηκες στο wifi και στο Google account κατεβασε μόνο του τις εφαρμογές που είχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Οκ. Ευχαριστω φιλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά, το tablet μου έχει παραμείνει στην έκδοση 4,0,3, πράγμα μη φυσιολογικό. Όταν ψάχνω για αναβάθμιση εμφανίζει μήνυμα "δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις". Απ'ότι διάβασα η τελευταία έκδοση για το συγκεκριμένο μοντέλο (GT-P5100) είναι η 4.2.2. Μπορώ να κάνω κάτι εκτός απ'το να το πάω σε κέντρο επισκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Διάβασε τα προηγούμενα σχόλια. Μπορείς να περάσεις χειροκίνητα την 4.1.2, όπως και εγώ. Μέσα σε 10 λεπτά θα είσαι ο. κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πόσο πίσω να πάω στα προηγούμενα σχόλια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Πόσο πίσω να πάω στα προηγούμενα σχόλια?? Παράθεση από johnnyar Κατέβασε το odin 3.07 http://www.android.gs/download-odin-3-07/ ξεζίπαρέ το, άνοιξε το tablet σε download mode κράτα πατημένο το πλήκτρο ήχου (+) μαζί με το power και θα σε ρωτησει αν θες να μπεις μέσα να πατήσεις το πλήκτρο ήχου (-) όταν το κάνεις αυτό άνοιξε το odin και όταν ανοίξει το πρόγραμμα σύνδεσε το tablet στον υπολογιστή, βάλε στο μενού pda το firmware που κατέβασες από εδώ: http://www.sammobile.com/firmwares/ (ξεζιπαρισμένο) και πάτα start. εδω οδηγός: http://forums.androidcentral.com/sprint-galaxy-s-iii-rooting-roms-hacks/219308-guide-how-flash-tar-files-odin-3-07-a.html Πρώτα απ' όλα εγκαθιστούμε το kies για να περαστούν οι drivers της ταμπλέτας στο pc. και οι οδηγίες στα αγγλικά: 1.Turn off the tablet 2. Hold volume UP (away from power button) for a few seconds 3. Volume DOWN (towards the power button) to confirm that you want to enter download mode 4. Open ODIN 5. Plug in your tablet. A box in ODIN should turn yellow. 6. Click PDA and browse to the recovery file you downloaded in step two. 7. Uncheck Auto Reboot In ODIN 8. Click Start. Εγώ κατέβασα από το sammobile την αγγλική 4.1.1 (official) και την πέρασα σε χρόνο dt, τώρα βέβαια έχω την cyanogenmod η οποία είναι unofficial Edited October 21, 2013 by chrisdon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts