sideris123 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 καλησπερα σε ολους κ συγνωμη προκαταβολικα αν εχει απαντηθει ξανα η απορια μου,αλλα δεν εχω τον χρονο να διαβασω κ τις 44 σελιδες του thread...ειμαι λοιπον απο σημερα κατοχος κ εγω του P5100 αλλα εχω το εξης προβλημα στις ρυθμισεις->γλωσσα και εισαγωγη επιλεγοντας γλωσσα δεν μου δινει την επιλογη να επιλεξω πανω απο μια με αποτελεσμα οταν ανοιγω το πληκτολογιο της Samsung για να γραψω καποιο κειμενο,να μην εχω την επιλογη κρατοντας πατημενο στο space να αλλαξω γλωσσα αμεσα κ να πρεπει να ανοιγω ξανα τις ρυθμισεις για να την αλλαξω χειροκινητα...υπαρχει καποια λυση ή θα χρειαστει να κατεβασω καποια εφαρμογη πληκτρολογιου κ αν ναι ποια προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Δεν πατάς στο space για να αλλάξεις γλώσσα αλλά στο κυκλάκι που είναι δεξιά του πλήκτρου που αλλάζει σε αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideris123 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 συγνωμη για την ασχετοσυνη μου,αλλα το εχω παρει μεταχειρησμενο κ στη θεση διπλα στους αριθμους εχει τα emoticons κ οχι καποιο κυκλακι, καμια ιδεα πως το αλλαζω αυτο εχουμε? ευχαριστω για την αμεση απαντηση παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 να σας ρωτησω , σε ενα 5110 θελω να βαλω 4.1.2 , γιατι εχει απο την μανα του ICS , εβαλα απο samfirwware την 4.2.2 Australia και παει παρα πολυ αργα, γενικος ειναι πολυ χαλια rom και κολαει ολο το tablet και την περασα 3 φορες , μετα εβαλα την 4.1.2 Israel και παει σφαιρα αλλα δεν εχει Ελληνικα !!!! Η 4.1.2 Νetherlands ξερετε εχει Ελληνικα ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideris123 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ψαχουλευοντας τελικα βρηκα τη λυση! διπλα στο πληκτρολογιο Samsung εχει ενα εικονιδιο με μπαρες που αχνοφαινεται κ πατοντας το μου εβγαλε τις επιλογες γλωσσας κ μπορεσα να επιλεξω οσες ηθελα με αποτελεσμα να εμφανιστει κ το κυκλακι που ανεφερες! ευχαριστω παντως κ συγνωμη αν γεμισα το thread ασκοπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) να σας ρωτησω , σε ενα 5110 θελω να βαλω 4.1.2 , γιατι εχει απο την μανα του ICS , εβαλα απο samfirwware την 4.2.2 Australia και παει παρα πολυ αργα, γενικος ειναι πολυ χαλια rom και κολαει ολο το tablet και την περασα 3 φορες , μετα εβαλα την 4.1.2 Israel και παει σφαιρα αλλα δεν εχει Ελληνικα !!!! Η 4.1.2 Νetherlands ξερετε εχει Ελληνικα ????? Έχω βάλει τη Γερμανική 4.1.2. και έχει Ελληνικά. Καλά που διάβασα το post σου, ήμουνα έτοιμος να περάσω την Αυστραλέζικη 4.2.2. Γιατί όμως να πηγαίνει αργά? EDIT: Λάθος: Έχω βάλει του United Kingdom τελικά, η οποία έχει Ελληνικά. Edited October 2, 2013 by chrisdon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 να σας ρωτησω , σε ενα 5110 θελω να βαλω 4.1.2 , γιατι εχει απο την μανα του ICS , εβαλα απο samfirwware την 4.2.2 Australia και παει παρα πολυ αργα, γενικος ειναι πολυ χαλια rom και κολαει ολο το tablet και την περασα 3 φορες , μετα εβαλα την 4.1.2 Israel και παει σφαιρα αλλα δεν εχει Ελληνικα !!!! Χμμμ..έκανες factory reset αφού πέρασες την καινούργια ROM?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Χμμμ..έκανες factory reset αφού πέρασες την καινούργια ROM?? εκανα τα παντα !! δεν την τραβαει καλα την 4.2.2. Αustralia , εχει πολλα κοληματα , π.χ. οταν παταω το ρυθμισεις κανει πανω απο 10 δευτερολεπτα να δειξει τις επιλογες . Τελος παντων , την 4.1.2 θα βαλω , γιατι εβαλα του Israel και πανε ΟΛΑ σφιαρα , αλλα δεν μου εχει Ελληνικα , γιαυτο ρωταω πια 4.1.2 εχει Ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 η Σέρβικη που έχω βάλει εγώ, έχει Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 η Σέρβικη που έχω βάλει εγώ, έχει κι εγώ την Σέρβικη έχω περάσει και έχει πλήρως Ελληνικά. κρίμα πάντως για την Αυστραλέζικη 4.2.2 την ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowpoloi Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Βαλτε όλοι αφοβα την cyanmod 4.3ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ... Παει τελεία και σφαίρα ταυτόχρονα και σου αφήνει και 804MB RAM σε σχέση με τα 634MB που σου αφήνει η Samsung ....ειδικα το προτέρημα στην 4.3 που σου δίνει την δυνατότητα να φιαχνεις χρηστές είναι απίθανο λες και εχεις 2 η 3 tablet...η Samsung 4.3 δύσκολα θα βγάλει για το tablet μας...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Πως μπαινει ειναι το θεμα... Υπαρχει καπου ενας πληρης οδηγος για εμας τους εντελως ασχετους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harker Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδιά έχει καταφέρει να δει κανείς υπότιτλους srt με το allshare; Γενικώς, έχετε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα να μου προτείνετε που να βλέπει και τους υπότιτλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Γενικώς, έχετε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα να μου προτείνετε που να βλέπει και τους υπότιτλους; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harker Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Για streaming από tablet σε media player εννοώ αγαπητέ. Το ξέρω ότι ο MX Player είναι ο καλύτερος player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Πως μπαινει ειναι το θεμα... Υπαρχει καπου ενας πληρης οδηγος για εμας τους εντελως ασχετους; Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό, βήμα βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) ΜΉΠΩΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΝ BROWZER ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ DOLPHIN :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 2, 2013 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ζητάω συγνωμη για τα κεφαλαία. Μήπως έχει τύχει σε κανένα να τον πετάει έξω ότι ώρα του έρχεται από τους browser του internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Βαλτε όλοι αφοβα την cyanmod 4.3ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ... Παει τελεία και σφαίρα ταυτόχρονα και σου αφήνει και 804MB RAM σε σχέση με τα 634MB που σου αφήνει η Samsung ....ειδικα το προτέρημα στην 4.3 που σου δίνει την δυνατότητα να φιαχνεις χρηστές είναι απίθανο λες και εχεις 2 η 3 tablet...η Samsung 4.3 δύσκολα θα βγάλει για το tablet μας...:) Για το 5100 δεν μπαίνει δηλαδή;;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Για το 5100 δεν μπαίνει δηλαδή;;; Φυσικά και μπαίνει! Οδηγίες εδώ και η ROM(s) εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Φυσικά και μπαίνει! Οδηγίες εδώ και η ROM(s) εδώ. Ευχαριστώ! Ποια ρομ θεωρείται καλύτερη; Η τελευταία πχ που είναι η cm-10.2-20131002-NIGHTLY-p5100.zip ; Η κάμερα η μπροστινή δουλεύει κανονικά ή θα έχει κάποιο θέμα πλέον; Ρωτώ γιατί κάτι είχα διαβάσει κάποια στιγμή. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μια ερώτηση. Στην stock Rom δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινήσουμε μια εφαρμογή στην memory card; Πρέπει να αναβαθμίσουμε σε 4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ευχαριστώ! Ποια ρομ θεωρείται καλύτερη; Η τελευταία πχ που είναι η cm-10.2-20131002-NIGHTLY-p5100.zip ; Η κάμερα η μπροστινή δουλεύει κανονικά ή θα έχει κάποιο θέμα πλέον; Ρωτώ γιατί κάτι είχα διαβάσει κάποια στιγμή. Στο 5110 μου, από τότε που έβαλα Cyanogen παίζω μόνο με nightlies. Μία φορά είχα θέμα με ένα bug, και έβαλα προηγούμενη, μέχρι που την επόμενη μέρα βγήκε νεότερη και έβαλα αυτή. Όλα αυτά μέσα από τα settings του tablet, πανεύκολα. Την μπροστά κάμερα δεν την δουλεύω, αλλά δεν έχω διαβάσει για κάποιο θέμα στις τελευταίες εκδόσεις. Αν θες, το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathatos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση θελω να αγορασω το samsung p5100 3g και το βρηκα 212 στο σκρουτζ σε ενα μαγαζι 100 ευρω πιο κατω αλλα σε κοκκινο .μου ειπαν οτι ειναι ακριβωσ το ιδιο με το λευκο και το μαυρο απλα εχει 100ε πιο κατω. αυτο ειναι ? η παιζει κατι αλλο ? ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ζητάω συγνωμη για τα κεφαλαία. Μήπως έχει τύχει σε κανένα να τον πετάει έξω ότι ώρα του έρχεται από τους browser του internet το ίδιο παθαίνω κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts