pepe1 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Βρέθηκε τρόπος να περάσουμε τις εφαρμογές στην sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1881675&page=20 για το λιγκ ... post No 199 εδω βρισκονται τα αρχεια που απαιτούνται για τα παρακάτω: 0. Αφου εγκαταστήσεις την τελευταια rom της vodafone 4.04 μεσω odin (μπορεις να τη βρεις στο samfirmware.com) ,βεβαιώσου ότι το csc σου ειναι VGR ή EUR πριν κάνεις τα παρακάτω. Αν δεν είναι και είναι κάνα άλλο φρόντισε να το αλλάξεις με τον γνωστό τρόπο ----> *#272*Device IMEI# 1. *** DID NOT *** Wipe the entire device (factory reset) 2. Extract P5100XXBLH4_P5100DBTBLH1_DBT.zip and flash P5100XXBLH4_P5100DBTBLH1_P5100XXLH4_HOME.tar.md5 with Odin (via PDA selection only) (*** DID NOT use signed_espresso_20120220_16G.pit *** as my tab is a 32GB version and as mentioned with some posts on the net, the pid is hardly ever required !!) 3. Boot normally and the TAB will require "first time startup" details 4. Flash GT-P5100_P5100XXCLI3-OTA-P5100XXBLH4_DBT_295452894.zip via stock recovery (3e) and boot up normally once completed 5. Flash GT-P5100_ClockworkMod-Recovery_6.0.1.2_Touch.tar with Odin - NO PIT file ! In ODIN, click the Reset button, uncheck the Auto Reboot button then click the PDA button and select the GT-P5100_ClockworkMod-Touch_recovery_6.0.1.2.tar file, then click the Start button and wait until it finishes. Power down the device. 6. Disconnect your device and boot it into Recovery mode ( = Power + Volume Down ) you will now have CWM Touch 6.0.1.2 installed in place of the stock recovery - DO NOT BOOT up normally as this WILL overwrite the CWM flash with standard android 3e recovery ! Which if you do, you'd need to reflash CWM again 7. Flash CWM-SuperSU-v0.96.zip whilst within CWM, then upon wanting to restart, you have to select fix stock recovery ( The Yes option ) prior to "exiting" CWM. 8. Μετά απ΄ολα αυτα πάρτε ενα backup για να το έχετε σε περίπτωση που χαλάσουν τα apn settings και το csc αν κατα λάθος κάνετε data wipe η factory reset και αλλάξει το csc σε DBT. Μετά απ ολα αυτα θα έχεται ουσιαστικά Ελληνικη Jelly bean με έμμασο τρόπο! Η ρομ ειναι τελεια , ειδικα το νεο μεγαλο πληκτρολογιο! Προσοχη να ειστε φορτισμενοι 100% και μετα αφου την εγκαταστησετε κανετε wipe battery status απο cwm recovery φορτιζετε 100% και κανετε battery calibration για να εχετε max αυτονομια η οποια ειναι αυξημενη σε σχεση με την παλια. -Επίσης για όποιον θέλει να επαναφέρει το tablet στην αρχική του κατάσταση για λόγους εγγύησης μπορεί με το να κανει reset to flash counter με το triangle away ενώ είναι root , και μετα με το mobile odin (αφου κατεβάσει και το αρχείο υποστήριξης kernel για το gt5100 ) να φλασάρει άφοβα μια στοκ rom και να μη γράψει το flash counter οποτε θα είναι πάλι στην εγγύηση ...μαμα! Υπάρχει και η νέα ΟΤΑ CLI5 Προσοχη δε δούλεψε σε εμένα. Edited December 3, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majestus Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός P5110. Έχω αγοράσει το usb otg adapter, το οποίο δουλεύει μια χαρά με usb stick 16gb και σε fat32 και σε ntfs. Το θέμα μου είναι ότι προσπαθώ να συνδέσω έναν 2.5 εξωτερικό δίσκο 640gb, ο οποίος χρειάζεται ξεχωριστή τροφοδοσία για να λειτουργήσει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί δεν έχω usb y cable, που βγάζει δύο υποδοχές. Λογικά θα παίζει συνδέοντας τη δεύτερη σε ένα laptop. Η ερώτηση είναι, αν συνδέσω τη δευτερη υποδοχή σε ένα φορτιστή usb θα λειτουργήσει ο δίσκος ή θα τα τινάξει....? Με λίγα λόγια θέλω να δουλέψω τον εξωτερικό δίσκο χωρίς να συνδεθεί σε άλλη συσκευή. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 To tab 2 με το τελευταιο επισημο fw τι λεει σε σχεση με ενα πχ nexus 7? Εχει γενικα θεματακια που πρεπει να ξερω?Ειμαι υποψηφιος αγοραστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) τα πραγματα ειναι απλα , μπορεις να φτιαξεις κι εσυ ενα τετοιο καλωδιο (Y)αμα ξερεις λιγο απο καλωδιακια.Το usb εχει ενα πρασινο ενα ασπρο ενα κοκκινο κι ενα μαυρο καλωδια. Το κοκκινο και το μαυρο ειναι τα +5v και -5v αντιστοιχα που οταν το συνδεσεις με ενα τροφοδοτικο ιδιας τασης και εντασης > = 750ma δηλαδη 5v dc και τουλαχιστον 750ma θα μπορεις να οδηγησεις τον δισκο. Εγω στη θεση σου θα εκοβα απο το otg τα δυο παραπανω καλωδιακια και θα συνεδεα τοτροφοδοτικο μονο στα καλωδια που πηγαινουν στον δισκο τα αλλα που ξεκιναν απο το ταμπλετ (κοκκινο μαυρο)θα τα αφηνα κομμενα και με μια ταινια θα τα απομονωνα για να μη καψω κανα usb απο το ταμπλετ.Αλλιως θα επρεπε να χρησιμοποιησεις μια διοδο ....αλλα αυτα απαιτουν λιγο παραπανω γνωση απο ηλεκτρονικα . Edited December 4, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 καλησπερα και απο μενα αυριο το παραλαμβανω και εγω το δικο μου (3g) και ηθελα να ρωτησω αν το root γινεται οπως του galaxy s2. το link που δινεται πιο πισω δεν μου ανοιγει και δεν βρηκα κατι αλλο. μπορει καποιος να βοηθησει για το πως κανουμε root? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657056 Δες εδώ τις οδηγίες. Αν είναι στην 4.0.4 δες και το ποστ 310 από το λινκ που σου δίνω. καλησπερα και απο μενα αυριο το παραλαμβανω και εγω το δικο μου (3g) και ηθελα να ρωτησω αν το root γινεται οπως του galaxy s2. το link που δινεται πιο πισω δεν μου ανοιγει και δεν βρηκα κατι αλλο. μπορει καποιος να βοηθησει για το πως κανουμε root? ευχαριστω Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλημέρα. λΕχει χρησιμοποιήσει κανείς βάση στήριξης για το tablet του?Πχ οταν πάω ταξίδι και το χρησιμοποιώ για GPS θα ήθελα μια βάση αντί να το έχω παρατημένο δίπλα στο κάθισμα μου...βρήκα μία στο πλαίσιο που λέει ότι είναι Universal για tablets, gps κλπ κλπ αλλά δεν κάνει καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλημέρα. λΕχει χρησιμοποιήσει κανείς βάση στήριξης για το tablet του?Πχ οταν πάω ταξίδι και το χρησιμοποιώ για GPS θα ήθελα μια βάση αντί να το έχω παρατημένο δίπλα στο κάθισμα μου...βρήκα μία στο πλαίσιο που λέει ότι είναι Universal για tablets, gps κλπ κλπ αλλά δεν κάνει καθόλου Για δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδιαεχω κ γω το ταμπλετακι εδω και 2 μηνες αλλα τις τελευταιες 10 μερες που μπαινω στο ιντερνετ απτον default browser του ανα μερικα λεπτα με πεταει εξω. Δοκιμασα αλλους μπρουζερς και ενω δουλευουν καλα δε με βολευουν,o default μαρεσε.καμια ιδεα? Εχω λειτουργικο εκδοση 4.0.3 Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsot Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλησπερα κι απο μενα στο forum!!! Προσφατα εγινα και εγω κατοχος του GT 5100 3G WIFI 16G και πιστευω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη επενδυση οσο αφορα το τι προσφερει. Ομως εχω καποια απορια ρε παιδια και οσοι απο εσας μπειτε στο κοπο να μου απαντησετε θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Η κορη μου (4ετων)καταφερε να βρει πως διαγραφουν φωτο&βιντεο και το αποτελεσμα ειναι αυτο που φανταζεστε!!! Υπαρχει περιπτωση να τα επαναφερω η διαγραφηκαν οριστικα????:O Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Από τότε που έβαλα την 4.0.4 το tablet σκαναρει για δίκτυα WiFi κάθε 10 δευτερόλεπτα. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Edited December 9, 2012 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Καλησπερα κι απο μενα στο forum!!! Προσφατα εγινα και εγω κατοχος του GT 5100 3G WIFI 16G και πιστευω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη επενδυση οσο αφορα το τι προσφερει. Ομως εχω καποια απορια ρε παιδια και οσοι απο εσας μπειτε στο κοπο να μου απαντησετε θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Η κορη μου (4ετων)καταφερε να βρει πως διαγραφουν φωτο&βιντεο και το αποτελεσμα ειναι αυτο που φανταζεστε!!! Υπαρχει περιπτωση να τα επαναφερω η διαγραφηκαν οριστικα????:O Ευχαριστω!!! Μεγειά :) Δυστυχώς ο μόνος τρόπος είναι να βάλεις κάποιο password, να κάνεις backup, και από δω και πέρα να προσέχεις τι κάνει το ζιζάνιο με το tab σου :) Τα διαγραμμένα δεν επαναφέρονται... sorry.. Mπορείς αν είσαι root να δοκιμάσεις αυτό, αλλά κάπως αμφιβάλλω ότι θα δεις φως. Επίσης για να δουλέψει θα έπρεπε οι φωτογραφίες να ήταν στην εξωτερική sd card (που μαντεύω ότι δεν ήταν). Edited December 9, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδια εχω καιγω το 5100 3G και αναρωτιεμαι αν μπορω να βαλω τη τελευταια εκδοση android...? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδια εχω καιγω το 5100 3G και αναρωτιεμαι αν μπορω να βαλω τη τελευταια εκδοση android...? Τώρα ποια έχεις; :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Τώρα ποια έχεις; :p Την 4.0.3..... Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archman Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Σκεφτηκα να συνδεσω ενα γκαλαξυ τηλεφωνο με το καλωδιο otg που περιγραφαμε πιο πριν, και να κανω tethering via usb αλλα τελικα δεν γινεται τιποτα. Βλεπει το τηλεφωνο σαν καμερα αλλα ακομα κι ετσι ουτε τις φωτο δε διαβαζει :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos73 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Το εχει μονο για αυριο το Mediamarkt στα 249 ευρω για το μοντελο χωρις 3g ! Φοβερη προσφορα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Θελω τη βοηθεια σας παιδια! Ειμαι αναμεσα στο galaxy tab 2 10.1 και στο note 10.1 Αξιζει να παρω το note με διαφορα στα 150e+ ? Με ενδιαφερει κυριως να διαβαζω pdf, browsing και να βλεπω καμια ταινια Η διαφορα τους ειναι μονο στον επεξεργαστη και στο οτι το note λειτουργει με πενακι? Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Γεια χαρα, Υπαρχει περιπτωση να συνδεεται με TV ; ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑ !!! Πριν απο 1 λεπτο μεσω ΜΕΔΙΑ ΜΑΡΚΤ στα 260 με αντικαταβολη.αντε να δουμε ποσο καιρο θα κανει να ερθει... Edited December 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katcos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Το εχει μονο για αυριο το Mediamarkt στα 249 ευρω για το μοντελο χωρις 3g ! Φοβερη προσφορα ! Και στο πλαίσιο τόσο το έβαλαν : http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Samsung-Galaxy-Tab-II-10-1-P5110-Wifi-GT-P5110TSAEUR.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos73 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Και στο πλαίσιο τόσο το έβαλαν : http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Samsung-Galaxy-Tab-II-10-1-P5110-Wifi-GT-P5110TSAEUR.htm Μολις τους πηρα τηλεφωνο , το εχουν διαθεσιμο , στα 249 , και η αντικαταβολη σε ολη την Ελλαδα δωρεαν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 τελικα απτην 4.0.3 που εχω τωρα υπαρχει νεοτερη αναβαθμιση; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 τελικα απτην 4.0.3 που εχω τωρα υπαρχει νεοτερη αναβαθμιση; Έχει βγει 4.0.4 και είναι πολύ καλή. Μου φαίνεται πιο smooth και έχει και μερικά χρήσιμα καλούδια στον default launcher Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Πως κανω update??? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts