Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!

Πριν λιγες μερες αγορασα αυτη τη συσκευη κι εχω το εξης προβλημα.. Η ειναι απιστευτα αργη συσκευη Η κατι εκανα εγω!και οταν μιλαω για πολυ αργη, εννοω πχ να γραφω μηνυμα και να εχει καθυστερηση μεχρι και η πληκτρολογηση..

Ημουν χρηστης andoid εδω και καιρο με αλλες συσκευες και δεν ειχα τετοιο προβλημα ποτε!

(Σε περιπτωση που ρωτησετε αν εχω κατευασει παρα πολλες εφαρμογες απο το google play, 5-6 παιχνιδακια εχω κατευασει, το BS Player και το Advanced Task Killer με την ελπιδα οτι θα βοηθουσε την κατασταση.)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετα απο τοσα πολλα χρονια Symbian , ειπα να παρω android , και πηρα το συγκεκριμενο τηλεφωνο ! Και τα προβληματα ξεκινανε με το καλημερα ! Πειτε μου σας παρακαλω πως μπαινει το πραγμα αυτο στο googleplay ? γιατι με παιδευει ετσι ?

Μπαινει ιντερνετ , μου αναγνωριζει το gmail κανονικα , και οταν παω να μπω googleplay μου βγαζει το μηνυμα

" Το χρονικο οριο της συνδεσης εληξε "

και μπαινω απο WI-FI , σας παρακαλω παιδια πειτε μου κατι καθησυχαστικο γιατι πριν λιγες ωρες το πηρα και με εχει φαει η στενοχωρια

Μην ανησυχεις φιλε μου, η πρωτη συνδεση αργει συνηθως. Απλα πηγαινε και στα δεδομενα του παροχου σου (COSMOTE-WIND-VODA)

και απενεργοποιησε τα δεδομενα μεσω δικτυου. Θα ενεργοποιησεις μονο με WI-FI.

Αν τα βρεις παλι δυσκολα, σφυρα.

Καλησπερα!

Πριν λιγες μερες αγορασα αυτη τη συσκευη κι εχω το εξης προβλημα.. Η ειναι απιστευτα αργη συσκευη Η κατι εκανα εγω!και οταν μιλαω για πολυ αργη, εννοω πχ να γραφω μηνυμα και να εχει καθυστερηση μεχρι και η πληκτρολογηση..

Ημουν χρηστης andoid εδω και καιρο με αλλες συσκευες και δεν ειχα τετοιο προβλημα ποτε!

(Σε περιπτωση που ρωτησετε αν εχω κατευασει παρα πολλες εφαρμογες απο το google play, 5-6 παιχνιδακια εχω κατευασει, το BS Player και το Advanced Task Killer με την ελπιδα οτι θα βοηθουσε την κατασταση.)

Εχεις προβλημα με την μνημη του τηλεφωνου (RAM), κατεβασε απο το PlayStore καποιο προγραμμα που καθαριζει τα σκουπιδια.

Εγω εβαλα το Clean Master.

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

Εχεις προβλημα με την μνημη του τηλεφωνου (RAM), κατεβασε απο το PlayStore καποιο προγραμμα που καθαριζει τα σκουπιδια.

Εγω εβαλα το Clean Master.

Σε ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια.. εβαλα το Clean Master και μειωθηκαν τα κολληματα και οι καθηστερισεις.. απο εκει που ηταν περιπου 3 δευτερολεπτα τωρα εχουν παει στο 1 δευτερολεπτο.. γενικα αν κολλαγε δεν θα με ενοιαζε, ομως οταν γραφω μηνυμα ειναι σπαστικο μεχρι αηδιας.... :/

Σε ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια.. εβαλα το Clean Master και μειωθηκαν τα κολληματα και οι καθηστερισεις.. απο εκει που ηταν περιπου 3 δευτερολεπτα τωρα εχουν παει στο 1 δευτερολεπτο.. γενικα αν κολλαγε δεν θα με ενοιαζε, ομως οταν γραφω μηνυμα ειναι σπαστικο μεχρι αηδιας.... :/

Απλά πρέπει να το κάνεις συχνά. Ψάχνω να βρώ ενα πρόγραμμα free που θα το κάνει αυτόματα το άδειασμα της RAM.

Μόλις το βρώ ενημερώνω.

εμενα δεν στέλνει MMS .

η αποστολη δειχνει να γινεται εσαει, με το κυκλακι της αναμονης του android, να γυρνα για παντα.

Πρέπει να ανοίξεις τα δεδομένα πρώτα και μετά να το στείλεις

Same Sh..t , Different Day

Καλησπερα και Χρονια Πολλα.

Το προγραμματακι που βρηκα για το αδειασμα της RAM λεγεται Smart RAM Booster.

Το δοκιμασα και το αφησα πανω στο τηλεφωνο. Αφηνει στην πανω μπαρα ενα πολυ

μικρο εικονιδιο, το πατας και αυτοματα σου αδειαζει RΑΜ.

Παρατηρησα οτι καποια καταστηματα οπως πλαισιο, multirama κλπ αλλα και στην επισημη Ελληνικη σελιδα της samsung δεν υπαρχει πια.

Σημαινει κατι, ξερουμε τιποτα γι'αυτο?

Ντίνος

Παρατηρησα οτι καποια καταστηματα οπως πλαισιο, multirama κλπ αλλα και στην επισημη Ελληνικη σελιδα της samsung δεν υπαρχει πια.

Σημαινει κατι, ξερουμε τιποτα γι'αυτο?

Για το πλαισιο δεν ξερω.... στο Multirama που εγινε πλεον Public υπαρχει η συσκευη.

Απλά πρέπει να το κάνεις συχνά. Ψάχνω να βρώ ενα πρόγραμμα free που θα το κάνει αυτόματα το άδειασμα της RAM.

Μόλις το βρώ ενημερώνω.

Μα νομίζω ότι το Clean Master, είναι μια εφαρμογή καθαρισμού που στις ρυθμίσεις της μπορείς να την βάλεις να κάνει αυτόματα το άδειασμα όποτε εσύ θέλεις.

Ψάξτο λίγο ...

Για το πλαισιο δεν ξερω.... στο Multirama που εγινε πλεον Public υπαρχει η συσκευη.

Ουτε public, εξαντλημένο λεει και μονο σε μαυρο.

Ντίνος

Υπάρχει η δυνατότητα να μην επιτρέπουμε το κινητό να κάνει ενημερώσεις στο λογισμικό και να μη μας χρεώνει τα mb;

Ουτε public, εξαντλημένο λεει και μονο σε μαυρο.

Τουλαχιστον το Σαββατο που ημουνα στο Public Χαλανδρι ειχε ετοιμοπαραδοτο και στα 2 χρωματα.

Καλησπέρα,

εχω και εγω το s duos (s7562) και ψαχνομαι αυτον τον καιρο για bluetooth headset...

http://www.ebay.com/itm/mini928-Mono-Bluetooth-Headset-Handfree-for-Samsung-Galaxy-S2-S3-Note-Note2-/160999831495?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item257c5677c7

το παραπανω link ειναι ενα προϊον που βρηκα στο ebay αλλα στην περιγραφη δεν αναφέρει το μοντελο που εχω..θελω να ρωτησω αν το παρω θα ειναι λειτουργικο η οχι ? γτ αμα ρωτησω τον seller το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μου πει ναι για να παρει λεφτα..καποιος που να γνωριζει να μ απαντησει με σιγουρια ??

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Ξέρει κανείς αν μπορείς να καλείς από μια sim μια συγκεκριμένη επαφή, ενώ έχεις θέσει ως default sim για όλους την άλλη κάρτα (δηλαδή να την συνδέσεις κάπως με την επαφή) ή έστω κάπως να σου δίνει την δυνατότητα επιλογής από ποια κάρτα θα καλέσεις.

Ευχαριστώ!

Υπάρχει η δυνατότητα να μην επιτρέπουμε το κινητό να κάνει ενημερώσεις στο λογισμικό και να μη μας χρεώνει τα mb;

Υπάρχει επιλογή να το κάνει μόνο από Wi-Fi αλλά πρέπει να το επιλέξεις εσύ

Και όσο για το θέμα του παιδιού με τις προεπιλογές: Δεν γίνεται φίλε μου.Κάθε φορά που θέλεις να πάρεις τηλ πρέπει να επιλέγεις από πριν κατεβάζοντας την κουρτίνα ποια κάρτα θα χρησιμοποιήσεις.Εκτός κι αν η επόμενη κλήση που θα κάνεις είναι από την ίδια κάρτα οπότε δεν χρειάζεται να την αλλάξεις

Edited by karajim80

Μια ερώτηση προς τους κατόχους του κινητού. Γίνετε να έχουμε μέσα δυο SIM αλλά να έχουμε ενεργή την μια και όταν θελουμε να ενεργοποιούμε και την άλλη η δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από το μενού; Ευχαριστώ!

Δε το έχω το κινητό αλλά λογικά θα υπάρχει. Στις ρυθμίσεις, στην επιλογή Διαχείριση καρτών SIM θα πρέπει να υπάρχει πεδίο που τσεκάρεις την Ενεργοποίηση της κάθε κάρτας. Στο Y Duos πάντως το έχει...

Μια ερώτηση προς τους κατόχους του κινητού. Γίνετε να έχουμε μέσα δυο SIM αλλά να έχουμε ενεργή την μια και όταν θελουμε να ενεργοποιούμε και την άλλη η δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από το μενού; Ευχαριστώ!

Υπαρχει αυτο που θες.Θα πας στις ρυθμισεις των καρτων και θα ξετικαρεις την Επιλογη που εχει για να δουλευουν και οι δυο ταυτοχρονα.

Υπαρχει αυτο που θες.Θα πας στις ρυθμισεις των καρτων και θα ξετικαρεις την Επιλογη που εχει για να δουλευουν και οι δυο ταυτοχρονα.

Αυτό είναι πολύ καλό! Έχω twin sim την σύνδεση μου και θέλω στην θέση 1 να έχω το What's Up μου και στην θέση δυο να βάλω την μια κάρτα από τις δυο που έχω σε twin sim και να την έχω κλειστή! Όποτε τελειώνει η μπαταρία από το iPhone η όποτε δεν θέλω να το πάρω μαζί μου (παραλία κλπ) να το κλεινω και να ενεργοποιώ από το μενού του Samsung την δεύτερη κάρτα twin! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! ;) Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Sony E που είναι και λίγο φθηνότερο.. Αλλά αυτό δεν το βλέπω να υπάρχει στα μαγαζιά.. Μήπως καταργήθηκε ακόμα δεν βγήκε;

Πάω με το κινητό να βάλω την υπηρεσία εύρεσης τοποθεσίας στο fb και μετά από αναζήτηση μου βγάζει αυτό: http://i1322.photobucket.com/albums/u561/giorgosneromiloi/P5140452_zps4b954bf0.jpg

Πριν μέρες μου είχε βγάλει κάτι και πάτησα απόρριψη.

Πως το επαναφέρουμε;

Καλησπερα σε ολους....Τραβαω ενα βιντεο και μετα κατα την αναπαραγωγη του κανει σπασιματα ενω το βλεπω συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο?Υπαρχει καποια λυση????

Μηπως να δοκιμασεις να το παιξεις χωρις την εξοικονομηση ενεργειας??

Αν ειναι ενεργη μπορει να φταιει κι αυτο.

Χωρις το παιζω αλλα το κανει παλι....Μονο αν βαλω την αναλυση στα 320 δεν κανει σπασιματα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα παρακαλω??? Edited by stef31nos

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)