Jump to content

pipisf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pipisf

  1. Καλημερα Θα σου προτεινα να μπεις σε ασφαλη λειτουργια και μετα να προσπαθησεις να σβησεις τον εν λογω φακελο. Στα νεα windows 10 δεν ξερω πως μπαινεις σε ασφαλη λειτουργια αλλα υποθετω οπως ολες οι προηγουμενες εκδοσεις λειτουργικου με F8 κατα την εκκινηση.
  2. Καλημερα Και εγω απο χτες βραδυ περασα στα Windows 10 Home. Μπορω να σας πω απλα οτι δεν συναντησα κανενα απο τα θεματα που εχετε αναφερει. Ολα κυλησαν ομαλα και σχετικα γρηγορα στο λαπτοπ Turbo-x χαμηλων δυνατοτητων κιολας. Η εγκατασταση εγινε απο DVD με αρχειο ISO που κατεβασα απο την Microsoft. Πιστευω οτι το μυστικο ειναι, πως οσο πιο αδειο ειναι το μηχανημα τοσο καλυτερα και γρηγοροτερα γινεται η εγκατασταση (ειχα κανει πριν 2 εβδομαδες πληρη φορματ). Το μηχανημα που οπως προανεφερα ειναι χαμηλων δυνατοτητων, παραυτα ανοιγει και κλεινει γρηγοροτερα απο οτι με τα Windows 8.1 που ειχε πριν. Για οτι νεωτερο προκυψει σας ενημερωνω.
  3. Φίλε μου με 45€ ούτε κινητό δεν παίρνεις. Φαντάσου όμως κινητό με 45€ σε 7 ίντσες!!!!
  4. Απλα πρεπει να κανεις την διαδικασια, ετσι ωστε ο υπολογιστης να αναγνωρισει το ταβλετ. Ευκολο ειναι και γρηγορο.
  5. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΟΟΤ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ: 7.) Θα σας εμφανίσει το εξής μήνυμα android.process.acore has stopped 8.) Για να απενεργοποιήσουμε αυτό το μήνυμα πάμε στις ρυθμίσεις και από εκεί στις εφαρμογές. 9.) Πάμε στην καρτέλα ΌΛΑ 10.) Βρίσκουμε το εξής: Χώρος Αποθήκευσης Επαφών 11.) Πατάμε πάνω του και μετά πατάμε Αναγκαστική Διακοπή 12.) Πατάμε εκκαθάριση δεδομένων 13.) Πατάμε Απενεργοποίηση. 14.) Κάνουμε επανεκκίνηση το Tablet μας 15.) Είμαστε έτοιμοι Rooted & με εγκατεστημένο το Google Play Store και χωρίς το σπαστικό μήνυμα!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ "ΟΛΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ SCREENSHOT ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
  6. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Έψαξα το θέμα με το Google Play και βρήκα εδώ πιθανούς τρόπους λύσης: http://forum.oktabit.gr/topic/how-to-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-google-play Και μια παρατήρηση, στο MobileGo της Wondershare βλέπει το κινητο σαν HTC και οχι σαν TurboX.
  7. Καλησπερα Το 6712 που εχει ο κουνιαδος μου κολλησε. Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ελληνικο firmware? Ευχαριστω
  8. Χτες παντως βγηκε η αναβαθμιση για το ACE II σε JB 4.1 , οποτε πιστευω σιγα-σιγα θα ερθει και η σειρα μας.
  9. Καλημέρα Καθώς έψαχνα βρήκα και αυτό. Το δοκίμασα και πραγματικά μου έκανε root το τηλέφωνο. http://www.unlockroot.com/download.html Την απλή έκδοση φυσικά. Για να διαβάσετε εδώ: http://android.sc/root-any-android-device/
  10. Καλησπερα Γνωριζεται αν μπορουν να μεταφερθουν οι εφαρμογες στην καρτα μνημης?
  11. Μπορεί να εχεις την εντυπωση οτι ειναι σκρολαρισμα. Δοκιμασε να εχεις αρκετη ελευθερη RAM στο κινητο. Οπως γραφω σε αλλο ποστ, αυτο που εβαλα και δουλευει καλα ειναι το: SMART RAM BOOSTER. Ειναι αποκλειστικα για να απελευθερωνει RAM. Δες και πες μας.
  12. Καλημερα, ξεκινα να διαβαζεις εδω μεσα απο την σελιδα 65 και μετα. Θα βρεις τις απαντησεις που ψαχνεις και θες.
  13. Μπορείτε να ρίξετε μιά ματιά στα προηγούμενα πόστ, θα βρείτε σημαντικες απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Οπως στο θέμα μνήμης που αναφέρεται. Και root να το κάνεις δεν σώζεται καμιά κατάσταση. Κοίτα μερικά πόστ πιό πίσω και θα βρείς λύση με την μνήμη. Στην κάρτα μνήμης δεν μπορεί να μεταφερθεί τίποτα ακόμη, το έχει κλειδωμένο η SAMSUNG.
  14. Καλησπερα και Χρονια Πολλα. Το προγραμματακι που βρηκα για το αδειασμα της RAM λεγεται Smart RAM Booster. Το δοκιμασα και το αφησα πανω στο τηλεφωνο. Αφηνει στην πανω μπαρα ενα πολυ μικρο εικονιδιο, το πατας και αυτοματα σου αδειαζει RΑΜ.
  15. Απλά πρέπει να το κάνεις συχνά. Ψάχνω να βρώ ενα πρόγραμμα free που θα το κάνει αυτόματα το άδειασμα της RAM. Μόλις το βρώ ενημερώνω.
  16. Μην ανησυχεις φιλε μου, η πρωτη συνδεση αργει συνηθως. Απλα πηγαινε και στα δεδομενα του παροχου σου (COSMOTE-WIND-VODA) και απενεργοποιησε τα δεδομενα μεσω δικτυου. Θα ενεργοποιησεις μονο με WI-FI. Αν τα βρεις παλι δυσκολα, σφυρα. Εχεις προβλημα με την μνημη του τηλεφωνου (RAM), κατεβασε απο το PlayStore καποιο προγραμμα που καθαριζει τα σκουπιδια. Εγω εβαλα το Clean Master.
  17. Καλη Χρονια και απο μενα. Φιλε μου δεν δουλευει ουτε με αυτο το προγραμα η μεταφορα στην εξωτερικη καρτα μνημης. Το δοκιμασα, οπως δοκιμασα και αλλα παραπλησια προγραμματα.
  18. Φιλε μου θα διαφωνισω μαζι σου ως προς το κομματι οτι δεν μεταφερονται οι εφαρμογες στο S2. Επειδη εχω και το S2, ενημερωνω οτι κανονικα μεταφερει στην εξωτερικη καρτα μνημης.
  19. Οπως ακριβως το ειπες, dual sim active. Μιλαω στην μια και χτυπαει και η αλλη.
  20. Για να κανει backup συμφωνα με τις οδηγιες που ειχα διαβασει. χρειαζεται καρτα μνημης για να το ριξει εκει, σε περιπτωση που παει κατι στραβα. Για αυτο σου εβγαλε το σφαλμα. Πως θα κανει mount σε κατι που δεν εχεις βαλει? Αν ειχες μεσα καρτα μνημης θα το εκανε. Οποτε ολα καλα. απλα δεν εχεις backup.
  21. Το θαυμαστικο στο βγαζει γιατι το τηλεφωνο εγινε ROOT. Τωρα για το αλλο που ρωτας δεν ξερω. (εχεις μεσα στο τηλεφωνο καρτα μνημης?
  22. Καλησπερα Στο Samsung Galaxy SII που εχω, μεταφερονται κανονικα στην SD, ειτε ειναι ROOT ειτε οχι. Οποτε πιστευω ειναι κλειδωμα στην συγκεκριμενη εκδοση λογισμικου απο την Samsung. (Για το S DUOS εννοω το κλειδωμα)
  23. Καλησπερα Σε μενα παντως αυτη η εφαρμογη δεν δουλευει, παταω για να κανω μεταφορα σε SD και κολλαει.
  24. Καλημερα και απο μενα. Εχω το εν λογω κινητο απο την τεταρτη. Μου αρεσε η ταυτοχρονη λειτουργια των 2 SIM, δεν μου αρεσε που δεν μπορω να χρησιμοποιησω την εξωτερικη καρτα μνημης για να βαζω εκει τις εφαρμογες. Η μπαταρια του κραταει καλα νομιζω, απο την τεταρτη που το φουλαρα και παροτι αυτες τις 2-3 μερες το πειραζω συνεχεια, τωρα ειμαι στο 50%. Γενικα καλο τηλεφωνο, τα πλαστικα δεν με νοιαζουν (δεν τριζουν παντως). Ειχε τα παντα μεσα η συσκευασια, φορτιστη, ακουστικα, καλωδιο για τον υπολογιστη (επιδοτηση WIND). Καποιες φορες μετα απο συχνη χρηση μου χανει το εικονιδιο του τηλεφωνου κατω αριστερα, (εχω την εντυπωση λογω του GO LAUNCHER)
  25. Φιλε μου λιγη διακριτικη ευγενεια δεν βλαπτει. Απλα εκανα και εγω μια παρατηρηση οπως ολοι οι αλλοι. Το τι θα κανουμε ηταν ρητορικο ερωτημα. Ευχαριστω παντως τον φιλο που μου εγραψε απαντηση.
×
×
  • Create New...