terkos2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Γεια σας παιδια! Μιας και με ενδιαφερει αυτη η συσκευη εχω διαβασει και τις 53 σελιδες που εχουν γραφτει πιο πισω, οι αποψεις πολλες απο εσας που το εχουν για το αν σερνετε η οχι, αν ειναι ευκολο η οχι, καλο η κακο.. Δεν εχω ξαναπαρει smartphone ετσι δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο, θελω να απαλλαγω απο 2 συσκευες και 2 bluetooth (=4 φορτιστες!) οποτε εχω 2-3 ερωτησεις. 1) Κατι αλλες συσκευες που εχω λειτουργησει λιγο απο φιλους, (αφου ειχα δουλεψει λιγο και ενα SIII για να εχω μετρο συγκρισης) των 600-800MHz CPU μια χαρα μου φανηκαν (εφαρμογες facebook, googlemaps, internet κλπ) θα ειναι χειροτερο το S duos απο εκεινα?? 2) Για χρηση internet επιλεγεις πια sim θελεις οκ, εχω την επιλογη να αλλαζω πια sim θα χρησιμοποιω για δεδομενα ανα πασα στιγμη ή εχει να κανει μονο με το πως εχεις τοποθετησει τις sim στη συσκευη? (π.χ. μονο η sim που θα μπει στη θεση 1 χρησιμοποιειται για δεδομενα) 3) Τι θα πρεπει να προσεξω για να καταλαβω να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας περαν του ελληνικου manual, θα πρεπει να εχει και handsfree? (Η αγορα θα γινει απο Κωτσοβολο μιας και εχω μια μικρη επιστροφη 40Ε απο κατι που ειχα παραγγειλει ή πλαισιο που εχει και το don't panic δωρο) 4) Σε ασπρο ειπαμε ε? 1) Πολύ καλή απάντηση νομίζω έδωσε ο φίλος @nmichalo. 2) Ρυθμίσεις --> Διαχείριση καρτών Sim --> Δίκτυο υπηρεσίας δεδομένων --> στην συνέχεια επιλέγεις τη Sim που θέλεις. 3) Οπως τα λες, συσκευασία με ελληνικό manual, και handsfree. Δεν θα σε συμβούλευα να το πάρεις από αυτά τα καταστήματα, δες λίγο παραπάνω στο post #797, και αν θες το don't panic δες εδώ με 39 € και Δωρεάν αναβαθμίσεις χωρίς χρονικό περιορισμό και όχι του Πλαισίου που δεν έχει καθόλου αναβαθμίσεις. 4) Οχι, φυσικά μαύρο. Ελα εντάξει μη βαράς ..................... αυτά είναι γούστα του καθενός. Εγώ το έχω σε άσπρο και είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος. Δώρο μου το έκαναν και δεν ξέρω εάν θα έδινα τα 3 κατοστάρικα (γενικά για οποιοδήποτε κινητό όμως) για να το έπαιρνα. Είναι ένα κινητό με μονοπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz και αυτό έχει διαφορά εάν το συγκρίνεις με άλλα διπύρηνα, τα οποία όμως συνήθως δεν είναι dual sim. Μπορείς να στείλεις sms και να πληκτρολογίσεις νούμερο και επιτόπου να επιλέξεις από ποιά sim θα γίνει η δουλειά αλλά δυστυχώς εάν επιλέξεις επαφή να καλέσεις πρέπει να επιλέξεις πιο πριν την κάρτα sim... το οποίο είναι σπάσιμο μιας και στα sms μέσω επαφής δεν υπάρχει αυτό το θέμα. Εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας που με το ζόρι βγάζει 1μιση-2 μέρες αλλά βέβαια σε ένα κινητό με δύο κάρτες μιλάς το διπλάσιο χρόνο από ότι σε ένα κινητό με μία κάρτα! Αλλά επίσης δεν κουβαλάς 2 κινητά να φουσκώνει η τσέπη σου. Πάντως για android κινητό πάντα Samsung θα έπαιρνα, LG & sony που έχω χρησιμοποιήσει νομίζω είναι καλύτερη η υλοποίηση από τη Samsung, αυτή όμως είναι η προσωπική μου άποψη! Μπορείς επίσης αφού επιλέξεις την επαφή του καταλόγου που θα καλέσεις, στην συνέχεια να κατεβάσεις την πάνω μπάρα και να επιλέξεις την κάρτα που θα κάνεις την κλήση (χρειάζεσαι όμως επιπλέον τρεις ενέργειες : Κατέβασμα της μπάρας, κλικ για επιλογή κάρτας και ανέβασμα της μπάρας, όχι βέβαια και τίποτα τρομερό) Συμφωνώ απόλυτα. Edited March 13, 2013 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μπορεί κάποιος να μας πει σχετικά με την πρώτη φόρτιση του κινητού???Πώς θα γίνει ποιό σωστά??? Απλα οταν σου βγαλει οτι η συσκευη ειναι φορτισμενη το βγαζεις απο την παροχη ρευματος.Ξεχνα τα 16ωρα που λεγανε παλια. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinlanden Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 @terkos2: Οποτε για ιντερνετ ειναι καθαρα θεμα software, ειχα την εντυπώση οτι εχει να κανει με τις τοποθετησεις των sim,οτι μονο η μια υποδοχη sim απ'τις 2 ειναι για χρηση δεδομενων. Και πια η διαφορα στην Ρουμανικη rom που εχουν τα παραεισαγωγης απ'την Πορτογαλίκη που εχουν τα Ελληνικης αντ/πιας? Παράθεση Ντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) εγω μάλλον το βράδυ θα το έχω αλλα επειδή βιαζομαι να μαθω ας μου πει κάποιος αν οταν η οθονη ειναι κλειστή (οχι απενεργοποιημένο) ανοιγει πατώντας το κουμπάκι που εχει μπροστα κάτω. Η΄ανοιγει μόνο με το power στο πλάι? :worry: Επίσης αν εχει σαν τa Sony καποιο led μπροστά πάνω που αναβουν ανάλογα οταν υπαρχει μυνημα ή κληση σε κλειστή οθόνη Edited March 14, 2013 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 εγω μάλλον το βράδυ θα το έχω αλλα επειδή βιαζομαι να μαθω ας μου πει κάποιος αν οταν η οθονη ειναι κλειστή (οχι απενεργοποιημένο) ανοιγει πατώντας το κουμπάκι που εχει μπροστα κάτω. Η΄ανοιγει μόνο με το power στο πλάι? :worry: Ναι ανοίγει και από το κουμπί που έχει μπροστά κάτω Επίσης αν εχει σαν τa Sony καποιο led μπροστά πάνω που αναβουν ανάλογα οταν υπαρχει μυνημα ή κληση σε κλειστή οθόνη Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιο led Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Eιχα τις αμφιβολίες μου με αυτά που γραφανε εδω κάποιοι αλλα ρισκαρα και το πηρα απο online Σαν πρωτη εντυπωση ειμαι κατενθουσιασμένος!!!!!!!. Ειχα πριν το SONY TIPO DUAL αλλα καμια σχεση ήταν απραδεκτο. Αυτο έχει Φοβερη ποιότητα εικονας, ακριβως σαν του S3 μινι που ειδα χθες :) Τοχω βαλει και φορτιζει τωρα. Ηταν φορτισμενο μεχρι τη μέση πάντως. Το κουτι δεν ειχε ακουστικά αλλα είχε manual Ελληνικό ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΝΑΥΛΟΝ ΟΜΩΣ:lol: !!! Που θα βρω ιδια ακουστικά της Samsung που εχω δει σε κατι unboxind στο Υοutube (ασπρα σαν του iphone)? Edited March 14, 2013 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Eιχα τις αμφιβολίες μου με αυτά που γραφανε εδω κάποιοι αλλα ρισκαρα και το πηρα απο online Σαν πρωτη εντυπωση ειμαι κατενθουσιασμένος!!!!!!!. Ειχα πριν το SONY TIPO DUAL αλλα καμια σχεση ήταν απραδεκτο. Αυτο έχει Φοβερη ποιότητα εικονας, ακριβως σαν του S3 μινι που ειδα χθες :) Τοχω βαλει και φορτιζει τωρα. Ηταν φορτισμενο μεχρι τη μέση πάντως. Το κουτι δεν ειχε ακουστικά αλλα είχε manual Ελληνικό ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΝΑΥΛΟΝ ΟΜΩΣ:lol: !!! Που θα βρω ιδια ακουστικά της Samsung που εχω δει σε κατι unboxind στο Υοutube (ασπρα σαν του iphone)? Εχει εδώ http://www.e-finder.gr/p.Samsung-EHS64ASFBE-Handsfree-Stereo-Headset-Akoustika-white-choris-syskeyasia-gia-Samsung-Note-N7000-Galaxy-W-i8150-Galaxy-Y-S5360-Nexus-i9250-Wave-3-S8600-Galaxy-Xcover-S5690-Wave-Y-S5380-Wave-M-S7250-i9000-Galaxy-S-i9100-Galaxy-7562-DUOS.770867.html και στο e-shop.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrikios75 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Που θα βρω ιδια ακουστικά της Samsung που εχω δει σε κατι unboxind στο Υοutube (ασπρα σαν του iphone)? Πάρε αυτά http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-Genuine-Samsung-EHS64-Headset-White/330855360308/item Εγώ πήρα αυτά http://viewitem.eim.ebay.gr/Original-Samsung-Headset-EHS44-EHS44ASSBE-Galaxy-SII-i9100-Tab-101-Nexus-S/230916741279/item?transId=830658250013 και ήταν σε 4 μέρες στο σπίτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) 1) Γνωρίζει κάποιος πως μπορουμε ναχουμε στο πληκτρολόγια έτοιμα emotions ή ειναι θέμα αναβαθμισης android. Στο Sony tipo είχε 2) Επίσης πως μπορομε να βαλουμε στον ηχο ειδοποίησης sms καποιο δικό μας (ήχο)? 3) Ειναι καλύτερα να το φορτιζουμε απο το PC ή απο την πριζα?Εννοώ απο άποψη να μη χαλάσει η μπαταρία. Το λέω γιατι άλλα κινητά που ειχα και τα φόρτιζα μόνο απο το PC οι μπαταρίες τους έχαναν την ζωή τους πιο γρηγορα :confused: 4) Απο το kies κατεβαζουμε διαφορες εφαρμογες android στο pc αλλα πως τις περναμε στο κινητό? Edited March 16, 2013 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 1) Γνωρίζει κάποιος πως μπορουμε ναχουμε στο πληκτρολόγια έτοιμα emotions ή ειναι θέμα αναβαθμισης android. Στο Sony tipo είχε 2) Επίσης πως μπορομε να βαλουμε στον ηχο ειδοποίησης sms καποιο δικό μας (ήχο)? 3) Ειναι καλύτερα να το φορτιζουμε απο το PC ή απο την πριζα?Εννοώ απο άποψη να μη χαλάσει η μπαταρία. Το λέω γιατι άλλα κινητά που ειχα και τα φόρτιζα μόνο απο το PC οι μπαταρίες τους έχαναν την ζωή τους πιο γρηγορα :confused: 4) Απο το kies κατεβαζουμε διαφορες εφαρμογες android στο pc αλλα πως τις περναμε στο κινητό? 1) Οταν γράφεις μήνυμα αν πατήσεις το κουμπί κάτω αριστερά με την ένδειξη 123sum και έπειτα από πάνω το 1/3 σου βγάζει 3 σελίδες με κάποιες επιλογές emotions 2) Πας Ρυθμίσεις - Ηχος - Ηχος κλήσης - Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις - διαλέγεις κάρτα sim και αλλάζεις τον ήχο. Αν θέλεις να βάλεις ήχο από την εξωτερική κάρτα μνήμης πρέπει να έχει εγκαταστήσει και έναν file manager πχ. ES Εξερεύνηση αρχείων για να μπορέσεις να διαβάσεις την κάρτα σου και να διαλέξεις ήχο από εκεί. 3) Από το pc κάνει περισσότερο χρόνο να φορτίσει χωρίς όμως καμία επίπτωση στη μπαταρία. 4) Αν συνδέσεις το κινητό με καλώδιο τις κάνει μόνο του εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ναι ανοίγει και από το κουμπί που έχει μπροστά κάτω Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιο led Υπάρχει το NoLed το οποίο σου εμφανίζει όλες τις αναπάντητες - μηνύματα κ.λ.π στη σβηστή οθόνη σαν Led. Το έχω εγκαταστήσει και με έσωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 1) Οταν γράφεις μήνυμα αν πατήσεις το κουμπί κάτω αριστερά με την ένδειξη 123sum και έπειτα από πάνω το 1/3 σου βγάζει 3 σελίδες με κάποιες επιλογές emotions απλά στο SONY TIPO τα ειχε κανονικά και χρωματιστα, οπως ειναι εδω στο forum, οχι με συμβολα. Να ειχε αλλο πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beetlekavos Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Υπάρχει το NoLed το οποίο σου εμφανίζει όλες τις αναπάντητες - μηνύματα κ.λ.π στη σβηστή οθόνη σαν Led. Το έχω εγκαταστήσει και με έσωσε. Καλο το noled αλλα δουλευει μονο με την sim1 vodafone για μενα και με τη sim2 cosmote τιποτα...μηπως υπαρχει κατι που κανω λαθος και γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 με την μπατρια και το νο led δεν υπαρχει κανενα προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinlanden Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Καλο το noled αλλα δουλευει μονο με την sim1 vodafone για μενα και με τη sim2 cosmote τιποτα...μηπως υπαρχει κατι που κανω λαθος και γνωριζει καποιος? Ακριβως τα ιδια και σε εμενα δουλευει μονο με την sim 1 με τη sim 2 τιποτα. Το εσβησα τελικα.. Ερωτησεις για πολυ αρχαριους τωρα: 1) πως κλεινω μια εφαρμογη, με το back δεν την κλεινει σωστα?απλα τρεχει στο backround? 2) Ανοιγοντας το advanced killer management μου δειχνει ενα σωρο να δουλευουν, τις κλεινω, μετα απο λιγο εαν το ξανακανω ειναι παλι ανοικτες καποιες εφαρμογες οπως maps, chat, gmail, κλπ κλπ, πως θα απενεργοποιησω καποιες "αχρηστες" εφαρμογες να μην ειναι σε λειτουργια? 3)με τα δεδομενα κινητης ανοικτα αυτα τα widgets που τρεχουν καταναλωνουν πολλα MB? 600ΜΒ το μηνα εχω, φτανουν μονο για περιηγηση και widgets που δουλευουν? (downloads, video, viper κλπ κλπ τα σπιτι κανω με wifi) Με ενα sony ericsson elm που εμπαινα καταναλωνα γυρω στα 50 το πολυ 80MB/μηνα με το smartphone θα πρεπει να ανησυχω? 4)google chrome ή firefox? 5)Ενα καλο αλλα ευκολο προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιων γιατι δεν εχει. Αυτα για τωρα.! ΥΓ: 4-5 μερες που το εχω μια χαρα ειναι δεν λαγκαρει δε κολλαει μου φαινετε μια χαρα, και το κυριοτερο απαλαχτηκα απο δυο συσκευες και δυο bluetooth Παράθεση Ντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 εμένα το Noled δουλεύει μονο στην sim 2 που εχω wachup. Προτιμουσα στη Sim1 που εχω ως συνδεση. Και οι δυο πάντως ειναι cosmote. Μαλλον λειτουργεί μόνο σε μια SIM. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) εμένα το Noled δουλεύει μονο στην sim 2 που εχω wachup. Προτιμουσα στη Sim1 που εχω ως συνδεση. Και οι δυο πάντως ειναι cosmote. Μαλλον λειτουργεί μόνο σε μια SIM. :( όντως λειτουργεί μόνο σε μια SIM κάνε τράμπα τις SIM δηλαδή : βάλε την sim 1(σύνδεση) στη θέση της sim 2 εγω εστειλα mail και αναφέρω το πρόβλημα το mail του προγραμματιστή : ali@devasque.com Edited March 18, 2013 by kaberos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 όντως λειτουργεί μόνο σε μια SIM κάνε τράμπα τις SIM δηλαδή : βάλε την sim 1(σύνδεση) στη θέση της sim 2 εγω εστειλα mail και αναφέρω το πρόβλημα το mail του προγραμματιστή : ali@devasque.com το έκαν και μου τις εμφανίζει ανάποδα στην οθονη δλδ -2- -1- :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 το έκαν και μου τις εμφανίζει ανάποδα στην οθονη δλδ -2- -1- :( ρυθμίσεις ..>διαχείριση καρτων SIM..>Eγγραφή ονόματος και τις ονομάζεις οπως θες εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) θελω να αγορασω ακουστικά για τη συσκευη μια και δεν ειχε. Ναναι όμως καλά. Ξeρει κανεις αν κανουν αυτά του iphone? Ξαφνικά εκει που πειραζα τις εφαρμογές (πχ. έκανα διακοπη google play κλπ) άρχισε να μου βγαζει στην οθονη δεξιά με μικρά γραμματάκια κατι αριθμούς και κατι σαν sites του τυπου : 9.51 4.08 com.android android.com.adroid klp klp και δεν φευγουν. Βρισκοντα συνεχως και αλλαζουν συνεχεια ασχετος σε ποια οθονη εχω. Πανω απο οτι εχει οθονη δλδ OK OK ΑΚΥΡΟ ειχα ενεργοποιήσει την επιλογή να φαίνεται η λειτουργεια της GPU !!!! Edited March 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ξαφνικά εκει που πειραζα τις εφαρμογές (πχ. έκανα διακοπη google play κλπ) άρχισε να μου βγαζει στην οθονη δεξιά με μικρά γραμματάκια κατι αριθμούς και κατι σαν sites του τυπου : 9.51 4.08 com.android workout android.com.adroid klp klp και δεν φευγουν. Βρισκοντα συνεχως και αλλαζουν συνεχεια ασχετος σε ποια οθονη εχω. Πανω απο οτι εχει οθονη δλδ Εβγαλα την μπαταρία, ξαανοιξα αλλα πάλι τα ίδια Τι έγινε γμτ ??? Πρέπει κατα λάθος να τίκαρες το "show cpu usage" στο developers options στα settings Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Πρέπει κατα λάθος να τίκαρες το "show cpu usage" στο developers options στα settings Ετσι ακριβώς. Μου κόπηκαν τα πόδια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxat Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημερα σας. Χρησιμοποιει κανεις την εφαρμογη whats up της cosmote με την καρτα στην δευτερη sim; Εχει βρει τροπο να την κανει να δουλεψει μεσω wifi; Να στειλει δηλαδη το μυνημα επιβεβαιωσης του αριθμου του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Αν υποθέσω ότι σε 2dual Samsung που έχω ισχύει ότι μόνο για τη SIM 1 μπορεί να γίνει, νομίζω ότι δεν υπάρχει τρόπος... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εχω στην Sim1 καρτα cosmote με συμβόλαιο και στη sim 2 whatsup μπορώ να χρησημοποιώ τη sim2 για ιντερνετ με τα δωρεάν mb που δινει η cosmote καθε φορά που ανανεώνεις την κάρτα ή υπάρχει περίπτωση να μου χρεώσει και τη sim1 του συμβολαίου????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts