Play247 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 1. Το site δεν είναι δικό μου, αλλά υποστηρίζω το οτιδηποτε με βοηθαει να σταθώ οικονομικά. Όπως κι εσύ. 2. Κινούμαι στο φορουμ οπως όλοι και δεν κανω διαφημιση. Με διακριτικοτητα αναφερω καποια πραγματα που αληθινά αξίζουν. 3. Τα αρνητικά σχόλια ειναι ευχαριστως αποδεκτά, αλλά στην προκειμενη περίπτωση δεν έγινε κάποια λανθασμένη κίνηση και στο απέδειξα. 4. Όλα καλά με την αποψη σου και σε ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας...αλλά αντικειμενικά και φιλικά το "...kathara pragmata... gia kathares agores..." αλλού θα παραμπεψει την σκέψη του οποιουδήποτε...μόνο εκεί εντόπισα το "προβλημά" μας και είναι αδικος χαρακτηρισμός. Ελπίζω να καταλαβαίνεις. Όταν μετέχεις κι εσύ σε μια προσπάθεια, δέχεσαι και τα λάθη, αλλά όντως να συμβούν. Με εκτίμηση, Μπαρτζούκας Χρήστος Προγραμματιστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 afou se enoxlise kai pareksigithika... to allaksa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Τα σέβη μου...Με έκανες λιώμα! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Σίγουρα ο energy δεν το είπε με κακό σκοπό. Είναι γεγονός οτι πολλοί αγόρασαν τις συγκεκριμένες κάρτες με την προυπόθεση να τις χρησιμοποιήσουν σε όλα τα μελλοντικά smartphone, και όχι μόνο, με υποδοχή rs-mmc. Συνέβαλα πολύ στην κίνηση αγοράς αυτών των καρτών και ώθησα ακόμα περισσότερους να πάρουν την δικιά τους. Δεν γνωρίζαμε βέβαια πως θα υπάρξει η συμβατότητα αυτή. Το θέμα είναι οτι είναι καθήκον απο δω και πέρα δικό μου αλλά και όλων όσων ενδιαφέροντε για την ενημέρωση των χρηστών να υπενθυμίζουμε ποιές κάρτες είναι συμβατές με την τάδε συσκευή ωστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και χάσιμο χρόνου εκ μέρους και των δύο πλευρών. Τόσο απλά. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Συμφωνώ mirrorofsorrow. Απλά υπήρξε μια "παρεξήγηση" γιατί πιστεύω πως τα πλήρη χαρακτηριστικά του προιόντος (τα οποία υπάρχουν στην μέγιστη δυνατή έκταση-δεν λείπει κάτι ουσιαστικό και ποσο μάλλον εσκεμμένα), υπάρχουν για τον λόγο αυτό και βοηθάνε τον οποιοδήποτε να διαλέξει σωστά για την περίπτωσή του. Compability lists και επιπλέον 100% ενημερωμένα, είναι σχεδόν αδυνατον να βρεθούν ακόμα και από τους κατασκευαστές. Νέα προιοντα εμφανίζονται καθημερινά. Το γνωριζούμε πολύ καλά αυτό. Σίγουρα το να πάρεις κάτι σήμερα και αυριο να μην είναι συμβατό με μια νέα συσκευή, δεν είναι απλά και μόνο μια καθημερινή συνήθεια....Έχει καταντήσει αηδ... και γολγοθάς για τους αγοραστές, οι οποιοι στο συνολό τους δεν γνωρίζουν ουτέ καν τι ειναι μια κάρτα μνημης....Και μακάρι να υπήρχαν άτομα σαν και εμάς σε καθε κατάστημα. Τουλάχιστον εμείς ενημερώνουμε τους πελάτες με σοβαρές και έγκυρες απαντήσεις, όταν από μόνοι τους δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τι είναι αυτό που ταιριάζει στην περιπτωση τους. Μακάρι επίσης να υπήρχαν άτομα σαν και εμάς στις αντιπροσωπείες, που εκεί εχουν κάτι "τσούπρες" οι οποίες αν γνωρίζουν την διαφορά μεταξύ SDRAM και DDR SDRAM θα είναι θαύμα... Συγγνώμη από όλους για την έκταση των μυνημάτων μου και το άσχετο με το θεμα ύφος, απλά αντικειμενικά (και το ξαναλέω) αφέθηκε να εννοηθεί πως η καταχώρηση ήταν του στιλ "...πάρε κόσμε, σου κάνει δεν σου κάνει..." και αυτό δεν θα μπορούσα να το δεχτώ, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως υπάρχει μια μεγάλη προσπαθεια για το αντίθετο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (22 Νοέ. 2004 , 16:44) Eξακολουθούν όμως να είναι ακριβές...όταν με 54 ευρώ αγοράζεις SD Κingston 512άρα... Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Το παρόν θέμα το έφτιαξα για να παραθέτουμε τις φτηνότερες τιμές της αγοράς για κάθε είδος κάρτας μνήμης κάθε φορά, ώστε να εξυπηρετούμαστε στις αγορές και σε καμία περίπτωση για να συγκρίνουμε μεταξύ τους τα είδη καρτών μνήμης. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (24 Νοέ. 2004 , 16:58) Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Το παρόν θέμα το έφτιαξα για να παραθέτουμε τις φτηνότερες τιμές της αγοράς για κάθε είδος κάρτας μνήμης κάθε φορά, ώστε να εξυπηρετούμαστε στις αγορές και σε καμία περίπτωση για να συγκρίνουμε μεταξύ τους τα είδη καρτών μνήμης. Ευχαριστώ. :) Δεν το ήξερα... :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Στο Play247 κυκλοφορησε MMC 2GB (ATP) Ωστοσο για να την αγορασετε θα πρεπει να εξεικονομειτε 1 Ευρω τη μερα για εναν ολοκληρο χρονο (365 € κανει :p) συν το Φπα απο το δωρο των Χριστουγεννων. Συνολο 430.70 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Geia xara! xerei kaneis pou boro na vro smart media cards ton 8 megabyte? thanx Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jara (28 Νοέ. 2004 , 11:24) Geia xara! xerei kaneis pou boro na vro smart media cards ton 8 megabyte? thanx http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon11.gif Ελλαδα http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon11.gif Εξωτερικο Για 8mb ουτε λογος βεβαια...τι να την κανεις τοσο μικρη; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (20 Νοέ. 2004 , 01:06) Φοβερη Τιμη στην MMC 256MB (PQI) απο το play247.gr ! Μονο 37 �! Ετσι μπραβο! δωστε μνημη στο λαο! Ακομα καλυτερη τιμη απο το infoshop :cool: Μαρκας Apacer! Η αντιστοιχη των 128ΜΒ ειναι στα €19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 vgike olokliri i seira tis Sansisk, Extreme III me taxitites minimum 20MB/sec kai EXTREME sinthikes leitourgias apo -25 os 85 vathmous C (!!!!) einai oi taxiteres kartes afti ti stigmi stin agora alla i timi tous einai ligo pio ipsili apo tis antistoixes Ultra II tis sandisk... anaforika mias kai milame gia times se afto to topic... to amazon dinei CF 1,2,4GB - 20MB/sec: 109,229,449euro SD 1GB - 20MB/sec: 115euro MSpro 1,2GB - 18MB/sec: 239,469euro sto 1GB oi CF kai SD oi times einai apolitos logikes... sto MemoryStick... an kai pio argo... poli pio akrivo... as to agorasoun aftoi pou protimoun ta sony proionta... ellada tis eide kaneis? http://www.dpreview.com/news/0409/sandisk_extremeIII.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 το 20mb/s ξερει κανεις ποσα χ ειναι? μου φενετε αρκετα πολυ περιεργο μιας και τα 66χ που ειναι οτι υψηλοτερο εχω δει ειναι 9mb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Memory Stick Pro 256 mb στο Γερμανό 59 ευρώ, και τα 512 mb στο πλαίσιο 141 ευρώ γνήσιες Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Από τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε κάρτες μνήμης στο http://www.mymemory.co.uk. Παράγγειλα μια XD Picture cart 512 MB στη τιμή των 52.15 αγλλικών στερλίνων, δηλαδή περίπου 70 Ευρώ. (+ 5.95 έξοδα αποστολής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 2 Δεκ. 2004 , 15:36) το 20mb/s ξερει κανεις ποσα χ ειναι? μου φενετε αρκετα πολυ περιεργο μιας και τα 66χ που ειναι οτι υψηλοτερο εχω δει ειναι 9mb/s katarxin 9MB/sec einai ta 60x 66x einai ta 10MB/sec pou einai i seira ultra II tis sandisk kai mi sou fenete periergo... giati i extreme III einai i nea seira tis sandisk pou ipostirizei mono tis parapano kartes pou anefera kai exoun taxitita 133x ektos tou MSpro pou exei 120x einai oi taxiteres kartes tis agoras kai monadikes mexri tora pou milame... 2dek2004. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Trobocop®... pes alevri!... http://www.chip.de/ii/26353227_7fb9bb61da.gif etsi gia na prosexoume ti leme kai ti kartes agorazoume... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 3 Δεκ. 2004 , 13:29) Trobocop®... pes alevri!... http://www.chip.de/ii/26353227_7fb9bb61da.gif etsi gia na prosexoume ti leme kai ti kartes agorazoume... :p Feel free to vote Mάλλον χρειάζοταν και ένα τέτοιο θέμα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Παιδιά προσοχή σε όσους εχουν 7610(και ίσως 6600) και θέλουν να αγοράσουν κάρτα μνήμης(ή έχουν ήδη) γιατί αν κάνετε αναβάθμηση δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιησετε κάρτες άνω τον 256mb.Ετσι μου είπαν σε ΝΟΚΙΑ shop.Φυσικά είχα κάνει πρώτα την αναβάθμηση και ετσι η 512mb της ΑΤΡ δεν μου δουλευει πια.Αυριο θα πάω στη ΝΟΚΙΑ στα κεντρικά να δω τι θα μου πούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Δοκίμασες format με εξωτερικό card reader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Δεν ξερω τι χρηση μπορει να εχει μια CF 120χ αλλα εγω που εχω 512 80χ της LEXAR ειμαι υπερευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 το 120χ θα χρησημέψει σε αυτούς που γράφουν αρχεία μεγάλου όγκου . προσωπίκα εχω 66χ ειμαί υπερευτύχησμενος , οταν αγοράσω καποία αλλή μνημη , είναι σίγουρο οτι θα επιλέψω κατι με καλλίτερη ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond ( 7 Δεκ. 2004 , 22:04) Δεν ξερω τι χρηση μπορει να εχει μια CF 120χ αλλα εγω που εχω 512 80χ της LEXAR ειμαι υπερευχαριστημενος ela more... stin ousia... afou sou prosferete kati pio grigoro me 5-10 euro parapano de tha to protimiseis?... sigoura de tha pas na allakseis tin karta sou gia mia IDIA grigoroteri... alla an pareis mia nea 1GB... giati na min pareis ti pio grigori? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilmanson Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 re paidia sorry ligo asxeto alla card reader pou mporeis na vreis pou na antiprosopeuei tin aksia tou 15 me 20 euro sto germano piga xthes mou eipan 40 euro min tous po ti na paroun kai se 2 katastimata vodafone den eixan ti na kano ps:apo thessaloniki eimai an kserei kaneis kana kalo magazi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 40 ευρώ για card-reader; Μάλλον τους έχει ξεμείνει απόθεμα από το 1998 και έχουν ξεχάσει να αλλάξουν τις τιμές... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts